Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bozulmazmi canm ya cok zor bi durum olmus grcekten cok guvenilir bir yeri tercih et tatlm en azndan icin rahat olsun bir nebze iyi arastir televizyonlarda neler goruyorz biz opmeye kiyamyorz bebeklermizi insanlar neler yapiyor

Listeyi hazırladım kızlar paylaşıma tasirim simdi bu hafta durum baya kötü paylaşım spor diyet hepsine dikkat edelim ben evdeki işler esim de var fazla giremedim yine bugün de tarhana yogurmam lazim ise baslayana kadar idare edin lütfen pazartesi tam olarak gelirim menümü de yazmaya başlarım öpüldünüz.

Biraz cok kacms tatlm ama bugn daha fengeli olursan bi sorun olmaz bence :)
Dun cok kacti bugunde oyle devam ediyor malesefkaloriyi sinirda tutuyorum ama icerik olarak pek saglikli degilbu ara cok yogunum sooyle bi bir hafta kadar da tasinma sureci bitene kadar boyle devam edicem malesef ne bulursam onu yiyorum dikkat edemiyorum

zor olur tabi ben bitane ile baş edemiyorum yine senin kayınvalide bakacakmış canım negüzel benimki bakmıyor mecburen kreşe vereceğim küçücük bebeğimi.
Benim kayinvalidemde ins bakabilir canim daha hic bakmayi denemedi yasi da var oyle cok genc degil tek iyi tarafi sut iznimin olmasi...kadini da cok yipratmak istemiyorum umarim hersey guzel olur:)
Sen de canim cok iyi arastir zaten ilk baslarda baskinlar yaparsin nasil bakiyolar diye ins.Allah iyi vicdanli insanlarla karsilastirsin:)canimiz onlar bizim

Tamm canm bekliyorz seni dort gozle haklisn dikkat etmemz lazm fazlasyla

Benmde gecen hafta oyle oldu canm burayada giremedm motvasyon hepten gitti yedmde yedm ama smdi toparlanmaya calisyorm

Bencede canim oldukca gencsin daha onunde uzun bi zaman var ucuncu bebegini tadini cikara cikara keyifle buyutursun abilwri de buyumus olur yardim ederler sana:)

Hersey istedgin gibi gider insallh canm eminmki oda zevkle bakicaktir kuzuya :) amin canm

Bencede canim oldukca gencsin daha onunde uzun bi zaman var ucuncu bebegini tadini cikara cikara keyifle buyutursun abilwri de buyumus olur yardim ederler sana:)
Benmde nyetm o canm en azndan kendi islerni yapablcek yasa gelsnlerki bazi seylern farkndaolsunlar ilk bebegmde Sutumu yogrdmu vitamnlermi herseymi guzel bi seklde aldm yavrm 3400 dogdu 2 .snde cocugu akstmym dye kendmi hic onmsemedm 2500 kg dogdu kuvozdede kilo verdi altni degstrrken yikarken oyle korkyodmki bsiy oluck dye galeta kadar bacaklari vardi

Kiyamam kuzuya gerci 2500az degil yine iyi dogmus normalin en alt siniri ama yine de oldukca ufaktir...kuvozde kalan bebekler digerleeinden daha hizli bi gelisim gosteriyolar ama anne icin cok stresli bi olay tabi:)

Bozulmazmi canm ya cok zor bi durum olmus grcekten cok guvenilir bir yeri tercih et tatlm en azndan icin rahat olsun bir nebze iyi arastir televizyonlarda neler goruyorz biz opmeye kiyamyorz bebeklermizi insanlar neler yapiyor
hiç söyleme canım ya düşününce bile gözlerim doluyor.fazla seçeneğim yok bebek alan çok az kreş var 1 yaşından küçüğü çoğu yer almıyor.çalıştığım hastanenin kreşi var oraya vereceğim o yönden şanşlıyım ama oraya bile güvenemiyorum

inşallah canım tırnağına bişey olsa içimiz parçalanır .benimde süt iznim var öğlene kadar çalışacağım ama beş dakka bile ayrı kalmak istemiyorum bebeğe en iyi annesi bakar zorlanmayacağımızı bilsem ücretsiz izne ayrılcamda oda imkansız hayırlısı canım çalıştığım hastanenin kreşine vereceğim mecburen

ay canım benim ya ablamın bebeğide öyle küçük doğdu şimdi maşallah toştoş oldu kilosu çok iyi

Kiyamam kuzuya gerci 2500az degil yine iyi dogmus normalin en alt siniri ama yine de oldukca ufaktir...kuvozde kalan bebekler digerleeinden daha hizli bi gelisim gosteriyolar ama anne icin cok stresli bi olay tabi:)
Hic sorma canm 1 hafta boyunca agladm hemsrenn bitanesi dediki 24 saat icnde hersey olablir hazrlikli oln yeni dogm yapms bir anneye bu denirmi ben yikildm tabi sonra eltim esim gitti doktrla konsmuslar meger bsysi yokms sadece erken dogdugndan gelismesi icin tutyorlarms oyle kotu olmstumki :

İns guzeldr canm sen zeynepsudenin dedgi gibi basknlar yap zaten bebegn gelismindende anlarsin tatlm sen icni ferah tut hersey guzel olucak allahn iznyle :))

Kizlar hic iyi degilim mideme vurdu hic bsy yiyemedm ogleden sonra yattm kaldm yatktan kalkmyorm basm donuyor usyorm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…