Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam az yemen iyi ama sabah ve öğlen biraz fazla yemelisin düzenli bir menü olusturmazsan ilerde yine kilo alırsın.
Bildirim yapmazsan sorun olmaz henüz listede olmadığın için.

ayy inanmıyorum aynen beni yazmışsın canım bana yazacak birşey bırakmamışsın

bende ballı tarçınlı su içiyorum sabah akşam yanlız ben çobuk tarçın kulanıyorm acaba toz tarçınmı kullanmalıyım

B
Akşam az yemen iyi ama sabah ve öğlen biraz fazla yemelisin düzenli bir menü olusturmazsan ilerde yine kilo alırsın.

Bildirim yapmazsan sorun olmaz henüz listede olmadığın için.

Bugun biraz cogaltmaya ve cesitlendirmeye calistim bakalim ogle yemegini ozellikle :) kahvaltiya da bi cozum bulucam, dershaneye yetisme telasindan yine zayif oldu kahvalti

Bu sene gunluk rutinim sabah kalkip dershaneye veya okula gitmek ve donunce ders calismak uzerine kurulu ne yazik ki :) hic ilginc bir tarafi yok kisacasi :))
Benimde iki kucuk kizim var biri 1.5 yasinda digeri 4 aylik tum gun evde onlarin pesindeyim.........arada babanne annaneye birakip disari gezmeye yada ozel islerim icin cikiyorum simdilik bu moddayim
Bu Balli tarcin olayini simdi anladim sonuclarini bize de soylermisin uzmanvet cok iyi olur

ayy inanmıyorum aynen beni yazmışsın canım bana yazacak birşey bırakmamışsın
Senndemi iki tane ve yaramaz bazen tukenyorm diyorm azck bi uyuyn kafamyerne gelsn yok butn dolaplar lastikli hala evi birbrne katiyolar su an bi gelip goreblseniz tamam zsten balkondan asagi bisiy atmalarmi disari gdnce geri gelmemelermi oralari saymyorm bile

Ayni durmda gbiymisiz seninlede buyutene kadar isimiz zor saglikli olsun yanimizda olsunlarda grrisi yine bi sekilde olur d

Ayni durmda gbiymisiz seninlede buyutene kadar isimiz zor saglikli olsun yanimizda olsunlarda grrisi yine bi sekilde olur d

Kizlar biz gidiyormusuz bu aksam kac gun kaliriz belli degil eve gelir gelmez burdayim diyeti birakmak yok tabki ben yine not alicam gun gun buraya atarm gelince mutlaka hepinizi opuyorm saglikla kalin :)

B

Bugun biraz cogaltmaya ve cesitlendirmeye calistim bakalim ogle yemegini ozellikle :) kahvaltiya da bi cozum bulucam, dershaneye yetisme telasindan yine zayif oldu kahvalti
Iyi olur canım hem ders calisiyosun enerji gerek sana.
Kizlar biz gidiyormusuz bu aksam kac gun kaliriz belli degil eve gelir gelmez burdayim diyeti birakmak yok tabki ben yine not alicam gun gun buraya atarm gelince mutlaka hepinizi opuyorm saglikla kalin :)
çabuk dön canım. Keyfine bak gezmede ama cok yime heee

Gitmeden geri geldim iptal oldu esimin acil bi isi cikti gitmyoruz hersyde vardr bi hayir diyelim yolumuza devam edelim :)

****4.TAKIM 375.ETAP****

uzmanvet ( /67.8/ / /% )
selinmehmethamza( / 84.6/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 65
sudem34 ( /77.6/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 70
senekebe (/63/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 52
yakalandimyine (/72.5/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 60
mum (/61/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 51 kilosu 3'e bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Sudem34 canım sen ne zaman yarismistin daha önce hatirliyomusun. Birde nesen ayrildin mezunmu oldun ogrenmem gerek.

Ben kefir başladığım için rahatım ama umarım ileride sorun olmaz.
Kaynamış 1 su bardağı suya kabuk tarçını koyuyorum, soğuyunca tarçını alıp 2 çay kaşığı bal koyuyorum. Yatmadan yarım saat önce yarısını, sabah kahvaltıdan yarım saat önce de diğer yarısını iyice karıştırıp içiyorum. Spor hocam hayret etti bana göbeğim gidiyor diye. O da sürekli spor yaptığı halde göbeği var bayağı.

bende ballı tarçınlı su içiyorum sabah akşam yanlız ben çobuk tarçın kulanıyorm acaba toz tarçınmı kullanmalıyım
Toz tarçın da olur, 1 çay kaşığı kadar. Ben kabuk tarçını seviyorum. İştahımı kesmek için de önceden kaynatıp içine karanfil atardım. Midem kötü olunca bırakmıştım.

Merhabalarr yarin aceleyle evden cikmak zorunda kalir da tartilamazsam diye tartiya cikayim dedim once 2.5 kilo verdigimi gosterdi ki bu imkansiz... 5 dakika sonra yeniden ciktim, bu sefer de degil vermek 1 kilo aldigimi gosteriyordu, suan resmen her ciktigimda farkli gosteriyor tarti ustelik daha bu haftanin basinda aldik, tefal marka, aranizda boyle bisey basina gelen veya ne yapilmasi gerektigini bilen var mi? Cunku suan bu kosullar altinda nasil kilo bildirimi yapacagim bilmiyorum :/

Canım banyo falan fayans bi zemine koy tartiyi bi süre bekle yer degistirince beyni dönüyor bunların. Laminanta falan koyunca yanlış gösteriyor

Canım banyo falan fayans bi zemine koy tartiyi bi süre bekle yer degistirince beyni dönüyor bunların. Laminanta falan koyunca yanlış gösteriyor
Ay evet haklisiniz oyle deneyeyim,, banyoda duruyor zaten ama tartilmadan once rahat tartilmak icin yerini degistiriyordum,, cok tesekkur ederim umarim duzelir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…