Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kesnlikle bende ayni durmdaym xanm telefnu elme almaya frsat bile bulamyorm ilk frsattada buraya geliyotm diyet konusndada kesnlikle ayni durmdayiz ;(
bayramda oluyor böyle ne yapalım gittiğim yerde ne varsa onu yedim canım çikolata ,kavurma başrolde yani bende telefonu çantadan bile çıkaramıyorum akşama kadar.daha yeni oturdum kızımda çok huzursuz kalabalıktan

Galiba herkes aynı durumda. Sosyestetik cim hoşgeldin canım.
Benimde ne yiyip içtiğim belli değil bikaç gündür. Neyse toparlariz artık dönüşte. Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar.

Merhabalar kizlar bizim takim da pek bi sessiz bu ara, siz neler yapiyorsunuz herkese iyi bayramlar
Napalm canm ilk gun telas ile gecti bugn biraz daha iyi hayirli bayramlar sanada sizde durmlar nasil :))

Ay onu hic sorma zaten canm ben hangsne bakcagma sasrdm resmen :)

Galiba herkes aynı durumda. Sosyestetik cim hoşgeldin canım.
Benimde ne yiyip içtiğim belli değil bikaç gündür. Neyse toparlariz artık dönüşte. Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar.
bizde ayni durmdayz tatlm ski bi do usle dengeleyecegiz insallah :))

Biz dönüş yolundayiz kızlar çok fena yiyerek geçti bu bayram.yarindan itibaren toparliyorum menüleri. Son zamanlarda bu cümleyi çok kullandım galiba.neyse Şubat tatiline kadar baska yolculuk planimiz yok inşallah.

Biz dönüş yolundayiz kızlar çok fena yiyerek geçti bu bayram.yarindan itibaren toparliyorum menüleri. Son zamanlarda bu cümleyi çok kullandım galiba.neyse Şubat tatiline kadar baska yolculuk planimiz yok inşallah.
Bendede durm.ayni canm ama bidaha af yok bana ceza var bayrm bitsin hatasiz menulerle dengeleyecgm bende ins

Merhaba kızlar. Maalesef ben de de diyet kalmadı.
Bayramın 1. günü kahvaltı standart, fazla abartmadım. Öğlen 2. defa kahvaltı. Akşam çorba, peynir, biraz reçel, 1 dilim ekmek
arada elma ile kurtardım. İlk gün et sert olduğu için yemedim.
2. gün sabah pastırmalı yumurta, peynir, reçel, zeytin, kaşar peyniri
öğlen et kavurma bolca, sarımsaklı yoğurtla, 2 dilim ekmek
arada elma ve kefir
akşam: 8-9 adet etli lahana sarması, bolca et kavurma, yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 2 elma, 15 gr çikolata
3. gün: kahvaltıda beyaz peynir, kaşar peyniri, tulum peyniri, reçel, bal, yumurta, 2 dilim ekmek doymak bilmedim.
ara: 10 adet büyük siyah üzüm, 15 gr bitter çikolata
Öğlen: 1 büyük köfte, 3 pirzola, 2 dilim ekmek, patlıcan salatası
Akşam: 5 lahana sarması, et kavurma, 2 YEMEK KAŞIĞI REÇEL, 1 dilim ekmek
ara: 10 bitter çikolata, 100 ml kefir
Çok çay içtim bu bayram ve iştahımı açan da çay sanırım. Bu mide nasıl küçülecek
Amaa. öğlen piknikte yarım saat hızlı yürüdüm, biraz voleybol oynadım, zavallı bir ağacın dalında asılıp kollarımı güçlendirdim (dalı kırılmadan bizden kurtuldu ağacımız) evde de yarım saat plates yaptım.
Çayı çok içince suyu fazla içemedim. Sanırım kilo da aldım. Ben de artık diyete ve spora geri döndüm.

Guzellll hepimiz geri dönüyoruz bu hafta.bu cuma artilardamiyiz acep hep birlikte.benim menü yazmaya yüzüm yok o kadar düzensiz ve dengesiz yani.

Guzellll hepimiz geri dönüyoruz bu hafta.bu cuma artilardamiyiz acep hep birlikte.benim menü yazmaya yüzüm yok o kadar düzensiz ve dengesiz yani.
Ben kesinlikle utanarak baya bi artidayim hepberaber guzel bir mortvasyonla baslamamaz lazm

Hadi toparlanin bakalım kizlar yeter bu kadar tatil yaptığımız takimin iyi bi toparlanmaya ihtiyacımız var. Dünkü menüm diye baslayamiyorum paso kahvaltı yaptım ama bugün iyi gidiyorum simdilik.aksamustu pazara ugriycam meto çayı yapmayı düşünüyorum 1400 lük diyetle devam edicem bu hafta.bayramda kefir icemedim kötü oldu dün mayaladim kefirimi yarın içmeye başlıycam tekrar.

Kaptanmiz hakli kizlar artik takima geri donme zamani bende bugn haff gecirp kendme gelmeyi dusunuyorm aksama sporada baslicam insallah :)

selam kızlar bende bugün başlayacaktım ama ev işleriyle uğraşınca acıkıp pek uyamadım inşallah yarın başlayacağım.artık toparlanma zamanı kilo aldım çünkü

Ben geldim kizlar.cidden zor oluyormus bayramda girmek.ben bayram tatilini bitirdim izmire gidiyorum bugun.

selam kızlar bende bugün başlayacaktım ama ev işleriyle uğraşınca acıkıp pek uyamadım inşallah yarın başlayacağım.artık toparlanma zamanı kilo aldım çünkü

Ben geldim kizlar.cidden zor oluyormus bayramda girmek.ben bayram tatilini bitirdim izmire gidiyorum bugun.
butun takim toplaniyor yasasin bayramda hepimiz fire verdik kisaca simdi birbrmze destek verip hemen eski modumuza girmeli kizllar uzun bi sure diyeti sallamak yok hicbirimize :)

Kaptanmiz hakli kizlar artik takima geri donme zamani bende bugn haff gecirp kendme gelmeyi dusunuyorm aksama sporada baslicam insallah :)
Ben başladım yürüyüşe
Bende yarın evi bi elden gecireyim diyorum.
Iyi yolculuklar canım sana.

Merhaba kızlar. Bayram umarım iyi geçmiştir. Biraz kilo almış olabiliriz veya verememiş de olabiliriz. Ben dün ve bugün biraz sıkmaya çalıştım çünkü verememişim. En azından 64,5 olayım diye diyetimi düzenledim bakalım yarın tartıda ne olacak.

Dünkü menüm:
Kahvaltı: Peynirli yumurtalı omlet, 5 adet zeytin, 1,5 dilim beyaz ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, domates, salatalık, 2 çay
Ara: 1/4 elma, 1/4 ayva, 1 mandalina, 1 dilim baklava

Ara: ikisi bir arada cafe crown, Biscotti (30 gr 45 kalori), 1 avuç leblebi
Akşam: 1 tabak etli patlıcan yemeği, 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 dilim beyaz ekmek, 1 dilim kadar tulum peyniri,2 bardak çay
Ara: 1 elma, 1 kupa sütlü kahve
1579 kalori.
1,5 litre su, çoğu zaman yolda geçtiği için spor yok.

Bugün öğlen yürüyüşümü yaptım. Akşama yürüyüş artı pilates. Yarın 64,5 olmam lazım. Akşam balık yemeyi düşünüyorum. Menünün dışında yediğim her şey için artı pilates yaparak yarına yüzümün akıyla çıkacağım.

Canmcm gercekten supersin iradene hayranm kendni hic bozmadan devam ediyorsub sporunla diyeetinle . tebrikler masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…