Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım. Benim çocuklar büyüdüğü için pişik yaşamayalı çok uzun zaman oldu ama zeytinyağı iyi fikir bence de.

diyetin ikinci haftasi vucut direnise geciyormus tatlim sende su an onu yasiyorsun sanirimki bende yasadim bir hafta o kadar dikkat ettigim halde hic kilo kaybim olmafi artida bile ciktim ama sonra sporu biraz daha arttirarak sanrm kendimi yendim ve dususe baslamistim sakin pes etme tatlm birrakma diyetini :)

evet canım ondan galiba pes edeyim diye böyle oluyor ama pes etmiycem bayrama kadar 5 kilo daha gitcek inşallah

Seyfo canim sakin pes etme oluyo.boyle duraksama ins kilo vermeye devam ediceksin...uzmanvet evet diyet acisindan sakincali bi gun olmus ama herzaman dikkat edemeyizki ...en azindan kalorisi az..kilo aldirmaz sadece aciktirir...selincim zeytinyagi ile birlikte hametan da kullan ama altini bezlemeden once acik birak kurusun mutlaka....mantara cevirmesin....
Gogocum demekki Vucudun SIKILAsmis ne mutlu sana super bisey...insanin kendine kucuk gelen kiyafetlerine sigmasi kadar guzel bisey yok....bende dogumumdan sonra hic bi kiyafetim olmuyodu simdi tek tek hepsi olmaya basladi o kadar mutluyum ki:)3 kilom kaldi dogumdan onceki kiloma donmeye:)
Bide kusura bakmayin hic alintilamadan yazdim telden cok zor oluyo

pes etmek yok kaç ay sürerse sürsün devam edicem.her yıl 10 kilo almak yok artık.doğumdn sonra olmayan kıyafetlerim bol geliyor buda beni daha çok hırslandırıyor.alışverişte yapmıyorum diğer ay bol gelicek boşuna almayayım diyorum motive oluyorum

Ay ne mutlu size canm ya eaki kiyafetlerinze giriyorsunuz bende o gunleri ne zaman gorucem acaba ama cevremdekiler kilo vermeye basladn dediler hep oyle mutlu oldumki bugnde biraz bozuk gecyor diyetm cunku cok yorgnm duzene oturtamadim kendimi ama yarn sporla berber tam gaz devam edecegm insallah :)

Seyfocum kalorini az tutuyosun o yüzden kilo veremezsin. Birde istikrarı bozmamak en önemlisi.

inşallah canım istersek herseyi yapabiliriz.zayıf olanlar bizdn üstün değiller onlarda bizim gibi insanlar sonuçta

inşallah canım istersek herseyi yapabiliriz.zayıf olanlar bizdn üstün değiller onlarda bizim gibi insanlar sonuçta
Seyfocum kalorini az tutuyosun o yüzden kilo veremezsin. Birde istikrarı bozmamak en önemlisi.
evet canım kaloriyi az alıyorum ama çok alırsam kilo yapar diye korkuyorum daha önce isveç yaptığım için en ufak bi kaçamak kilo yapabiliyor malesef

evet canım kaloriyi az alıyorum ama çok alırsam kilo yapar diye korkuyorum daha önce isveç yaptığım için en ufak bi kaçamak kilo yapabiliyor malesef
Isvec yaptığın için metabolizman durma noktasına geldi muhtemelen.şimdi yapman gereken kendine 1400 hatta 1500 kalorilik bir liste alıp hic pes etmeden 1 ay boyunca uygulaman olacaktır. Başka bi duzeltme yolu bilmiyorum ben.

Kesinlikle canm onmli olan irademize sahip cikmak sdace ve saglikli beslenmek bu sekilde cok cok kilo veren insanlar var :)

Evet canim ben 1800 luk yapiyorum emzirdigimiz icin kilo veririz canim....gecen 2 hafta hep kilo verdim..haftada bi kilo..zaten bebisler bize spor yaptiriyo:)gogo cok hakli metobolizmanin hizlanmasi icin biraz daha fazla yemen lazim...bi de vucut bi noktaya gelir dayanamzsin ipin ucu kacar ben az yedigim zaman oyle oluyo

Selincim ben senin istedigin kiloya ulasacagina kalpten inaniyorum canim:) onemli olan hepimizin istikrarli olmamiz..arada fazla kacirsakta yilmadan bu yolda devam etmemiz

Sen napiyorsun canm nasil gidiyor is hyati okula hazirlik sureci :)
İşler yoğunlaştı canım, projeler arka arkaya başladı. Proje arkadaşım da evlilik iznine ayrılınca zorlamdim. Yaz boyunca başlayamadı projeler okulun açılmasını bekledi. 3 defadır gittiğim bir projede de abuk sabuk bir merdivenle 4 metre aşağı inip çıkmaktan dizim ağrıdı.
Veli toplantısıyla beraber kitap, defter, kıyafet furyası başladı. Bir de tabi oğlumun TEOG 'a hazırlık süreci stres kaynağım. Çok sızlandım değil mi? Bir de bu arada iştahım arttı. Yoğunluk artınca doğal olarak tabiki .

Ancak kaloriyi artırıp spor yaparak bu krizi alabilirsin . Yalnız Spordan sonra karbonhidrat kesinlikle yok. Vakit bulabilirsen tabi. Diyetisyenim bazal metabolizmamın altında kalori almamak gerektiğini, alırsam vücudun çok hızlı buna alışacağını söylemişti.

Cok tesekkur ederm canm ins bu kararlilikla gidersem yapacagz hep birlikte :)
Menünü sürekli değiştirip vücudunu şaşırt. Kahvaltı yerine meyve, meyve saatinde kahvaltı, çorba menüsü de fayda ediyor. Haftada 3 gün çorba, 4 gün normal menü, ancak gün aşırı değiştir. Benim uyguladığım diyeti 4 hafta uygularsan çok faydasını görürsün. Ben tekrar başladığım gün saha çalışmalarım başladı. Dayanamadım.

Yok tatlm gercekten yogunluk bir gelmis tam gelmis allah evladina zihin acikligi versin tum evlatlarimiza :))

Evet canm normal tempoma geecer gecmez bende deneyecegm insallah emnimki cok faydasi olucaktr bide spora derhal baslasm bi skintm kalmayacak ama su evi bi yerlestriym her yer esya doldu yika kurt yerlestir allahtn bi kismini kurtma makinesinde kurutyorm yoksa ne ascak yer kaldi ne asabilcek ben ama derhal kendme gelip toparlanicm :)

Kizlar menu paylasyorm ama hic begenmedm bende biliyorm ama bi kac gun daha idare ednbenis sonra bomba gbi burdaym

Sabah 1 yumrtadan omlet

Ara: w 2 ceviz

Oglen : izgara nugget ve tavuk yannda kisir ve semizotu salatasi

Aksam 3 mink popkek neskafe

Spor yok malesef 1,5 lt su

günaydın kızlar kaç gün doğru düzgün yememenin acısı dün çıktı maalesef.eşim hamburger alıp gelmiş zorla yedirdi zaten bende hamburgere dayanamam uzun zamandır yemiyordum kızımız için ye deyincede hiç dayanamadım sabah:1 yumurtalı omlet 2 dilim kepek ekmeği,çay Ara:1 fincansüt Öğle: 5 kaşık mantar sote ,salata Ara:5 taze fındık Akşam:malesef 1 hamburger 4 5 patates kızartması,2 nugget.Bugün 1 günlük ayca kayanın imdat diyetini yapacağım dün yediklerim kilo yapmasın diye

kalori çok olmamış ama senin dediğin gibi cıslar fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…