Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah :yarım kilo kiraz
ara:yeşil çayımı içiyorum şu an

ben yanlış anlamışım o zaman şebnem..şaşırmıştım bende..nasıl kilo almış diye:)))

sevgili ortim demek isteyince gidiyomuş kilo dimi..
sen başarırsın şeker eminim hatta fazlasıyla gidicek merak etme

Akrebım kolay gelsın merak ettım sonucu gerÇekten
karpuz detoksuda vardı deĞıl mı acaba bende yapsammı Önce araŞtıyayım
ortım ne oldu

evet ortim sıkınca oluyomuş.tabi su ve yürüyüşün faydası büyük.
sarhoş gibiyim ama. şeker düşüyo.+tansiyonda

slm kızlar
dün misafirlerimi ağırladıktan sonra eşimle yürüyüşe çıktık.2 saat yürüdük.eve gelince sadece iki bardak meyve suyumu içtim ve yattım.

sabah ise dünen kalan minik poğaçalardan 2 tane meyve suyu eşliğinde yedim.
öğlen 2 tane şeftali yemeyi düşünüyorum.

ara öğün olarak 1 kare bitter çikolata.(yaklaşık 35-40 kalori geliyor.matematiksel hesaplar sonucu buldum)

ortim aralarda hafif tuzlu ayran içebilirsin..düzeltir tansiyonunu hemde serinletir..

deryacım evet karpuzda var ama o önümüzdeki ay..kirazın tekrarı bu ayın sonunda olacak istersen yapabilirsin sende..süper gidiyor kilolar tavsiye ederim

ben toplantıya giriyorum şekerler
umarım wc problemi toplantıda patlak vermez hala giremedim ve karnım gurul gurul patlamaya hazır bomba gibi..

şu detoks diyetini mutlaka bende denicem bu tarihlerde hangisi yapılıyo bilgisi olan varmııı

ben öğlen haşlanmış tavuk 1 parça
ve yoğurtlu makarna yedim

Akrep özgenin eşi kg. aldığı için detoks yapmış onunla da 2 kg. vermiş:))

Mylo, aleyna , narin takıma merhaba dediğinizdeki kg. larınızı söylermisiniz bana.

Canım geçen hafta pazartesi 59.50 ile başladım ben ilk hafta sonunda 57,4' e düştüm.
Ondan sonrası malum:kedi:

Yanlız çizelgemi yenilemedim hala cuma günü kaç kiloda olurum bilmiyorum ama almasam iyi olacak.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…