bu ne kız hiçbişey yememişsin bugün acısını çıkarmadaMenum
Sabah limonlu ilik su 1 yumrta 2 dilim ekmek 5 zeytin peynir cay
Ara 1 elma
Oglen yok
Aksam 1 kiymali gozleme salata ve yogurt
Ara 3 kuck mandalina
1.5 lt su yarm saat yagmrlu havada yuryus ayagmda dolgu topuklar eslignde :))
güzel canım yine az yemişsin spor suda güzelGünaydın kızlar menümü yazayım sonra fırsat bulamayabilirim bugün işten erken çıkıcam akşamüstü izmire gitmeyi planlıyoruz. Yoldada bakarım yine telefondan.
Sabah 2 dilim cavdar ekmegi peynir yeşillik ıhlamur
Ara 5 badem 5 kuru üzüm
Öğlen 1 kepçe çorba tavuklu salata 3 kaşık yoğurtlu havuç salatası
Ara 1 mandalina
ara eve gelince 1 bardak kefir
Akşam kıymalı yumurta 1 dilim ekmek yeşil salata
Ara 1 hurma çay
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Canim Merak etme yaparimBerilim listenin son hali hazır ben telden tasiyinca renkler kayboluyor sen tasirmisin bebeem
Canm pek katilimi yok evet bilmiyormki nolucak :/usenmdim sayfalari dolastim begumun dogru durust bir katilimi olmamis.en azindan gunluk tek mesajla menu yada bahanede bildirmemis.anlamadim simdi ben bu isi yawwwwwwwwww.
gogom esnek kaptandir kimseyi incitemeez pamuk kalpli melek böylede olmazzzzz.degilmi yani
yaa cok fenasin nasilda kilolar verdin oyle ben cevap attm ama gelmemiski yne yaziym ama ilk haftam givi olmis ne guzel birnci olmustm o moda girmem lazm yne benimm ama canm baska bisy yemedmmkiibende anlamadim ama kan sonucu gelince daha ayrintili anlatacakmis paylasirim tabiki
bu gözlemeyi gördükce yolasim geliyor seni
nerdeeeeeeeeeeeee ben geldim bekliyon canim gördüm
ohhhhhhhhhh sen yokken yazdim bende canima degsin
ayrica masummm cok tebrikler canim ilk menulerine yaptigim yorumlar aklima geldi sen bu isi cözdun be canim
gogom iyi yolculuklar
ha birde bu begum hakkinda ne dusunuyorsun
Benm tek hayalm gireym kollarna gezeyim 2 adammla ama bakalm neler olur o gune kadat beni yanlarnda isterlermii korktm ackcasi tatlm bakalim nolucak biznkler devir gitgite degisiyor simdiden asiler zaten o zaman duusunemiyorm bileAraziye giderken sohbet yüzünden uyuyamadım, gidince yanımda götürdüğüm ama erinip giymediğim yağmurluğa rağmen ıslandım, geri dönerken de 10 dakika kadar kestirmişim. Saçlarımı kuruttum, ısındım biraz.
Benim eşim hafta sonu 1 gün göründüğü için arada bir telefonla korkutuyoruz, ama fayda etmiyor pek. Oğlum 13 yaşında 1,79 boyunda, 56 kilo oldu, spor da yapıyor. Artık höt deyince tepeme dikiliyor. Akşam kardeşinin kafasına eliyle sertçe dokununca kızımın kafası zonk diye duvara vurdu. Kızımla ilgilenirken onu da odasına gönderiyorum gitmiyor, suç bastırıyor. Korkudan kızımı 10.30'a kadar uyutmadım.
Bu diyeti duymuştum. Bence en mantıklı diyetlerden biri.
erkek çocuk zooor kardeş. İşin zor şimdiden korkutmayım da. Eşlerden pay biçin. Kızım o yaşta olsa odasına kilitlerim ama söz erkek çocuk olunca gücüm yetmiyor.
Aslında dün suçumu yazmıştım. Sana laf söyledim kendim de 2 tane yedim diye.
Öğlen lahmacun, akşam fasulye olmadı evet.
canm gozleme yediim ya iyikide yememstm belki dengeler diye avutuyorm kendmiiFazla uzaklaşmış olamaz
Oruç tutsaydin bari sevaba girerdin bune hiçbişey yememişsin.
Birkaç sayfa önce uyarı icerikli bir mesaj yazdimama henuz donmedi. Belki bunu okur diye yazayım bu haftada katilimi kötü olursa paylaşım yetersizliğinden diskalifiye etmeyi düşünüyorum.
Memnun gibiyim ama canım bugüne kadar veremediysem duzensizlik istikrarsızlık ve sabirsizliktan veremedigimi düşünüyorum o yuzden listeye uymaya çalışıyorum böylece düzenli yemek zorunda kalıyorum. B
u şekilde 68 direncimi kirabilirim
sanırım. Sabirsizligim yüzünden
izindeyken ayran detoksu bile yaptım
yanlış olduğunu bile bile . Yani benim
özetim bu.
Bazen gercekten katil ettirecek boyutta oluyorlarAraziye giderken sohbet yüzünden uyuyamadım, gidince yanımda götürdüğüm ama erinip giymediğim yağmurluğa rağmen ıslandım, geri dönerken de 10 dakika kadar kestirmişim. Saçlarımı kuruttum, ısındım biraz.
Benim eşim hafta sonu 1 gün göründüğü için arada bir telefonla korkutuyoruz, ama fayda etmiyor pek. Oğlum 13 yaşında 1,79 boyunda, 56 kilo oldu, spor da yapıyor. Artık höt deyince tepeme dikiliyor. Akşam kardeşinin kafasına eliyle sertçe dokununca kızımın kafası zonk diye duvara vurdu. Kızımla ilgilenirken onu da odasına gönderiyorum gitmiyor, suç bastırıyor. Korkudan kızımı 10.30'a kadar uyutmadım.
erkek çocuk zooor kardeş. İşin zor şimdiden korkutmayım da. Eşlerden pay biçin. Kızım o yaşta olsa odasına kilitlerim ama söz erkek çocuk olunca gücüm yetmiyor.
Aaaaa ne guzel olmus cok tskeksik kaldı mı ?
Seninkide ne direniyor measallllllllahFazla uzaklaşmış olamaz
Oruç tutsaydin bari sevaba girerdin bune hiçbişey yememişsin.
Birkaç sayfa önce uyarı icerikli bir mesaj yazdimama henuz donmedi. Belki bunu okur diye yazayım bu haftada katilimi kötü olursa paylaşım yetersizliğinden diskalifiye etmeyi düşünüyorum.
Memnun gibiyim ama canım bugüne kadar veremediysem duzensizlik istikrarsızlık ve sabirsizliktan veremedigimi düşünüyorum o yuzden listeye uymaya çalışıyorum böylece düzenli yemek zorunda kalıyorum. Bu şekilde 68 direncimi kirabilirim sanırım. Sabirsizligim yüzünden izindeyken ayran detoksu bile yaptım yanlış olduğunu bile bile . Yani benim özetim bu.
Üzüm cok sekerli bir svucta baya oluyor kayisi badem cevizimi denesenki yalniz biriniiiiiselam kızlar bugün geç gelebildim malum kızım huysuz olunca.menüm
Sabah:yarım patates kızartmasına 1 yumurta,peynir,çay
Öğle:şehriye çorbası,yoğurt,1 dilim ekmek
Ara:2 ceviz,1 tutam kuru çekirdeksiz üzüm
Akşam:1 tane fırında baget ,salata,ayran,1 dilim ekmek
Ara:neskafe 2,5 litre su
Begumun mesaji yokken bu nasil oldu anlamadim***4.TAKIM 385. ETAP***
uzmanvet ( /64.1/ 63.6/0.5 /%0.78 )
selinmehmethamza( / 81.8/81.6 / 0.2/%0.24 )
gogo2405 (/68.9/68.7 /0.2 /%0.29 )
oluroylebazen ( /77.3/76.5 / 0.8/%1.03 )
BegumD (/83.1/ 84/ +0.9/%-1.08 )
seyfo (/ 94.5 / 92.8/ 1.7/% 0.60) 383.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
masumcuk (82.0 / 80.5/ 1.5/%1.83 )
Beril77 (/78.2 / 75.5/2.7 /% 3.45 )
TAKIM ORTALAMASI % 0.89
Eeeeee korkulur bendenCanm pek katilimi yok evet bilmiyormki nolucak :/
yaa cok fenasin nasilda kilolar verdin oyle ben cevap attm ama gelmemiski yne yaziym ama ilk haftam givi olmis ne guzel birnci olmustm o moda girmem lazm yne benimm ama canm baska bisy yemedmmkii(
Benm tek hayalm gireym kollarna gezeyim 2 adammla ama bakalm neler olur o gune kadat beni yanlarnda isterlermii korktm ackcasi tatlm bakalim nolucak biznkler devir gitgite degisiyor simdiden asiler zaten o zaman duusunemiyorm bile
canm gozleme yediim ya iyikide yememstm belki dengeler diye avutuyorm kendmiicanm.begum ogrencimiydi oyle hatrlam ama hani oss ye grcekti galba dmii karstirmiyorm insallah
Yaa beriil supersiin inanmadm su an benm.ilk haftamda biyleydi hatta birnci olmustum ah ah :)) neler yaptn anlat dokul bakalimm :))
Canm begum girdi bi yogunum yazdi gi
Yok canm guzel gidiyorm bugn ama bisy sorcaaammbu ne kız hiçbişey yememişsin bugün acısını çıkarmada
tinlamam olurmu hic tatlm benm canimsin :)Eeeeee korkulur benden
Sen pek tinlamiyon beni sanirim
Bugunku süprizimden Sonra bakacaz
Menum
Ara 1 elma
Oglen yok
Ara 3 kuck mandalina
Berill kız tartıyı da mı korkuttun ne? Eksik mi tarttı yoksa. Ben noter onaylı istiyorum.gogo özel bir diyet uyguluyordun sence nasil sonuctan memnunmusun
bana az geliyor ama diyet özel diye birsey diyemiyorumki
2 lehmecunnnnnnnnnnnnn mu cokkkkkkkkkkkkkkk
aksamki kuru olmamis bence
sanirim kalori sayimi yapiyorsun
ben cok begenir oldum senin menuleri bacim ya.hele sarmayi diplememene hayran kaldim
Güzel olmuş menün de emzirdiğin için proteini biraz daha alabilirsin.selam kızlar bugün geç gelebildim malum kızım huysuz olunca.menüm
Ispanagi temizleYok canm guzel gidiyorm bugn ama bisy sorcaaamm
İspanagii soganla kavurup yesem olurmuuu haslayip tabii ..zarar verirmi diyete yemegini ben pek yiyemiyorm da ama kzarsaniz yapp yicem tabi
Kiz eskiler bilir ben genelde fotolardim bu kez aklima gelmedi.Berill kız tartıyı da mı korkuttun ne? Eksik mi tarttı yoksa. Ben noter onaylı istiyorum.
Lahmacun ve kuru fasulye aynı günde fazla oldu. Lahmacunu iki tane yememin sebebi de çok açtım bir önceki günün eksiği olsun diyelim olmaz mı?
Güzel olmuş menün de emzirdiğin için proteini biraz daha alabilirsin.
ama 1 avuç yemedimki 1 tutam yedim canım avucun çeyreği kadarBazen gercekten katil ettirecek boyutta oluyorlar
Nedecez dayanacaz
Aaaaa ne guzel olmus cok tsk
Seninkide ne direniyor measallllllllah
Gerci sende inceldim diye simardin gibime geliyor
Üzüm cok sekerli bir svucta baya oluyor kayisi badem cevizimi denesenki yalniz biriniiiii
Begumun mesaji yokken bu nasil oldu anlamadim
Çok az yemişsin gözleme dikkat çekmiyor.Menum
Ara 1 elma
Oglen yok
Ara 3 kuck mandalina
Dün gelmişti galiba onun dışında hiç görmedim.kizlar begüm nerde yada ben hic görmedim siz geldini gordunuzmu
Teşekkürler canım, hatırladın mı kurabiyeleri, dürümleri :)bende anlamadim ama kan sonucu gelince daha ayrintili anlatacakmis paylasirim tabiki
bu gözlemeyi gördükce yolasim geliyor seni
nerdeeeeeeeeeeeee ben geldim bekliyon canim gördüm
ohhhhhhhhhh sen yokken yazdim bende canima degsin
ayrica masummm cok tebrikler canim ilk menulerine yaptigim yorumlar aklima geldi sen bu isi cözdun be canim
gogom iyi yolculuklar
ha birde bu begum hakkinda ne dusunuyorsun
Evdeki hesap çarşıya uymamış uyuyamamışsın. Akşam kafeinli şeyler içme süt iç sadece belki rahat uyuyabilirsin.Araziye giderken sohbet yüzünden uyuyamadım, gidince yanımda götürdüğüm ama erinip giymediğim yağmurluğa rağmen ıslandım, geri dönerken de 10 dakika kadar kestirmişim. Saçlarımı kuruttum, ısındım biraz.
Akşam kendimi tuttum ama bu öğlen yine sarma yedim ve bu sefer biraz fazla oldugogo özel bir diyet uyguluyordun sence nasil sonuctan
memnunmusun
bana az geliyor ama diyet özel diye birsey diyemiyorumki
2 lehmecunnnnnnnnnnnnn mu cokkkkkkkkkkkkkkk
aksamki kuru olmamis bence
sanirim kalori sayimi yapiyorsun
ben cok begenir oldum senin menuleri bacim ya.hele sarmayi diplememene hayran kaldim
canım az olmuş sanki sen emziriyorsun...selam kızlar bugün geç gelebildim malum kızım huysuz olunca.menüm
Beril sen ne yaptın ya yanlış mı gördüm 3 kilomuydu o... seni seni bizi kandırıyon bi de halimden memnun değilim falan diye..Eeeeee korkulur benden
Sen pek tinlamiyon beni sanirim
Bugunku süprizimden Sonra bakacaz
yağına dikkat edersen bir sorun olmaz şekerim üstüne de yoğurt gayet güzel olur.Yok canm guzel gidiyorm bugn ama bisy sorcaaamm
İspanagii soganla kavurup yesem olurmuuu haslayip tabii ..zarar verirmi diyete yemegini ben pek yiyemiyorm da ama kzarsaniz yapp yicem tabi
biraz az oldu canım ama dikkat etmem gerekiyor zaten kızımdan dolayı onlrı bile aceleyle yiyorumÇok az yemişsin gözleme dikkat çekmiyor.
Dün gelmişti galiba onun dışında hiç görmedim.
Teşekkürler canım, hatırladın mı kurabiyeleri, dürümleri :)
Evdeki hesap çarşıya uymamış uyuyamamışsın. Akşam kafeinli şeyler içme süt iç sadece belki rahat uyuyabilirsin.
ergenlik dönemi herkese herşeye isyan edilen bir dönem biliyorsunuz. Küçük çocuklarınız artık birer yetişkin adayı kendi kararlarını vermek istiyorlar karışılmasından hoşlanmıyorlar evet birazda kavgacı oluyorlar. en iyisi onlarla çok karşı karşıya gelmemek, ılımlı yaklaşmak evet biliyorum çok zor sabrın sınırlarını zorluyorlar. Ama siz ne kadar çok çatışırsanız onlarda o kadar hırçın olacaktır.
Lahmacunları yazmışsın canım ben gözden kaçırmışım.
Akşam kendimi tuttum ama bu öğlen yine sarma yedim ve bu sefer biraz fazla oldu
canım az olmuş sanki sen emziriyorsun...
ayy bu tarf daha hosma gitti yumrtayla berbaer firina aticm bide uzerine peynir oh mis aksm yemegm hazir :))Ispanagi temizle
Sogani dogra uzerine az tut mincikla
Soganin yumusayinca ispanagi ekle yagsiz tavada pisir
Eger tavsanimmmm tutacak gibi olursa yudum yudum su ekle pisince uzerine yumurta kir
Karabiber pek yakisir hüppppp mideye
Kiz eskiler bilir ben genelde fotolardim bu kez aklima gelmedi.
Senin bu bahaneler ne zaman bitecek sekerim
Çok az yemişsin gözleme dikkat çekmiyor.
Dün gelmişti galiba onun dışında hiç görmedim.
Teşekkürler canım, hatırladın mı kurabiyeleri, dürümleri :)
Evdeki hesap çarşıya uymamış uyuyamamışsın. Akşam kafeinli şeyler içme süt iç sadece belki rahat uyuyabilirsin.
ergenlik dönemi herkese herşeye isyan edilen bir dönem biliyorsunuz. Küçük çocuklarınız artık birer yetişkin adayı kendi kararlarını vermek istiyorlar karışılmasından hoşlanmıyorlar evet birazda kavgacı oluyorlar. en iyisi onlarla çok karşı karşıya gelmemek, ılımlı yaklaşmak evet biliyorum çok zor sabrın sınırlarını zorluyorlar. Ama siz ne kadar çok çatışırsanız onlarda o kadar hırçın olacaktır.
Lahmacunları yazmışsın canım ben gözden kaçırmışım.
Akşam kendimi tuttum ama bu öğlen yine sarma yedim ve bu sefer biraz fazla oldu
canım az olmuş sanki sen emziriyorsun...[/
QUOTE]berilin cok fena dikkatni cektii amaaa ay evet canm ergenlk zor gercekten coxukluktan genclige gecis smdi dusundumde ben nler yaptn acaba kendm baknca sanki bisy yapmammsm gbi geliyor ama birde anne babaya sormak lazim
Canm sorma yok bide diyo takimi etkilersem giderm filan bak bakBeril sen ne yaptın ya yanlış mı gördüm 3 kilomuydu o... seni seni bizi kandırıyon bi de halimdeyiyimnun değilim falan diye..
yağına dikkat edersen bir sorun olmaz şekerim üstüne de yoğurt gayet güzel olur.
ay cnm ya bende oyleym onlari yediriyorm ki ben de rahat yiyimama yok olurmu ikiside tepemde yemek yiyorm yarisi sofraya yarisi bana :)biraz az oldu canım ama dikkat etmem gerekiyor zaten kızımdan dolayı onlrı bile aceleyle yiyorum
nasil yani sabah spor yaptigi icn filanmi ama bi sekilde spor yapp kalori harciyor nasil bisymiski o anlatmak istedigi aksm yeme isi bitince spor yapin demekmiiArkadaşlar bundan sonra bahane yok tamam. Asılalım şu işe.
Bir de soracağım soruya fikri olan varsa cevap verebilir mi? Bir komşum Almanya'da diyetisyene gitmiş ve o da kilo verememesinin sebebinin önce spor yaptığı için yağların kasların arasında hapsolması olduğunu söylemiş. Yıllarca uğraştığı halde komşum kilo veremiyormuş. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?