Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sorma canm ben haberleri iLemeye bile korkuyorm cok etkilenyorm cunku allahm yardm etsin bze menun guzel canm kilona gore tabi bende bugnden itbaren duzene giriyorm daha bahane yok tatiller bitti diyetme devam :)
Nasil farketmediler ilgnc yeni biri geldi gruba diye tahmn ettiler belkide:)

aynen ülke çok karışık insan dışarı çıkmaya korkuyor. bitsin bu zulüm artık

kekler tatlılar göze batıyor ama yedikleirnin toplam kalorisi çok fazla değilmiş aslında .

canm menu biraz az gbi geldi bana kahvaltidan dolayi sanrm ackmadysan super kolay gelsin :)

guzelmd canm biraz az gbi amaAcikmadinmi:)

Ben dün 69.1 çıkmıştım bugün 68.8 inşallah haftaya dahada inerim
odemmis demekki insallah benmkide oylediir (

selam kızlar anca gelebildim kızım buaralar çok yaramaz kucaktan inmiyor sürekli oyun istiyor boş olduğum zaman ev işlerile uğraşıyorum menümü yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet,2 dilim ekmek ,2 dilim peynir,çay
Ara:sütlü kahve,1 dilim cevizli kek
öğle:şehriye çorbası ,yoğurt,salata
Ara:1 dilim cevizli kek,çay
Akşam:5 kaşık etli taze fasulye,3 kaşık pirinç pilavı,ayran
Su 3 litre spor yok ama komple tüm odalar ev temizliği yaptım

merhaba kızlar
ben dün diyetisyene başladım
85,2 kilo geldim bu arada

ve bugün itibariyle sıkı be kaçamaksız rejime diyetisyen eşliğinde başlamış bulunuyorum.
menümü yarından itibaren paylaşırım kısmetse
herkesi öpüyorum

merhaba hoş geldin paylaşta bizde senden kopya çekelim ayda kaç kilo vermeni önerdi canım diyetisyen

canm menu biraz az gbi geldi bana kahvaltidan dolayi sanrm ackmadysan super kolay gelsin :)

guzelmd canm biraz az gbi amaAcikmadinmi:)

odemmis demekki insallah benmkide oylediir (
acıkmadım çok şükür. sabah çok erkenden vergi dairesinde olmam gerekıyordu.kahvaltı yapamadım. açmayı telafi etmek için de akşamı az tuttum. süt de tok tutuyor tabi.
allah kolaylık versin kaç yaşında kızın? benim oğlum 2,5 yaşında. menü gayet güzel. 2 dilim keki görmeyelim artık :) özellikle su çok iyi
hayırlı olsun nasıl geçti ilk görüşmeniz? ben diyetisyenle çok güzel kılo verdim ama bıraknca boğazımı tutamadım malsef . keşke imkan olsa da yeniden başlasam.

kek fazla oldu ama dayanamadım yedim yapınca mecbur yiyorum kızım 5 aylık kucağa alıştı hiç durmuyor gezmek istiyor ben işe başlayınca kimse gezdirmez kayınvalidem bakarsa bukadar ilgilenemez oyüzden bu huyundan vazgeçirmem gerek

canm kekler varken pilavi yemseydin daha guzel olurdu bence sekerim :)

Canm diyetisyen neler Dedi ne tavsiye etti bizimlede paylas merak ettim bende :))

Kizlar gogo izinde falan mi bildirim yaptiniz mi goremedim de bi bilgilendirin beni kardes takim

Kizlar gogo izinde falan mi bildirim yaptiniz mi goremedim de bi bilgilendirin beni kardes takim
yok canm bildirmimizi yaptik izinli degil kaptanmiz bugn temzlik flan yapiyor aksama komsulari gelicekmis o yuzden paylasamamistir firsat bulunca giricektir hemen biz takmca kilo almisz sizde durumlar nasil bayram hic yaramadi bize

***4.TAKIM 382. ETAP***

uzmanvet ( /64.7/64.6 /0.1 /%0.08 ) kilosu 2'ye bölündü
selinmehmethamza( / 80.5/ 82.0/+1.5 /%-0.62 ) 380.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
seyfo (/ 93.2/94.5 /+1.3 /%-0.70 )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405 (/68.8/69.1 /+0.3 /%-0.22 )kilosu 2'ye bölündü
ddanes ( / 55.0/ 55.7/+0.7 /% -0.64)kilosu 2'ye bölündü
oluroylebazen ( /78.7 / 79.0/+0.3 /%-0.19 )kilosu 2'ye bölündü
BegumD (/82.4 /85.2 /2.8 /%-1.70 )kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI % 57

***4.TAKIM 382. ETAP***

selinmehmethamza( / 80.5/ 82.0/+1.5 /%-0.62 ) 380.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
BegumD (/82.4 /85.2 / +2.8/%-1.70 )kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI % -0.57

***4.TAKIM 382. ETAP***

BegumD (/82.4 /85.2 / +2.8/%-1.70 )kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI % -0.57

Kızlar çok özür dilerim temozlikti ikramdi derken unuttum paylaşımı danescim saol canım hizir gibi yetistin yine.eline sağlık.

gogocum gelmedin diye uğraşıyorum bende ya :))) aynı anda 2 tarafa birden yükledik bu arada
Olsun canım yaa bende panikle naaptigimi anlamadim zaten.bu hafta sonuç listelerini biz yapicaz misafirler gidinc pc den yaparım artık.

Kızlar çok özür dilerim temozlikti ikramdi derken unuttum paylaşımı danescim saol canım hizir gibi yetistin yine.eline sağlık.

Olsun canım yaa bende panikle naaptigimi anlamadim zaten.bu hafta sonuç listelerini biz yapicaz misafirler gidinc pc den yaparım artık.

canmcm yardm ediym dicem ama kendme hic guvenmiyirm kendi yuzdemi almaya bile alisamadm daha

canım bende işi eve getirdim evrak girmek için bi oturmuştum ki öyle gördüm :) benim işler bi sakinleşsin bakarız listeyede..

Kızlar merhaba. Bugün açılışlar vardı. Birinde yemek öbüründe kek, börek, meyve suyu derken gözüm döndü. Akşam da evde aynı hızla devam. 1800 kaloriyi devirdim. Çok üzgünüm. Artık kilo verememek değil de oburluğum canımı sıkıyor. Son 2 haftadır kontrolü kaybettim, planladıklarını yapamıyorum. Menülerinize bakınca kontrollü gittiğinizi gördüm. Sevindim. Darısı bana inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…