Ben bakmaya bile cesaret rKizlar bu arada etap sonuncusu olmusuz
Kefirin zararını duymadım. Çocuklar da içebilir. Yalnız kefir 24 saat oda sıcaklığında durduktan sonra dolapta 24 saat daha kalabilir. Daha fazla kalırsa alkolik etkisi ortaya çıkıyor. Fermantasyon artıyor. Gerçi ben 4. Günde içtim birşey olmadı. Çok faydalı. Barsakları koruyor, bağışıklığı güçlendiriyor. Alışma süresi 15-20 gün olabilir. Kabızlık kefirle yendim.menün çok kalorili olmamış önemli olan ölçü.ben pizzaya ağzımı sürsem 3 dilim yemeden bırakamam kolada öyle sen ne güzeliradene sahip olmuşsun.kefiri sanırım hergün içiyorsun nasıl bi faydası oluyor emzirenlere sakıncası varmı acaba biliyomusun canım
Aktivite girince fark çıkıyor. Ben günlük 7 saat oturma, 2 saat ayakta, yürüyüş ve sporumu giriyorum. Alınan kalori- yakılan sonucunda fark çıkıyor.ben fatsecreti telefondan kullanıyorumda vermem gereken kilo yazmıyor sen nasıl yapıyorsun bilgisayardanmı
Merhaba ddanes. Hoşgeldin.Canim ben duz 56 yim.. Takimin durumuna bak sen yine fena batiricam ben
sağol canım.Ins cikar canim ikisinede:)
Ben yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Yan etkileri var ama kansızlığım düzeldi. Yıllar önce doktorum spiralde gebe kalma riski yüzde 1 diye tavsiye etmemişti. Hapta 35 yaşından sonra riskler arttığı için 2 sene önce spirale başladım. 1.5 sene kadar sıkıntı yaşadım. Ağrım çok olmadı ama kansızlığım tekrar başladı. Ancak 6 aydır çok rahatım. keşke hap kullanacağıma daha erken spiral taktırsaydım.Kizlar braz ozel olucak ama bisy dansicm doktrlar hemsitlreler ben 2 bebgmi kucagma aldktan 40 gun sonra spiral taktrdm doktorm onerdi bi dogm daha senn ve bebehn icn tehlikli dedi ama regl halnde asri bir kanama var evden wc den cikamyorm nerdeyse oyle dyeblirm aksmlari resmen bacaklarm titryor yatp kaliyorm bu drumda cikarrlarmi o zamanda igne hap kullanmak istemyorm hormonlari bozdugu icn ne yapablirm bi akil vern bana kizlar kusr bakmayn buraya yazdm ama
kızlar alışverişteydim yazamadım yarın denize gidiyoruz iki gün yazamayabilirim gelince görüşürüz
Kefirin zararını duymadım. Çocuklar da içebilir. Yalnız kefir 24 saat oda sıcaklığında durduktan sonra dolapta 24 saat daha kalabilir. Daha fazla kalırsa alkolik etkisi ortaya çıkıyor. Fermantasyon artıyor. Gerçi ben 4. Günde içtim birşey olmadı. Çok faydalı. Barsakları koruyor, bağışıklığı güçlendiriyor. Alışma süresi 15-20 gün olabilir. Kabızlık kefirle yendim.
Aktivite girince fark çıkıyor. Ben günlük 7 saat oturma, 2 saat ayakta, yürüyüş ve sporumu giriyorum. Alınan kalori- yakılan sonucunda fark çıkıyor.
Merhaba ddanes. Hoşgeldin.
sağol canım.
Ben yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Yan etkileri var ama kansızlığım düzeldi. Yıllar önce doktorum spiralde gebe kalma riski yüzde 1 diye tavsiye etmemişti. Hapta 35 yaşından sonra riskler arttığı için 2 sene önce spirale başladım. 1.5 sene kadar sıkıntı yaşadım. Ağrım çok olmadı ama kansızlığım tekrar başladı. Ancak 6 aydır çok rahatım. keşke hap kullanacağıma daha erken spiral taktırsaydım.
Taşınma süreci zor oluyo canım kolay gelsin sana.Dun cok kacti bugunde oyle devam ediyor malesefkaloriyi sinirda tutuyorum ama icerik olarak pek saglikli degil bu ara cok yogunum sooyle bi bir hafta kadar da tasinma sureci bitene kadar boyle devam edicem malesef ne bulursam onu yiyorum dikkat edemiyorum
Geçmiş olsun canım bu mevsim dikkat etmek gerekir bi sıcak bi serin hiç belli değil hava.Kizlar hic iyi degilim mideme vurdu hic bsy yiyemedm ogleden sonra yattm kaldm yatktan kalkmyorm basm donuyor usyorm(
kızlar alışverişteydim yazamadım yarın denize gidiyoruz iki gün yazamayabilirim gelince görüşürüz
ooo süper yeni kıyafetler illa motivasyonu artırıyor dimi ama.bi bakmışsın 40 beden 38 beden hadi bakalım :)kızlar bugün alışverişte korka korka 44 beden mont denedim çok dar oldu ama oldukış gelene kadar onun içine tam olacağım diye eşime söz verdim hamilelikten önce 48 giyiyordum şimdi 46 bol geliyor çok mutlu oldum her hafta gidip o montu deneyeceğim sonrada 42 beden başka bir kıyafet için uğraşacağım inşallah
Super taktik canm daha kuculdukce hedefte articak eminmki bende evdeki kiyafetlerimle basladm icnr girmm lazm tek tek : Dkızlar bugün alışverişte korka korka 44 beden mont denedim çok dar oldu ama oldukış gelene kadar onun içine tam olacağım diye eşime söz verdim hamilelikten önce 48 giyiyordum şimdi 46 bol geliyor çok mutlu oldum her hafta gidip o montu deneyeceğim sonrada 42 beden başka bir kıyafet için uğraşacağım inşallah
selam canım çok fena batırmışız bu hafta listeyiTaşınma süreci zor oluyo canım kolay gelsin sana.
Geçmiş olsun canım bu mevsim dikkat etmek gerekir bi sıcak bi serin hiç belli değil hava.
ooo süper yeni kıyafetler illa motivasyonu artırıyor dimi ama.bi bakmışsın 40 beden 38 beden hadi bakalım :)
Taşınma süreci:)
Saol goncacm nasl oldu anlamadm bi usume bi terleme selin yatak dosekTaşınma süreci zor oluyo canım kolay gelsin sana.
Geçmiş olsun canım bu mevsim dikkat etmek gerekir bi sıcak bi serin hiç belli değil hava.
ooo süper yeni kıyafetler illa motivasyonu artırıyor dimi ama.bi bakmışsın 40 beden 38 beden hadi bakalım :)
Canm tanstgma cok memnun oldm meslek hikayelerin eminmki coktur yavrnuda allah bagslasn ne guzel bi heyecan ins bizde tadacagz bir gun o duyguyu :) ben selin canm 2 yavrum var benmde ikisde erkek yasm 21 kilom cok uzn bir surecte burdaym ins beraberce guzel kilolar vermek dilegiyle :))iyi geceler kızlar..yeni gelenlere öncelikle kendimi tanıtayım.. 32 yaşında 153 cm buyundayım, 6 yaşında bir kızım var... 1. sınıfa başladı e haliyle oldukça heyecanlı ve telaşlıyız bu ara.. 112 de çalışıyorum ve yaklaşık 1.5 yıldır buralarda 1 ileri 2 geri kilo vermeye çalışıyorum.. verdiklerimi de izin aldığım dönemde güzelce alıyorum.. pzt yoğun bir iş günü beni bekliyor kalan şu 2 günümde de ev toparlamaya çalışıcam yani pzt tam olarak burda olurum.. az çok tanısam da karıştırabilirim sizleri şimdiden kusuruma bakmayın diyeyim.. yada siz bi ara tanıtıverin kendinizi iyi geceler diyorum bugün rapor yok benden
inşallah vericez canım.. uzun da olsa kısada olsa bi şekilde gidecek bu kilolar kalıcı olarak gitsindeCanm tanstgma cok memnun oldm meslek hikayelerin eminmki coktur yavrnuda allah bagslasn ne guzel bi heyecan ins bizde tadacagz bir gun o duyguyu :) ben selin canm 2 yavrum var benmde ikisde erkek yasm 21 kilom cok uzn bir surecte burdaym ins beraberce guzel kilolar vermek dilegiyle :))
selam canım çok fena batırmışız bu hafta listeyi
selamlar hoşbulduk...Kefirin zararını duymadım. Çocuklar da içebilir. Yalnız kefir 24 saat oda sıcaklığında durduktan sonra dolapta 24 saat daha kalabilir. Daha fazla kalırsa alkolik etkisi ortaya çıkıyor. Fermantasyon artıyor. Gerçi ben 4. Günde içtim birşey olmadı. Çok faydalı. Barsakları koruyor, bağışıklığı güçlendiriyor. Alışma süresi 15-20 gün olabilir. Kabızlık kefirle yendim.
Aktivite girince fark çıkıyor. Ben günlük 7 saat oturma, 2 saat ayakta, yürüyüş ve sporumu giriyorum. Alınan kalori- yakılan sonucunda fark çıkıyor.
Merhaba ddanes. Hoşgeldin.
sağol canım.
Ben yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Yan etkileri var ama kansızlığım düzeldi. Yıllar önce doktorum spiralde gebe kalma riski yüzde 1 diye tavsiye etmemişti. Hapta 35 yaşından sonra riskler arttığı için 2 sene önce spirale başladım. 1.5 sene kadar sıkıntı yaşadım. Ağrım çok olmadı ama kansızlığım tekrar başladı. Ancak 6 aydır çok rahatım. keşke hap kullanacağıma daha erken spiral taktırsaydım.
beğen butonumuzda geri gelmişHoşgeldin canım bu haftalık böyle oldu haftaya duzeltiriz sorun değil.
bana bildirim geliyor ekranda.. bu halide çok karışık geldi sitenin hiçbirşey bulamıyorum yavKızlar bana mail gelmiyo yeni mesaj geldiğinde sizdede varmi sorun ynliz bendemi anlamadım
Evet artık begenebiliyoruz :) bende yerlesmeden vermliyim gecen pazar 70.5 tim dün 69.5 haftaya 68.5 i görmem lazım.beğen butonumuzda geri gelmişdüzeltiriz canım ben bu hafta sıkı tutuyorum kilolar yerleşmeden atmam lazım üstümden..yoksa işim zor
sorun gelen kutusundaymis duzelttim neyseki.bana bildirim geliyor ekranda.. bu halide çok karışık geldi sitenin hiçbirşey bulamıyorum yav
mesajların dolu olunca gelmiyor evet... benimde bu hafta 1 kilo vermem lazım.. sıfır rakımdan 1600 rakıma gelince de odem oluyor aslında hızlıca onu atmaya çalışıcam bakalım..iyi geceler gogocum yatayım ben yarın temizlik beni bekler... sanada kolay gelsin bi yerleş misler gibi otur evinde inşallah..Evet artık begenebiliyoruz :) bende yerlesmeden vermliyim gecen pazar 70.5 tim dün 69.5 haftaya 68.5 i görmem lazım.
sorun gelen kutusundaymis duzelttim neyseki.
Saolasın canım sanada kolay gelsinmesajların dolu olunca gelmiyor evet... benimde bu hafta 1 kilo vermem lazım.. sıfır rakımdan 1600 rakıma gelince de odem oluyor aslında hızlıca onu atmaya çalışıcam bakalım..iyi geceler gogocum yatayım ben yarın temizlik beni bekler... sanada kolay gelsin bi yerleş misler gibi otur evinde inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?