tamm canm aksma gorusuruz optm :)Bayağı kalabalık ta olmuşuz, tam sohbet zamanı ama arkadaş bekliyor beni arazideki ölçümlerimizi hesaplayıp raporlayacağız. Öptüm.
Evet baya dirençli çıktı ama onunda sucu bende önceki yillarda hep 68 e inip bıraktım diyeti sigarayı biraktigimda 62 ydim 70 e ciktim her kilo vereyim dediğimde 68 den döndüm 72 75 derken en son 77 den sonra diyete başladım. Şimdi o yüzden takılıyorum ama geçen sonbahardan beri düzenli beslenmedim yazı izinli geçirdim 71 e çıktım şimdi yine 68 ama bu defa sabirsizlik yapmiycam kararliyim duzenli gidicem elbet inicem 68 in altinaaBazen gercekten katil ettirecek boyutta oluyorlar
Nedecez dayanacaz
Aaaaa ne guzel olmus cok tsk
Seninkide ne direniyor measallllllllah
Gerci sende inceldim diye simardin gibime geliyor
Üzüm cok sekerli bir svucta baya oluyor kayisi badem cevizimi denesenki yalniz biriniiiii
Begumun mesaji yokken bu nasil oldu anlamadim
Ben duymadım hiç ama ilk başladığımda spor yapmadım ben 2 ay kadar sonra yürüyüş e başlamıştım.Arkadaşlar bundan sonra bahane yok tamam. Asılalım şu işe.
Bir de soracağım soruya fikri olan varsa cevap verebilir mi? Bir komşum Almanya'da diyetisyene gitmiş ve o da kilo verememesinin sebebinin önce spor yaptığı için yağların kasların arasında hapsolması olduğunu söylemiş. Yıllarca uğraştığı halde komşum kilo veremiyormuş. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.
Önce diyet yapıp yağları eritmek belli bir süre sonra da spora başlamak gerekiyormuş dediğine göre.nasil yani sabah spor yaptigi icn filanmi ama bi sekilde spor yapp kalori harciyor nasil bisymiski o anlatmak istedigi aksm yeme isi bitince spor yapin demekmii
aslinda mantikli ilk bi gidn gitsin ondan sonra zorlandign kisimda spor devreye girsin mantigi hmm guzelmisÖnce diyet yapıp yağları eritmek belli bir süre sonra da spora başlamak gerekiyormuş dediğine göre.
Bende buna katiliyorum nezaman spor yapsam daha az kilo veriyorum sizede soylemistim biara belki benimkide ondandirÖnce diyet yapıp yağları eritmek belli bir süre sonra da spora başlamak gerekiyormuş dediğine göre.
Dene bi canm ilk sporsuz sonra bakarsin ona gore bende mi denesem napsm zaten cok yapamiyormBende buna katiliyorum nezaman spor yapsam daha az kilo veriyorum sizede soylemistim biara belki benimkide ondandir
napym cnm aksam yemegmi yedim cok doydm cocuklarla enerji bosaltiyoruzkizlar napiyosunuuuz
tamm canm kedilerini naptn gorebildinmi hickac gundur arkadaslarlayim yazamiyorum cok haberiniz osoun bugun eve geccem
of kış geldi ya. bu saatler geri alındığından beri kış depresyonundayım benEki Görüntüle 1288708 Biz yoldayız yağmur yağıyor fena
Sorma canm.geceler gecmiyor :))of kış geldi ya. bu saatler geri alındığından beri kış depresyonundayım ben
çok uzun ya hemen de hava kararıyor zatenSorma canm.geceler gecmiyor :))
Evet canm gunduz de zaten hava pusulu diyorm hep yatsam hic kalkmasamçok uzun ya hemen de hava kararıyor zaten
evet biz de sizden gördük kıskandık hemen yaptırdıkkEvet canm gunduz de zaten hava pusulu diyorm hep yatsam hic kalkmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?