Salata yiyeydinYok canmm dansla olmaz artk yarndan itibaren duzenli yuruys ve spora baslicm canm baska turlu olmuyor :) beerl beni yolucam inanki ama napiym evde olsm asla yemezdm ama gec kalkicaz evde yesem com gec olucak bu kdaeda ac duramazdm napymm amaa((
ama benn bu sabah tartildm yarn tartl.am zaten yedim gozlemeyi korkudan zaten cikaammaaamm :)))aramzda kalsn bayadr yememstm mideme dokundu resmen ck fenaymDuydum bile
Yarin tarti sonucuna Göre onu rezil edecem ben sözümü tutarim sonra ki hafta gine vermezse topik topik gezip rezil edecem
Ederiz tabi yokluğun farkediliyor. Hem haber verecektin bize ne olduğunu.Oyle canm ben bulcm artk ne tetikliyor bi gecsinde insallh :) beni merak etmiss iz ay cok seviindmm :))
yaparsın biliyorum ben. Selin dikkat et.Duydum bile
Yarin tarti sonucuna Göre onu rezil edecem ben sözümü tutarim sonra ki hafta gine vermezse topik topik gezip rezil edecem
Deliiii seni nasil merak etmemmmm
ama misafrlkte ayiip esim de atladi yemek yemedik filan diye kadn o kdar sofra kurdu napiymSalata yiyeydin
Karnin guruldadikca su ayran iceydin
Bana ne boyle gezemez benim arkadasim.ama misafrlkte ayiip esim de atladi yemek yemedik filan diye kadn o kdar sofra kurdu napiym( senn diyetisyen nasil gecti canm ne bilgiler aldin anlat bakalimm bende seni merak ettm :)
Iyide ediyom demi kizEderiz tabi yokluğun farkediliyor. Hem haber verecektin bize ne olduğunu.
yaparsın biliyorum ben. Selin dikkat et.
Ediyon ya bende korkudan bir öğün fazla kaçırırsam hemen diğer öğün dengelemeye çalışıyorum :)Iyide ediyom demi kiz
Doğruuu unutmuşum ben onu :) süpersin canım valla iyi yola getiriyon bizi.Masummmm
Kötü kadin müzeyyenim nede oösa
Hic unuturmuyuuum cikolata bile canm cekmiyor inankiii :))Bana ne boyle gezemez benim arkadasim.
Sen söz vermistin pastayi hatirlatiyimmi hani eltiyin yaptigi seninde hüplettigin
en guzeli yoksa baska turlu kendme gelicegm yok :))Iyide ediyom demi kiz
ben yapiym benyapiym niye canmBazen biride bana yapsa
Yarindan umutsutzm
Uzat ayaklarını keyif yap yaakızlar kimse yokmu eşimin başı ağrıyormuş uyudu kızımda uyudu ben uyuyamadım sıkılıyorum
Biraz dikkat et bakalım yediklerine falan.Geldim cancagizlarm misafrlige geldik ondan yazamadm ama dedm bi gireym kizlara haber vereym dr hanm bakti muayene etti ne oldugunu anlamak icin yama testi yapilmasi gerekiyor dedi hap ve krem verdi kasntiyi filan kesicekmis ellermede krem yazdi bu sekilde yolladi ne oldugmu a lamadm tahlil filanla anlasilmazmis ne tetikliyor benm farketmem gerekermis belki anlamadn bisy isrmis ondan olmusta olabilir dedi alerjik bi bunyem varmis herseyden olabilirmis
Olsun bi tane kaçamak yaptın diye diyeti bozmak yok.Ayy canlarrm bende sizii cok ozledm ama kiymali gozleme yedim ben bitane ama nye sabahhtan beri dogru duzgn bisy yemedm msafrlge gelncede ne verdilerse onu yedm ama bir tane aldm yannada salata ve ayrn aldm bi sekilde dengelemeye calistm yarn aynen devam artik napym
Diyetisyen nasil geçti canım neler dedi bakiimBazen biride bana yapsa
Yarindan umutsutzm
Ay anlatirim tam bir hayalkirikligi suan sipalarin elinden zorla aliyom tableti Sonra teferruatli yazacamUzat ayaklarını keyif yap yaa
Biraz dikkat et bakalım yediklerine falan.
Olsun bi tane kaçamak yaptın diye diyeti bozmak yok.
Diyetisyen nasil geçti canım neler dedi bakiim
sen böyle yaparak büyük sorumluluk alıyorsun zaten bize örnek olman lazım. Sonra bizde seni rezil ederiz bak :) ceza veririz.Bazen biride bana yapsa
Yarindan umutsutzm
valla keyif yapıyorum goncacım televizyonda bana kaldı.şekersiz neskafemide içtimUzat ayaklarını keyif yap yaa
Biraz dikkat et bakalım yediklerine falan.
Olsun bi tane kaçamak yaptın diye diyeti bozmak yok.
Diyetisyen nasil geçti canım neler dedi bakiim
Ben bu hafta ufak Capta rezil edecemHic unuturmuyuuum cikolata bile canm cekmiyor inankiii :))
en guzeli yoksa baska turlu kendme gelicegm yok :))
Bulamadimki sayfalar degismis kk degismis ama aklimadaben yapiym benyapiym niye canm
Hani basari oykunu yazcaktin :)
Ilaclar bide hastanede yatmaya alismisim inan bende Memnun degilimsen böyle yaparak büyük sorumluluk alıyorsun zaten bize örnek olman lazım. Sonra bizde seni rezil ederiz bak :) ceza veririz.
canm ne gitmesi sakin bidaha boyle bisy deme lutfenn sen bizi diyetimize bagladn motivasyonumuzu yerine getirdin bidaha sakin boyle bisy deme tamammi kuserim baakBen bu hafta ufak Capta rezil edecem
Haftaya genis Capta rezil edecem kilo vermezsen
Sonrada kusecem hala kilo vermezsen amaaaaa yolmadanda küsmem
Bulamadimki sayfalar degismis kk degismis ama aklimada
Ilaclar bide hastanede yatmaya alismisim inan bende Memnun degilim
Takima zarar verdimi hissedersem giderim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?