Ben memnunum canım tartı olarak iyi diğer gösterdiği değerler kiloya göre hesapliyo sanırım birde en başta bilgilerini giriyosun yaş boy falan.ben de bu tartıdan almayı düşünüyorum internetten de araştırdım genellikle bu modeli tavsiye etmişler teknosada inceledim ama pek hoşuma gitmemişti orda ki çocuk pek bir şey bilmiyordu almak için gitmiştim beni vazgeçirdi :) sen memnun musun tavsiye eder misin canım:)
Ayip olmazsa fyati nasil tatlm benmde cok hosma gitti bendekide dijital ama tam istedgm gbi degl acikcasiBen memnunum canım tartı olarak iyi diğer gösterdiği değerler kiloya göre hesapliyo sanırım birde en başta bilgilerini giriyosun yaş boy falan.
Sanırım 39 du teknosada 3 4 ay oldu alalı.Ayip olmazsa fyati nasil tatlm benmde cok hosma gitti bendekide dijital ama tam istedgm gbi degl acikcasi
Dikkat etmeye çalışıyorum canım ama dün kontrolü kaçırdım.Canm odullu cis harc menu super :))
Dilim bana gaz veriyor, tekrar kilo almaktan korkuyorum ve kilo verdikçe de dizim rahatlıyor.Uzmanvet tebrik ediyorum gervekten guzel bi diyet yapiyosun masallah....ben biraz tembellikten biraz da iki kucuk cocuktan cok ozenemiyorum ama elimden geleni yapicam bende sen bana ornek oluyosun
Ben Diyetisyene sormuştum bu tartıları. Belli bir indeksi göre hesaplıyormuş. Gerçek değerleri vermiyormuş. Diyetisyende kontrol olduğu bir gün rastgeldim bir alışveriş merkezinde . Tartıldım . Oranlar çok farklıydı. Yağ oranında çok yanıldı mesela.Ben memnunum canım tartı olarak iyi diğer gösterdiği değerler kiloya göre hesapliyo sanırım birde en başta bilgilerini giriyosun yaş boy falan.
Uygnmus tmm ben bunn ustne bi dusym :)Sanırım 39 du teknosada 3 4 ay oldu alalı.
Olsn canm arada kacamak olucak tabi yoksa motivasyonmuz duser :)Dikkat etmeye çalışıyorum canım ama dün kontrolü kaçırdım.
Dilim bana gaz veriyor, tekrar kilo almaktan korkuyorum ve kilo verdikçe de dizim rahatlıyor.
Ben Diyetisyene sormuştum bu tartıları. Belli bir indeksi göre hesaplıyormuş. Gerçek değerleri vermiyormuş. Diyetisyende kontrol olduğu bir gün rastgeldim bir alışveriş merkezinde . Tartıldım . Oranlar çok farklıydı. Yağ oranında çok yanıldı mesela.
Evet canım girdiğin bilgilere göre sonuç veriyo bende birde sinbo var normal digital ikisi aynı tartiyo ev tartı cenneti oldu :)Dikkat etmeye çalışıyorum canım ama dün kontrolü kaçırdım.
Dilim bana gaz veriyor, tekrar kilo almaktan korkuyorum ve kilo verdikçe de dizim rahatlıyor.
Ben Diyetisyene sormuştum bu tartıları. Belli bir indeksi göre hesaplıyormuş. Gerçek değerleri vermiyormuş. Diyetisyende kontrol olduğu bir gün rastgeldim bir alışveriş merkezinde . Tartıldım . Oranlar çok farklıydı. Yağ oranında çok yanıldı mesela.
Aslında tartı değil de aynadaki görüntü en doğruyu gösteriyor. Keşke Zeyna gibi olsak ağır ama kaslı. Gerçi kaslı veya yağlı ikisi de dizime zarar. Kas yapmak da çok zor. Ben çok protein tüketmeye başladım. Ama öğrendiğime göre kas yerine yağ yapıyor fazla protein. Ayak kası çalıştıpım gün proteinli kol ve karın kası için ise karbonhidratlı beslenmeliymişim.Spor salonuna haftanın beş günü gelip bölgesel çalışma yapan bir bayandan öğrendim. Ben kaslı bir görüntü istemiyorum. Ama kaslar da çok enerji harcıyor. Özellikle de 40 yaşından sonra kaslar atrofiye olduğu için zaten öyle bir görüntü mümkün değil.Evet canım girdiğin bilgilere göre sonuç veriyo bende birde sinbo var normal digital ikisi aynı tartiyo ev tartı cenneti oldu :)
Bayanda cok asiri kas hos durmuyor bence ama tabi bi miktaer illaki olur asiri sporla herlde:)Aslında tartı değil de aynadaki görüntü en doğruyu gösteriyor. Keşke Zeyna gibi olsak ağır ama kaslı. Gerçi kaslı veya yağlı ikisi de dizime zarar. Kas yapmak da çok zor. Ben çok protein tüketmeye başladım. Ama öğrendiğime göre kas yerine yağ yapıyor fazla protein. Ayak kası çalıştıpım gün proteinli kol ve karın kası için ise karbonhidratlı beslenmeliymişim.Spor salonuna haftanın beş günü gelip bölgesel çalışma yapan bir bayandan öğrendim. Ben kaslı bir görüntü istemiyorum. Ama kaslar da çok enerji harcıyor. Özellikle de 40 yaşından sonra kaslar atrofiye olduğu için zaten öyle bir görüntü mümkün değil.
Yaa çok kaslı görünmek istemiyorum bende ama illa oluyo. Ben yüzmeye basladigimdan beri sıkılaştım aynada beğeniyorum goruntumu herkes çok zayifladin diyo ama aylardır 68 in altına inemedim.Aslında tartı değil de aynadaki görüntü en doğruyu gösteriyor. Keşke Zeyna gibi olsak ağır ama kaslı. Gerçi kaslı veya yağlı ikisi de dizime zarar. Kas yapmak da çok zor. Ben çok protein tüketmeye başladım. Ama öğrendiğime göre kas yerine yağ yapıyor fazla protein. Ayak kası çalıştıpım gün proteinli kol ve karın kası için ise karbonhidratlı beslenmeliymişim.Spor salonuna haftanın beş günü gelip bölgesel çalışma yapan bir bayandan öğrendim. Ben kaslı bir görüntü istemiyorum. Ama kaslar da çok enerji harcıyor. Özellikle de 40 yaşından sonra kaslar atrofiye olduğu için zaten öyle bir görüntü mümkün değil.
Hoşgeldin canım. Teşekkür ederiz.Hayırlı geceler kızlar. Ben 1. Takımdan size misafirliğe geldim. Geç oldu ama selinmehmethamza seni tebrik ediyorum.
Hosgeldin canm :)Hayırlı geceler kızlar. Ben 1. Takımdan size misafirliğe geldim. Geç oldu ama selinmehmethamza seni tebrik ediyorum.
O sizin inceliğiniz nezaketiniz canım .Senin mesajlarına bazen göz atıyorum. Bebeğin varmış kaç aylık ve emzirirken diyet yapmak daha zor olmuyomu senin için.Hosgeldin canm :)
Tesekkur ederm ne kadar incesin :)
Önemli olan da bu. Yağdan kurtulup kas yapmak. Kilo çok aşırı olmadığı sürece önemli değil. Boyun kaçtı bilmiyorum ama. Eğer kas oranın fazla ise metabolizman da hızlıdır. Yanlış beslenmeyle kasları koruyamayıp kaybedersek kilo almamak için almamız gereken kaloriyi iyice azalır.Yaa çok kaslı görünmek istemiyorum bende ama illa oluyo. Ben yüzmeye basladigimdan beri sıkılaştım aynada beğeniyorum goruntumu herkes çok zayifladin diyo ama aylardır 68 in altına inemedim.
13 aylik tatlm kuck oglum eskisi kadar cok emmiyor ama geceleri hep beraberiz diyeblirm oda insani tabi cok aciktiriyor mutfaga gidip donuyorm kendmi tutmaya calisyorm ama baya bi yendm :) sizn nasil baslasldi diyet macerasi :)O sizin inceliğiniz nezaketiniz canım .Senin mesajlarına goz atıyorum. Bebeğin varmış kaç aylık ve emzirirken diyet yapmak daha zor olmuyomu senin için.
Hoşgeldin canım.Hayırlı geceler kızlar. Ben 1. Takımdan size misafirliğe geldim. Geç oldu ama selinmehmethamza seni tebrik ediyorum.
Gerci hatrladigm kadaryla baya bi zayfsin hatta demstm kendi kendime ben o kiloda olsam ne diyeti sadece yerdm heralde13 aylik tatlm kuck oglum eskisi kadar cok emmiyor ama geceleri hep beraberiz diyeblirm oda insani tabi cok aciktiriyor mutfaga gidip donuyorm kendmi tutmaya calisyorm ama baya bi yendm :) sizn nasil baslasldi diyet macerasi :)
Hoş bulduk güzelimHoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?