Geç yaticam bugün yarın tatil kızımın yüzü kötü oldugu için yuzmeyede gitmiycek rahatım uyku konusunda.Dolmami yapiliyor orda yoksa
kolay gelsin canm ins uykumuz kacmaz yesil uzum yesem biraz dokunurmu bu saatte
Sen haftalar diyosun ben 1 seneden fazla olmuştur 68 in altina inmedim ama çok kararlıyım bu aralar.olsn canm bela ol bi seklde bu isi yapmam lazm cunku ve rahatlikla olmuyor bunuda anladm fazlasyla kac haftadr bir ileri iki geri gdip geliyorm
Şaol canım yüzme sayesinde toparladım bayaa.2. Menü var bende bugün bulamadım ama.Kusura bakma gogocum ya görmemişim. Süpersin. Kilona göre çok iyisin. Senin de kas oranın iyi.
Karbonhidrat fazla olmuş. Keşke sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın ara fazla olmazdı.
Lahmacun ardından tost pek iyi olmamış ama akşam yemeği güzel olmuş.
2. Menü yoktu. Çorba menüsü hariç 3. Menünün 1. Kısmını uygulayabilirsin sanırım. Meyve menüsünden sonra normal kahvaltıya alıştıktan sonra çorbası menüsüne geçiyoruz.
benmkiler sabah 7.30 en gec 8 de kalkar uyuyamaynca sabah ayilamiyorm bu sefer : DGeç yaticzamanda :) yarın tatil kızımın yüzü kötü oldugu için yuzmeyede gitmiycek rahatım uyku konusunda.
Sen haftalar diyosun ben 1 seneden fazla olmuştur 68 in altina inmedim ama çok kararlıyım bu aralar.
Şaol canım yüzme sayesinde toparladım bayaa.2. Menü var bende bugün bulamadım ama.
Eki Görüntüle 1280926 Eki Görüntüle 1280926
Kiricaz canım ben kararlıyım berilin gelmeside iyi oldu.benmkiler sabah 7.30 en gec 8 de kalkar uyuyamaynca sabah ayilamiyorm bu sefer : D
Artk bunudegstrelim o zaman canm kiralm yaglarmizi en kisa zamanda
kesnlikle bize yeni bir soluk getirdi resmen sakin takim acma ona bizimle kalsn olurmu :)Kiricaz canım ben kararlıyım berilin gelmeside iyi oldu.
Evet çok etkili bir diyet ve ilk hafta 1 küçük dilim kek kaçamağı dışında 1,5 ay kaçamaksız 6 kilo verdim ve yoğurtla meyve yeme alışkanlığı edindim. Badem yemeye alıştım. Bademde kalsiyum fazla. Diyet bittikten sonra da haftada 1-2 sütlü tatlıya 2 ay benzer beslenmeyle devam ettim. 6 öğün bıktırdığı için 3 öğün karatay diyetini ömür boyu yapmak üzere denemeye başladım. Bozdum ama tekrar deneyeceğim.bende diyetinizi anlamaya calisiyordum.daha önceki diyetisyen diyetlerine pek benzemiyor.cok karisikmi yoksa benmi anlamakta direniyorum anlamiyorum
ebru mezun oldu coook da guzel oldu masallah cok hirsliEbrueva ne oldu Gogo aklima takildi
Ben de şu an cnbc-e'deki filmi izliyorum. Aslında arrow'u devamlı izlerim de o bitince bu filme takıldım. Meyve yememek için de kendimi frenlemeye çalışıyorum.
iyi yapmissn canm pantolon belki seni daha cok motive edicektir*şimcik gecmisi okudum bazi konulari kapamissiniz acmamak daha dogru sanirim. reelde yaninizda olamam ama yaninizda hissedin yeter.
*bugun giremedim ama takimcak durumlar kötü lutfen lutfen lutfen toparlanalim artik cok uyumlu bi grubuz.en onemlisi de bu.
*bir diger konu bugun biraz alisveris yaptim nekadar mantikli bilemem ama bi panyolona 100 tl verdim. belimi de sıkıyor ama nasolsa zayiflicam diye acimadim valla.demek azcik koymuş bana ki yazma gereği duydum.öğrenciligin gozu kor olsun simcik annemden bidaha para isteme stresi.
*tahmin ettiğim gibi beril buraya can getirmiş.Valla yolar benden söylemesi :)
özlemisim valla :)
*regl olucam heryerim şiş yani bi yandan seviniyorum şiş halimle kilo vermisim diye :)
canim tatli cekiyor diye diyetistyen aradaki meyve yerine 2 parca bitter verdi.tabi ben ikisini de yedim :) yarin spor salonuna yaziliyorum
*bir de beril instagram varmidur?
*seliiin canim mutlu olun insallah hep
ben mennunu begendm canm bide spor olaydi oh oh :))raporuma da gelince
sabah
1 dilim peynir
yarim domates
1 salatalik
1 dilim ekmek
5 zeytin
ara
1 mandalin
turk kahvesi
bitki cayi
oglen
1 yemek kasigi tavuk sote
1 dilim ekmek
aksam
1 kase kadar brokoli
1 yemek kasigi erişte
3 yemek kaşığı mantar
1 karisik bitki cayi
2 kare bitter
1 mandalin
2 litre civari su
Öglene bir salata bir ayran olsaydi diyecem ama menünün güzelliginden sus beril diyor ic sesim.2 bitter karesi keske gunduz saatinde yenseydi be yavrum.spor Yok hadi cuma mübarek gundü yuttum.su neden az.kuzum yaglarinizi idrar ve diskilamayla attinizi hatirlatma geregi duydum suyu arttirirsiniz diye.basarili bir Menü bizimlesin,raporuma da gelince
sabah
1 dilim peynir
yarim domates
1 salatalik
1 dilim ekmek
5 zeytin
ara
1 mandalin
turk kahvesi
bitki cayi
oglen
1 yemek kasigi tavuk sote
1 dilim ekmek
aksam
1 kase kadar brokoli
1 yemek kasigi erişte
3 yemek kaşığı mantar
1 karisik bitki cayi
2 kare bitter
1 mandalin
2 litre civari su
Kus yemi kadarki br menüyle selin karsimizda.özel bir diyetmi anacim bu. Not aliyimki cumaya özel diyetliler Kilo veemezse daha bir rencde ediyim.özel diyet degilse kuzum salata yokmi.?öglen yeseydin eccik Vitamin nnn alsaydin.nhtla pilavi niye karistirdin karbonhidrattttttt hele aksam aman kimse duymasin bir daha.sporuna bayildim.su güzelKizlar gunaydin menumu bildirym hemen burda yagmur var insann cani hic bisy yapmak istemyor otur camin onune ic kahveniama nerdee benimkiler fena ackmis smdi bi mutfaga giricm tamm :))
Sabah 1 elma 1 haslanms yumrta 1 kase yogurt
Ara 1 avuc leblebi
Oglen 1 kase mercmek corbasi 1 kase yogurt
Aksam : tavuk sote nohut pilav ( bu kotu oldu biliyorm ) mor lahana salatasi sirkeli
Gece yesilcay
Yarm saat mezdeke ile dans 2.5 lt su
Oglen yesllegm flan yok su an ondan salata yiyemiyorm yesllk buldugm gbi yapicm soz mor lahana olmazmikii pilav iyi olmadi biliyorm bugn yok asla teskkr ettm ins daha guzel menulereKus yemi kadarki br menüyle selin karsimizda.özel bir diyetmi anacim bu. Not aliyimki cumaya özel diyetliler Kilo veemezse daha bir rencde ediyim.özel diyet degilse kuzum salata yokmi.?öglen yeseydin eccik Vitamin nnn alsaydin.nhtla pilavi niye karistirdin karbonhidrattttttt hele aksam aman kimse duymasin bir daha.sporuna bayildim.su güzel
canm snn menude guzel wasa nedr hic duymamstm sende az az yemssn ama doymussn sanrmkki:)Sabah
180 gr soya sütlü 1,5 kasik yulaf
5-6 kuru Erik
Ögle
Roka kuzu kulagi eksimen kisaca ot salatasi
150 gr.kadar ton baligi
2 dilim ekmek
1 Armut
Aksam
Ispanak yemegi bir Tabak zy ile yaildi
100 gr. Mozzarella
3 ince dilim Wasa
1 elma
Su yeterli ictim sanirim saymayin.dikkat edecegimi bilin.
Spor Yok. Kendimi yormam yasak
tamm canm iyi gezmeler bn buralardaym :))Gunaydin
Dun hasan hadi bir tur at dedi. Arabayi degistirmisti Ben binmemistim.aar topar ciktim.özürrrr.
Pantalon almissin arkadasim niye kötü olsunki.icine sigda 100 lt ziyan olmasin.sen ne demek istedimi anladin.
Birde sekerler bugun disarda olacam Ära Ära gelirim burayi sahipsiz komayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?