Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canm ozel deglse hstanede nedn yattn sanrm gecip gitms ondan soruyorm

Sorma canm szeryandn sonraki hele kendmdn nefret edr hale geldm ben resme aynada asla kendme bakmiyrm
yk canm ben burdaym cocuklari yikadm uyuttm oh kendme geldm smdi :))
Canim bir gün belki bosalirim ama simdi yeni yeni unutuxorum kanserdim ben daha fazla yazmak istemixorum

tatlim dertsiz kimse yok bunu bil.ama savasmayanda yok hayatla.bence hedefine odaklan sonra minik odullerle rahatligin tadini cikar.bende 40 dayandim zaten
bende bu yasta bu kiloda olduguma inanamyorm ama snra bisy oluyr tatliya karsi koyamyorm yiyorm bu seferde vcdan azabi ckiuorm ve kilolarda cabasi ama artk daha cok dkkat ediyorm ve dahada dkkat edicem insallh

bende bu yasta bu kiloda olduguma inanamyorm ama snra bisy oluyr tatliya karsi koyamyorm yiyorm bu seferde vcdan azabi ckiuorm ve kilolarda cabasi ama artk daha cok dkkat ediyorm ve dahada dkkat edicem insallh
Bu hastalik bendede vardi tarcinli suyla alt ettim kendi icadim tarifler var yazayim bir ara

Ben yeşil çay yaptım kendime karşımda çekirdek yiyolar güldür güldür izliyoruz birazda örgü orcem şimdi.

Canim insallah firesiz menülerle mezun olursun bir an önce.yoksa azraili bile 2 kez yenmis bir kadini basina Bela edersin
olsn canm bela ol bi seklde bu isi yapmam lazm cunku ve rahatlikla olmuyor bunuda anladm fazlasyla kac haftadr bir ileri iki geri gdip geliyorm

Kusura bakma gogocum ya görmemişim. Süpersin. Kilona göre çok iyisin. Senin de kas oranın iyi.

Karbonhidrat fazla olmuş. Keşke sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın ara fazla olmazdı.

Lahmacun ardından tost pek iyi olmamış ama akşam yemeği güzel olmuş.

2. Menü yoktu. Çorba menüsü hariç 3. Menünün 1. Kısmını uygulayabilirsin sanırım. Meyve menüsünden sonra normal kahvaltıya alıştıktan sonra çorbası menüsüne geçiyoruz.

Bu hastalik bendede vardi tarcinli suyla alt ettim kendi icadim tarifler var yazayim bir ara
Tarçınlı ballı çayın içlerindeki maddelerin etkileşmesi sonucu karın yanlarına etkisi var. Uzun süre kullandım. Karatay diyetine geçebilecek diye baldan vazgeçtim.

Ben de şu an cnbc-e'deki filmi izliyorum. Aslında arrow'u devamlı izlerim de o bitince bu filme takıldım. Meyve yememek için de kendimi frenlemeye çalışıyorum.

Ben de şu an cnbc-e'deki filmi izliyorum. Aslında arrow'u devamlı izlerim de o bitince bu filme takıldım. Meyve yememek için de kendimi frenlemeye çalışıyorum.
Benmde oyleydi ama yesilcay iyi geldi canm smdi canm bisy istemyor cok sukur :))
Ne özlemisim xaaa biraz dalip gidecem gelirim
ay super gece gezmelerni cok severm bende aksmlari ckmayali cook oldu cocuklar saolsn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…