Günaydın canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin bir an önce bitsin inşallah karışıklık. Hepimiz bu hafta kilo aldık galiba.Gunaydin kizlar herkes dönüş yapmis galiba izinden..ben hep evdeydim tatilde ama yinede kilo almisim..bugün isyerine de gidemiyorum çok karisik bizim buralar..3 gündür her yer kapali pek diyete uygun yemeklerim yok yeşillik falan kalmadi evde hic..öyle iste bende durumlar..
merhaba canım hangi şehirdesin ülkenin durumundan korkmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun karışıklıkta kimseye zarar gelmeden bitsin artık inşallahGunaydin kizlar herkes dönüş yapmis galiba izinden..ben hep evdeydim tatilde ama yinede kilo almisim..bugün isyerine de gidemiyorum çok karisik bizim buralar..3 gündür her yer kapali pek diyete uygun yemeklerim yok yeşillik falan kalmadi evde hic..öyle iste bende durumlar..
Teşekkür ederim. Tekrar düzen oturtmaya çalışıyorum. Gerçi hepimiz öyle. İnşallah toparlayacağız.Canmcm gercekten supersin iradene hayranm kendni hic bozmadan devam ediyorsub sporunla diyeetinle . tebrikler masallah
Canım umarım kısa zamanda ortalık durulur. Çok gerildik bizde. Yaşadığımız bölgede olay olmasa da endişelerimiz aynı. Bir an önce sonlansın.Gunaydin kizlar herkes dönüş yapmis galiba izinden..ben hep evdeydim tatilde ama yinede kilo almisim..bugün isyerine de gidemiyorum çok karisik bizim buralar..3 gündür her yer kapali pek diyete uygun yemeklerim yok yeşillik falan kalmadi evde hic..öyle iste bende durumlar..
Evet yazmak lazım. Düzene de girersin diye düşünüyorum. Sonuçta tatil de uzundu.herkese günaydın menü yazamayacağım dün düzenli yiyemedim bugün başladım buraya yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum
olsun canm yavas yavas yne duzene sokucaz insallah kendmizi siz iyi olunda gerisi bi sekilde olur :)Gunaydin kizlar herkes dönüş yapmis galiba izinden..ben hep evdeydim tatilde ama yinede kilo almisim..bugün isyerine de gidemiyorum çok karisik bizim buralar..3 gündür her yer kapali pek diyete uygun yemeklerim yok yeşillik falan kalmadi evde hic..öyle iste bende durumlar..
evet canm bayram hepmize hem yaradi hem yaramadi : DGünaydın canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin bir an önce bitsin inşallah karışıklık. Hepimiz bu hafta kilo aldık galiba.
kesinlikle katiliyorm canm allahm sonumuzu hayir li etsin diyelim bende korkuyorm cokmerhaba canım hangi şehirdesin ülkenin durumundan korkmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun karışıklıkta kimseye zarar gelmeden bitsin artık inşallah
Tuh uzuldm canm ya benmkilernde cogu kiyafetnde meyve ve o tarz lekeler var cikmiyorlar bir turlu deterjanli sicak suda bbekletyorm ben baya bi cikartiyor ama ynede iz olarak kaliyor ne yazikki :/canlar size bişey sormak istiyorum kızıma ek gıdaya başladım kilo alımı az meyve püresi verdim teyzeleride çikolatalı puding verdiler tüm kıyafetleri leke olmuş birtürlü çıkaramıyorum birkaç deterjan denedim elde falanda yıkadım ama işe yaramıyor nasıl çıkar bilen varmı öyle giydirmek hiç içime sinmiyor bayramlığı falanda yeniydi mahvoldu
canm yne sen vermissn ne mutlu benede dun spor flan yapamadm benm afacanlarn ikiside hasta oldu sabaha kadar acle gittik geldik agladk durduk ondan gec girebldim burayada bugn dikkatli basladm ama bakalm benm kaynvaldemnde bklaava ve kara lahaba dolmasi beni yakti resmen bu bayramMerhaba kızlar. Dünkü vaatlerimi tutamadım maalesef. Rahatsızlanınca balık, yürüyüş, pilates hikaye oldu. Çocuklarla dışarıda yemek yedik. Bir lahmacunun yarıdan çoğunu yedim. Veee sadece 100 gr vermişim. Şükür yine de diyorum. Annemim lahana sarmaları yaktı beni, biraz bitter çikolata, 2 dilim de baklava. Eti saymıyorum. İnşallah kas olmuştur.
64,6 kg. %0,15 .
aynı durumdayım yazmaya çekiniyorumNye kimse bildirm yapmaadii ben smdi utanyorm ayni aynda yapallmm(
Nye kimse bildirm yapmaadii ben smdi utanyorm ayni aynda yapallmm(
Herkesin kilo bildirimini bekliyorum hadi bakiimaynı durumdayım yazmaya çekiniyorum
Bende yazaym kacis yok ama bidaha boyle bisiy olmicakhadi ben söyleyeyim +1300 gram yani 94.5.çok fazla ama iki günde veririm hızlı alınan kilo hızlı veriliyor
canlar size bişey sormak istiyorum kızıma ek gıdaya başladım kilo alımı az meyve püresi verdim teyzeleride çikolatalı puding verdiler tüm kıyafetleri leke olmuş birtürlü çıkaramıyorum birkaç deterjan denedim elde falanda yıkadım ama işe yaramıyor nasıl çıkar bilen varmı öyle giydirmek hiç içime sinmiyor bayramlığı falanda yeniydi mahvoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?