Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar
Dünkü menümü yazıp kaçıyorum. Yoğunum yine.

Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı bal, 15 kiraz domates, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay
Ara: 200 ml kefir, 3 adet kırmızı erik

Öğlen: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 15 adet kiraz domates, 1 dilim tam buğday ekmeği (tahıllıya göre kalorisi 2 kat fazla sanırım ama bulamadım markette)
Ara: 10 adet badem, 2 çikolatalı kek ( geçen akşam yaptığım denemeden kalanlar bitti)

Akşam: 1 yumurtayla menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği, yarım salatalık, 1 adet domates
Ara: 1 elma
1656 kalori

yarım saat hızlı, yarım saat yavaş yürüyüş
2 litre su
Pazar, market alışverişi yorunca spor salonuna gidemedim.

canm guzl bir menu olmus kek ve cikolata olmada sa tabi super olurnus en azndan yuruyus yapmissn ama tebrikler :)

haklısın öyle yapacağım teşekkür ederim

Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah
Menemen bi karper peynir
2dilim cavdar ekmegi
Ara turk kahvesi ufak bitter cikolata
Oglen
Yarim tabak semizotu
Pilav ve etsote
Sekersiz limonata iki bardak
Ara
1.5 kase dondurma
Aksam
Bi bardak sut
Tam 1850 kalori oldu
Dun biraz fazla kacti aksam o yuzden sadece sut ictim...ama aksam cok aciktim o yuzden su diyet biskuvileri varya saman gibi onlardan bi tane yedim:)

O mini popkek e kadar hersey cok guzel :)
Baslarsin yarin bomba gibi:)

Evde kek borek olunca yeniyo ama menun guzel kilo yapicani sanmam:)

Yaz bitsede su dondurmadan kurtulsak...dayanamiyorumkalorisi de fazla...bu hafta kilo veremicem galiba benim vucutta direnise gecti tartida fazla bile cikiyorum 200gr kadar...

Yaz bitsede su dondurmadan kurtulsak...dayanamiyorumkalorisi de fazla...bu hafta kilo veremicem galiba benim vucutta direnise gecti tartida fazla bile cikiyorum 200gr kadar...
dondurmaya bende dayanamıyorum canım maalesef ama sade yiyorum çikolatalı daha kalorili.belki özel durumdan dolayı fazla çıkıyorsundur özel olacak ama regl olmuyorsun daha değilmi

Sade yada meyveli dondurma yersen sorun olmaz birde asıl kalori kulahta canım külahı yemezsen en masum tatlılar dan birisi dondurma.

1,5 kase dondurma canım çekti. Spordan sonra yolumun üzerindeki dondurmacılara direnerek yürüdüm eve kadar.
Akşam sadece sütle uyuyabildin mi?
Spordan gelince yemek yaptım, yeni yiyeceğim. Aç uyuyamam.

1,5 kase dondurma canım çekti. Spordan sonra yolumun üzerindeki dondurmacılara direnerek yürüdüm eve kadar.
Akşam sadece sütle uyuyabildin mi?
Spordan gelince yemek yaptım, yeni yiyeceğim. Aç uyuyamam.
Sorma cok zorlandim zor tuttum kendimi
Burasi olmasa coktan yemistim bu birliktelikten cok guc aliyorum iyiki varsiniz:)sende dayanmissin tebrik ederim:)

dondurmaya bende dayanamıyorum canım maalesef ama sade yiyorum çikolatalı daha kalorili.belki özel durumdan dolayı fazla çıkıyorsundur özel olacak ama regl olmuyorsun daha değilmi
Regl olmuyorum canim...yaklasik2yildir..ilk bebegimden sonra regl olmuyodum6aylikken tekrar hamile kaldim:)
Supriz bebegim o benim:)

Günaydın hanımlar çok yoğun bir gün beni bekliyor fırsat buldukça gelirim.

Günaydıııınn. Herkes nasıl bakalım. Topiğimizi biraz daha canlandıralım. Verelim artık fazlalıklarımızı. Daha çok hareket, daha düzenli öğünler, daha çok mutluluk....
Dünkü menümüze bakıyoruz. Canlarım yorumlarınız teşvik ediyor. Hadi biraz daha hız verelim. Bahar da geldi gelecek. Yazın bezginliğinden, dondurmalarından kurtulup baharın serin sularına kendimizi bırakıyoruz ve canlanıyoruz. Kışa kadar hepimiz kurtulacağız sıkıntılarımızdan inşallah.

Kahvaltı: yarım domates-salatalık, marul, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği, 2 fincan çay
Ara: 100 ml kefir, 2 adet kırmızı erik

Öğlen: Ton balıklı salata, çay, antep fıztık ezmesi bar(208 kalori)
Ara: 10 adet badem, 3 kuru kayısı

Akşam: 1,5 tabak etli patlıcan yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan çay, 1 fincan yeşil çay,

1682 kalori

60 dakikada 5 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizi
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…