Su ve sporu yazmamisimmKizlar menu bildirimimm yorumlarinizi eksik etmeyin :)
Sabah sicak limonlu su
Yarm dimlm ekmekten tost kbrt kursu kadar peynr,haslanms yumrta,domates salatalk,2 tk pekmez
Ara:1 bardak sur , 1 haslanms misir
Oglen ton balikli salata
Ara :taze uzum (yarm salkim)
Aksam az porsyon taze fasulye ,4 kasik makarna (yagsiz)
1 mnik dondurma ( yemez olaydm bugn kilo veremememe neden oldu )
Canm sabah guzel olms ama oglen pilav yerne bulgr plavi denesen nasil olur pilav demek direk seker demek cunku zaten caydan ve limonatadan yeterince seker almissn benceDunku menum sabah 1 bardak cay malesef sekerli birakmayi cok denedim olmadi2 dilim ekmek krem peynir 2 adet yumurta omleti biraz domates ikindi kucuk bi dondurma ve 1 bardak limonata oglen 7-8kasik etli turlu yarim kaseden az pilav ustune mantarli tavuk sote arada 3 bardak limonata aksam yemedim gibi bisey disime dolgu yaptirdim dun ogle yemegini 4 te yedim biraz istahimi da azaltti bu dis olayi heee bide bi kase sutlac yedim saat 5 gibi aksam da sekerli bi kupa cay ictim
Evet cok haklisin ...esim bulgur pilavi sevmiyo diye yapmiyorum ama kendime kadar yapabilirim.Canm sabah guzel olms ama oglen pilav yerne bulgr plavi denesen nasil olur pilav demek direk seker demek cunku zaten caydan ve limonatadan yeterince seker almissn bencebde sutlactada pirinc var ustelik ama zamanla duzelicek dahada inanyorm :)
Kizlar burda olmaktan cok mutluyum diyete motive olmaya basladim masallah sizlerden kuvvet aliyorum ins hepbirlikte zayiflicaz
Bide merak ediyorum arkadaslar kac yasindasiniz?ben 30 yasindayim...2.bi soru daha sorabilirmiyim hic spor yapmiyorum ebrua salli pilatesi deneyen varmi?
Benm esimde yemez bi alistramadm bende ona ayri kendme ayri yapiyorm 1 bardak 1 bardak :)Evet cok haklisin ...esim bulgur pilavi sevmiyo diye yapmiyorum ama kendime kadar yapabilirim.
Canım beyaz şeker yerine hurma suyu deneyebilirsin. Ben şeker kullanmıyorum ama sütlü tatlılar için almıştım. Henüz yapamadım ama bir kez neskafede kullandım. Tadı güzeldi. İçinde beyaz şeker olmadığı için diyete yardımcıymış. Zaten hurmanın kendisi de güzel. Spora gitmeden önce bir ara 2 hurma yerdim. hurma suyunu tavsiye ederim. Hurma özü de vardı ama suyu daha mantıklı geldi bana.Dunku menum sabah 1 bardak cay malesef sekerli birakmayi cok denedim olmadi2 dilim ekmek krem peynir 2 adet yumurta omleti biraz domates ikindi kucuk bi dondurma ve 1 bardak limonata oglen 7-8kasik etli turlu yarim kaseden az pilav ustune mantarli tavuk sote arada 3 bardak limonata aksam yemedim gibi bisey disime dolgu yaptirdim dun ogle yemegini 4 te yedim biraz istahimi da azaltti bu dis olayi heee bide bi kase sutlac yedim saat 5 gibi aksam da sekerli bi kupa cay ictim
Ben platesi 2 yıldır yapıyorum. Çok güzel bir spor aktivitesi ama normal sporlardan farklı. İlk olarak Plates, kendi vücut deformiteleri için geliştirmiş. Kaslarını ve kemiklerini güçlendirmek için bu hareketleri tasarlamış. Savaşta yaralanan askerler üzerinde denenmiş ve başarılı olunca yaygınlaşmış. Diyetisyenim bana şanslı olduğumu, kaslı bir vücudum olduğunu söylemişti. Sebep bence pilates.Kizlar burda olmaktan cok mutluyum diyete motive olmaya basladim masallah sizlerden kuvvet aliyorum ins hepbirlikte zayiflicaz
Bide merak ediyorum arkadaslar kac yasindasiniz?ben 30 yasindayim...2.bi soru daha sorabilirmiyim hic spor yapmiyorum ebrua salli pilatesi deneyen varmi?
Eşine de sevdirebilsen rahat edersin. Benim eşim pirinç pilavı sevmezdi, beni de bulgura alıştırdı. Sindirimi biraz zor, midede uzun kalıyor ama kan şekerini daha düzende tutuyor. Sağlık için eşini de ikna etmen gerekli.Evet cok haklisin ...esim bulgur pilavi sevmiyo diye yapmiyorum ama kendime kadar yapabilirim.
Kizlar burda olmaktan cok mutluyum diyete motive olmaya basladim masallah sizlerden kuvvet aliyorum ins hepbirlikte zayiflicaz
Emnimki ikinzde yasnzi asla gostermiyorsnuzdur ama szden kuck oldugm icn sormak istyorm yoksa saygszlik yapms gbi olur bence ne diye hitap etmeliyim sizeBen platesi 2 yıldır yapıyorum. Çok güzel bir spor aktivitesi ama normal sporlardan farklı. İlk olarak Plates, kendi vücut deformiteleri için geliştirmiş. Kaslarını ve kemiklerini güçlendirmek için bu hareketleri tasarlamış. Savaşta yaralanan askerler üzerinde denenmiş ve başarılı olunca yaygınlaşmış. Diyetisyenim bana şanslı olduğumu, kaslı bir vücudum olduğunu söylemişti. Sebep bence pilates.
Orta derece pilates zordur. Bazen ağlatacak kadar canın yanar. Ama yeni başlayanlar için olan hareketlere alışmak kolay. Boyut yayın grubunun setini almıştım. Hem cd hem kitaplardan oluşuyor.Her yaş grubuna göre farklı hareketler var. Ağır olan pilatesi ben de yapamıyorum.
Pilates bandı harika bir şey. Şu an menüsküs problemimden dolayı alt ve üst bacak kaslarımı güçlendirmek için kullanıyorum.
Bu arada ben de 40 yaşındayım.
Pilatese baslamayi dusunuyorum 2 yil cok guzel bi sure tebrik ederimBen platesi 2 yıldır yapıyorum. Çok güzel bir spor aktivitesi ama normal sporlardan farklı. İlk olarak Plates, kendi vücut deformiteleri için geliştirmiş. Kaslarını ve kemiklerini güçlendirmek için bu hareketleri tasarlamış. Savaşta yaralanan askerler üzerinde denenmiş ve başarılı olunca yaygınlaşmış. Diyetisyenim bana şanslı olduğumu, kaslı bir vücudum olduğunu söylemişti. Sebep bence pilates.
Orta derece pilates zordur. Bazen ağlatacak kadar canın yanar. Ama yeni başlayanlar için olan hareketlere alışmak kolay. Boyut yayın grubunun setini almıştım. Hem cd hem kitaplardan oluşuyor.Her yaş grubuna göre farklı hareketler var. Ağır olan pilatesi ben de yapamıyorum.
Pilates bandı harika bir şey. Şu an menüsküs problemimden dolayı alt ve üst bacak kaslarımı güçlendirmek için kullanıyorum.
Bu arada ben de 40 yaşındayım.
Bana ayni yastaymisiz gibi hitap edebilirsin:)Daha samimi oluyorEmnimki ikinzde yasnzi asla gostermiyorsnuzdur ama szden kuck oldugm icn sormak istyorm yoksa saygszlik yapms gbi olur bence ne diye hitap etmeliyim size
Imkansiz gibi bisey bende alismasini cok isyerdim ama cok yemek secer ve asla yemezEşine de sevdirebilsen rahat edersin. Benim eşim pirinç pilavı sevmezdi, beni de bulgura alıştırdı. Sindirimi biraz zor, midede uzun kalıyor ama kan şekerini daha düzende tutuyor. Sağlık için eşini de ikna etmen gerekli.
Tesekkur ederm o zman canm :)Bana ayni yastaymisiz gibi hitap edebilirsin:)Daha samimi oluyor
Kolay gelsn canm sen buraya gelmeden bu yogunlukla butn kilolari vericeksin zaten :)Selam herkese yine yoğun bir günün ardindan otobusteyim şimdi çarşıya gidiyorum bişeyler yiycem alincak eksiklikleri alıp eve doncem yürüyerek. Bugün yuzmede var gidebilirsem iyi olur.öpüyorum hepinizi.
Bende bugn basladm ona bugnluk guzel gidiyorm ama bkalm :) bu kostrmyla kesnlikle verirsn dert etme tatilni yap sonra beraber fazla fazla verirrZ zaten bende o zamana kadar asaglara ineym insallaah :))Inşallah veririm canım pazartesi den beride bozmadan diyetolog.com un verdiği listeyi uyguluyorum arada meyve kaçamağım oldu biriki defa sadece. Su bayramda aldığım kiloyu vereyimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?