Canm cok guzel olmus menun tebrikler herseyden var azar azar var hem kaloride az super :)günaydın bugün benim kız erken uyandırdı sağolsun
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği , 1 dilim peynir,1 domates
Ara:1 bardak sütlü kahve,3 diet bisküvi
Öğlen:5 kaşık bamya,3 kaşık tuzsuz bulgur pilavı
Ara:2 adet ceviz,5 çiğ badem
Akşam:tavuk ızgara,1 kase yoğurt ,salata 1000 kalori civarı
Canm menun zatenok guzel ve dengeli olmus tebrikler vede sporla bir cogunu yakmissin zaten daha ne olsun ki diyebilirm hep boyle devam etmen dilegiyle :)Günaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Kalkınca: Ballı tarçınlı çay
Kahvaltı: 1 dilim beyaz peynir, 15 adet kiraz domates,
yarım salatalık, brokoli, 1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet zeytin, yarım dilim tahıllı ekmek
Ara: yarım şeftali,3 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen: 6 yemek kaşığı taze fasulye, brokoli,
15 adet kiraz domates, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara:10 adet badem, 10 adet büyük çilek
Ara: 2 top dondurma
Akşam: yarım kase mantar sote,
1 adet kuzu pirzola,
15 adet kiraz domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 tatlı kaşığı yağ
yarım dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 2 çay
Toplam:1379 kalori
1 saatte 6 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizleri (bacak, göğüs, karın ve kol hareketleri)
2 litre su
Guzel baslamis sonra birazcik zedelenmis ama olsun bugun daha dikkatli olarak fark kapanir emnmki canm tebrkler kendne yenik dusmeyip daha cok yemedigin icn evet bende pizza yedm mesela ama cok aciktm sonra normalde sebze yedigmde hic aclik hissetmyorm bir sonraki sabaha kadarMenum sabah
Bi haslanmis yumurta biraz cecil peyniri
10 adet siyah zeytin
2 dilim cavdar ekmegi domates salatalik
Araa bi bardak sut ve bi lase karisik dondurma
Oglen etli turlu yaninda 125 gr yogurt arada mocha kahve(cok kaloriliymis sonradan fatsecrata yazinca gordum)
Aksam 1.5 dilim peynirli tepsi boregi ve bi adet muz hepsi 1800 kalori
Aksam yememk icin zor tuttum kendimi ama basardim:)
Boyle karbo hidratli ve kalorisi cok olan seyler cabuk aciktiriyo ve tok tutmuyobide baska yemek cesitine yer kalmiyo cok kotu
Evet kalorimi asmiyorum belki kilo veririm ama diyet yapmak daha zor ve sagliksi oluyo
teşekkürler canımCanm cok guzel olmus menun tebrikler herseyden var azar azar var hem kaloride az super :)
çocuk bakmak hepsine bedel zaten canım sabah leslie yapayım dedim huysuzluğundan 2 defa pes edip bıraktım hep onla ilgileneyim istiyor.bu gidişle sarkmazsam iyi sporu nadir yapabiliyorum.buarada menünde güzel sayılır canım sucuğuda seviyosun galiba kahvaltılarında oluyoTunaydin kizlar bildirimimi gecte olsa yapym malum evde misafrler var :)biraz dengesz bir menu oldu farkndaym ama duzeliceksoz su anlik boylr sadece
Sabah:1 dilim kepek ekmegi,1 parca sucuj,1 haslanms yumrta,3 zeytib,sogus1 catal bal
Ara 1 armut
Aksam: yarm porsyon taze fasulye, 1.5 dilim kare ev pizzasi, ayran
Cayla beraber 2 minik pop kek
2,5 lt su butun gun ev isi ve 3 cocukla ugrasmaca
Dengelemk icin aksam az yemissin iyi olmus:) ins.daha da iyi olacakTunaydin kizlar bildirimimi gecte olsa yapym malum evde misafrler var :)biraz dengesz bir menu oldu farkndaym ama duzeliceksoz su anlik boylr sadece
Sabah:1 dilim kepek ekmegi,1 parca sucuj,1 haslanms yumrta,3 zeytib,sogus1 catal bal
Ara 1 armut
kız canım benimki 7 mayısta dogdu aynıymış bebişlerimiz.konuşmamı istiyo ya lafçı olcak sürekli bişeyler anlatim istiyo.hiç yalnız bırakamıyorum aglıyo hemenSeyfo canim seninki de mi kiz bizim bebisler ayni galiba benim ki mayis dogumlu seninki ne kadarlik oldu?hep ilgi istiyo bu bebisler
Güzel olmuş. 100-200 kalori daha artırabilirsin bıkkınlık olmasın diye. Gerçi kilonu hatırlayamadım ama 65-70 arasındaysa olabilir.günaydın bugün benim kız erken uyandırdı sağolsun
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği , 1 dilim peynir,1 domates
Ara:1 bardak sütlü kahve,3 diet bisküvi
Öğlen:5 kaşık bamya,3 kaşık tuzsuz bulgur pilavı
Ara:2 adet ceviz,5 çiğ badem
Akşam:tavuk ızgara,1 kase yoğurt ,salata 1000 kalori civarı
Menün genelde güzel ama 1,5 dilim böreğin yerine sebze yemeği, salata olsaymış iyi olurdu. Yeni fark ettim, yeşillik yiyince iştah biraz baskılanıyor.Menum sabah
Bi haslanmis yumurta biraz cecil peyniri
10 adet siyah zeytin
2 dilim cavdar ekmegi domates salatalik
Araa bi bardak sut ve bi lase karisik dondurma
Oglen etli turlu yaninda 125 gr yogurt arada mocha kahve(cok kaloriliymis sonradan fatsecrata yazinca gordum)
Aksam 1.5 dilim peynirli tepsi boregi ve bi adet muz hepsi 1800 kalori
Aksam yememk icin zor tuttum kendimi ama basardim:)
Boyle karbo hidratli ve kalorisi cok olan seyler cabuk aciktiriyo ve tok tutmuyobide baska yemek cesitine yer kalmiyo cok kotu
Evet kalorimi asmiyorum belki kilo veririm ama diyet yapmak daha zor ve sagliksi oluyo
Sağol canım. Dün akşam spora zorla gittim. 10 dakika sonunda hızlandım. İlk defa bacaktan fırsat bulup göğüs çalıştım. Bende kilo vermeden dolayı en çok darbeyi alan bölge. Kaslarım yanınca çok mutlu oldum. Pazartesi de gidecektim ama damacana bayinin elemanı yanlış adrese gidince su 1 saatte ancak geldi. Ama o gün de evi temizledim. Malum iki ev olunca ev işi bitmiyor. Okullar açılınca spor salonuna haftada 1 gün gidebileceğim. Umarım düzenim bozulmaz.Canm menun zatenok guzel ve dengeli olmus tebrikler vede sporla bir cogunu yakmissin zaten daha ne olsun ki diyebilirm hep boyle devam etmen dilegiyle :)
Ben kızımı emzirirken ne bulduysam yedim resmen. Dayanamıyordum. Bravo yine de kendini frenliyorsun. Pop keki görünce canım birden kek çekti. Hiç aramazdım oysa ki. Sütlü tatlıları severim ben.Tunaydin kizlar bildirimimi gecte olsa yapym malum evde misafrler var :)biraz dengesz bir menu oldu farkndaym ama duzeliceksoz su anlik boylr sadece
Ara 1 armut
Benimkide 5 mayis canim ...aynen konusuncada kikir kikir guluyo hep ilgi istiyo :)kız canım benimki 7 mayısta dogdu aynıymış bebişlerimiz.konuşmamı istiyo ya lafçı olcak sürekli bişeyler anlatim istiyo.hiç yalnız bırakamıyorum aglıyo hemen
Canim galiba kaptanimiz gogo cevap vericek bende tam bilmiyorum..ama senin katilimin iyi...hirslida gorunuyosun...alir seni listeye diye dusunuyorum:)selam bişey sorucam ben daha taa 2 hafta sonra mı kilo bildirimi yapabileceğim
Takip edebildigim kadarıyla menülerin ve katılımın güzel eğer herkes bana katiliyosa bu hafta listeye alabiliriz seni canım. Bugün çarşamba sanırım yarın kilo bildirimi günümüz sende bildir kilonu herkes fikrini yazsın yinede.selam bişey sorucam ben daha taa 2 hafta sonra mı kilo bildirimi yapabileceğim
Canm aslnda mutlu degilm menmden ama mrcbr yemek zornda kaldim kalabalk icnde elmden geldignce dengelemeye calistim ama :/Bayadr yememstm dayanamdm ama sondu bu sabah :)çocuk bakmak hepsine bedel zaten canım sabah leslie yapayım dedim huysuzluğundan 2 defa pes edip bıraktım hep onla ilgileneyim istiyor.bu gidişle sarkmazsam iyi sporu nadir yapabiliyorum.buarada menünde güzel sayılır canım sucuğuda seviyosun galiba kahvaltılarında oluyo
İnsallh canm bu hafta benm biraz bozulucak sanrm ama dikkat edeblirmiym bilmiyorm evde olmcam cunku kaynvaldemlere gdicezdeDengelemk icin aksam az yemissin iyi olmus:) ins.daha da iyi olacak
Bencede katilmali listeye arkdasimizi hem cok sevdik hem bzi birakmadi hic geldiginden beride :)Takip edebildigim kadarıyla menülerin ve katılımın güzel eğer herkes bana katiliyosa bu hafta listeye alabiliriz seni canım. Bugün çarşamba sanırım yarın kilo bildirimi günümüz sende bildir kilonu herkes fikrini yazsın yinede.
ben cikolata ve herturlu cikolatali sey sebze yemis olsaydm sanrmki istemicektm ama kendme yenik dustum bugnde bayadir ilk kez borek yedim ama sabah ekmek aksamda bi sekilde yemeye calistm bide spor yapablsem cok guzl olucakti ama neyseki kilo vermem devam ediyor asiri hareketten :)Güzel olmuş. 100-200 kalori daha artırabilirsin bıkkınlık olmasın diye. Gerçi kilonu hatırlayamadım ama 65-70 arasındaysa olabilir.
Menün genelde güzel ama 1,5 dilim böreğin yerine sebze yemeği, salata olsaymış iyi olurdu. Yeni fark ettim, yeşillik yiyince iştah biraz baskılanıyor.
Sağol canım. Dün akşam spora zorla gittim. 10 dakika sonunda hızlandım. İlk defa bacaktan fırsat bulup göğüs çalıştım. Bende kilo vermeden dolayı en çok darbeyi alan bölge. Kaslarım yanınca çok mutlu oldum. Pazartesi de gidecektim ama damacana bayinin elemanı yanlış adrese gidince su 1 saatte ancak geldi. Ama o gün de evi temizledim. Malum iki ev olunca ev işi bitmiyor. Okullar açılınca spor salonuna haftada 1 gün gidebileceğim. Umarım düzenim bozulmaz.
Ben kızımı emzirirken ne bulduysam yedim resmen. Dayanamıyordum. Bravo yine de kendini frenliyorsun. Pop keki görünce canım birden kek çekti. Hiç aramazdım oysa ki. Sütlü tatlıları severim ben.
selam kizlar...Hadi kolay gelsin canim evet yogunlasicaksin ama kilo vermen belkide haraketle daha kolay olucak:)g
Ilac kullaniyomisungrip
canim? Grip en fazla 7 gun surer cunku ...belki antibiyotik kullanman gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?