- 15 Ocak 2013
- 220
- 129
- 323
oh ne güzel bebişe bol bol süt olmuştur üzme kendini nasıl olsa diğer gün dengeliyorsun.yinede fazla abartmamışsın bence.bulgur pilavı yemişsin prinçten iyidir tavuğuda şiş yemişsin kızartmadan iyidir daha kötüsüde olabilirdiGunaydin
Dunku menumu ne siz sorun ne ben soyliyim
Annemler tasiniyo yardima gittim sabah menusu guzeldi
2 dilim cavdar ekmegi bi haslanmis yumurta bi karper peynir bes zeytin domates salatalik
Ara turk kahvesi
Oglen 1.5lahmacun yaninda 2 bardak ayran
Ara biskuvi cay peynirli omlet bi dilim ekmek
Aksam tavuk sis ve pide ekmegi bulgur pilavi ve yaninda sekersi limonata toplam kalori 2000 kalori
çok haklısın kışlık kıyafetlerimiz en az 1 beden küçük olsun.kışlıkları denediğimizde belimizden düşsünGünaydıııınn. Herkes nasıl bakalım. Topiğimizi biraz daha canlandıralım. Verelim artık fazlalıklarımızı. Daha çok hareket, daha düzenli öğünler, daha çok mutluluk....
Dünkü menümüze bakıyoruz. Canlarım yorumlarınız teşvik ediyor. Hadi biraz daha hız verelim. Bahar da geldi gelecek. Yazın bezginliğinden, dondurmalarından kurtulup baharın serin sularına kendimizi bırakıyoruz ve canlanıyoruz. Kışa kadar hepimiz kurtulacağız sıkıntılarımızdan inşallah.
Kahvaltı: yarım domates-salatalık, marul, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği, 2 fincan çay
Ara: 100 ml kefir, 2 adet kırmızı erik
Öğlen: Ton balıklı salata, çay, antep fıztık ezmesi bar(208 kalori)
Ara: 10 adet badem, 3 kuru kayısı
Akşam: 1,5 tabak etli patlıcan yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan çay, 1 fincan yeşil çay,
1682 kalori
60 dakikada 5 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizi
2 litre su
Gerçekten birbirimizi frenliyoruz. İyi ki varsınız. Mezun olsak da arada bir uğramakta çok fayda var. Ben mezuniyete yakın olduğum için sonrasını da düşünüyorum şu an.Sorma cok zorlandim zor tuttum kendimi
Burasi olmasa coktan yemistim bu birliktelikten cok guc aliyorum iyiki varsiniz:)sende dayanmissin tebrik ederim:)
Zor olmuştur. Sezeryan değil o zaman. Benim doktorum uyarmıştı 2 sezeryan arası için 1 sene çok az bir süre diye, 5 sene idealmiş. Benim 5,5 sene oldu araları. Ama büyüyünce yaş farkı ne kadar çoksa o kadar zor oluyor. O yüzden sonra rahat edersin. Gerçi ben şimdi kızımı oğluma emanet edebiliyorum. O rahatlık ta var. Büyük 12 yaşını geçince küçük sorumluluklar alabiliyor.Regl olmuyorum canim...yaklasik2yildir..ilk bebegimden sonra regl olmuyodum6aylikken tekrar hamile kaldim:)
Supriz bebegim o benim:)
Dört gözle bekliyoruz canım.Günaydın hanımlar çok yoğun bir gün beni bekliyor fırsat buldukça gelirim.
Öğlen yediğin lahmacun 1 olsaymış iyi ama yine de kötü değil. Lahmacunu diyette öneriyorlar. Akşam bulgur pilavını ne kadar yediğini yazmamışsın ama fazla değildir herhalde. Protein de almışsın sonuçta. Lahmacunla yeşillik de yemişsindir.Gunaydin
2 dilim cavdar ekmegi bi haslanmis yumurta bi karper peynir bes zeytin domates salatalik
Ara turk kahvesi
Aksam tavuk sis ve pide ekmegi bulgur pilavi ve yaninda sekersi limonata toplam kalori 2000 kalori
Menün çok güzel olmuş. Tebriklergünaydın kızlar Kahvaltı: sütlü mısır gevreği bir kase
Ara: elma,3 ceviz
Öğlenatlıcan salatası, ekşili bulgur çorbası,yoğurt
Ara: kepek ekmekli domatesli tost,ice tea şeftali light
Akşam: mercimek çorbası,haşlanmış tavuk ,salata
Misir gevregi beni mastit yapmisti:)sutumun cok oldugu zamanlarda hem laktamil hem humana hem bulgur pilavi cok cok yiyordum ustune bide misir gevregi yedim sutum o kadar artti ki bi turlu bosaltamadim gogsumu ve sonuc agrili atesli mastit:)o zaman arastirmistim ineklere sutu arttirmak icin veriyorlarmis o gundur misir gevregi yemiyorum..bide misir gdo lu diye emziren annelere onermiyolar..diyet icin faydali ama guzeller guzeli bebislerimize zararligünaydın kızlar Kahvaltı: sütlü mısır gevreği bir kase
geçmiş olsun canım teşekkür ederim bilmiyordum diyette değişiklik olsn diye yedim yemeyeyim kızımdan önemli değilMisir gevregi beni mastit yapmisti:)sutumun cok oldugu zamanlarda hem laktamil hem humana hem bulgur pilavi cok cok yiyordum ustune bide misir gevregi yedim sutum o kadar artti ki bi turlu bosaltamadim gogsumu ve sonuc agrili atesli mastit:)o zaman arastirmistim ineklere sutu arttirmak icin veriyorlarmis o gundur misir gevregi yemiyorum..bide misir gdo lu diye emziren annelere onermiyolar..diyet icin faydali ama guzeller guzeli bebislerimize zararli
Simdi cocuklardan dolayi cikmak zorundayim musait olunca ugricam
Saol canım.günaydın canım kolay gelsin
Menüde temennilerde çok güzel.Günaydıııınn. Herkes nasıl bakalım. Topiğimizi biraz daha canlandıralım. Verelim artık fazlalıklarımızı. Daha çok hareket, daha düzenli öğünler, daha çok mutluluk....
Dünkü menümüze bakıyoruz. Canlarım yorumlarınız teşvik ediyor. Hadi biraz daha hız verelim. Bahar da geldi gelecek. Yazın bezginliğinden, dondurmalarından kurtulup baharın serin sularına kendimizi bırakıyoruz ve canlanıyoruz. Kışa kadar hepimiz kurtulacağız sıkıntılarımızdan inşallah.
Kahvaltı: yarım domates-salatalık, marul, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği, 2 fincan çay
Ara: 100 ml kefir, 2 adet kırmızı erik
Öğlen: Ton balıklı salata, çay, antep fıztık ezmesi bar(208 kalori)
Ara: 10 adet badem, 3 kuru kayısı
Akşam: 1,5 tabak etli patlıcan yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan çay, 1 fincan yeşil çay,
1682 kalori
60 dakikada 5 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizi
2 litre su
Çok abartılı gelmedi bana emzirdiğin için yakarsin.Gunaydin
Ara turk kahvesi
Güzel olmuş canım menün.günaydın kızlar Kahvaltı: sütlü mısır gevreği bir kase
Evet canim meUn olsakta gelelim buraya xok guzel gerci benim o gunlere daha var:)Gerçekten birbirimizi frenliyoruz. İyi ki varsınız. Mezun olsak da arada bir uğramakta çok fayda var. Ben mezuniyete yakın olduğum için sonrasını da düşünüyorum şu an.
Zor olmuştur. Sezeryan değil o zaman. Benim doktorum uyarmıştı 2 sezeryan arası için 1 sene çok az bir süre diye, 5 sene idealmiş. Benim 5,5 sene oldu araları. Ama büyüyünce yaş farkı ne kadar çoksa o kadar zor oluyor. O yüzden sonra rahat edersin. Gerçi ben şimdi kızımı oğluma emanet edebiliyorum. O rahatlık ta var. Büyük 12 yaşını geçince küçük sorumluluklar alabiliyor.
Dört gözle bekliyoruz canım.
Geçmiş olsun canım. Mastitis zor. Doğum sonrası sıkıntı ben de yaşadım ancak cabuk atlattım. Bir de mesleğimden dolayı Mastitis çok sık yaşadığımız bir olay. En çok tedavi ettiğim vakalar mastit vakaları.Misir gevregi beni mastit yapmisti:)sutumgu zamanlarda hem laktamil hem humana hem bulgur pilavi cok cok yiyordum ustune bide misir gevregi yedim sutum o kadar artti ki bi turlu bosaltamadim gogsumu ve sonuc agrili atesli mastit:)o zaman arastirmistim ineklere sutu arttirmak icin veriyorlarmis o gundur misir gevregi yemiyorum..bide misir gdo lu diye emziren annelere onermiyolar..diyet icin faydali ama guzeller guzeli bebislerimize zararli
Simdi cocuklardan dolayi cikmak zorundayim musait olunca ugricam
Büyük kız olsaydı daha rahat ederdim ama sonuçta sorumluluk bende. Kızım abisiyle bisiklete biner, dışarıda yemek yerler, sabah beraber evden çıkıp, akşam beraber girerler. Kızım abisine meyve getirir, oğlum da ben gecikeceksem çay demleyip, tost yapar. Geçen seneye kadar zordu tabi ki, şimdi kafam rahat. Ama bazen de birbirlerini hırpalamış buluyorum. Yaş farkı çok olunca anlaşmaları da çok zor oluyor.Evet canim meUn olsakta gelelim buraya xok guzel gerci benim o gunlere daha var:)
Iki bebegimde sezeryan oldu..dikislerimde sorun olmadi ama vucudum biraz yoruldu bol bol kalsiyum ve vitamin almaya calsiyprum...onlar buyuyunce guzel olur ins.gerci kucugu buyuge emanet etme fikride hic fena degil baya rahat etmissindir ne mutlu sana:)
Hirpalamasi da cok normal biz buyukler bile arada kavga ediyoruz :)ama buyuk kiz olsaydi daha da yardimci olurdu neyse ufak kiz abisi yasina gelince epey bi yardim eder..abisi de onu herseyden korur:)buyumusler ya su anda cok ozeniyorum masallah:)Büyük kız olsaydı daha rahat ederdim ama sonuçta sorumluluk bende. Kızım abisiyle bisiklete biner, dışarıda yemek yerler, sabah beraber evden çıkıp, akşam beraber girerler. Kızım abisine meyve getirir, oğlum da ben gecikeceksem çay demleyip, tost yapar. Geçen seneye kadar zordu tabi ki, şimdi kafam rahat. Ama bazen de birbirlerini hırpalamış buluyorum. Yaş farkı çok olunca anlaşmaları da çok zor oluyor.
Hadi ins .seni de aramizda gorelim hosgeldin:)Iyi geceler ben geldim bütün gün koşturmaca pazar alışverişi market kizin okulu yuzmesi falan kosturduk durduk arada eve uğrayıp yerleşmeye devam tabiki.yarın kizi biraz okula biraz etute birakicaz evin işleri biter sanırım tarhana yogurcam buzluğa atmak için fasulye barbunya hazirliycam.daha normal beslenme düzenime donemedim sabah kiloma bakarım çok abartılı değilse listeye yazarım adımı.
Ayyy evetcanim ya iyi yapmissin mangal kacarmi...hic biseycik olmaz eritirsin sen onlari hic uzulme...yemeseydin aklin kalirdi bu olay baski yapardi sana simdi yedin rahatladin:)arkadaşlar bugün misafirliğe gittik mangal yapmışlardı sütün kesilir deyip zorla yedirdiler 2 şiş yedim işallah kilo yapmaz çok üzgünüm zaten zayıflamışsın ye diyolar bende gaza geliyorum yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?