Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet baya dirençli çıktı ama onunda sucu bende önceki yillarda hep 68 e inip bıraktım diyeti sigarayı biraktigimda 62 ydim 70 e ciktim her kilo vereyim dediğimde 68 den döndüm 72 75 derken en son 77 den sonra diyete başladım. Şimdi o yüzden takılıyorum ama geçen sonbahardan beri düzenli beslenmedim yazı izinli geçirdim 71 e çıktım şimdi yine 68 ama bu defa sabirsizlik yapmiycam kararliyim duzenli gidicem elbet inicem 68 in altinaa

Begüm dun uğradı kilosunu yazdı sonra uok yine.
Ben duymadım hiç ama ilk başladığımda spor yapmadım ben 2 ay kadar sonra yürüyüş e başlamıştım.

Kizlar herkes dagilmis bende sabah eltme dun yedigim gozlemeyi soylemis bulundum sonrada icime dert oldu cani cekmistir dye ona yaptm verdm smdi ama eve birakmadm nolur nolmaz geerci canm hic istemiyor ama olsun ynede ispanak super oldu aksm yemegini iple cekiyorm :))

nasil yani sabah spor yaptigi icn filanmi ama bi sekilde spor yapp kalori harciyor nasil bisymiski o anlatmak istedigi aksm yeme isi bitince spor yapin demekmii
Önce diyet yapıp yağları eritmek belli bir süre sonra da spora başlamak gerekiyormuş dediğine göre.

Bende buna katiliyorum nezaman spor yapsam daha az kilo veriyorum sizede soylemistim biara belki benimkide ondandir
Dene bi canm ilk sporsuz sonra bakarsin ona gore bende mi denesem napsm zaten cok yapamiyorm
kizlar napiyosunuuuz
napym cnm aksam yemegmi yedim cok doydm cocuklarla enerji bosaltiyoruz

kac gundur arkadaslarlayim yazamiyorum cok haberiniz osoun bugun eve geccem
tamm canm kedilerini naptn gorebildinmi hic

ben de kıskandımmm bu takım ismi isini yönetime msj attım ama bi de direk kazene mi atsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…