Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canmm dansla olmaz artk yarndan itibaren duzenli yuruys ve spora baslicm canm baska turlu olmuyor :) beerl beni yolucam inanki ama napiym evde olsm asla yemezdm ama gec kalkicaz evde yesem com gec olucak bu kdaeda ac duramazdm napymm amaa ((
Salata yiyeydin
Karnin guruldadikca su ayran iceydin

Duydum bile
Yarin tarti sonucuna Göre onu rezil edecem ben sözümü tutarim sonra ki hafta gine vermezse topik topik gezip rezil edecem
ama benn bu sabah tartildm yarn tartl.am zaten yedim gozlemeyi korkudan zaten cikaammaaamm :)))aramzda kalsn bayadr yememstm mideme dokundu resmen ck fenaym yagli seyler hic bana gore degiil

Oyle canm ben bulcm artk ne tetikliyor bi gecsinde insallh :) beni merak etmiss iz ay cok seviindmm :))
Ederiz tabi yokluğun farkediliyor. Hem haber verecektin bize ne olduğunu.
Duydum bile
Yarin tarti sonucuna Göre onu rezil edecem ben sözümü tutarim sonra ki hafta gine vermezse topik topik gezip rezil edecem
yaparsın biliyorum ben. Selin dikkat et.

Canlar ayip olmasn ben telefonu birakym biraDan kalkariz zaten cocuklarn uyku saati geldi gelicem yine opuyorruum :)

ama misafrlkte ayiip esim de atladi yemek yemedik filan diye kadn o kdar sofra kurdu napiym ( senn diyetisyen nasil gecti canm ne bilgiler aldin anlat bakalimm bende seni merak ettm :)
Bana ne boyle gezemez benim arkadasim.
Sen söz vermistin pastayi hatirlatiyimmi hani eltiyin yaptigi seninde hüplettigin

kızlar kimse yokmu eşimin başı ağrıyormuş uyudu kızımda uyudu ben uyuyamadım sıkılıyorum
Uzat ayaklarını keyif yap yaa
Biraz dikkat et bakalım yediklerine falan.
Olsun bi tane kaçamak yaptın diye diyeti bozmak yok.
Bazen biride bana yapsa
Yarindan umutsutzm
Diyetisyen nasil geçti canım neler dedi bakiim

Uzat ayaklarını keyif yap yaa

Biraz dikkat et bakalım yediklerine falan.

Olsun bi tane kaçamak yaptın diye diyeti bozmak yok.

Diyetisyen nasil geçti canım neler dedi bakiim
Ay anlatirim tam bir hayalkirikligi suan sipalarin elinden zorla aliyom tableti Sonra teferruatli yazacam

Hic unuturmuyuuum cikolata bile canm cekmiyor inankiii :))
en guzeli yoksa baska turlu kendme gelicegm yok :))
Ben bu hafta ufak Capta rezil edecem
Haftaya genis Capta rezil edecem kilo vermezsen
Sonrada kusecem hala kilo vermezsen amaaaaa yolmadanda küsmem
ben yapiym benyapiym niye canm

Hani basari oykunu yazcaktin :)
Bulamadimki sayfalar degismis kk degismis ama aklimada
sen böyle yaparak büyük sorumluluk alıyorsun zaten bize örnek olman lazım. Sonra bizde seni rezil ederiz bak :) ceza veririz.
Ilaclar bide hastanede yatmaya alismisim inan bende Memnun degilim
Takima zarar verdimi hissedersem giderim zaten

canm ne gitmesi sakin bidaha boyle bisy deme lutfenn sen bizi diyetimize bagladn motivasyonumuzu yerine getirdin bidaha sakin boyle bisy deme tamammi kuserim baak (Zamanla kendni toparlicaksn kndine biraz zaman ver kuzum hersey zamanla yerine oturucaktir yapma boyle ..

Canm ben bu hafta -200 gramck vermism amaalerjlerm den oturu olablir canm nye bukadr az bende
bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…