Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CAnim adet sirasinda mi kanaman cok oluyo yoksa adet disinda kanama oluyomu?spiral adet kanamasini artirir ama ne kadar artirdigi onemli tabi...takildiktan sonra ilk yil adet kanamalrinin miktari eskiye gore artar hatta duzensiz kanamaya bile sebep olabilir sonra normale doner..tabi cok arttirdiusa cikarmak gerekebilir...istersen cikarirlar onda bi sorun yok...ama emzirdigin icin sadece cerezetta diye bi ilac var onu kullanabilirsin cok az miktarda sute gecebilir yaziyo icinde ...biraz bu cumle rahatsiz edici ben de spiral taktirdim canim
Senin bebegin buyuktu belki sutten kestirirsin..kac aylikti?

birde işin ilginç tarafı bende daha nasıl korunacağım karar veremedim herşeyin yan etkisi var tüylenme bile yapıyorlar.e tabi kilo yapmasıda cabası

Canm merhaba tansmadk sanrm ben selin sen yokken biz doldurduk burayi kilonda bana gore super inanki ben su an orda olsam diyet flan birakmstm zaten
hoşbuldum canım.. bugün yine yoğun biraz benim o yüzden bi selam vermeden kaçıverdim hemen... ben sürekli takipteyim zaten sizleri tanımış kadar oldum ilk geldiğiniz günden itibaren biliyorum genelde..konuşur tanışırız yine hoşçakalın..

Biraz cok kacms tatlm ama bugn daha fengeli olursan bi sorun olmaz bence :)

Kontrole gidicem en kisa zamanda bakalm ne dicrk doktr aslnda bi yandan ciksin istyorm bi yandanda korkyorm hemen yne haamile kalrm diye :/

Adet sirasinda cnnm asiri bi kanama yapiyor takali 1,5 sene oluyor nerdeyse hep ayni seklde hap flanda hormonlari etkiliyor diye doktorm tavsye etmedi sonrasi icn bi tehlikesi olur dye korkyorm bende :/ senb basl canm memnnmusn

Tamam canm kolay gelsn sana :)

Spiraldemi kilo yapiyoor
yok tatlım haplar kilo yapıyor.yapmayanda kilo vermeyi zorlaştırıyor.oyuzden hap kullanmıyorum bide uzun süre hap kullanınca ilerde çocuk istediğinde olmama ihtimalide artıyor.en iyisi eşlerin korunması ama onuda eşler istemiyor.kadın olmak zor

Spiraldemi kilo yapiyoor
yok tatlım haplar kilo yapıyor.yapmayanda kilo vermeyi zorlaştırıyor.oyuzden hap kullanmıyorum bide uzun süre hap kullanınca ilerde çocuk istediğinde olmama ihtimalide artıyor.en iyisi eşlerin korunması ama onuda eşler istemiyor.kadın olmak zor

Kadin olmak heryonden zor gercekten
Ben simdilik adet gormedigim icin memnunum adetlerim basladigi zaman anlicam ins cok kanama yapmaz
Canim sende en iyisi dedigin gibi kadin dogum uzmaninla bi gorus o en iyisini tavsiye eder.ama dikkat et arada cikartinca hamile kalma uc cocugu dusunemiyorum bilecok cok cok zor olur

zor olur tabi ben bitane ile baş edemiyorum yine senin kayınvalide bakacakmış canım negüzel benimki bakmıyor mecburen kreşe vereceğim küçücük bebeğimi.

Evet canm bizdede durum ayni sorma bende istemyirm hap en guvenli ve zararsizi bu ama bunnda zor taraflari var iste boyle zaten esime kalsa hemen bi tane daha ama ben 3 olursa nasil bakarm hem kilo vermek istyorm cok su asamada allahin gucune gitmesin ama istemyorm :/

Evt canm biraz buyuk olsalar neyse 2 syle biraz kendme gelmeye baslamsken zaten yasm genc onmde uzn bi zaman var benm acelem hic yokta iste gelde birilerine anlat : Ddiyorm cekiym boyle her ay napym ama kontrole gdip en azndan bi kontrol ettrmek istiyorm bi sknti varmi dye bu seferde esim dyorki eger gidersek cikarttrmani istyorm napicm bilemiyorm

zaten eşlere göre ne varki 9 ay ne zorluklarla geçir doğum yaptım kurtuldum de bu seferde bakması var.allah çocuklarımızın yokluğunu vermesinde bakamayacağın kadar yapmakta günah bence.benim eşimde hemen istiyor beraber büyürler diyor sanki kendi kendilerine büyüyor bu çocuklar.ben hemen hemen her hafta test yapıyorum korkudan bebeğede yazık hamileyken nasıl ilgilenilirki bebekle bir yandan bulantı bir yandan kilo alıp ağırlaşma

zor olur tabi ben bitane ile baş edemiyorum yine senin kayınvalide bakacakmış canım negüzel benimki bakmıyor mecburen kreşe vereceğim küçücük bebeğimi.
Ay kyamm ya baska kmse yokmu bakabilecek eltin gormcen yada kendi akrabalrndan flan benm kaynvalidemde denedi cocuj baksn ama yapamadi tansyon hastasi kapali alanda duramiyor ondan sebep gorumcem flanda minickken krese vermek zornda kaldilar

***4.TAKIM 378. ETAP***

uzmanvet ( /65.9/65.5 /0.4 /%0.61 )
selinmehmethamza( / 80.5/ 81.0/ +0.5/% -0.62)
sudem34 ( /74.8/ / /%) bildirimde bulunmadı izinli
yakalandimyine (/70.7/ / /% )bildirimde bulunmadı izinli
seyfo (/ 94.8/ 94.0/0.8 /%0.84 )
zeynepsudee (/64.2/ 64.0/0.2 /%0.31 )
gogo2405 (/68.5/69.5/+1/%-0.16 ) 369. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
ddanes ( / 52.9/56.0 /+3.1 /% -0.98) 373.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 6'ya bölündü

TAKIM ORTALAMASI % 0

Hic sorma canm ben hamle kaldgmda 8 aylkti bebegm ilk 3 ay uyuyirm bwn surekli kuzmla hep uyudk beraber sonra benmle oynamak istedi tabi cocuk yuvarlanmak ziplamak istyor yapamyorsn bisy olur diye snirlenp vuryordu karnma hep cok kuck oldgu icn bisyde anlatamadk ama neyseki dogunca sahplendi ama su an olsa 2 cocugun bakmini yikamasni ilglenmesni nasl yaparm hic bilemyirm :/ esimde iste surekli yardmci olamyor ama cocuk isteyp duryor masallah : D

Ay kyamm ya baska kmse yokmu bakabilecek eltin gormcen yada kendi akrabalrndan flan benm kaynvalidemde denedi cocuj baksn ama yapamadi tansyon hastasi kapali alanda duramiyor ondan sebep gorumcem flanda minickken krese vermek zornda kaldilar
annemler uzakta 1 saatlik mesafedeler oyuzden olmuyor ablamında 7 aylık bebeği var ondan olmuyor.eltiminde 2 tane küçük var kayınvalidem onunkilere bakıyor benim kuzumda mecburen 7 aylıkken kreşe gidecek çok moralim bozuluyor

Kizlar bu hafya hic basari gosteremedik gayretedip bu hafta toparlanmamz lazm lutfen sporlarmza yediklermze dikkat edelim birbrmzi uyaralm gerek olumlu gerek olumsuz hem kendimiz hem takimimiz icin birnci olmaya gayret gosterelm kizlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…