Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu da benden tum kilo alip da gelenlere gelsin :))) ben dahil

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-09-02-08-38-1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 81
merhaba arkadaşlar. nasılsınız? inanmayacaksınız ama ben dünden beri 4. takıma yazıyorum diye 14. takıma yazıyormuşum. hiç de tanıdık isim görmedim diyorum kendi kendime. kimse de bişey demiyor bizim takımdamısın falan diye. nasıl bir dalgınlıksa benimki de :/

olsun canm kafan biraz dagnik sanrm bildirm flan orayami yaptn yoksa : D

saglik olsun onlara da degisiklik oldu

merhaba kızlar hastalıktı bayramdı derken ben bi türlü gelemedim buralara bugünde bildirim günüydü unuttum.bi bilgisayar bulupta bi girdim haber vermek için.ne olacak şimdi ben cezalımıyım???
Pazartesi itibariyle burda olcağım inş.Görüşmek üzere hoşçakalın

hastaligi sorma canm benm 2 cocukta hasta beynm uyustu resmen basedemiyorm tek basma artk gercekten
Ozlettn kendno canm gel artk ama :)
en kötü aynı geçin beni olurmu ki???
cann kaptanmiz ne der bilmiyorumki

***4.TAKIM 382. ETAP***

uzmanvet ( /64.7/64.6 /0.1 /%0.08 ) kilosu 2'ye bölündü
selinmehmethamza( / 80.5/ 82.0/+1.5 /%-0.62 ) 380.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
seyfo (/ 93.2/94.5 /+1.3 /%-0.70 )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405 (/68.8/69.1 /+0.3 /%-0.22 )kilosu 2'ye bölündü
ddanes ( / 55.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
oluroylebazen ( /78.7 / 79.0/+0.3 /%-0.19 )kilosu 2'ye bölündü
BegumD (/82.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Olur öyle şeyler arada neyse geldin artık deneme sureni baslata biliriz dimi bugün ki kilonu ve hedef kilonu ogrenebilirmiyim.
Yok canım cezalı değilsin sabah gelebilirsen bidir kilonu yoksa bildirimde bulunmadı yazarım haftaya üçe boleriz sonucu.
en kötü aynı geçin beni olurmu ki???
Iihh olmaz öyle.

Günaydın kızlar.
Sabah sabah haberleri okudum yine stres tavan yaptı. Ne olur durulsun artık ülkemiz, bütün dünya.

Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı reçel, çavdar ekmeğinden 1/2 kaşarlı tost, 5 adet zeytin, çay
Öğlen: Tas kebabı, yarım kase mercimek çorbası, 6 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim çikolatalı irmik tatlısı (araziden gelince menüde ne varsa yedim)
Ara: 1 elma
Ara: 2 kuru kayısı, 7 badem
Akşam: yarım dilim somon balığı, salata, 2 küçük salatalık turşusu, birkaç tane de fasulye turşusu
Ara: 1 dilim kek, çay
Ara: yarım dilim şeftali, 1/4 ayva
1574 kalori, öğlen 2 km yürüyüş, 2 saat inşaat kontrolü (sayılır mı bilmem)
1,5 litre su

günaydın kızlar bende unutmuşum bildirim gününü en olacak iş aslında da kafa pek kalmadı bugün de karışılık devam ediyor da işe gitmem lazım geç kaldım zaten..e bide korkuyorum çıkmaya dışarı şimdi tartıldım bu arada bende durum fena 55.7 olmuşum.. gogocum çıkmam lazım sen hesaplarmısın?? görüşürüz kızlar

olsun canm kafan biraz dagnik sanrm bildirm flan orayami yaptn yoksa : D
ay çok yoğun büro . ki arada bi derede gireyim dedim. onda da yanlış gruba girmişim
bildirim yapmadım daha listeye alınmam diye. kilom 61,4 çıktı bu sabah
saglik olsun onlara da degisiklik oldu
hiçbirinin farkettiğini sanmıyorum :)
geçmiş olsun

aynen ülke çok karışık insan dışarı çıkmaya korkuyor. bitsin bu zulüm artık

kekler tatlılar göze batıyor ama yedikleirnin toplam kalorisi çok fazla değilmiş aslında .

Günaydın kızlar ben nöbetten çıktım evdeyim temizlik yapıyorum 2 gündür bu akşam komşular gelecek hosgeldine onlarada bişeyler hazirliycam görüşürüz yine gun icinde uğrarım. Dünkü menümü yazayım sonra unutuyorum.
Sabah 2 dilim kepek ekmek peynir 1 tatlı kaşığı nutella

Oglen 1 kepçe çorba 2 mücver yogurt (öğlen le sabahin arasi kisa ara yapmadım öğlen ara gibi oldu)

Ara 1 muz kefir

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık et sote yarim ayva tatlısı

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

ben de dünkü menümü paylaşayım

sabah 9.00
1 açma

öğle 13.00
1 porsiyon haşlama et
1 parça patates
yoğurt

ara 15.00
1 armut

akşam 18.30
1 kase şehriye çorbası
1 parça kavun

ara 21.00
1 bardak süt

su 2 litre olmuştur diye umuyorum
spor : eve yürüyerek gittim 4 km 35 dk.

***4.TAKIM 382. ETAP***

uzmanvet ( /64.7/64.6 /0.1 /%0.08 ) kilosu 2'ye bölündü
selinmehmethamza( / 80.5/ 82.0/+1.5 /%-0.62 ) 380.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
seyfo (/ 93.2/94.5 /+1.3 /%-0.70 )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405 (/68.8/69.1 /+0.3 /%-0.22 )kilosu 2'ye bölündü
ddanes ( / 55.0/ 55.7/+0.7 /% -0.64)kilosu 2'ye bölündü
oluroylebazen ( /78.7 / 79.0/+0.3 /%-0.19 )kilosu 2'ye bölündü
BegumD (/82.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…