Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar oh yesilligm geldi ispanak kvrck maydanoz oh :) aksama kendme kocamn bir salata yapicam sanrm ton balikli olucak :) uzmanvet canm yazni smdi okuyamadm aksm sndire aindire okucam tatlm :)

ve buda benim neden yavaş kilo verdiğimi açıklar.gece uyku düzenim yok bebeğimden dolayı teşekkürler canım çok yararlı bir bilgi paylaşmışsın

biliyorum canım yinede şüphelendim.poaça sıvı yağ ile yapıldı canım

Kahvaltimi yapiyim gelecem

Eklentiler

• image.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 97
Yapilisida soyle

Eklentiler

• image.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 104
Nerdesiniz huuuuu
Kizlar ben birazdan bir diyetisyenle randevum var ona gidecem.hic diyetisyen deneyimim olmamisti ahir ömrümde ondanda geri kalmayim

Buna benzer bi yazı okumuştum mehmet Özün siz diyettesiniz kitabında. Uyku saatini 11 emi cekcem şimdi zor ama denemekte fayda var.
Yapilisida soyle
Güzel olmuş afiyet olsun.
Nerdesiniz huuuuu
Kizlar ben birazdan bir diyetisyenle randevum var ona gidecem.hic diyetisyen deneyimim olmamisti ahir ömrümde ondanda geri kalmayim
Git bakalım ne diycek. Metabolizma hızlandırıcı önerilerde al gitmisken hee

Tmm Canim aksama ayrintili yazarim ama bu biraz baska bir diyetisyen.kan tahliliyle oluyor.

6 aylıkti değil mi bebeğin artık yoğurt meyve püresi gibi şeyler verebilirsin. Yavaş yavaş alışır yemeğe1 kaşık 1 kaşık.
günaydın canım maşallah çok iyi
Sağol canım.
Sagol. Geçmiş olsun tatlım.
güzel olmuş ama suyu arttır canım.

Nerdesiniz huuuuu
git canım bizede fikir olmuş olur kopya çekeriz.ben gittiğimde klasik şeyler vermişti bakalım sana ne verecekler

evet canım veriyorum fazla yemiyor emmeyi daha çok seviyor.ben püre yapıyorum beğenmiyor hazır aldığım zaman bikaç kaşık yiyor yuğurduda biraz şeker katıp veriyorum zararlı biliyorum ama neyapayım öyle yiyor bi kaç kaşık

Gecen hafta 81.8
Bu hafta 81.6
Yuzde 0.25
200 gr da iyidir önemli olan artı çıkmamak :)
bende tartıldım 92.8 hayret şaşırdım 2 hafta önce 94.5timbunada şükür
Tebrikler kuzum.
Biraz tatlıli olmuş sanki :)
Tabi 2 litre su
Geçen hafta 64.1 kg bu hafta 63.60 kg, yani yüzde 0,8.
Tebrik ederim.
Çok hafif bir menü olmuş kaptan supersin.
kilo vermenin matematiği bu galiba. Çok sistemli çalışıyorsun :)

iyi yapmışsın baklavayi göndermekle el altında olunca yememek daha zor oluyor.

Kizlar oh yesilligm geldi ispanak kvrck maydanoz oh :) aksama kendme kocamn bir salata yapicam sanrm ton balikli olucak :) uzmanvet canm yazni smdi okuyamadm aksm sndire aindire okucam tatlm :)
Oh ne güzel bizim dun pazar vardı sağolsun eşim tam gideceğimiz zaman uyudu gidemedik. Bugün marketten alir artık.
Nerdesiniz huuuuu
Kalma canım git bakalım ne diyecek.
Hazır mamalara alıştırma canım sonra hep onlardan istiyorlarmis. Seker yerine pekmez koyabilirsin doğal en azından. Benim oglum yoğurt ve elma püresini çok seviyordu. Birde sakın zorla yedirmeye çalışma aç olurlarsa yiyorlar zaten. Benimki balık yemiyordu ben onu biraz ac bıraktım yemekten önce o kadar güzel yedi ki cok şaşırdım. Şimdi yiyor :) zorlamak yemeğe karşı tepki gelistirmesine neden olur. Ara ara dene şimdi küçük zaten cok farkli şeyler veremezsin. Ayrıca ek gıdaya 1 tatlı kaşığı ile başlanıyor sonra yavaş yavaş arttiriliyor.

evet canım ama çalışmaya başlayacağım için bir an önce alışsın istiyorum ben yokkende yemesi için.geçenlerde balık yaptım doktorunuda arayıp sordum küçük küçük ver dedi bende verdim benim yaramaz kız yiyor gibi yapıp hepsini ağzında biriktirmiş boğazında kaldı çok korktum artık daha dikkatli veriyorum ağzını sürekli kontrol ediyorum

git canım bizede fikir olmuş olur kopya çekeriz.ben gittiğimde klasik şeyler vermişti bakalım sana ne verecekler

ben esimle beraber gidiyorum asil o gitmek istiyor 90 li rakamlari gecti ya suslumun
kiz benim kizda oyleydi simdi 2,5 yasinda ve hala oyle

Kızlar merhaba. Arkadaşın yerine araziye gittim, geldim, yorulmuşum. Öğlenki yürüyüş yerine geçer mi? Öğlen parfümeride %50 indirimi duyunca alışveriş merkezine gittim, yürüyemedim + 2 lahmacunu da yedim, ama ihtiyacım varmış. Karatay diyetinde arada bir lahmacun var, dünkü sütlaç ve pasta yok tabii.
Halsizliğim hala devam ediyor. Dün gece de uyuyamadım. Yattım ama kalkıp dolandım deli danalar gibi (ipini koparmış dana gibi de deriz biz). 2 akşamdır yeşil çay içmeye başladım yine ondan sanırım.

Masumcuk sana öğlen 2 lahmacun fazla dedim ardından da kendim 2 lahmacun yedim. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oldu. Bu arada diyetkolikte 120 gr ağırlığındaki tek lahmacun 242 kalori imiş. Ancak fatsecretta yazan 1 porsiyon lahmacun (2 adet) 300 gr imiş ve 449 kalori imiş.

Balık alırken de açık deniz balığı olmasına ve kültür balığı olmamasına dikkat etmemiz lazım. Kıyı balıkları toksik madde yönünden riskli, kültür balıkları da yemle besleniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…