Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takım toplanir canım ne gam ne keder gonuller bir olsun yeterki. Ben senin yokluğunda boş durmadim 1.takımı açtım toparladım sosyestetik e kaptanligi bıraktım simdi bir takim daha oldu yarışta. Beni gaza getirende senin hayalin oldu heee.
cok uzuldum canim sen daha iyi bilirsinde kötü birsey varmi göze birsey olmasin
Yok çok şükür etutun sahibi hemen sağlık ocağına götürmüş saolsun dr bişey yok demiş olay 3 buçukta oldu yeni yatirdim daha bu gece uyku yok bana inşallah şişlik geçer morali bozuk yarin okulda herkes sorcak noldu diye diye uyudu.
Merhaba merak ettm neden hastanedeydin cok gecmis olsun su an iyi olduguna cok sevidnim
canm cok uzuldm ben dusunce baua bi sure uyutmuyorm korkudan dikkat et canm cocuklar iste bi yerden illaki bi kaza buluyorlar kendilerne allah beternden korusun
Amin canım Allaha emanetler beterinden korusun Rabbim.
Geçmiş olsun yavrucuğuna. Canı nasıl acımıştır ama anneler öpünce geçer.
Acimazmi çok fena neyseki pansuman yapmışlar bende yaptım krem falan sürdüm buz koyduk ağrısı yokta görüntü kötü baktıkça içim sizliyo
Angioda bişey cikmamistir inşallah şimdi nasıl iyimi.
Üzüldüm canım keşke kirmasaydin anneni babanı ama annele yumusaktir opsen elini bi candan annem desen affeder kalbi kuş gibi sana ucuyodurda gurur yapiyodur. Yanlış anlamayiz canım niye yanlış anlayalim hayatimizin bi bölümünü paylasiyoruz burda tabiki yazisip dertlesicez.

Ay canm benm ya ins hemenck gecer

Oyle canm anlattkca raahatlyor sanki insan.denedm canmama basaramsdm daha kotu olduk konusarak anlasamiyorz o beni dinlemiyor ben kendmi anlatamiyorm bende zamana biraktm elmden bisy gelmdi ne yapicm bilmiyorm :/

Bu arada tanisalim sekerler
Tanisalm canm ben selin 21 yasndaym 2 oglm var pespese yaptgm iki dogmla beraber kilolar uzerme yapisti bende son care olarak buraya geldim bu takima geldm iyiiki bu takmfaym cok guzel arkdaslara sahp oldm sende tekrar aramza hosgeldn senn diyet maceran nasil basladi bizmle beraber mi devam ediceksn :)

Bilmiyorumki canim
3 kizim var ikizler 14 kucuk 2.5
bir zamanlar ögretmendim.benim Boy 176 ondan yirtiyom hep kac kiloyum bilmiyorum ama aldim hazirandan beri.

Sanirim bildirimdede degisiklik oldu eskiden cumalari yapilirdi

Yarin bir tartilayim da.ama listene dikkat et Ben didiklerim bilirsin sonra geldide cemkiriyor deme

Sanirim bildirimdede degisiklik oldu eskiden cumalari yapilirdi
Benim zamansizligim yüzünden bildirimi perşembe ye âldik yanlız bizim takim.cuma yetistiremedim bikaç kere o yüzden.
Yarin bir tartilayim da.ama listene dikkat et Ben didiklerim bilirsin sonra geldide cemkiriyor deme
Didikle cemkir bişey demem biliyon.
Gogo Ben diskalifiyemi oldum ki.....
Benimde aklima geldi bakariz yazariz püsküüt e
Gogo ve digerleri gittinizmi
Gitmedim telefonda debeleniyom yazcam diyee

355. Etapta 72.6 ile izne ayrimissin canım diskalifiye listesine baktım adın yok.

***4.TAKIM 384. ETAP***

uzmanvet ( /64.3/64.1 /0.2 /%0.31 )
selinmehmethamza( / 81.8/0 /0 /%0 ) kilosu sabit
gogo2405 (/68.9/ 68.9/ 0/%0 ) kilosu sabit
oluroylebazen ( /78.2/ 77.3/ 0.9/% 1.15)
BegumD (/83.9/ / /% )
seyyah2806 (/61.3/ / /% )
masumcuk (80.1 /82.0 /+1.9 /% - 0.12 ) 366.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 19'a bölündü

Beril77 (/72.6 / / /% ) 355. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 28'e bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Canisi beni Alma atildiysam ne edecez bu hafta halledelim haftaya yaz

Masum burdami bebik buyudumuki
oluyor da sevgilisi ne alemde söz nisan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…