Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm benmkide ole yapiyor ama yer degistirdigi zaman bi kac sefer ustune cikiyorm zatn dogruyu buluyor sonra

Dunku yemek listemi paylasyim.hemencik :) soguk limonlu su
Sabah : ceyrek simit kbrt kutsu peynr 2 kask bal ,2 catal tursu ,haslanms yumurta,cay
Ara 9 bademm yesilcay
Oglen kucuk tabak haslanms et, 4 kasik beezelye yemegi ,1 kase yogurt
Ara 2 ceviz az kuru uzum , maydanoz-limonlu bitki cayi
1 armut yogurt
2 top dondrma 1 lokma kek
3 lt su spor yok malsef canta doldur boslt yaptm kac saat

Günaydın kızlar.

Dünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak siyah çay, 1 yarım yumurtalı menemen
Ara:2 adet kırmızı erik, 200 ml kefir
Öğlen: 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 kase çoban salatası, 1 porsiyon güveçte türlü, 1/2 kase sakızlı muhallebi
Ara: 7 adet badem, 1 nektarin
Ara: 2 adet incir
Akşam: 1 tabak etli bamya yemeği, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 100 ml kefir
1 bardak siyah çay, 1 bardak yeşil çay
Yatarken: Ballı-tarçınlı su
2,5-3 litre kadar su
45 dakikada 4,4 km yürüyüş, 30 dakika spor salonu aktiviteleri (önceki günden biraz koştuğum içim dizim zorladı, biraz az kaldım salonda)
Karın çekip bırakma hareketi 400 adet.

Fatsecret'e göre aldığım kalori 1424, aktivitem 370, günlük normal almam gereken kalori de 2000 civarı çıkıyor. 2000-1424+370=-946 kalorilik açık oluşuyor. O da 946/7700=0,122 kg gitmesi gerekiyor. Böyle devam edebilirsem eski hızıma dönebilirim, ama haftada 3 gün spor salonuna gittiğime göre haftada 600-700 gr verebilirim. Çok büyük kaçamak olmazsa tabi. Bu hızla 1 ayda 2,5 kg verebilirim.

Yeni başlayan arkadaşları tebrik ediyorum.
Ben de 66,9 kg çıktım tartıda. Geçen hafta 67,8 idi. %1,30. 2 haftalık tatil sonrası 2. haftamda toparladım sanırım.

Fatsecret hesabı tuttu.
1 haftada almam gereken kalori:14.000, aldığım kalori:10.453, aktivite:3.274
14.000-10.453+3.274=6.821 kalori açığı
6.821/7.700=0,885 kg

Canm tebrikler verdign kiloda cok guzel menunde super olms ama pirnc pilavi sagliksiz bulgur pilavi yesen mesela onn yerine nasil olur :))

Canm tebrikler verdign kiloda cok guzel menunde super olms ama pirnc pilavi sagliksiz bulgur pilavi yesen mesela onn yerine nasil olur :))
Sağol canım. Pirinç pilavı hakkında haklısın. Biz Karadeniz insanı pirinci çok tüketiriz. Elenip te Kırşehir'e yerleşince de bulgura zamanla alıştım. Oğlum bazen istiyor. Pazartesi günü yaptığım pilavı bitiremedik. Dün de yemeğimi evde unutunca dışarıda ev yemekleri yapan bir yere gittim arkadaşlarla. Menüdeki pirinç pilavının da 1/3'ünü aldım.

Bugün öğlen yemekten önce yürümeyi deneyeceğim. Her zaman tok karnına yürüyordum. Çok zararlıymış.

Evt canm karacgerde direk yaglanmaya yol aciyor pirnc annecgm saolsn sekersz cayi ve bulgur plavni bize alstrdi bi tek arada cok esm isterse ona kadar yaparim ben bende cocuklarma o seklde alistriyorm :))

Bugün öğlen yemekten önce yürümeyi deneyeceğim. Her zaman tok karnına yürüyordum. Çok zararlıymış.

Aç karnına yürümesem daha iyiymiş. 2 km'lik yolumun 1,5 km'sini yürümüştüm ki arkadaşlara rastladım. Yemeğe gidelim diye ısrar ettiler. İşyerinde yemeğim var dediysem de ikna edemedim. Ton balıklı kroket ve çayla bitirdim öğleni. Ama 0,5 lokantaya gidiş, 0,5 te dönüşte 1 km yürüdüm fazladan.

Bende buugn 4 km yurumeyi planliyorm :)

Evet bir gunun sorusu daha benden glsin nerelerdesiniz kizlar kimse kalmadi

Hedeflediginiz kiloya indiginizde ilk yapacaginiz sey nedir :))

Cevabmi veryorm zamaninda alip giyemedigim cicilermi tek tek gyip aynada kendme bakip gobek aticam

Kilo bildirimi;66.5-66.2=0.3x100=30/66.5 =0.45 smdilik 1 haftalik diyet olmadi arkadaslar bi dahaki haftaya daha iyi olucak ins.
Dunku yediklerim ;sabah yarim simit 1 bardakcay 1 karper peynir sahanda yumurta 2adet oglen yarim kase ayranli corba yarim kase pilav ustune mantarli tavuk sote 4 adet sarma ikindi 1 bardak limonata aksam ekmek arasi kofte 1 turk kahvesi yaninda ufak cikolata emzirdigim icin birazcik fazla tuttum listeyi daha da kismaya calisicam soz

Evet bir gunun sorusu daha benden glsin nerelerdesiniz kizlar kimse kalmadi

Hedeflediginiz kiloya indiginizde ilk yapacaginiz sey nedir :))

Cevabmi veryorm zamaninda alip giyemedigim cicilermi tek tek gyip aynada kendme bakip gobek aticam
Ohhhh dunya varmis diyip ne kadar giymek isteyip giyemedigim kiyafet varsa hepsini alicam....veeeee en onemlisi bi daha asla ideal kilomu asmamaya calisicam....

Canm sabah kahvaltn guzel ama ogle ve aksam cok karbonhdrat dolu biraz ekmek pirinc unlu corba biraz daha dikkat edersen daha guzel kilolar vericeksn emnmki bebgi cok op bizimyerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…