Diskalifiye ile ilgili değişiklikler olmuştu bakarım yarın hallederiz olmazsa haftaya yazariz dediğin gibi.Canisi beni Alma atildiysam ne edecez bu hafta halledelim haftaya yaz
Ikiside izinden yeni döndü. Oluroylebazen bugün ayrıldık diye yazmıştı masum yarın burda olur.Masum burdami bebik buyudumuki
oluyor da sevgilisi ne alemde söz nisan....
Kurallar aynida hepimiz kafamiza göre takiliyoz yinede.Kurallar degistimi 5 mesaj vs......
cok tesekkur ederim canim bu arada cok gecmis olsun.İyi akşamlar kızlar. O kadar çok şey yazmıştım ki telefonum kilitlenip "chrome cevap vermiyor" diye mesaj gelince sinir oldum.
Alıntılamadan cevap yazıyorum o yüzden. Oluroylebazen iyi şanslar diliyorum. Tebrikler aynı zamanda, diyete iyi başlamışsın.
Gogo menünü beğendim tabi baklava yemeseydin demeyim niyette varmış zaten. Bu hafta başka olmaz inşallah.
Selin canım metabolizma hızlandırıcı çayları artırabilsen süper olur. Rahatsızlığını pek bilmiyorum ama sıkıntılı bir regl dönemin mi oldu yoksa gecikmenden kaynaklı mı? Bazen hamilelikler farkedilmeden kısa sürede sonlanabilir de yanılıyorsam kusura bakma. Basit bir gecikme de olabilir sonuçta.
ne sayfalar acicam var ya ohooooİns canm denycm buni bende kendmden bir atak bekliyorm artk duzenli spor yapsm emnimki yenicem bu durumu :)
bosver canm o zaman dusunme bile sil aklndan yada silmeye calis yeni bi sayfaya adim at :)
ay ben sizden neler neler ogrenicem daha bakalim :) sipirali falan :)Sipirali yeni mi taktırdın? Bende yapmadı ama geciktirebilir de. Çok geçmiş olsun bu arada. Kadın doğum doktoruna mutlaka git ama. Spiralde yüzde 1 gebe kalma riski var. Ben 2 senedir kontrole gitmedim. Smear da 2,5 sene oldu.
cok teskkur ederim canim benim giricek az kaldi :)ozaman anlatıp kendinide üzme canım çokgüzel bi kızsın umarım biran önce herşey yoluna girer.
nöeeeey erkencikten evlenmissiiin 2 de cocuk masallah valla ben evde kaldimTanisalm canm ben selin 21 yasndaym 2 oglm var pespese yaptgm iki dogmla beraber kilolar uzerme yapisti bende son care olarak buraya geldim bu takima geldm iyiiki bu takmfaym cok guzel arkdaslara sahp oldm sende tekrar aramza hosgeldn senn diyet maceran nasil basladi bizmle beraber mi devam ediceksn :)
İkizmi ay cok seker bakmasi emnmki zordur ama ikiZler benm en cok sevdgm allah bagslasn hepside kiz aanneye sirdas arkadas boyun masallh baya bi uznmus super canm bnmki sadece 1.65 :))Bilmiyorumki canim
3 kizim var ikizler 14 kucuk 2.5
bir zamanlar ögretmendim.benim Boy 176 ondan yirtiyom hep kac kiloyum bilmiyorum ama aldim hazirandan beri.
valla canim inan hic oyle bi ihtimal yok felaket sogumus durumdayim.cok tesekkurer desteginiz icinAllah kolaylik versn canm bnmde durmmayni gercktn gucm kalmiyot aksmlari uyuynca onlar bende anck kendmi bi koltuga atuorm :/
Gibi canm dogmmdan beri gidememmistm simir testi flanda yaptirdm hayrlsiyla bisy cikmaz insallah ama reglyken dogru sonuc cikmiyormus sanrm olmadi bidaha gidicem artk
Evet canm ayni kalmk bile guzel :)
Canm uzuldm cokta uzun zamandr birlkteymissnz yokmu bir araya gelme ihtimalniz tbi herseyin hayirlisi olsn canm boylesi insallah senn icn daha hayrli olur:/
evet canm spiral vardi bende ondan olur dedi doktor ilac flan verdi bakalm ins biraz iyi gelicekmis :) sordugn icn teskkr ederm canm mutlu oldm :)
Canm bizide hizaya sok nebliym kaytatamayalm artk yaz bitti tatller bitti baytmlar bitti artk hep birlikte sarilalm kacamak yapmadnKurallar degistimi 5 mesaj vs......
geçmiş olsun umarım iyidir annen.Kızlar günaydın. Annem anjio olacak. Bekliyoruz. Tartılamadım ama. Dönene kadar da sağlıklı bir tartım yapamam sanırım. Gogocum beni 64.10 yazsam olur mu? Pazartesi 64 oldum, ama 1 hafta daha kalayım. Haftaya 64' ün altında olurum sanırım.
Dünkü menüm: Karatay diyetini biraz bozdum.
07.30: peynirli omlet, yeşillik, 1/2 küçük açma , çay, yeşilçay, 1 tatlı kaşığı reçel
12.30: kuşbaşılı pidenin yarısından biraz fazla, ayran
15.00: 1 elma
17.00: 1 kuzu pirzola, 1 küçük açma
20.30: 1 coco-Star, çay
23.00: 3 kaşık pırasa yemeği (annem yapmış yemeden olmaz)
2 litre su, öğlen 20 dakikada 2 km yürüyüş
1550 kalori
Sana da geçmiş olsun canım inşallah sorun yoktur.Gunaydin kizlar sk giremiyorm ozledm burayi aklm sizde bugn doktora gozukucm kadn dogm kontrollerm var bakalm nolcak :)
Menumu paylasym bende sonnda
Sabah 1 adet patates kizartmasi 2 dlim ekmek 1 tk pekmez peynir cay
Ara yarm avuc fistik
Oglen 2 biber dolmasi yogurt
Ara 1 turk kahvesi
Aksam 3 kask nohtlu pilav 1 kase mercmek corbasi 1 kase yogurt
2 lt su spor yarm saat yuruyus
Hayırlısı olsun tatlım daha önce de sorunlar vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.uzun hikaye kuzum ama cidden uzun :) 7 yıllık mevzu.
tabiki anlatirim.hic sizden sakınmam ama yillardir birikmis seyler var.oyle bisey oldu da ayrildik gibi bisey yok.artik nefret bile etmiyorum o derece yani bu arada instagramda takip eden sensin dimi
canim diyetistyen bu hafta spor yapma dedi ondan yapmadim. su her gun iki litre
vallahi aslinda simitin yaninda peynir domates vs var ama disarda bulamayinca mecbur cevizim de var menumde ama hala eve alamadim alisverise cikamadim kosturmaktan
Tebrikler.bildirim
gecen hafta 78.2
bu hafta 77.3
Beriilll hoşgeldinn seni çok özledim :) ben varım eskilerden hala buralardayım sürünüyorum..selam kızlar nasılsınız
taanıdık bır gogo vr sanırım
Geçmiş olsun kuzum bende sürekli geç oluyorum regl. 10 gün geçti bu ay hala olmadım niye bir türlü anlayamadımCanm bu sira bana bisyle oluyor ama ne oliyor anlamadm gecende 13 gn kadar geckmstm bakalm test fla yaptilr ama regl oldgm icn kesn sonucta cikmayabilkr dedi dun aksmda butn vucudm kabardi acile gittim avil desport diye igne vurdular bugnde basmi kaldiramiyorm hastaneye zorla gittm resmen sanki bir hamur kivamndaym resmen basm donuyor midem bi tuhaf ve smdidde karnma durp durp sanci giriyor cocuklar olmasa yatp uymak istyorm onuda yapamiyorm esimi bekliyorm
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra hep iyi olursun. çok sevindim seni görünce :)tatli gogocum ve uzmanvet tesekkürler canim
gogom suan degil sonra anlatayim ama hastane serüvenim bitti sali günü taburcu oldum yaklasik 10 ayi beyaz duvarlara bakarak gecirdim ama sonuc burdayimmmmmmmmmmmmmmm
anlat bakalim niye sessizsiniz, kizlar nerde
Geçmiş olsun gogocum. biraz iyileşmiştir inşallah kuzu..Ben şimdi kizimi yatirayim gelicem bugün servise koşarken düşmüş bebeğim sağ alni çizik içinde gözünün etrafı mor ve şiş eve getirdik getireli gözünün içine bakıyorum iyimisin diye.neyse şimdi yatirayim gelicem geri topiğe.
Canım artık yanlarındasın bunları düşünüp üzme kendini artık bundan sonrasına bak hep yanlarında olup bütün gelişimlerini sevinçlerini hüzünlerini paylaşırsın inşallah.ben kötü günler gecirdim esim benim yuzumden yaslandi.elifin cogu seyine buyurken sahit olamadim.kizlarim genc kiz oldu yanlarinda yoktum.tedavi surcindede pes ettim baslarda.
takimi dert etme istersen yardim ederim.hm biz bu durumlara cok alisigiz dagilanlari toplamak bizim isimiz.
Ynlış anlayacak birşey yok ki hepimiz insanız hatalar yapabiliyoruz inşallah kısa sürede ailenle barışırsınız. Genelde babalar daha sert çıkar anneler daha ılımlı yaklaşır ama annen çok kırılmış galiba o da sevgisindendir tabi ki :)canm benm ssnada cok gecmis olsn neeler yasammissn allahm daha kotusunden korusun diyelim simdi nasil ne dedi doktorlar neden boyle.bisy olmus canm hersey bizm icin biliyorz cok zor ben inanki dusunemiyorm bile onlara bisy oldugunu ama 4 seenedr onlara hasretm paylasmak istemedm belki yanls anlasrm diye ama biz esmle kacark evlendk ailelrimz istedi nisanlandik derken herkes farkli dusunceleryle annemi esmden soguttular herkes ayrlmami istedi ama yapamadm olmadi bende bu hatayi yaptm cok ugrastm ne yaptysam ters tepti simdi sadece babamla telefnda gorusebiliyorm annmm kokusnu kiz kardesimi oyle ozledmki sze anlatamm tek duam onlara bsy oolmasn boyle.iste canm bu aksmda biraz dert gecesi yaptk burda sanrm lutfn beni yanls anlmayn szi kendme dost bildgm icn bunlari paylstm iste :/
ne takımı hele bir gel bizi bir canlandır da takımı sonra düşünürsün :)Gogo bir Takimda bana ac yavvvvv
Benim sıpa geç uyuyor bu aralar o uyuyunca ancak ortalığı toparlayıp yatıyorum canım akşam fırsatım olmuyor bakmaya..Masum burdami bebik buyudumuki
oluyor da sevgilisi ne alemde söz nisan....
Günaydın kolay gelsin. bende işteyim şimdi...Günaydın hatunlar ben işe gitcem birazdan.
Canm benm siraldenmis buyk ihtmal ama yinede insan bi tuhaf oliyor niue olmadmdye bide karnm sistkce sisyor sanki patlicamGeçmiş olsun kuzum bende sürekli geç oluyorum regl. 10 gün geçti bu ay hala olmadım niye bir türlü anlayamadım
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra hep iyi olursun. çok sevindim seni görünce :)
Geçmiş olsun gogocum. biraz iyileşmiştir inşallah kuzu..
Canım artık yanlarındasın bunları düşünüp üzme kendini artık bundan sonrasına bak hep yanlarında olup bütün gelişimlerini sevinçlerini hüzünlerini paylaşırsın inşallah.
evet ca m bizde durmlar tam tersi babacm hic dayanamadi annem cok kirldi bakalm ins bi gun bitick buda ama o zamana kdar dogmlarmda herseyde yanlzm bayrmlarda ozel gnlerde hastalkta tamm esmin ailesi var ama insan kendi ailesi olmaynca bi bos bi eksik bi tatsiz yani...Ynlış anlayacak birşey yok ki hepimiz insanız hatalar yapabiliyoruz inşallah kısa sürede ailenle barışırsınız. Genelde babalar daha sert çıkar anneler daha ılımlı yaklaşır ama annen çok kırılmış galiba o da sevgisindendir tabi ki :)
ne takımı hele bir gel bizi bir canlandır da takımı sonra düşünürsün :)
Benim sıpa geç uyuyor bu aralar o uyuyunca ancak ortalığı toparlayıp yatıyorum canım akşam fırsatım olmuyor bakmaya..
Günaydın kolay gelsin. bende işteyim şimdi...
canm yemek flan yok hic ful meyve agrlikli olms ama guzel olms bende kahvaltiyi bu sabah meyveve yogurtla yapacagm :))Günaydın herkese. Dünkü menüm
Sabah
4 kaşık müsli+süt
Ara
8 badem 3 kuru kayısı
sonra 2 badem daha (çok acıkmıştım )
Öğle
2 yumurtayla omlet
2 dilim ekmek
çay
Ara
1 tane küçük trabzon hurması
2-3 dilim armut (oğlumun artıkları)
Akşam
Yarım kase patates çorbası
1 tabak fırında karanabahar
2 bardak ayran
Su 2,5 litre
spor yok
canm ben erken kalkyorm ama kahvalti cocuklar anck frsat bulup geliyorm :)Bu dönem erkenci kimse yok galiba yalnızım.
hayirrlTEisler olsn canm :)TEUOTE="gogo2405, post: 37452319, member: 470856"]Günaydın hatunlar ben işe gitcem birazdan.
Öglenki proteyinin yaninda az salata olsaydi hazmi kolay olurduGünaydın herkese. Dünkü menüm
Sabah
4 kaşık müsli+süt
Ara
8 badem 3 kuru kayısı
sonra 2 badem daha (çok acıkmıştım )
Öğle
2 yumurtayla omlet
2 dilim ekmek
çay
Ara
1 tane küçük trabzon hurması
2-3 dilim armut (oğlumun artıkları)
Akşam
Yarım kase patates çorbası
1 tabak fırında karanabahar
2 bardak ayran
Su 2,5 litre
spor yok
Valla çok acıkmıştım eve gidince direk omlet yapıp oturdum salatayla uğraşmak istemedim. karnabahar sossuzdu ve çorbaya krema koymadım az süt koydum :) hızlı başladık korktum..Öglenki proteyinin yaninda az salata olsaydi hazmi kolay olurdu
hurma cok sekerli glisemik endeksi cok yüksek keza armutta öyle oglusun artigi olmamisssss
umarim karnibahar sossuz ve yagsizdi patates corbasinin yaninda ekmek yememen güzel corbanin kremasini görmeyim hadi
sporda Yok offffff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?