Canim menulerini birkac Gun takip edeyim damat tadini Neleri sevdigini Neleri yemedigini dikkat edip sana fikrimi yazayim olurmu seker.motive olmayi bilemem ama tesrif pistir bir zamanlar kotu kadin müzeyyen derlerdi.
Sabahki Receli cayida sekersiz icmistir deyip kendimi tutarken gözleme Sol kurese indirdi sanki suratima.12 de yedigin yetmedimi de iki Saat arayla kavurmayla ekmegi huplettin.ay Yok devam edemeyecegim tatlim labne recel helede Saat sekizde....
Canimsinnnnn cano
Canm supersn ya sen nerdeydn bunca zaman bizm takmda kal olurmu dogru dedn gitsn yaglar hmen xabuk cabukkKizlar ilk Gun diye sinirlenmixorum bu ne hal....
gelen Giden Yok hareket bereket derler oda yok
hele menuler bu ne yawwwww
hafta sonu kendinize Minik hedefler belirleyin bir kere ciplak bir Foto cekinki bedeninizi inceleyin.lütfen aklininizi kendiniz basina alin.yoksa ekrandan ucup yolarim.
gogo senden sifir hata istiyorum.yeter burada oyslanman.yilbasina yeni birer sayfa acacaz anlastikmi.neymissss yeni baslangicta uzerinize yspisan size tayt, badi vs. Giydirmeyen bacaniza baldiriniza popise gobise yspisan yaglari istemiyorum
Senin menüler şaştı ama annenin yanindasin o yüzden böyle dimii.Merhaba kızlar. Gelen giden derken ancak burdayım.
Dünkü menüm;
06.30: menemen, 1 tk reçel, çay, 1 dilim ekmek
11.00: 1 elma
12.00: 1 peynirli gözleme, çay
16.00: 3 yk kavurma, çay, 2 dilim ekmek
20.00: 1 yk labne peynir, 1 yk reçel, 2 dilim buğday ekmeği, çay
22.00: çeyrek elma, ayva, yarım muz
2 litre su
Öğlen yarım saatte yüksek ihtisas, İbni Sina, numune, Opera, Sıhhiye turu.
Evet canım bende deniyorum tatilde ipin ucunu çok kaçırdım döndükten sonra 1600 kalori 1500 ve 1400 uymaya çalıştım. Bu hafta bu listeleri uygulamaya çalışıyorum.Incelemek sonucuda brklemek lazim cicisssss
Iyiki geldin bebisim yaa süper oldu. Bugün sabah resim eklesim kimse yorum yapmadı yaaaKizlar ilk Gun diye sinirlenmixorum bu ne hal....
gelen Giden Yok hareket bereket derler oda yok
hele menuler bu ne yawwwww
hafta sonu kendinize Minik hedefler belirleyin bir kere ciplak bir Foto cekinki bedeninizi inceleyin.lütfen aklininizi kendiniz basina alin.yoksa ekrandan ucup yolarim.
gogo senden sifir hata istiyorum.yeter burada oyslanman.yilbasina yeni birer sayfa acacaz anlastikmi.neymissss yeni baslangicta uzerinize yspisan size tayt, badi vs. Giydirmeyen bacaniza baldiriniza popise gobise yspisan yaglari istemiyorum
Ebru mezun oldu canım.Ebrueva ne oldu Gogo aklima takildi
Yok yahu geldim ben arkadaşa ev görmeye gittik akşam iş çıkışı anca gelebildim.Nerdesiniz ya topik kapanixormu
Bn yaptm yorumm fistik gibi gozukuyorsn gercekten masllah bncediyete bile gerek kalmamis :))Senin menüler şaştı ama annenin yanindasin o yüzden böyle dimii.
Evet canım bende deniyorum tatilde ipin ucunu çok kaçırdım döndükten sonra 1600 kalori 1500 ve 1400 uymaya çalıştım. Bu hafta bu listeleri uygulamaya çalışıyorum.
Iyiki geldin bebisim yaa süper oldu. Bugün sabah resim eklesim kimse yorum yapmadı yaaa
Ebru mezun oldu canım.
Yok yahu geldim ben arkadaşa ev görmeye gittik akşam iş çıkışı anca gelebildim.
Tarzını beğendim canım. Ama benim midem kontrolden çıktı laf dinlemiyor. 2 günlük karatay diyetine kuzu kuzu uyduktan sonra annemin teşhis konulamayan bayılmaları bende yiyip yiyip doymama sendromuna neden oldu. Bu hafta okların bağrımı delmez ama söz pazar günü evimde normal hayatıma döneceğim. Yarın da dikkat etmeye çalışırım. Bugün 11'de uyanıp yaptığım kahvaltının üstüne 2.30'da öğlen yemeği 7'de akşam yemeği kesmedi ya yine de yarın uslu durmayı düşünüyorum.Sabahki Receli cayida sekersiz icmistir deyip kendimi tutarken gözleme Sol kurese indirdi sanki suratima.12 de yedigin yetmedimi de iki Saat arayla kavurmayla ekmegi huplettin.ay Yok devam edemeyecegim tatlim labne recel helede Saat sekizde....
canm moraln bozuklugunu bastirmaya calisiyorsn bence en onenmmlisi annenn iyi olmasi canm ama yinede kendnede dikkat et kuzum hic bi gelisme yokmuTarzını beğendim canım. Ama benim midem kontrolden çıktı laf dinlemiyor. 2 günlük karatay diyetine kuzu kuzu uyduktan sonra annemin teşhis konulamayan bayılmaları bende yiyip yiyip doymama sendromuna neden oldu. Bu hafta okların bağrımı delmez ama söz pazar günü evimde normal hayatıma döneceğim. Yarın da dikkat etmeye çalışırım. Bugün 11'de uyanıp yaptığım kahvaltının üstüne 2.30'da öğlen yemeği 7'de akşam yemeği kesmedi ya yine de yarın uslu durmayı düşünüyorum.
gecmis olsun diyeceklerim kimseyi kirmasin ama za,an geciyor aha nu hafta ay öbür hafta diyerek aylarini yillarini buralarda gecirip hedefe ulasamayan cok tatli insanlar taniyorum.ama unutmaki hayatta hep bir sey cikar ve bu sebepler ne olursa olsun hedefinden seni sasirtmasin.hadi bakalim pazartesi basliyalimTarzını beğendim canım. Ama benim midem kontrolden çıktı laf dinlemiyor. 2 günlük karatay diyetine kuzu kuzu uyduktan sonra annemin teşhis konulamayan bayılmaları bende yiyip yiyip doymama sendromuna neden oldu. Bu hafta okların bağrımı delmez ama söz pazar günü evimde normal hayatıma döneceğim. Yarın da dikkat etmeye çalışırım. Bugün 11'de uyanıp yaptığım kahvaltının üstüne 2.30'da öğlen yemeği 7'de akşam yemeği kesmedi ya yine de yarın uslu durmayı düşünüyorum.
Senin menüler şaştı ama annenin yanindasin o yüzden böyle dimii.
Evet canım bende deniyorum tatilde ipin ucunu çok kaçırdım döndükten sonra 1600 kalori 1500 ve 1400 uymaya çalıştım. Bu hafta bu listeleri uygulamaya çalışıyorum.
Iyiki geldin bebisim yaa süper oldu. Bugün sabah resim eklesim kimse yorum yapmadı yaaa
Ebru mezun oldu canım.
Yok yahu geldim ben arkadaşa ev görmeye gittik akşam iş çıkışı anca gelebildim.
Saol canım ama gaza gelmiyim ben şimdi göbek ve yanlar duruyo daha.Bn yaptm yorumm fistik gibi gozukuyorsn gercekten masllah bncediyete bile gerek kalmamis :))
Tarzını beğendim canım. Ama benim midem kontrolden çıktı laf dinlemiyor. 2 günlük karatay diyetine kuzu kuzu uyduktan sonra annemin teşhis konulamayan bayılmaları bende yiyip yiyip doymama sendromuna neden oldu. Bu hafta okların bağrımı delmez ama söz pazar günü evimde normal hayatıma döneceğim. Yarın da dikkat etmeye çalışırım. Bugün 11'de uyanıp yaptığım kahvaltının üstüne 2.30'da öğlen yemeği 7'de akşam yemeği kesmedi ya yine de yarın uslu durmayı düşünüyorum.
bende diyetinizi anlamaya calisiyordum.daha önceki diyetisyen diyetlerine pek benzemiyor.cok karisikmi yoksa benmi anlamakta direniyorum anlamiyorumEvet canım ya annem üzdü bizi. Anjio da ağır geçti, kanaması durmayınca hastaneden geç çıkartılar. Kalbi yüzde 40 performansla çalışıyor ve sebebini bulamadılar. 2 hafta kadar bekleyip taramaya devam edeceğiz.
Yeni menüye alıştın sanırım. 2. Hafta güzel geçer, ben son menüde zorlanmıştım. İlk hafta kilo vermesen de endişelenme ben 1700 gr yağ verip 1 kilo kas yapmıştım. Bu nedenle de toplamda 700 gr vermiş göründüm. Diyetisyenim "4 paket margarin gitmiş" deyince şaşırmıştım. Sabahları meyve mideyi bayağı şaşırtıyor demek ki. Ben yalnız muz pek tercih etmemiştim ve tam 3 porsiyon yeşil, sarı ve kırmızı renkte yemiştim.
Hastanede uğraşmak koşturmaca çok ben çalıştığım hastanede bile zor hallediyorum işleri kolay gelsin inşallah teşhis koyarlar bir an önce.Evet canım ya annem üzdü bizi. Anjio da ağır geçti, kanaması durmayınca hastaneden geç çıkartılar. Kalbi yüzde 40 performansla çalışıyor ve sebebini bulamadılar. 2 hafta kadar bekleyip taramaya devam edeceğiz.
Yeni menüye alıştın sanırım. 2. Hafta güzel geçer, ben son menüde zorlanmıştım. İlk hafta kilo vermesen de endişelenme ben 1700 gr yağ verip 1 kilo kas yapmıştım. Bu nedenle de toplamda 700 gr vermiş göründüm. Diyetisyenim "4 paket margarin gitmiş" deyince şaşırmıştım. Sabahları meyve mideyi bayağı şaşırtıyor demek ki. Ben yalnız muz pek tercih etmemiştim ve tam 3 porsiyon yeşil, sarı ve kırmızı renkte yemiştim.
Ahh o göbek bıngılı zaten hala kendimi obez gibi görüyorum aynada.gogo yeniden mesajlari aradim sabah selfini gözden kacirmisim canim.göbüsteki bingilligi görmessem hossun bacim
masum canim senin mesajida atlamisim .canim artik erken uyanamiyorum uyku yapan ilaclarim var.cocuklara kalkinca cenelesirdim burda simdi oda yok ben hastanedeyken kayinvalidemin bir tanidigi yatili olarak bizde eve yardim etmeye baslamis.artik sabahlarida erken uyanmiyorum leyla hanim hallediyor.
sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kimse gogoya ve baskasina fistik gibi felan demesin saliyorsunuz kendinizi
gogo duyma hedefe odaklan sekerim
Duymadım ben bişey hedef belli surda 5-6 kilo kalmış gidecek bunlar.gogo nere gittin yine
canm ozel deglse hstanede nedn yattn sanrm gecip gitms ondan soruyormgogo yeniden mesajlari aradim sabah selfini gözden kacirmisim canim.göbüsteki bingilligi görmessem hossun bacim
masum canim senin mesajida atlamisim .canim artik erken uyanamiyorum uyku yapan ilaclarim var.cocuklara kalkinca cenelesirdim burda simdi oda yok ben hastanedeyken kayinvalidemin bir tanidigi yatili olarak bizde eve yardim etmeye baslamis.artik sabahlarida erken uyanmiyorum leyla hanim hallediyor.
Sorma canm szeryandn sonraki hele kendmdn nefret edr hale geldm ben resme aynada asla kendme bakmiyrmHastanede uğraşmak koşturmaca çok ben çalıştığım hastanede bile zor hallediyorum işleri kolay gelsin inşallah teşhis koyarlar bir an önce.
Bende muzu bi dun yedim işe gec kalicaktim elime kolay geldi. Yarın la pazar kaldı sonra ikinci listeye geçicem çok zorlanmadim ilk gün dışında.
Ahh o göbek bıngılı zaten hala kendimi obez gibi görüyorum aynada.
yk canm ben burdaym cocuklari yikadm uyuttm oh kendme geldm smdi :))sanirim herkezin isi var hadi iyi aksamlar
Dikkat ediyorum canım merak etme. Sen de kendine dikkat et. Annenle de en kısa zamanda barışmaya çalış. Sen tatlı dilinle başarırsın. Annemin bir anda böyle olmasında erkek kardeşimin rolü çok. Ama sebep oldu aradaki buzlar eridi. Sen bekleme kapıdan kovarsa bacadan gir. Çocukluk resimlerine bakıp ağlıyordur inanki. Seni üzdüysem affet canım.canm moraln bozuklugunu bastirmaya calisiyorsn bence en onenmmlisi annenn iyi olmasi canm ama yinede kendnede dikkat et kuzum hic bi gelisme yokmu
İnan zor durumlar beni o kadar etkilemiş olsa 77 değil 177 kg'a çıkardım. Yazın diz problemim yüzünden bir hırsla diyete girdim. Şimdi hedefim olan 64 kg'a ulaşmanın verdiği rahatlık bu. Günlük sınırım 2000 kaloriyi geçmediğim sürece sorun görmedim ama şekere tekrar alışmak istemiyorum.gecmis olsun diyeceklerim kimseyi kirmasin ama za,an geciyor aha nu hafta ay öbür hafta diyerek aylarini yillarini buralarda gecirip hedefe ulasamayan cok tatli insanlar taniyorum.ama unutmaki hayatta hep bir sey cikar ve bu sebepler ne olursa olsun hedefinden seni sasirtmasin.hadi bakalim pazartesi basliyalim
yok canm uzmedn aksne dusndurdn haklisn bi anne evladni ne kdar silebilirki ne olursa olsn bu dedklerni dikkat edicm canm ona bisy olmadn bu isi cozmelymDikkat ediyorum canım merak etme. Sen de kendine dikkat et. Annenle de en kısa zamanda barışmaya çalış. Sen tatlı dilinle başarırsın. Annemin bir anda böyle olmasında erkek kardeşimin rolü çok. Ama sebep oldu aradaki buzlar eridi. Sen bekleme kapıdan kovarsa bacadan gir. Çocukluk resimlerine bakıp ağlıyordur inanki. Seni üzdüysem affet canım.
İnan zor durumlar beni o kadar etkilemiş olsa 77 değil 177 kg'a çıkardım. Yazın diz problemim yüzünden bir hırsla diyete girdim. Şimdi hedefim olan 64 kg'a ulaşmanın verdiği rahatlık bu. Günlük sınırım 2000 kaloriyi geçmediğim sürece sorun görmedim ama şekere tekrar alışmak istemiyorum.
40 yaşındayım ve metabolizmamı hızlandırmak için çok uğraştım. Sporla da kas oranını yükselttim. İşim gereği araziye de sık gittiğim için kontrolü elimde tutuyorum. 10 günlük tatilde bile kilo vermiştim.
tatlim dertsiz kimse yok bunu bil.ama savasmayanda yok hayatla.bence hedefine odaklan sonra minik odullerle rahatligin tadini cikar.bende 40 dayandim zatenDikkat ediyorum canım merak etme. Sen de kendine dikkat et. Annenle de en kısa zamanda barışmaya çalış. Sen tatlı dilinle başarırsın. Annemin bir anda böyle olmasında erkek kardeşimin rolü çok. Ama sebep oldu aradaki buzlar eridi. Sen bekleme kapıdan kovarsa bacadan gir. Çocukluk resimlerine bakıp ağlıyordur inanki. Seni üzdüysem affet canım.
İnan zor durumlar beni o kadar etkilemiş olsa 77 değil 177 kg'a çıkardım. Yazın diz problemim yüzünden bir hırsla diyete girdim. Şimdi hedefim olan 64 kg'a ulaşmanın verdiği rahatlık bu. Günlük sınırım 2000 kaloriyi geçmediğim sürece sorun görmedim ama şekere tekrar alışmak istemiyorum.
40 yaşındayım ve metabolizmamı hızlandırmak için çok uğraştım. Sporla da kas oranını yükselttim. İşim gereği araziye de sık gittiğim için kontrolü elimde tutuyorum. 10 günlük tatilde bile kilo vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?