Canim bir gün belki bosalirim ama simdi yeni yeni unutuxorum kanserdim ben daha fazla yazmak istemixorumcanm ozel deglse hstanede nedn yattn sanrm gecip gitms ondan soruyorm
Sorma canm szeryandn sonraki hele kendmdn nefret edr hale geldm ben resme aynada asla kendme bakmiyrm
yk canm ben burdaym cocuklari yikadm uyuttm oh kendme geldm smdi :))
bende bu yasta bu kiloda olduguma inanamyorm ama snra bisy oluyr tatliya karsi koyamyorm yiyorm bu seferde vcdan azabi ckiuorm ve kilolarda cabasi ama artk daha cok dkkat ediyorm ve dahada dkkat edicem insallhtatlim dertsiz kimse yok bunu bil.ama savasmayanda yok hayatla.bence hedefine odaklan sonra minik odullerle rahatligin tadini cikar.bende 40 dayandim zaten
hooooo0ppp konuuyu kapatttiikk bak smid ben yesilcaymi iciyorm medcezir izliyorm sen napiyosun :))Canim bir gün belki bosalirim ama simdi yeni yeni unutuxorum kanserdim ben daha fazla yazmak istemixorum
Bu hastalik bendede vardi tarcinli suyla alt ettim kendi icadim tarifler var yazayim bir arabende bu yasta bu kiloda olduguma inanamyorm ama snra bisy oluyr tatliya karsi koyamyorm yiyorm bu seferde vcdan azabi ckiuorm ve kilolarda cabasi ama artk daha cok dkkat ediyorm ve dahada dkkat edicem insallh
idolumsn canm benm smdi kilolarnda ustesinden gelme zamani ,:))Sözün biittigi yer degil savasin basladigi yerdeyim
Bende leyla hanimin lahanayla cebellesmesini seyrefiyomhooooo0ppp konuuyu kapatttiikk bak smid ben yesilcaymi iciyorm medcezir izliyorm sen napiyosun :))
merakla bekliyorm cabm buna ihtyacm var emin ol tek takldgm yer burasi cunkuBu hastalik bendede vardi tarcinli suyla alt ettim kendi icadim tarifler var yazayim bir ara
Dolmami yapiliyor orda yoksaBende leyla hanimin lahanayla cebellesmesini seyrefiyom
kolay gelsin canm ins uykumuz kacmaz yesil uzum yesem biraz dokunurmu bu saatteBen yeşil çay yaptım kendime karşımda çekirdek yiyolar güldür güldür izliyoruz birazda örgü orcem şimdi.
Canim insallah firesiz menülerle mezun olursun bir an önce.yoksa azraili bile 2 kez yenmis bir kadini basina Bela edersinidolumsn canm benm smdi kilolarnda ustesinden gelme zamani ,:))
Dolmami yapiliyor orda yoksa
kolay gelsin canm ins uykumuz kacmaz yesil uzum yesem biraz dokunurmu bu saatte[/QUOTE
bilmiyomki kaynanam gidene Kadar karismam o gitsin bir ya o beni evden kacirir ya Ben onu
olsn canm bela ol bi seklde bu isi yapmam lazm cunku ve rahatlikla olmuyor bunuda anladm fazlasyla kac haftadr bir ileri iki geri gdip geliyormCanim insallah firesiz menülerle mezun olursun bir an önce.yoksa azraili bile 2 kez yenmis bir kadini basina Bela edersin
Kusura bakma gogocum ya görmemişim. Süpersin. Kilona göre çok iyisin. Senin de kas oranın iyi.Eki Görüntüle 1279561 Buda işe gitme selfisi olsun
Karbonhidrat fazla olmuş. Keşke sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın ara fazla olmazdı.Günaydın herkese. Dünkü menüm
Sabah
4 kaşık müsli+süt
Ara
8 badem 3 kuru kayısı
sonra 2 badem daha (çok acıkmıştım )
Öğle
2 yumurtayla omlet
2 dilim ekmek
çay
Ara
1 tane küçük trabzon hurması
2-3 dilim armut (oğlumun artıkları)
Akşam
Yarım kase patates çorbası
1 tabak fırında karanabahar
2 bardak ayran
Su 2,5 litre
spor yok
Lahmacun ardından tost pek iyi olmamış ama akşam yemeği güzel olmuş.bende dünkü menümü yazıyım;
Sabah:1 dilim ekmek+peynir+şekersiz çay+salça+bi yudumda ballı kaymak
Ara :yok
Öğlen:1,5 lahmacun+ayran
Ara:2 dilim elme
Ara:1 küçük yağsız tost
Akşam:5 kaşık z.y. kereviz+1 dilim ekmek+salata+yoğurt
2. Menü yoktu. Çorba menüsü hariç 3. Menünün 1. Kısmını uygulayabilirsin sanırım. Meyve menüsünden sonra normal kahvaltıya alıştıktan sonra çorbası menüsüne geçiyoruz.Menüyü tabi paylaşırım.
1 haftalık menüm:
7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt
9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık
12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt
15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşi lçay
18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
VEYA
Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
VEYA
4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek
21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
Yarın başlayacağım 1 haftalık liste 2 kısımdan olışıyor
3. DİYET LİSTESİ : ağırlık:70,6 kg, metabolizma hızı:43 yaş
1. KISIM; NORMAL:
Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 tatlı kaşığı bal, 8-10 damla limon) su
1 su bardağı su
07.30:
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 adet zeytin, yeşillik
2 su bardağı su
Kuşluk:
1 porsiyon meyve
2 su bardağı su
Öğle:
8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 1 çay bardağı yoğurt (3 kaşık), 1 ince dilim esmer ekmek,
2 su bardağı su
İkindi:
1 çorba kaşığı leblebi (kepekli bisküvi, gressini olabilir ben istemedim), 1 tane meyve
2 su bardağı su
Akşam:
3 köfte kadar et/tavuk/balık (8 kaşık kurubaklagil), 1 ince dilim ekmek, salata, 1 çay bardağı yoğurt
Tarçınlı ballı çayın içlerindeki maddelerin etkileşmesi sonucu karın yanlarına etkisi var. Uzun süre kullandım. Karatay diyetine geçebilecek diye baldan vazgeçtim.Bu hastalik bendede vardi tarcinli suyla alt ettim kendi icadim tarifler var yazayim bir ara
Benmde oyleydi ama yesilcay iyi geldi canm smdi canm bisy istemyor cok sukur :))Ben de şu an cnbc-e'deki filmi izliyorum. Aslında arrow'u devamlı izlerim de o bitince bu filme takıldım. Meyve yememek için de kendimi frenlemeye çalışıyorum.
ay super gece gezmelerni cok severm bende aksmlari ckmayali cook oldu cocuklar saolsn :))Ne özlemisim xaaa biraz dalip gidecem gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?