Hic sorma canmkalori çok olmamış ama senin dediğin gibi cıslar fazla
canm guzl bir menu olmus kek ve cikolata olmada sa tabi super olurnus en azndan yuruyus yapmissn ama tebrikler :)Günaydınlar
Dünkü menümü yazıp kaçıyorum. Yoğunum yine.
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı bal, 15 kiraz domates, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay
Ara: 200 ml kefir, 3 adet kırmızı erik
Öğlen: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 15 adet kiraz domates, 1 dilim tam buğday ekmeği (tahıllıya göre kalorisi 2 kat fazla sanırım ama bulamadım markette)
Ara: 10 adet badem, 2 çikolatalı kek ( geçen akşam yaptığım denemeden kalanlar bitti)
Akşam: 1 yumurtayla menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği, yarım salatalık, 1 adet domates
Ara: 1 elma
1656 kalori
yarım saat hızlı, yarım saat yavaş yürüyüş
2 litre su
Pazar, market alışverişi yorunca spor salonuna gidemedim.
haklısın öyle yapacağım teşekkür ederimIsvec yaptığın için metabolizman durma noktasına geldi muhtemelen.şimdi yapman gereken kendine 1400 hatta 1500 kalorilik bir liste alıp hic pes etmeden 1 ay boyunca uygulaman olacaktır. Başka bi duzeltme yolu bilmiyorum ben.
O mini popkek e kadar hersey cok guzel :)Kizlar menu paylasyorm ama hic begenmedm bende biliyorm ama bi kac gun daha idare ednbenis sonra bomba gbi burdaym
Sabah 1 yumrtadan omlet
Ara: w 2 ceviz
Oglen : izgara nugget ve tavuk yannda kisir ve semizotu salatasi
Aksam 3 mink popkek neskafe
Spor yok malesef 1,5 lt su
Evde kek borek olunca yeniyo ama menun guzel kilo yapicani sanmam:)Günaydınlar
Dünkü menümü yazıp kaçıyorum. Yoğunum yine.
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı bal, 15 kiraz domates, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay
Ara: 200 ml kefir, 3 adet kırmızı erik
Öğlen: 8 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, 15 adet kiraz domates, 1 dilim tam buğday ekmeği (tahıllıya göre kalorisi 2 kat fazla sanırım ama bulamadım markette)
Ara: 10 adet badem, 2 çikolatalı kek ( geçen akşam yaptığım denemeden kalanlar bitti)
Akşam: 1 yumurtayla menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği, yarım salatalık, 1 adet domates
Ara: 1 elma
1656 kalori
yarım saat hızlı, yarım saat yavaş yürüyüş
2 litre su
Pazar, market alışverişi yorunca spor salonuna gidemedim.
dondurmaya bende dayanamıyorum canım maalesef ama sade yiyorum çikolatalı daha kalorili.belki özel durumdan dolayı fazla çıkıyorsundur özel olacak ama regl olmuyorsun daha değilmiYaz bitsede su dondurmadan kurtulsak...dayanamiyorumkalorisi de fazla...bu hafta kilo veremicem galiba benim vucutta direnise gecti tartida fazla bile cikiyorum 200gr kadar...
Sade yada meyveli dondurma yersen sorun olmaz birde asıl kalori kulahta canım külahı yemezsen en masum tatlılar dan birisi dondurma.Yaz bitsede su dondurmadan kurtulsak...dayanamiyorumkalorisi de fazla...bu hafta kilo veremicem galiba benim vucutta direnise gecti tartida fazla bile cikiyorum 200gr kadar...
1,5 kase dondurma canım çekti. Spordan sonra yolumun üzerindeki dondurmacılara direnerek yürüdüm eve kadar.Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah
Menemen bi karper peynir
2dilim cavdar ekmegi
Ara turk kahvesi ufak bitter cikolata
Oglen
Yarim tabak semizotu
Pilav ve etsote
Sekersiz limonata iki bardak
Ara
1.5 kase dondurma
Aksam
Bi bardak sut
Tam 1850 kalori oldu
Dun biraz fazla kacti aksam o yuzden sadece sut ictim...ama aksam cok aciktim o yuzden su diyet biskuvileri varya saman gibi onlardan bi tane yedim:)
Sorma cok zorlandim zor tuttum kendimi1,5 kase dondurma canım çekti. Spordan sonra yolumun üzerindeki dondurmacılara direnerek yürüdüm eve kadar.
Akşam sadece sütle uyuyabildin mi?
Spordan gelince yemek yaptım, yeni yiyeceğim. Aç uyuyamam.
Allahtan kulahli degil yediklerim.cok dogru soyluyosun kulah cok daha fazla kalorili:)Sade yada meyveli dondurma yersen sorun olmaz birde asıl kalori kulahta canım külahı yemezsen en masum tatlılar dan birisi dondurma.
Regl olmuyorum canim...yaklasik2yildir..ilk bebegimden sonra regl olmuyodum6aylikken tekrar hamile kaldim:)dondurmaya bende dayanamıyorum canım maalesef ama sade yiyorum çikolatalı daha kalorili.belki özel durumdan dolayı fazla çıkıyorsundur özel olacak ama regl olmuyorsun daha değilmi
öylemi negüzel arka arkaya olmuş diyeceğimde zorluklarıda olmuştur tabiRegl olmuyorum canim...yaklasik2yildir..ilk bebegimden sonra regl olmuyodum6aylikken tekrar hamile kaldim:)
Supriz bebegim o benim:)
Evet gercekten cok zor Allah saglik versinde bunada sukur :)annemin kiymetini bi kez daha anladim..ne zorluklarla buyutmusler bizleri..bi de hala benimle ugrasiyo hep yardima geliyo saolsun:)öylemi negüzel arka arkaya olmuş diyeceğimde zorluklarıda olmuştur tabi
günaydın canım kolay gelsinGünaydın hanımlar çok yoğun bir gün beni bekliyor fırsat buldukça gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?