Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen takima zarar vermezsin ki aksine faydalı olursun bizi canlandırır motive edersin öyle düşünme lütfen. Yavaş yavaş toparlarsin kendini yormadan.

Sen takima zarar vermezsin ki aksine faydalı olursun bizi canlandırır motive edersin öyle düşünme lütfen. Yavaş yavaş toparlarsin kendini yormadan.
Yok kizlar henuz o durumda degilim zaten

Evet resim yükleyemedim bir türlü. Bu teknolojiyi zor öğreniyorum. Adım da Habibe.
Yüzeye yakın yaşayan balıklar hamsi, ,istavrit, palamut gibi daha güvenli, derinde yaşayanlar levrek, kefal, lüfer, barbunya gibi balıklar ağır metaller yönünden riskli, tabi marmara denizi ve boğazda yaşayan balıklar daha riskli.Ancak levrek ağır metale maruz kaldığında vücudunda biriktirmiyor, temizliyor ama o anda aldıysa atamadan da yakalanmış olabilir. Lüfer, midye vücudunda biriktiyor, o yüzden tehlikeli. Çipura ise 2 yaşına kadar 40 metre civarında yaşar 2 yaşından sonra daha derinlere iner. Yani büyük boy değil de küçüklerini tercih etmeliyiz.

ama benn bu sabah tartildm yarn tartl.am zaten yedim gozlemeyi korkudan zaten cikaammaaamm :)))aramzda kalsn bayadr yememstm mideme dokundu resmen ck fenaym yagli seyler hic bana gore degiil
Kendini strese sokma canım. Şu allerjiyi bir atlat. Sonra toparlarsın. Ama kendini kaptırma.

Ay anlatirim tam bir hayalkirikligi suan sipalarin elinden zorla aliyom tableti Sonra teferruatli yazacam
beril ya ergenlik krizlerini nasıl atlattın. Seninkiler bir de ikizler. Benim oğlan 2 gündür kriz geçirtiyor bana oklava değil merdaneyle girişeceğim yoksa.

Acayip yorgun hissediyorum kendimi yorulmusum sanirsam gündüz
Dinlen canım benim. Hastane işi streslidir de. Hafta sonu da tatilsin değil mi bu hafta.

Hiiii kim diyo gectini
Biz gecen yil girdik cikamiyoz bacim
Once kurslari biraktilar biri gitar biri piano calardi
Giyimleri hippi gibi
Balim käs alacam diye gözünün uzerinde bir nokta killa geciyor
Evde birbirlerini yiyolar odalari ayri ama sebep bulma uzmani oldular
Bana pek dokunamiyorlar cok picimdir
Egerki durduramiyorsam odalara kitler eldeki teli tableti alirim
Zaten hasonun agirligi yeter
Ama baba evde yokken hukumdarlar onuda anahtarla hallediyom

Diyetisyen konuma gelince
Diyetisyen diyemiyecegim bir Listem Yok cunku
Kan aldi sonucuna gore neden ne Kadar yiyecegimi belirleyen bir beslenme programiymis
4 ayaktan olusuyor metabolik balans deniyor
Kilodan ziyade benim kronik yorgunluguma ve uyku problemime cözum olacakmis.
Kisaca metabolizmama Format atacaz.bakalim kan sonucu gelince daha teferruatli anlatacakmis

Islerimi anca bitirdim yatıyorum şimdi. Cipuranin kucugunu severim bende ama hamsi yiyemiuorum çok kötü yapiyo mide bulantısı ve çıkarmadan rahat edemiyorum nedense.istavriti tercih ediyoruz küçük baliklardan.
Bizim biraz daha var o dönemlere bakalım nasıl atlaticaz.

Cok zorrrrr resmen krize giriyolar eeee kolaymi lipidolar harekete hazirlaniyor.hele adet olma fasli varki hic anlatmayim

huuuu niye erken yattiniz ya ben henuz 7500 kelime konusma ve on bin milyon kelime mesaj yazma kontenjanimi dolduramadim.
uyuyamiyorum kizlar yardim yok yok imdattttttttttttttttttt

gecenin bu satinde zirvalayacagim tek yer burasi kusura bakmayin ama istiyorsaniz bakin ama uyaninnnnnnnnnnn

sizde ne gi i srunlar var erkek cocuk ya merak ettiimm

Ay cnm sende cok fenasinne kada kaliyorlar odada
bende pek anlamadm canm ama ins fayda gorursun tatlim m

huuuu niye erken yattiniz ya ben henuz 7500 kelime konusma ve on bin milyon kelime mesaj yazma kontenjanimi dolduramadim.
uyuyamiyorum kizlar yardim yok yok imdattttttttttttttttttt

gecenin bu satinde zirvalayacagim tek yer burasi kusura bakmayin ama istiyorsaniz bakin ama uyaninnnnnnnnnnn
bende dun aksam tavk gibi uyumusm baktm herkes uyuyor ev sessiz dayanamadm sanrim :) yagmurlu havada uyumayi cok severiim bu aradaa gunaaaydiin :))

Bunu okumuştum bi ara ilgimi çekmişti. Buralarda varmı bilmiyorum sen bi dene bakalım.

Günaydın kızlar menümü yazayım sonra fırsat bulamayabilirim bugün işten erken çıkıcam akşamüstü izmire gitmeyi planlıyoruz. Yoldada bakarım yine telefondan.
Sabah 2 dilim cavdar ekmegi peynir yeşillik ıhlamur

Ara 5 badem 5 kuru üzüm

Öğlen 1 kepçe çorba tavuklu salata 3 kaşık yoğurtlu havuç salatası

Ara 1 mandalina

ara eve gelince 1 bardak kefir

Akşam kıymalı yumurta 1 dilim ekmek yeşil salata

Ara 1 hurma çay

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

Günaydın hatunlar. 3 gündür düzgün uyuyamamanın verdiği acayip bir enerjiyle doluyum. Birazdan sahaya çıkacağım. Arabada 45 dakika uyurum. Dönerken de bir o kadar uyurum.
Dünkü menüm:
07.30: 1 dilim kaşar peyniri, 1 dilim beyaz peynir, 3 adet ceviz, tereyağında 2 yumurta, çay, yeşil çay,
5 zeytin
10.30: 200 ml ayran
12.45: 2 lahmacun, 100 ml ayran
18.45:1 kase etli kuru fasulye, 3 adet çinekop, 1 kase salata, 3 kaşık yoğurt
21.00: 2 küçük elma, tarçınlı 150 ml süt
1682 kalori, 1,5 litre su, spor yok maalesef

Günaydın, dünkü menüm
Sabah
yağsız tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
Çay
Öğle
5 sıkım çiğköfte
bol yeşillik
Ayran
Ara
2 hurma
8 badem
Akşam
8 tane karışık yaprak lahana sarması (kıymalı)
yoğurt
1 Kepçe mercimek çorbası
Su 3 litre
Spor 30 dk yürüyüş+ 20 dk eliptik bisiklet

Şimdiden iyi yolculuklar sana o zaman. Menün güzel olmuş.
Kuru fasulyeyi yemesen iyiymiş. Sende götürmüşsün lahmacunları benim gibi afiyet olsun :)

Hiç duymamıştım böyle birşey, değişikmiş bakalım nasıl olacak. Bizimle paylaşırsın artık söylediklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…