Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben memnunum canım tartı olarak iyi diğer gösterdiği değerler kiloya göre hesapliyo sanırım birde en başta bilgilerini giriyosun yaş boy falan.

Ben memnunum canım tartı olarak iyi diğer gösterdiği değerler kiloya göre hesapliyo sanırım birde en başta bilgilerini giriyosun yaş boy falan.
Ayip olmazsa fyati nasil tatlm benmde cok hosma gitti bendekide dijital ama tam istedgm gbi degl acikcasi

Canm odullu cis harc menu super :))
Dikkat etmeye çalışıyorum canım ama dün kontrolü kaçırdım.
Uzmanvet tebrik ediyorum gervekten guzel bi diyet yapiyosun masallah....ben biraz tembellikten biraz da iki kucuk cocuktan cok ozenemiyorum ama elimden geleni yapicam bende sen bana ornek oluyosun
Dilim bana gaz veriyor, tekrar kilo almaktan korkuyorum ve kilo verdikçe de dizim rahatlıyor.

Ben Diyetisyene sormuştum bu tartıları. Belli bir indeksi göre hesaplıyormuş. Gerçek değerleri vermiyormuş. Diyetisyende kontrol olduğu bir gün rastgeldim bir alışveriş merkezinde . Tartıldım . Oranlar çok farklıydı. Yağ oranında çok yanıldı mesela.

Olsn canm arada kacamak olucak tabi yoksa motivasyonmuz duser :)

Hmm buda beni dusundurdu bak su an o zaman ne anlami var gercegi vermyor ise

Evet canım girdiğin bilgilere göre sonuç veriyo bende birde sinbo var normal digital ikisi aynı tartiyo ev tartı cenneti oldu :)

Evet canım girdiğin bilgilere göre sonuç veriyo bende birde sinbo var normal digital ikisi aynı tartiyo ev tartı cenneti oldu :)
Aslında tartı değil de aynadaki görüntü en doğruyu gösteriyor. Keşke Zeyna gibi olsak ağır ama kaslı. Gerçi kaslı veya yağlı ikisi de dizime zarar. Kas yapmak da çok zor. Ben çok protein tüketmeye başladım. Ama öğrendiğime göre kas yerine yağ yapıyor fazla protein. Ayak kası çalıştıpım gün proteinli kol ve karın kası için ise karbonhidratlı beslenmeliymişim.Spor salonuna haftanın beş günü gelip bölgesel çalışma yapan bir bayandan öğrendim. Ben kaslı bir görüntü istemiyorum. Ama kaslar da çok enerji harcıyor. Özellikle de 40 yaşından sonra kaslar atrofiye olduğu için zaten öyle bir görüntü mümkün değil.

Bayanda cok asiri kas hos durmuyor bence ama tabi bi miktaer illaki olur asiri sporla herlde:)

Yaa çok kaslı görünmek istemiyorum bende ama illa oluyo. Ben yüzmeye basladigimdan beri sıkılaştım aynada beğeniyorum goruntumu herkes çok zayifladin diyo ama aylardır 68 in altına inemedim.

Yaa çok kaslı görünmek istemiyorum bende ama illa oluyo. Ben yüzmeye basladigimdan beri sıkılaştım aynada beğeniyorum goruntumu herkes çok zayifladin diyo ama aylardır 68 in altına inemedim.
Önemli olan da bu. Yağdan kurtulup kas yapmak. Kilo çok aşırı olmadığı sürece önemli değil. Boyun kaçtı bilmiyorum ama. Eğer kas oranın fazla ise metabolizman da hızlıdır. Yanlış beslenmeyle kasları koruyamayıp kaybedersek kilo almamak için almamız gereken kaloriyi iyice azalır.

O sizin inceliğiniz nezaketiniz canım .Senin mesajlarına goz atıyorum. Bebeğin varmış kaç aylık ve emzirirken diyet yapmak daha zor olmuyomu senin için.
13 aylik tatlm kuck oglum eskisi kadar cok emmiyor ama geceleri hep beraberiz diyeblirm oda insani tabi cok aciktiriyor mutfaga gidip donuyorm kendmi tutmaya calisyorm ama baya bi yendm :) sizn nasil baslasldi diyet macerasi :)

13 aylik tatlm kuck oglum eskisi kadar cok emmiyor ama geceleri hep beraberiz diyeblirm oda insani tabi cok aciktiriyor mutfaga gidip donuyorm kendmi tutmaya calisyorm ama baya bi yendm :) sizn nasil baslasldi diyet macerasi :)
Gerci hatrladigm kadaryla baya bi zayfsin hatta demstm kendi kendime ben o kiloda olsam ne diyeti sadece yerdm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…