Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm cok guzel olmus menun tebrikler herseyden var azar azar var hem kaloride az super :)

Canm menun zatenok guzel ve dengeli olmus tebrikler vede sporla bir cogunu yakmissin zaten daha ne olsun ki diyebilirm hep boyle devam etmen dilegiyle :)

Guzel baslamis sonra birazcik zedelenmis ama olsun bugun daha dikkatli olarak fark kapanir emnmki canm tebrkler kendne yenik dusmeyip daha cok yemedigin icn evet bende pizza yedm mesela ama cok aciktm sonra normalde sebze yedigmde hic aclik hissetmyorm bir sonraki sabaha kadar

Tunaydin kizlar bildirimimi gecte olsa yapym malum evde misafrler var :)biraz dengesz bir menu oldu farkndaym ama duzeliceksoz su anlik boylr sadece

Sabah:1 dilim kepek ekmegi,1 parca sucuj,1 haslanms yumrta,3 zeytib,sogus1 catal bal
Ara 1 armut
Aksam: yarm porsyon taze fasulye, 1.5 dilim kare ev pizzasi, ayran

Cayla beraber 2 minik pop kek

2,5 lt su butun gun ev isi ve 3 cocukla ugrasmaca

çocuk bakmak hepsine bedel zaten canım sabah leslie yapayım dedim huysuzluğundan 2 defa pes edip bıraktım hep onla ilgileneyim istiyor.bu gidişle sarkmazsam iyi sporu nadir yapabiliyorum.buarada menünde güzel sayılır canım sucuğuda seviyosun galiba kahvaltılarında oluyo

Dengelemk icin aksam az yemissin iyi olmus:) ins.daha da iyi olacak

Seyfo canim seninki de mi kiz bizim bebisler ayni galiba benim ki mayis dogumlu seninki ne kadarlik oldu?hep ilgi istiyo bu bebisler

Seyfo canim seninki de mi kiz bizim bebisler ayni galiba benim ki mayis dogumlu seninki ne kadarlik oldu?hep ilgi istiyo bu bebisler
kız canım benimki 7 mayısta dogdu aynıymış bebişlerimiz.konuşmamı istiyo ya lafçı olcak sürekli bişeyler anlatim istiyo.hiç yalnız bırakamıyorum aglıyo hemen

Güzel olmuş. 100-200 kalori daha artırabilirsin bıkkınlık olmasın diye. Gerçi kilonu hatırlayamadım ama 65-70 arasındaysa olabilir.

Menün genelde güzel ama 1,5 dilim böreğin yerine sebze yemeği, salata olsaymış iyi olurdu. Yeni fark ettim, yeşillik yiyince iştah biraz baskılanıyor.

Canm menun zatenok guzel ve dengeli olmus tebrikler vede sporla bir cogunu yakmissin zaten daha ne olsun ki diyebilirm hep boyle devam etmen dilegiyle :)
Sağol canım. Dün akşam spora zorla gittim. 10 dakika sonunda hızlandım. İlk defa bacaktan fırsat bulup göğüs çalıştım. Bende kilo vermeden dolayı en çok darbeyi alan bölge. Kaslarım yanınca çok mutlu oldum. Pazartesi de gidecektim ama damacana bayinin elemanı yanlış adrese gidince su 1 saatte ancak geldi. Ama o gün de evi temizledim. Malum iki ev olunca ev işi bitmiyor. Okullar açılınca spor salonuna haftada 1 gün gidebileceğim. Umarım düzenim bozulmaz.

Ben kızımı emzirirken ne bulduysam yedim resmen. Dayanamıyordum. Bravo yine de kendini frenliyorsun. Pop keki görünce canım birden kek çekti. Hiç aramazdım oysa ki. Sütlü tatlıları severim ben.

kız canım benimki 7 mayısta dogdu aynıymış bebişlerimiz.konuşmamı istiyo ya lafçı olcak sürekli bişeyler anlatim istiyo.hiç yalnız bırakamıyorum aglıyo hemen
Benimkide 5 mayis canim ...aynen konusuncada kikir kikir guluyo hep ilgi istiyo :)

selam bişey sorucam ben daha taa 2 hafta sonra mı kilo bildirimi yapabileceğim
Takip edebildigim kadarıyla menülerin ve katılımın güzel eğer herkes bana katiliyosa bu hafta listeye alabiliriz seni canım. Bugün çarşamba sanırım yarın kilo bildirimi günümüz sende bildir kilonu herkes fikrini yazsın yinede.

Canm aslnda mutlu degilm menmden ama mrcbr yemek zornda kaldim kalabalk icnde elmden geldignce dengelemeye calistim ama :/Bayadr yememstm dayanamdm ama sondu bu sabah :)

Bencede katilmali listeye arkdasimizi hem cok sevdik hem bzi birakmadi hic geldiginden beride :)

ben cikolata ve herturlu cikolatali sey sebze yemis olsaydm sanrmki istemicektm ama kendme yenik dustum bugnde bayadir ilk kez borek yedim ama sabah ekmek aksamda bi sekilde yemeye calistm bide spor yapablsem cok guzl olucakti ama neyseki kilo vermem devam ediyor asiri hareketten :)

Hadi kolay gelsin canim evet yogunlasicaksin ama kilo vermen belkide haraketle daha kolay olucak:)g
Ilac kullaniyomisungrip
canim? Grip en fazla 7 gun surer cunku ...belki antibiyotik kullanman gerekebilir
selam kizlar...

evet yoginum baya bu sqyede kilo da verieim sanirim...yine kucuk beden iki yane pantolon akdim.....birini bugin hiydim bile...

kizkar ya anribiyotik icmemek ixin bal zencefil her gun yiyorum ama 11 gundue gecmedi...

geniz akintisi ve bakgam ses kisikligi
agumentin var evde ama bilmiyorum ne yapicam

dr.um ne dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…