Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eskiden annem ne eserse onu yapardi simdi ciddiye aliyor benim icin de biseyler yapiyor
yaaa ben geldim bildirim yokkk

olsa daha iyiydi ya inşallah boşlamayız diyeti ve burayı
Biz kendi takimimizda yapabiliriz bildirim isterseniz kızlar.
Akşam ki börek çok olmuş milföy yağlı bayaa
Güzel olmuş göze batan sarmanin yanında ekmek var sadece

evet farkındayım canım fazla oldu.bencede biz bildirim yapabiliriz kendi aramızda:)

Canm arkadasmzn dedigigi gbi ekmek dsnda bi skinti gormedim bende her zamanki gbi supersin :)

Ben + ckicam bildirmde iykide kayda gecmyor cnku takm ortalamsni dusurmus olucaktm ama olsn bayrmdan sonra bomba gibi gelicem hepnize soz veryorm birnci oldugm gun gbi iradeylr devam edecegim :)

Olsun canm daaha cok bildirmler yapicaz beraber insallah :)

Canm sana bisy diyemyprm bu sira benmde nedense boyle oluyor kenmi nye tutamyorm bilmyorm ama gnduz yiyemyorm ev aldi basni gdyor diye gecede ackiyorm sonra
canim ben sabah diyete uyuyorum uyuyorum aksam yemeginde kaptiriyorum.bu aksam da 1 tabak bulgur pilavi yedim yaninda tavuk salata dahil.

Simdik kizlar benim diyeyistyen hatta adini kocamam yazayim ki kimse gitmesin DİDEM YÜCEL Mersine atamasi cikmis pilini pirtisini toplamis gitmis. Hic haber yok bisey yok.parami da peşin vermistim daha seansım dolmamisti.sanki ben gitmek durumunda kaldim dese nolucak.ben de kendime yeni diyetistyen bakardim.boyle bi rezillik olamaz.ben de hamile diye kotu bisey olcagini dusunmustum telefonlari acmayinca.bugun mesaj attim watsaptan baya bi yazdim döktürdüm tabiki de cevap yok.Gerci anlicagini da dusunmuyorum.oyle iste

günaydın arkadaşlar. ben gruba yeni dahil oldum. adım burcu . 28 yaşındayım , çalışıyorum.
aslında ben bayram tatilini tamamen unuttum. evde netim yok bürodan giriyorum oyuzden bayram tatilinde gruba girememek kötü olacak daha ilk günlerden

3 ay diyetisyen kontolünde yaklaşık 10 kg. verdim. ramazan başında 59 kiloyla bıraktım ve şuan 61 kiloyum. sizinle birlikte yeniden eski yeme düzenime dönmek istıyorum. hedefim 55 kilo. ama daha çok bölgesel kilom var. doğum sonrası göbek bölgemde toplandılar

yazın işe yürüyerek gidip gelerek spor da yapmış oldum fakat havaların soğumasıyla o da bitti

Iyi yapmışsın canım saol

canim ben sabah diyete uyuyorum uyuyorum aksam yemeginde kaptiriyorum.bu aksam da 1 tabak bulgur pilavi yedim yaninda tavuk salata dahil.
Canm ara ogun flan yapiyorsmusn yapinca fazla ackmiyorsun aksamlari sabah ve aksam mi yiyorsun sadecr bulgur pilavi guzel bence bende pirnc hic tuketmem bulgur tuketrm ama bildirmden bi gun oncr plunca odem tutyormus sanrm ona dikkat edyorm sadece:)
Canm baya bi ayip etms ama hastalarni bi anda habersz cekip gitmekde nedir en azndan bi telefonla bi aciklama yapablirdi farkli bi doktora alismak hemen olmazki adapte olucaksin seviceksin filan degilmi yanlsmi dusunuyorm

Cnm cok guzrl bi kilo vermissin tebrikler hosgeldin grubumuza bende selin tanistigima memnun oldum nasil verdin neler yaptin paylas bizmle kis geldi evde artk yapicaz sporlari bende bayramn hemen gelip gecmesbi bekliyorm tam gaz dyetme devam edecegm bu sefer bahanesiz insalah :)

Hoşgeldin canım bayrâm çok sorun degil bizlerde pek giremiyoruz çarşamba dan itibaren herkes burda olur.
Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Katılımın iyi olursa listeye âliyotuz 2 hafta deneme süresi var aslında ama araya bayram giriyo.
Bende işe yürüyerek gidip geliyorum artık yeni tasindim evime. Kış ta olsa yuruycem is yerime giden otobüs yok burdan.
Ismim gonca bende çalışıyorum takimin kaptaniyim aynı zamanda.

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm
Kahvaltı: tereyağında 1 yumurta, 1 çay kaşığı bal,1/2 küçük krep, 5 zeytin, domates, çay, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 ceviz
Ara:2 kırmızı erik, 3 kaşık yoğurt

Öğlen: 1 tabak orman kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 sosyete tatlısı
Ara: 6 badem

Akşam: 4 yaprak sarma, 1,5 kase kepekli bulgurdan kısır-bol marul, yarım kaşık yoğurt, yarım kase salata
Ara: 100 ml kefir, 3 çilek, 2 erik, 1 incir
1573 kalori, 20 dakikada 2 km yürüyüş, 20 dakika plates
2 litre su

hos geldin canim biz aramizda bildirim yapariz sen canini sikmaa
canim aynen arayi yemedim su diyetistyen altust etti beni ne guzel gidiyodum halbuki.
ya zaten sinir oldugum nokta o insanlar ona guvenip biseye basliyor.ve herkesin durumu iyi olmak zorunda degil.kimbilir belkide zorla bulup bulusturup o parayi verenler var.
Yazdim zaten isinize ve insanlara olan sayginizi ve sorumlulugunuzu tebrik ediyorum diye... cevap yok. Neyse artik izmirde bakicam

canm supersn cok guzel bi gun gecirmissin :)

herseyin hayrlisi canm belki boylesi daha iyi olur senn icin bellimi olur :)

KIZLAR BUGÜN AY SONU OLDUĞUNDAN ÇOK yoğunum. yarın daha rahat bildirim yaparım.
diyet listemi paylaşırım yarın. inşallah kılo vermeye devam ederiz. tekrar hoşbulduk bu arada :)

teşekkür ederim. diyet listeme uydum. eski büromuzda yürüme bandı vardı . hergün biraz erken gidip kımse gelmeden yarım saat 6 hızda yürüyordum. tek sorunum buday ekmeğini pek sevmemem. onun yerine alternatifleri çom tükettim. 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık pılav gibi.. ekmek düzenini de oturtsaydım daha iyi olurdu. listem günlük 1500 kalorilik protein ağırlıklı bi listeydi.
kuralları okudum. bayramda evde olacağız oyuzden ipin ucu kaçmaz inşallah
benim diyet listemde eğer kahvaltıda bal/reçel gibi tatlı bişey yıyorsam 1 porsıyon meyvemi düşüyorum.
kefir içiyor olabilmen ne güzel..
hos geldin canim biz aramizda bildirim yapariz sen canini sikmaa
hoşbulduk :)

Canım üzüldüm ya zor. Benim diyetisyenim de doğum iznine ayrılacaktı. Bana yerine gelen arkadaşa devam edebileceğimi söylemişti. Boşlamadı yani. Umarım hatasının cezasını çeker. Tabi para kısmı da sıkıntı. Şimdi tekrar başka bir diyetisyen.
Sen de üzülme artık olan olmuş.

Hoş geldin seyyah. Umarım güzel bir dönem olur senin için de hepimiz için de.

canm supersn cok guzel bi gun gecirmissin :)

herseyin hayrlisi canm belki boylesi daha iyi olur senn icin bellimi olur :)
Sağol. Sen de süpersin. Bayramda dikkat et.

yok kuzum uzulmedim sadece saygisizlik beni sinirlendiriyor okadar :)

Canlariim nasilsiniz benim bugun diyet guzel gidiyor
dun de bol su ictim 1 saat sporumu yaptim bitki cayimi ictim de yattim rahat hissediyoruum

Bakıyorum kaynatmisiniz biraz.ben nöbetçiyim bugün. Yarın evdeyim aksam yola cikcaz Eskişehir e gitmek için nasipse. Iyiki bildirim yok yarın ben bu sabah 69.2 çıktım acil toparlanip kaloriyi azaltmam lazım 1500 kalori buraya kadarmış birde bugünlerde tatlı yiyesim var bastirmaya çalışıyorum.

Gogocum tatli ihtiyacini bastirmak icin yarim kase cornflakes ye tahil barlardan ye wasa guzeldir.
kuru uzum kuru incir ye istersen bi tane normal incir ye. Hepsi iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…