Akşam az yemen iyi ama sabah ve öğlen biraz fazla yemelisin düzenli bir menü olusturmazsan ilerde yine kilo alırsın.Dun yediklerim-ictiklerim :)
Kahvalti
Meyveli yogurt
Kahve
Ara
Yesilcay
Ogle
4 kofte
2 tepeleme kasik suzme yogurt
Ara
1 kibrit kutusu buyuklugunde ekmege 1 tatli kasigi bal (tatli cekince canim kendimi boyle kandiriyorum)
Aksam
Bol yesillikli salata
2 litre su (yine az oldu biraz)
45 dakika yuruyus (matematik calismaktan zaman kalmadi)
Bildirim yapmazsan sorun olmaz henüz listede olmadığın için.Teskkur ederim cevapladiginiz iicin :) birbrmzden belki kmlerce uzagiz ama yaptgmz seyler hedeflerimuz ayni tanistik kaynastik insalh dahada kaynasriz burda olmaktan fazlasyla mutluym :)
Birde alakasiz olucak ama bisy sormam gerek aksama k.valimlere gidebilirmisiz yatili bir iki gun ama gitmeyebilirzde ben yine hem haber vermis hem sormus oluym orda wifi yok girebilcegm bi yerde yok malesef bildrm yapamcakmiym(tam ilk haftam bu gnu beklemsim sansma bak gerci belli degl ama...
ben çocuklardan fırsat bulamamadığımdan yiyemiyorum tam fısat buluyorum ki bakıyorum öğle olmuş ondan az oluyor canımGuzel bi menu olmus ama kahvaltida baska
bisiyler nye yemedin cok az olmus sanki kahvalti gunun en onemli ogunu cunku :)
Bal ve tarçın karışımı için orijinal alıntı yapılan site
https://healthunlocked.com/healthyeating/posts/1153312/17-reasons-to-use-honey-and-cinnamon
13. WEIGHT LOSS: Daily in the morning one half hour before breakfast on an empty stomach, and at night before sleeping, drink honey and cinnamon powder boiled in one cup of water to avoid fat to accumulate in the body.
Karışımın pek çok faydasından biri de kilo vermede olan etkisi. Orijinal metinde bahsedildiği gibi sabah aç karnına ve akşam yatmadan içilmeli.
Ayrıca baldaki şeker kan şekerini düzenlerken tarçın yağların erimesini hızlandırıyor.
Ben 1 haftadır deniyorum. Daha önce spora gittiğimde karın hareketlerini yoğun yapmama rağmen göbek sıkıntım uzun süre devam etmişti ancak şimdi daha hızlı eriyor gibi geldi.
ayy inanmıyorum aynen beni yazmışsın canım bana yazacak birşey bırakmamışsınE kizlar kaynasmak icin bir soruda benden gelsin :) bir gununuz nasil geciyor paylasalm birbrmizi daha iyi taniyalim :) ilkncevabi ben veriym sabah 7:30 da kalkp esimi gonderiyorm sonra benm biciriklar teker teker uyanr kahvalti fasli ve yaramazlik baslar onlar bi taraftan dagtr ben bi taraftan toplarm bi yandan evin isleri ve ymek hic bitmeden
devam eder derken hic oturmadan aksam olur 21:00da teker teker uyturm sonrasi benm sporumu film keyfmi yapar esimi beklerimya siz ??:)))
Akşam az yemen iyi ama sabah ve öğlen biraz fazla yemelisin düzenli bir menü olusturmazsan ilerde yine kilo alırsın.
Bildirim yapmazsan sorun olmaz henüz listede olmadığın için.
Benimde iki kucuk kizim var biri 1.5 yasinda digeri 4 aylik tum gun evde onlarin pesindeyim.........arada babanne annaneye birakip disari gezmeye yada ozel islerim icin cikiyorum simdilik bu moddayimBu sene gunluk rutinim sabah kalkip dershaneye veya okula gitmek ve donunce ders calismak uzerine kurulu ne yazik ki :) hic ilginc bir tarafi yok kisacasi :))
Senndemi iki tane ve yaramaz bazen tukenyorm diyorm azck bi uyuyn kafamyerne gelsn yok butn dolaplar lastikli hala evi birbrne katiyolar su an bi gelip goreblseniz tamam zstenayy inanmıyorum aynen beni yazmışsın canım bana yazacak birşey bırakmamışsın
Benimde iki kucuk kizim var biri 1.5 yasinda digeri 4 aylik tum gun evde onlarin pesindeyim.........arada babanne annaneye birakip disari gezmeye yada ozel islerim icin cikiyorum simdilik bu moddayim
Bu Balli tarcin olayini simdi anladim sonuclarini bize de soylermisin uzmanvet cok iyi olur
Ayni durmda gbiymisiz seninledebuyutene kadar isimiz zor saglikli olsun yanimizda olsunlarda grrisi yine bi sekilde olur d
Iyi olur canım hem ders calisiyosun enerji gerek sana.B
Bugun biraz cogaltmaya ve cesitlendirmeye calistim bakalim ogle yemegini ozellikle :) kahvaltiya da bi cozum bulucam, dershaneye yetisme telasindan yine zayif oldu kahvalti
çabuk dön canım. Keyfine bak gezmede ama cok yime heeeKizlar biz gidiyormusuz bu aksam kac gun kaliriz belli degil eve gelir gelmez burdayim diyeti birakmak yok tabki ben yine not alicam gun gun buraya atarm gelince mutlaka hepinizi opuyorm saglikla kalin :)
İns canm :) koy yerine gdiyorz canm gezcek pek bi yer yok ama tarla bahce yurys yapmayacalisicaammIyi olur canım hem ders calisiyosun enerji gerek sana.
çabuk dön canım. Keyfine bak gezmede ama cok yime heee
Ben kefir başladığım için rahatım ama umarım ileride sorun olmaz.Bende 3.olayim.sabah 7 kalkıyorum eşimle kızım geç cikiyolar 8 bucuk gibi.ben kahvaltıyı işyerinde yapıyorum kendime kahvaltilik hazirlarim onlarada yumurta falan haslarim.7 buçuk evden çıkıyorum 8 5 isteyim eve gelince yemek hazirlarim bazen onceki gunden yapmış olurum. Sonra yürüyüş yada çarşıya yuruuruz haftada 2 gün yüzme kursum var.bunlar kış işleri isyerinde boş kalınca ve gece yatarken kitap okurum birde akşam oturken örgü orerim. Şimdi yaz kozim anneannesinde sabah 7 kalkiuoruz kahvaltı yapıp işe gidiyoruz aksamlarimiz aynı bu aralar ev topluyoruz inşallah haftasonu taşınmış oluruz.
bunu deniycem ama kabizliga sebep oluyo tarçın. Sende sorun varmı? Birde ölçüsü nasıl iliksuyami katiyosun.
Toz tarçın da olur, 1 çay kaşığı kadar. Ben kabuk tarçını seviyorum. İştahımı kesmek için de önceden kaynatıp içine karanfil atardım. Midem kötü olunca bırakmıştım.bende ballı tarçınlı su içiyorum sabah akşam yanlız ben çobuk tarçın kulanıyorm acaba toz tarçınmı kullanmalıyım
Canım banyo falan fayans bi zemine koy tartiyi bi süre bekle yer degistirince beyni dönüyor bunların. Laminanta falan koyunca yanlış gösteriyorMerhabalarr yarin aceleyle evden cikmak zorunda kalir da tartilamazsam diye tartiya cikayim dedim once 2.5 kilo verdigimi gosterdi ki bu imkansiz... 5 dakika sonra yeniden ciktim, bu sefer de degil vermek 1 kilo aldigimi gosteriyordu, suan resmen her ciktigimda farkli gosteriyor tartiustelik daha bu haftanin basinda aldik, tefal marka, aranizda boyle bisey basina gelen veya ne yapilmasi gerektigini bilen var mi? Cunku suan bu kosullar altinda nasil kilo bildirimi yapacagim bilmiyorum :/
Ay evet haklisiniz oyle deneyeyim,, banyoda duruyor zaten ama tartilmadan once rahat tartilmak icin yerini degistiriyordum,, cok tesekkur ederim umarim duzelir :)))Canım banyo falan fayans bi zemine koy tartiyi bi süre bekle yer degistirince beyni dönüyor bunların. Laminanta falan koyunca yanlış gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?