Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar :)) dun test kampim vardi yazamadim affiniza siginiyorum :) Bu arada birinci olmusuz cok sevindim :) uzmanvet ablacim seni ayrica tebrik ederim.

Kahvalti
Meyveli yogurt
Kahve

Ogle yemegi
Yarim tavuk izgara sandivic

Ara
Yesilcay

Aksam yemegi
(Boyle oldugu icin cok uzulmustum ama madem 1 odul yemegi hakkimiz varmis, ona sayiyorum bunu)
2 dilim pizza
2 catal tiramisu

2litre su
5kilometre yuruyus

Bu hafta benim okulum acildi ve ogunlerin dengesini cok tutturamadim ancak simdi tempoya alistim, bu hafta cok daha dengeli ve saglikli ogunler hazirlamaya calisacagim.

Sana derslerinde başarılar tatlım. Menün güzel olmuş akşamda ödül öğünü olsun dediğin gibi.

375. Etap birincisi selinmehmethamza, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Cok tesekkur ederm simartiyorsnuz beni ben size hepnize tesekkur ederm tek basma olsam bunu yapamazdm ins bundan sonra hep boyle devam eder tek temennim bu hepinizi kocamnopuyorm :)

Odulumuz olmasina sevindim ben hakkimi dun kullanmis oldum
Kahvalti;1 bardak sekerli cay.4 adet kasar peyniri.2 adet yumurtadan omlet.3 silim ekmek.
Ikindi sekerli turk kahvesi yaninda ufak bitter cikolata
Oglen yarim porsiyon turlu yaninda yogurt
Saat 3 gibi biskuvitli dondurma ve 1 bardak limonata sonra bide 2 kase sutlac
Aksam ispanakli borek ufak bi dilimSonra yine cok az dondurma ve limonata...
Dun biraz ipin ucu kacti kalori miktari asmadi ama karbonhidrat asti....daha da dikkat edicem
Yazilarimi telden yaziyorum....yazim hatalri icin affiniza siginiyorum epey bi zor oluyor telden yazmasi ama pc acamiyorum benim buyuk kiz izin vermiyor karistirmak istiyor

Kalorilere biraz baktimda cok sasirdim bu kadarini beklemiyodum ornegin 4 dilim baklava yada 2 hamburger yada soyle buyukce 2 dilim pasta yersem tum gunun kalorisini almis oluyorumcok dikkat etmek lazim

Evet bende onceden bakmadan bilmeden yiyp almsz kilolari smdi bakiyorm bi ufack bsiy icn 1 saat yuruys gerekki yansin kilo yapmasn o yuzden herseyden sogudm su an :)

Evet bende onceden bakmadan bilmeden yiyp almsz kilolari smdi bakiyorm bi ufack bsiy icn 1 saat yuruys gerekki yansin kilo yapmasn o yuzden herseyden sogudm su an :)
Yooook sakim soguma diyete devam yanlis ta yapsak diyete devam etmeliyiz yoksa ipin icu bi gidince farkina varmadan kilolar yukseliyo...
Nacizane bi oneride bulunsam

Fatsecreti takip etmeye basladigimda yaktigim kaloiyide yaziyodum gercekten o kadar zahmetle yaptigin spor azicik bi yemekle esdeger bende sadece gunluk almam gereken kaloriyi yaziyorum sporu yada aktiviteyi hic hesaplamiyorum elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum....yoksa gercekten insanin morali bozuluyo....boyle bi dene istersen

Bu hafta 1.olduk kızlar 1 öğün ödül var herkese isteyen kullanabilir arada kendimizi simartmak lazım dimi ama
Ben de bilmeden ödülü yemiş oldum. Çilek reçeli.

Sağol canım.
Ödül hariç senin menün güzel ama 1000 kalorinin altına düşmeden bence daha iyi. Metabolizmanı çok yavaşlatmak normal beslenmeye geçince sıkıntı yaşamana sebep olur.

375. Etap birincisi selinmehmethamza, tebrikler!

Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Tebrikler selinmehmethamza. Canımızsın Puskuut.
:):):)

Canım yalnız yaptığın aktiviteye oturma veya ayakta durmayı da eklersen bayağı fark çıkıyor. Ben hafta içi 3 saat ayakta durma, 7 saat oturma işaretliyorum kalan da yürüme, spor yazınca çok farkediyor .

Kalorilere biraz baktimda cok sasirdim bu kadarini beklemiyodum ornegin 4 dilim baklava yada 2 hamburger yada soyle buyukce 2 dilim pasta yersem tum gunun kalorisini almis oluyorumcok dikkat etmek lazim

Dogru soluyorsn canm yoksainsann sanki bi icndn gelmiyo dimi bende oyle denym bundan sonra tesekkrler fikrn icn benm zaten an dayanamdgm sey tatli yoksa yemek konsunda pek skntm yok sebzeyi ettn ddaha cok severm ekmegi cok yemm tek is tatli ondan kendmi uzak tutmam lazm bide evin altnda kendi marketmiz var bizm en kotusude bu zaten illaki eve alniyo evde oldugu zamanda kotu oluyo bende artk almyorm eve canm isteynce bulamiym diye

Bende telefondan yaziyorm zor gercekten ne yaaziyorm ne cikiyo harflet karisiyor flan benide mazur gorun :)

Nerdeyse dünkü menümü unutacaktım.
Kahvaltı: Sahanda yumurta, yarım dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim beyaz peynir, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik., 5 adet zeytin
Ara: yarım avuç kuru yaban mersini, 250 ml kefir

20 dakikada 2 km yürüyüş

Öğlen: 1 kase etli bamya, yarım kase közlenmiş patlıcan, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 20 gr bitter çikolata
Ara: 7 adet badem, 2 adet incir

30 dakikada 1,5 km yürüyüş
Ara: 2 dilim beyaz ekmek, 3 yemek kaşığı çilek reçeli
Akşam: 1 kase mantar sote, yarım kase salata, 1 dilim beyaz ekmek

Canm odullu cis harc menu super :))

Uzmanvet tebrik ediyorum gervekten guzel bi diyet yapiyosun masallah....ben biraz tembellikten biraz da iki kucuk cocuktan cok ozenemiyorum ama elimden geleni yapicam bende sen bana ornek oluyosun

Tam ödül günü olmuş herkes sozlesmis gibi sankim
Tabiki öyle canım yoksa nasıl kilo alcaz bu kadar.
yine süper olmuş menün uzmancim

Tam ödül günü olmuş herkes sozlesmis gibi sankim
Tabiki öyle canım yoksa nasıl kilo alcaz bu kadar.
yine süper olmuş menün uzmancim

Eki Görüntüle 1224510 Buda bayram hediyem geçen haftadan . Burdan izne ayrılırken 68.5 falandim.pazartesiden beri listeme e sporuma dikkat ettim bakalım bu pazartesi sabah kac olucam.
ben de bu tartıdan almayı düşünüyorum internetten de araştırdım genellikle bu modeli tavsiye etmişler teknosada inceledim ama pek hoşuma gitmemişti orda ki çocuk pek bir şey bilmiyordu almak için gitmiştim beni vazgeçirdi :) sen memnun musun tavsiye eder misin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…