Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarm biz gdiyoruz bu aksamdan yola cikicaz simdi gitmeden bi haber veryim dedm ordan giremeyebilirm cunku bide listeye girmesede sorumsuzluk yapmym bildirirmimi yapiym dedm ama bu sabah tartildigima gore

Gecen hafta 81.2
Bu hafta:80.5
Sizi ozlicem emin olun optm kocaman :)

TE="gogo2405, post: 36750066, member: 470856"]Takip edebildigim kadarıyla menülerin ve katılımın güzel eğer herkes bana katiliyosa bu hafta listeye alabiliriz seni canım. Bugün çarşamba sanırım yarın kilo bildirimi günümüz sende bildir kilonu herkes fikrini yazsın yinede.[/QUOTE]
Eger kabul edilirse biran önce aranıza katılmak istiyorum daha cok motive olmak için hemde dışlanmış hissederim ben kendimi bildirim yapmazsam
Bencede katilmali listeye arkdasimizi hem cok sevdik hem bzi birakmadi hic geldiginden beride :)
teşekkür ederim canım misafir geldi yazamadım aklımda burdaydı ozaman yarın bende bildirim yapmaya baslıyorummm

Benimkide 5 mayis canim ...aynen konusuncada kikir kikir guluyo hep ilgi istiyo :)
canım senin kızın boyu kilosu kaç benimkine zayıf dedi doktor mama başla dedi çok üzüldüm diyet etkiledi galiba biraz daha fazla yiyeceğim artık mamaya başlamak istemiyorum

Teşekkürler canım bildirim için. Iyi gezmeler sana.
Eger kabul edilirse biran önce aranıza katılmak istiyorum daha cok motive olmak için hemde dışlanmış hissederim ben kendimi bildirim yapmazsam

teşekkür ederim canım misafir geldi yazamadım aklımda burdaydı ozaman yarın bende bildirim yapmaya baslıyorummm[/QUOTE]
yarın kilonu bildir canım yazicam listeye.

yarın kilonu bildir canım yazicam listeye.[/QUOTE]
tamam canım teşekkür ederim

günaydın ilk bildirim benden
Gecen hafta :97 di ama ben tanışırken utandığım için 92 demiştim affedin
Bu hafta:94.8

kizkar ya anribiyotik icmemek ixin bal zencefil her gun yiyorum ama 11 gundue gecmedi...

geniz akintisi ve bakgam ses kisikligi
agumentin var evde ama bilmiyorum ne yapicam

dr.um ne dusunuyorsun?
Canim bas agrin ve atesinde oluyosa sinuzit olmus olabilirsin....zaten grip 7 gunden fazla surmez
Atesin varsa antibiyotik baslayabilirsin...

canım senin kızın boyu kilosu kaç benimkine zayıf dedi doktor mama başla dedi çok üzüldüm diyet etkiledi galiba biraz daha fazla yiyeceğim artık mamaya başlamak istemiyorum
Boyu 60 cm kilosu 6800 canim
Cok sIki diyet yapip kendini strese sokmamalisin
Sut olmasi icin
En onemlisi bol su
Yeterli uyku
Stres olmamasi
Ve sutunun bol olduguna inanman:)
Kilosu kac bebisinin?
Mamaya baslamadik canim...ins 6.aydan sonra baslamayi planliyorum...ilk kizimdada oyle yapmistim
Emzitmek en hizli kilo verdiren olaymis...SIK SIK emzir...2Saatten daha kisa olmasin emzirme aralarin En erken iki saatte sut doluyo gogusler:)

Boyu 60 cm kilosu 6800 canim
Cok sIki diyet yapip kendini strese sokmamalisin
Sut olmasi icin
En onemlisi bol su
Yeterli uyku
Stres olmamasi
Ve sutunun bol olduguna inanman:)
Kilosu kac bebisinin?
bende korkuyodum bebişim çok zayıf diye ya benimki 6850 ama boyu 65cm ondan zayıf duruyor galiba.sütümde bol geliyor mamada veriyorum ama ek gıda daha vermem.3 litreden fazlada su içiyorum hergün

Canim iyi gezmeler nereye gidiyosun..seni ozlicez girmeye calis..ozletme kendini:)

Ca
bende korkuyodum bebişim çok zayıf diye ya benimki 6850 ama boyu 65cm ondan zayıf duruyor galiba.sütümde bol geliyor mamada veriyorum ama ek gıda daha vermem.3 litreden fazlada su içiyorum hergün
nCanim bu yazdiklarin 3.ay kontrolleriyse zayif degil masallahi var..ek gidaya 6.aydan sonra basla bence..belki tattirabilirsin 5.ayda ama daha fazla verme...hatta sutun bolsa ek mamada verme sadece anne sutu en iyisi
Peki dr niye zayif dedi anlamadim?

Dunku menum sabah
1 haslanmis yumurta
Bi kasik krem peynir
Az normal peynir
10 siyah zeytin
Domates salatalik
2 dilim beyaz ekmek
Ara
2 incir turk kah vesi ufak bitter cikolata
Oglen 1 lahmacun yaninda bol salata
Ara karisik bi lase dondurma
Aksam
Haslanmis tavuk ve az makarna
Az etli turlu
Bi bardak limonata
Toplam kalori 1850

yok canım haftaya doktoru izinli diye erken götürdük kontrole yani bu ayki kilosu ve boy o.mamayıda geceleri veriyorum emince doymuyo geceleri.senin gecen ayki kilo boy mu yoksa onlar

iyi olmuş canım dengelemişsin dondurma falanda yemene rağmen kaloriyi aşmamışsın

• bende yazayım sabah:2 dilim kepek ekmekli peynirli tost,1 domates,icetealight şeftalili ara:1 çay bardağı süt öğle:2 yumurtalı yağsız omlet,1 dilim kepekli ekmek ara :1avuçtaze fındık aksam:yarım porsiyon taze fasulye ,1 bulgurlu biber dolması ve dondurma 1000 kalori

Günaydın kızlar, öncelikle menümü yazayım. Bugün işim çoktu.

Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı bal,1 dilim beyaz peynir, 15 adet kiraz domates,
yarım salatalık, yeşillik, 5 adet zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, çay
Ara: 1 armut, 3 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen: yarım kase mantar sote,
1 adet kuzu pirzola, yarım kase muhallebi
Ara:10 adet badem, 1 kırmızı erik

Ara: çay
Akşam: 125 gr somon balığı, yeşillik, 15 adet kiraz domates, 1 salatalık
yarım dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 100 ml kefir, 1 armut
Yatarken ballı tarçınlı çay

Toplam:1250 kalori
Protein 80 gr almış oldum. Spor yapmadığım gün 65 gr kadar yeterli, spor yaptığım gün de 66 x 1,2 olmalı.

Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
Akşam 45 dakikada 4 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizleri

B
yok canım haftaya doktoru izinli diye erken götürdük kontrole yani bu ayki kilosu ve boy o.mamayıda geceleri veriyorum emince doymuyo geceleri.senin gecen ayki kilo boy mu yoksa onlar
Bizimki 3 aydaki canim ama zaten kilolu digmustu ....oyle devam etti ...geceleri emzirsen gunduz bi kere mama versen gece emzirmek sutu artirir....ek gidaya baslama bence cunku eger baslarsan sutun gittikce azalir canim...sen emIrdikce bebegin kilo alir 3 saatte bi emzir yemeginde 1800 kalorinin altina dusmesin..zaten eger bebegin sirf seni emerse cok daha hizli kilo kaybedersin...sutunun ne olursa olsun bol olduguna inanirsan sutun bollasiyor ve bebegi doyuruyor...1 hafta bu sekilde emzir sonra kilosuni tekrar olctur ona gore haraket edersin..ama inan bana bol su icip.duzenli uyuyup.sutunun bol olduguna inanip.yaklasik 3 saate bi emzirirsen bebisin yeterlikiloyu alicaktir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…