sorma canm ben haberleri iLemeye bile korkuyorm cok etkilenyorm cunku allahm yardm etsin bzeGünaydın kızlar.
Sabah sabah haberleri okudum yine stres tavan yaptı. Ne olur durulsun artık ülkemiz, bütün dünya.
Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı reçel, çavdar ekmeğinden 1/2 kaşarlı tost, 5 adet zeytin, çay
Öğlen: Tas kebabı, yarım kase mercimek çorbası, 6 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim çikolatalı irmik tatlısı (araziden gelince menüde ne varsa yedim)
Ara: 1 elma
Ara: 2 kuru kayısı, 7 badem
Akşam: yarım dilim somon balığı, salata, 2 küçük salatalık turşusu, birkaç tane de fasulye turşusu
Ara: 1 dilim kek, çay
Ara: yarım dilim şeftali, 1/4 ayva
1574 kalori, öğlen 2 km yürüyüş, 2 saat inşaat kontrolü (sayılır mı bilmem)
1,5 litre su
Nasil farketmediler ilgnc yeni biri geldi gruba diye tahmn ettiler belkide:)ay çok yoğun büro . ki arada bi derede gireyim dedim. onda da yanlış gruba girmişim
bildirim yapmadım daha listeye alınmam diye. kilom 61,4 çıktı bu sabah
hiçbirinin farkettiğini sanmıyorum :)
geçmiş olsun
aynen ülke çok karışık insan dışarı çıkmaya korkuyor. bitsin bu zulüm artık
kekler tatlılar göze batıyor ama yedikleirnin toplam kalorisi çok fazla değilmiş aslında .
canm menu biraz az gbi geldi bana kahvaltidan dolayi sanrm ackmadysan super kolay gelsin :)Günaydın kızlar ben nöbetten çıktım evdeyim temizlik yapıyorum 2 gündür bu akşam komşular gelecek hosgeldine onlarada bişeyler hazirliycam görüşürüz yine gun icinde uğrarım. Dünkü menümü yazayım sonra unutuyorum.
Sabah 2 dilim kepek ekmek peynir 1 tatlı kaşığı nutella
Oglen 1 kepçe çorba 2 mücver yogurt (öğlen le sabahin arasi kisa ara yapmadım öğlen ara gibi oldu)
Ara 1 muz kefir
Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık et sote yarim ayva tatlısı
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
guzelmd canm biraz az gbi amaAcikmadinmi:)ben de dünkü menümü paylaşayım
sabah 9.00
1 açma
öğle 13.00
1 porsiyon haşlama et
1 parça patates
yoğurt
ara 15.00
1 armut
akşam 18.30
1 kase şehriye çorbası
1 parça kavun
ara 21.00
1 bardak süt
su 2 litre olmuştur diye umuyorum
spor : eve yürüyerek gittim 4 km 35 dk.
odemmis demekki insallah benmkide oylediirBen dün 69.1 çıkmıştım bugün 68.8 inşallah haftaya dahada inerim
merhaba hoş geldin paylaşta bizde senden kopya çekelim ayda kaç kilo vermeni önerdi canım diyetisyenmerhaba kızlar
ben dün diyetisyene başladım
85,2 kilo geldim bu arada
ve bugün itibariyle sıkı be kaçamaksız rejime diyetisyen eşliğinde başlamış bulunuyorum.
menümü yarından itibaren paylaşırım kısmetse
herkesi öpüyorum
acıkmadım çok şükür. sabah çok erkenden vergi dairesinde olmam gerekıyordu.kahvaltı yapamadım. açmayı telafi etmek için de akşamı az tuttum. süt de tok tutuyor tabi.canm menu biraz az gbi geldi bana kahvaltidan dolayi sanrm ackmadysan super kolay gelsin :)
guzelmd canm biraz az gbi amaAcikmadinmi:)
odemmis demekki insallah benmkide oylediir(
allah kolaylık versin kaç yaşında kızın? benim oğlum 2,5 yaşında. menü gayet güzel. 2 dilim keki görmeyelim artık :) özellikle su çok iyiselam kızlar anca gelebildim kızım buaralar çok yaramaz kucaktan inmiyor sürekli oyun istiyor boş olduğum zaman ev işlerile uğraşıyorum menümü yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet,2 dilim ekmek ,2 dilim peynir,çay
Ara:sütlü kahve,1 dilim cevizli kek
öğle:şehriye çorbası ,yoğurt,salata
Ara:1 dilim cevizli kek,çay
Akşam:5 kaşık etli taze fasulye,3 kaşık pirinç pilavı,ayran
Su 3 litre spor yok ama komple tüm odalar ev temizliği yaptım
hayırlı olsun nasıl geçti ilk görüşmeniz? ben diyetisyenle çok güzel kılo verdim ama bıraknca boğazımı tutamadım malsef . keşke imkan olsa da yeniden başlasam.merhaba kızlar
ve bugün itibariyle sıkı be kaçamaksız rejime diyetisyen eşliğinde başlamış bulunuyorum.
herkesi öpüyorum
kek fazla oldu ama dayanamadım yedim yapınca mecbur yiyorum kızım 5 aylık kucağa alıştı hiç durmuyor gezmek istiyor ben işe başlayınca kimse gezdirmez kayınvalidem bakarsa bukadar ilgilenemez oyüzden bu huyundan vazgeçirmem gerekacıkmadım çok şükür. sabah çok erkenden vergi dairesinde olmam gerekıyordu.kahvaltı yapamadım. açmayı telafi etmek için de akşamı az tuttum. süt de tok tutuyor tabi.
allah kolaylık versin kaç yaşında kızın? benim oğlum 2,5 yaşında. menü gayet güzel. 2 dilim keki görmeyelim artık :) özellikle su çok iyi
hayırlı olsun nasıl geçti ilk görüşmeniz? ben diyetisyenle çok güzel kılo verdim ama bıraknca boğazımı tutamadım malsef . keşke imkan olsa da yeniden başlasam.
canm kekler varken pilavi yemseydin daha guzel olurdu bence sekerim :)selam kızlar anca gelebildim kızım buaralar çok yaramaz kucaktan inmiyor sürekli oyun istiyor boş olduğum zaman ev işlerile uğraşıyorum menümü yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet,2 dilim ekmek ,2 dilim peynir,çay
Ara:sütlü kahve,1 dilim cevizli kek
öğle:şehriye çorbası ,yoğurt,salata
Ara:1 dilim cevizli kek,çay
Akşam:5 kaşık etli taze fasulye,3 kaşık pirinç pilavı,ayran
Su 3 litre spor yok ama komple tüm odalar ev temizliği yaptım
Canm diyetisyen neler Dedi ne tavsiye etti bizimlede paylas merak ettim bende :))merhaba kızlar
herkesi öpüyorum
acıkmadım çok şükür. sabah çok erkenden vergi dairesinde olmam gerekıyordu.kahvaltı yapamadım. açmayı telafi etmek için de akşamı az tuttum. süt de tok tutuyor tabi.
allah kolaylık versin kaç yaşında kızın? benim oğlum 2,5 yaşında. menü gayet güzel. 2 dilim keki görmeyelim artık :) özellikle su çok iyi
hayırlı olsun nasıl geçti ilk görüşmeniz? ben diyetisyenle çok güzel kılo verdim ama bıraknca boğazımı tutamadım malsef . keşke
imkan olsa da yeniden başlasam.[/
QUOTE]allah bagslasn canm benmde iki tane var biri 1,5 digeri 3 une giricek allah kismet ederse :) bi o tarafa bi bu tarafa kosturuyoruz :))
yok canm bildirmimizi yaptik izinli degil kaptanmiz bugn temzlik flan yapiyor aksama komsulari gelicekmis o yuzden paylasamamistir firsat bulunca giricektir hemenKizlar gogo izinde falan mi bildirim yaptiniz mi goremedim de bi bilgilendirin beni kardes takim
***4.TAKIM 382. ETAP***
uzmanvet ( /64.7/64.6 /0.1 /%0.08 ) kilosu 2'ye bölündü
selinmehmethamza( / 80.5/ 82.0/+1.5 /%-0.62 ) 380.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
seyfo (/ 93.2/94.5 /+1.3 /%-0.70 )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405 (/68.8/69.1 /+0.3 /%-0.22 )kilosu 2'ye bölündü
ddanes ( / 55.0/ 55.7/+0.7 /% -0.64)kilosu 2'ye bölündü
oluroylebazen ( /78.7 / 79.0/+0.3 /%-0.19 )kilosu 2'ye bölündü
BegumD (/82.4 /85,2 /+2.8 /%-1.70 )kilosu 2'ye bölündü
TAKIM ORTALAMASI % 0.57
Olsun canım yaa bende panikle naaptigimi anlamadim zaten.bu hafta sonuç listelerini biz yapicaz misafirler gidinc pc den yaparım artık.gogocum gelmedin diye uğraşıyorum bende ya :))) aynı anda 2 tarafa birden yükledik bu arada
Kızlar çok özür dilerim temozlikti ikramdi derken unuttum paylaşımı danescim saol canım hizir gibi yetistin yine.eline sağlık.
Olsun canım yaa bende panikle naaptigimi anlamadim zaten.bu hafta sonuç listelerini biz yapicaz misafirler gidinc pc den yaparım artık.
Kızlar çok özür dilerim temozlikti ikramdi derken unuttum paylaşımı danescim saol canım hizir gibi yetistin yine.eline sağlık.
Olsun canım yaa bende panikle naaptigimi anlamadim zaten.bu hafta sonuç listelerini biz yapicaz misafirler gidinc pc den yaparım artık.
canmcm yardm ediym dicem ama kendme hic guvenmiyirm kendi yuzdemi almaya bile alisamadm dahaOlsun canım yaa bende panikle naaptigimi anlamadim zaten.bu hafta sonuç listelerini biz yapicaz misafirler gidinc pc den yaparım artık.
canım bende işi eve getirdim evrak girmek için bi oturmuştum ki öyle gördüm :) benim işler bi sakinleşsin bakarız listeyede..Olsun canım yaa bende panikle naaptigimi anlamadim zaten.bu hafta sonuç listelerini biz yapicaz misafirler gidinc pc den yaparım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?