anladım canım ben pek anlamıyorumda çupra alıyoruz genelde senin önerebileceğin balık varmı.buarada ismini söylemende sakınca varmı böyle uzmanvet çok resmi oluyor.benim adım misri mısra ama mısrayı kullanıyorum nezamandır yazışıyoruz isimlerimizi bilmiyoruz canım sen resimde yükleyemedin galiba göremedik seniBalık alırken de açık deniz balığı olmasına ve kültür balığı olmamasına dikkat etmemiz lazım. Kıyı balıkları toksik madde yönünden riskli, kültür balıkları da yemle besleniyorlar.
begümcüm ödem falan olmuştur uyku düzeninde değiştiği için belki öyle olmuştur moralini bozma sen diyetine uy mutlaka eksiyi görürsünmerhaba arkadaşlar bugün ofiste tek,m
sabahtan beri aklımda girmek var ama bir türlü yazamadım yoğunluktan
hafta sonundan beri annemde kalıyordum dün gece döndük eve
en son 83,1 geliyodum tartıda geçen cuma
annemde hiç diyetimi kaçırmadım sadece bazen ara öğünlerimi atladığım zamanlar oldu
kızım hastaydı onunla gece uykusuz kalınca sanah geç uyandık 2 3 gün böle sabah kahvaltısı geçe kaldı ve ralara kaydı o kadar
ama bu sanah 84 geldim tartılda ve çok moralim bozuldu((
ve bugün diyetisyene gitme günüm
az sonra çıkıcam ve gidicem yarın sizlerle paylaşırım yeni diyet listemi ve kilomu
öpüyorum
MERHABA arkadaşlar çok yoğunum giremiyorum
Hoşgeldin canım inşallah herkes verir kilosunu .Merhaba kardeş takım, nasılsınız?
Yarına hepimizin yüzü tartıda gülsün, bol eksili bir gün olsun:):):)
Begumcum kaç gündür yoksun ortada paylaşımın çok az canım burası paylaşimla yürüyen bir topik arada gelip ben çok yoğunum diyetisyen bu menüyü verdi yapıyorum yada bugün kilo bildirimi yapayim yarın gelmiyim. Lütfen paylaşım konusunda daha fazlasını bekliyorum. Hepimiz çalışıyoruz yada bir şekilde yogunuz ama herkes hergün gelip menüsünü yazıp birkaç mesaj yazıyor.merhaba arkadaşlar bugün ofiste tek,m
sabahtan beri aklımda girmek var ama bir türlü yazamadım yoğunluktan
hafta sonundan beri annemde kalıyordum dün gece döndük eve
en son 83,1 geliyodum tartıda geçen cuma
annemde hiç diyetimi kaçırmadım sadece bazen ara öğünlerimi atladığım zamanlar oldu
kızım hastaydı onunla gece uykusuz kalınca sanah geç uyandık 2 3 gün böle sabah kahvaltısı geçe kaldı ve ralara kaydı o kadar
ama bu sanah 84 geldim tartılda ve çok moralim bozuldu((
ve bugün diyetisyene gitme günüm
az sonra çıkıcam ve gidicem yarın sizlerle paylaşırım yeni diyet listemi ve kilomu
öpüyorum
Ben geldim canım utkudan firsat buldukça yazarim. Selin nerede yaa merak ettim.kızlar kimse yokmu eşimin başı ağrıyormuş uyudu kızımda uyudu ben uyuyamadım sıkılıyorum
Geçmiş olsun tekrar canim takip et bakalım ne yiyince oluyor.Geldim cancagizlarm misafrlige geldik ondan yazamadm ama dedm bi gireym kizlara haber vereym dr hanm bakti muayene etti ne oldugunu anlamak icin yama testi yapilmasi gerekiyor dedi hap ve krem verdi kasntiyi filan kesicekmis ellermede krem yazdi bu sekilde yolladi ne oldugmu a lamadm tahlil filanla anlasilmazmis ne tetikliyor benm farketmem gerekermis belki anlamadn bisy isrmis ondan olmusta olabilir dedi alerjik bi bunyem varmis herseyden olabilirmis
fazladan dans edersin artık :) beril duymasın.Ayy canlarrm bende sizii cok ozledm ama kiymali gozleme yedim ben bitane ama nye sabahhtan beri dogru duzgn bisy yemedm msafrlge gelncede ne verdilerse onu yedm ama bir tane aldm yannada salata ve ayrn aldm bi sekilde dengelemeye calistm yarn aynen devam artik napym
Duydum bilefazladan dans edersin artık :) beril duymasın.
Berilim sen ne yaptın gittin mi diyetisyene ne dedi.Bende.......
Yok canmm dansla olmaz artk yarndan itibaren duzenli yuruys ve spora baslicm canm baska turlu olmuyor :) beerl beni yolucam inanki ama napiym evde olsm asla yemezdm ama gec kalkicaz evde yesem com gec olucak bu kdaeda ac duramazdm napymm amaafazladan dans edersin artık :) beril duymasın.
Deliiii seni nasil merak etmemmmmOyle canm ben bulcm artk ne tetikliyor bi gecsinde insallh :) beni merak etmiss iz ay cok seviindmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?