Griple beraber sekonder enfeksiyon başlamış olabilir. Doktora gitmen gerekir.kizkar ya anribiyotik icmemek ixin bal zencefil her gun yiyorum ama 11 gundue gecmedi...
geniz akintisi ve bakgam ses kisikligi
agumentin var evde ama bilmiyorum ne yapicam
dr.um ne dusunuyorsun?
Nereye gidiyorsun? Uzun mu kalacaksın?Canlarm biz gdiyoruz bu aksamdan yola cikicaz simdi gitmeden bi haber veryim dedm ordan giremeyebilirm cunku bide listeye girmesede sorumsuzluk yapmym bildirirmimi yapiym dedm ama bu sabah tartildigima gore
Gecen hafta 81.2
Bu hafta:80.5
Sizi ozlicem emin olun optm kocaman :)
0,90/75,7x100=1,19kixlar merhba
yorgun bitkin haldeuim
iglum kreste aglamaya basladi durmiyor artik
ben yeni hayata akisamadim
2 uil evde oturinca
kilo bildirimine gelince
75.7-74.8=900 gram=0.9 kilo
Ozel gunlerde olur canim boyle hem dedigin gibi gunduz yemedigin icin kalori toplami cok olmamis SIkma canini:)Günaydın arkadaşlar Kahvalti:1 yumurtalı omlet,1 dilim kepek ekmeği,maydanoz
Ara :
5 kuru erik
Ogle :
salata
Aksam:yazmasam daha iyi eşimin doğum günüvardı 1 lahmacun,ayran üstüne 1 dilim çikolatalı pasta bunlarda yetmez gibi gibide yarım kase paça.eşim çok ısrar etti ye diye ya ama gündüz az yediğim için toplamda yaklaşık 1000 kalori.
Tebrik ederim cok guzel zayiflamissin...Merhaba arkadaşlar.aranlzda beni tanıyan yok ama kaptanım tanır beni.ben temmuz ayında mezun oldum.bu arada sizi motive etmek içim söyleyeyim şubat ayında 75le başladım temmuz sa 60la mezun oldum.2aydır kilomu koruyorum çok şükür . doğru yoldasınız hepiniz emin olun.şimdi de yeni takım açmak ve kaptanlık yapmak istiyorum tabi kızlardan izin çıkarsa...hepinize başarılar
Sagol canim yedim ama icim icimi de yedi yani bugun 1 kilo fazla ciktim odem oldu galiba maydanoz suyu iciyorum simdizeynepsude 36774192 .!.:Ozel gunlerde olur canim boyle hem dedigin gibi gunduz yemedigin icin kalori toplami cok olmamis SIkma canini:)
Canim diyetteyken bi cok sey ozlendigi icin saldirmak normal oluyor tavuklu pilavi bende yapsam en az bi tabak yerim oyuzden yapmiyorum dengelersin bugun en cok 2000 kalori almaya calis bende bugun yesillikle sebzeyle idare edicemMenum
Sabah 2 dilim beyaz ekmek krem peynir bi kasik on adet zeytin bi haslanmis yumurta
Arada turk kahvesi kucuk bitter cikolata ve bi kase dondurma
Oglen bi tabak fasulye ton balikli salata
Aksam utanarak soyluyorum ne oldu anlamadim kendimi tutamadim buraya kadar hersey cok normal gidiyodu bi anda canavarlastim veeeeee tam 3 tabak tavuklu pilav yedimkendimi cok kotu hissediyorum
Toplam kalori 2500 olmus 600 kalori fazla almisimbide bu yetmezmis gibi sabah ac uyandim
Bugun dengelemeye calisicam ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?