Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pilatese baslamayi dusunuyorum 2 yil cok guzel bi sure tebrik ederimBenimde tipik turk kadini vucudu basenlerim var biraz arastirip onun icin uygun pilates yapicam...bilgilendirme icin tesekkurler
Ben bi kac gndur tae boo yapyorm heryerim yanyor resmen su an bi fikr verym istedm bi gun yuruyus bi gun egzersiz yapicam ins ama hizli bisy bagra bagra yptm ben bugn mesela

bu haftaki kilom 60.4
hesaplamayı doğru yaptım mı bilmiyorum ama %0.98
Canım seni bu hafta listeye yazdım ama yazsammi yazmasammi diyerek yazdım çünkü dikkat ediyorum çok paylaşımda bulunmuyosun hergün menülerini yazman ve diğer arkadaşlara yorum yapman gerek bi gun gelemesen iki günlük yazarsın ama bugün dün geceki bildiriminden başka mesajın yok. Açıklama yaparsan sevinirim.
Bence güzel o misiri yememis olsan iyiydi ama yemişsin daha az tuket istersen.
Evet o pudingle gece yemen olmamış onun dışında güzel.
Şekeri birakirsan daha hızlı kilo verirsin benim esim tatlandırıcı kullanarak birakti cayin kahvenin tadini degistiriyo ya bi sure sonra en iyisi sekersiz içmek deyip bıraktı. Menünü alt alta yazicaktin böyle karışık görünüyo.
Ben 37 yaşındayım :)
Kolay gelsn canm sen buraya gelmeden bu yogunlukla butn kilolari vericeksin zaten :)
Inşallah vereyim.
Bende bugn basladm ona bugnluk guzel gidiyorm ama bkalm :) bu kostrmyla kesnlikle verirsn dert etme tatilni yap sonra beraber fazla fazla verirrZ zaten bende o zamana kadar asaglara ineym insallaah :))
tatile kadar vereyim biraz yaa bikini giycem yillar sonra ilk kez

Kızlar sonuç listeleri yapılmış takım olarak 1. Olmusuz hepinize Teşekkürler ayrı ayrı. Selincim sende bireyselde 1.sin tebrik ediyorum. Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında bu hafta neler yaptın nasıl kilo verdin paylasman gerek. Başlığı bu linkten bulabilirsin altlarda olacak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-grupları.236/
Kızlar bu linke sizlerde bakın en basta paylaşım Alanı ve sonuç listeleri var ara sıra paylaşım alanına bakarsaniz iyi olur. Diğer linkleride inceleyin aada lütfen.

Misafrilerm vardi daha simdi girebildm cok mutlu oldm insallh her hafta birncilik bizfe olur bunn icn dahada cok ugrasicam emin olun tebrikler arkadaslar :)

Ben misiri masum diye yemstm sozde ama bidaha yemicem zaten cok aradigm bisy degl ama koy misiri diye yemistim :/

Buda bayram hediyem geçen haftadan . Burdan izne ayrılırken 68.5 falandim.pazartesiden beri listeme e sporuma dikkat ettim bakalım bu pazartesi sabah kac olucam.

Eki Görüntüle 1224510 Buda bayram hediyem geçen haftadan . Burdan izne ayrılırken 68.5 falandim.pazartesiden beri listeme e sporuma dikkat ettim bakalım bu pazartesi sabah kac olucam.
Tatilde illaki insan bi saliyor kendni ister istemez ama dengeli beslenme duzene gecince hemen verirsin sen kaptanm merak etme evini flan bi yerlestr duzenini oturt tatilinide yap ama ynede cok kacamak yapma sonra cok pismanlik oluyor ben tatile gittm dedm amaan nasilsa gelnce dyete girer verirrm yedimde yedim sonra geldigm aksam hamile oldugumu ogrendim butun kilolar ustmde kaldi katlanarak artti

1. Takim olarak sizleri tebrik ediyoruz basarilarinizin devamini diliyoruz kardes takim bize de beklerim sevgilerr

Eki Görüntüle 1224510 Buda bayram hediyem geçen haftadan . Burdan izne ayrılırken 68.5 falandim.pazartesiden beri listeme e sporuma dikkat ettim bakalım bu pazartesi sabah kac olucam.
Tatlim tartin yagi falan da gosteren cinsten mi oyleyse bende alacagim ben tatilde de dikkat ediyorum gogocum 58 i uzun zaman sonra gormek beni mutlu etti yanindaki rakam ,9 olsa da

Bu tatilde salmayi düşünmüyorum canım gidene kadar 68 e insem tatilde sabit kalmayı basarsam süper olcek :)
1. Takim olarak sizleri tebrik ediyoruz basarilarinizin devamini diliyoruz kardes takim bize de beklerim sevgilerr
Teşekkürler canım sizde 3.olmuşsunuz Tebrik ederim.

Tatlim tartin yagi falan da gosteren cinsten mi oyleyse bende alacagim ben tatilde de dikkat ediyorum gogocum 58 i uzun zaman sonra gormek beni mutlu etti yanindaki rakam ,9 olsa da
Evet canım yağ kas su kemik birde günlük alman gereken kaloriyi gosteriyo.teknosadan almıştım 39 du sanırım fiyatı.

QUOTE="gogo2405, post: 36604442, member: 470856"]Eki Görüntüle 1224510 Buda bayram hediyem geçen haftadan . Burdan izne ayrılırken 68.5 falandim.pazartesiden beri listeme e sporuma dikkat ettim bakalım bu pazartesi sabah kac olucam.[/QUOTE]
Hadi ins daha az rakamlari gorursun pazartesi....tatlandiriciyi pek sevmiyorum ama sekeri azalticam ve bikez daha denicem sekersiz cay icmeyibelki bu sefer basaririm...
Bende cok sevimdim 1.olmamaiza gerci benim bu hafta pek katkim olmadi aksine puani dusurdum ama bidahaki hafta olucak ins.

Tebrikler arkadaşlar. 1. Olmak çok güzel bir duyguymuş.
Hırslandım ve tekrar diyetimi gözden geçiriyorum. Diyet ve spor birlikte. Ayrıca masabaşından da kurtulacağım, haftaya çok güzel olacak.

Tebrikler arkadaşlar. 1. Olmak çok güzel bir duyguymuş.
Hırslandım ve tekrar diyetimi gözden geçiriyorum. Diyet ve spor birlikte. Ayrıca masabaşından da kurtulacağım, haftaya çok güzel olacak.
Evet bende su anda cok mutluyum daha bi sıki
I sarldm diyetme gece gece mekik cekiyorm dusunun

Bildirmimi hemen :)
Sabah sicak limonlu su
1dilim ekmek,1 yumrta ,domates-cacik ,peynr(kbrt kitusu kadar),1catal pekmez 5zeytin
Ara 9 badem yesilcaay
Oglen 1 haslanms tavuk ,krmzi bber tursusu,yogurt,ceyrek ekmek
Ara maydonzlu limonlu cay
Aksam 8 kasik taze fasilye,5 kasik bulgr pilavi,salata,yogurt

3 lt su 50 dk tae boo cardio 100 mekik
Ve 1 halley

Gayet güzel olmuş menün halleyi ödül olarak düşünüyorum :)

Bu hafta 1.olduk kızlar 1 öğün ödül var herkese isteyen kullanabilir arada kendimizi simartmak lazım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…