Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum

Sabah limonlu ilik su 1 yumrta 2 dilim ekmek 5 zeytin peynir cay

Ara 1 elma
Oglen yok
Aksam 1 kiymali gozleme salata ve yogurt
Ara 3 kuck mandalina

1.5 lt su yarm saat yagmrlu havada yuryus ayagmda dolgu topuklar eslignde :))
bu ne kız hiçbişey yememişsin bugün acısını çıkarmada

Berilim listenin son hali hazır ben telden tasiyinca renkler kayboluyor sen tasirmisin bebeem

güzel canım yine az yemişsin spor suda güzel

Berilim listenin son hali hazır ben telden tasiyinca renkler kayboluyor sen tasirmisin bebeem
Canim Merak etme yaparim
Buraya yalvar yakar kimseyi getirmek zorunda degiliz.begumde ortada ne ettigi nasil paylasiminin oldugu ve sonuc +
Bir mazereti de Yok beni diskalifiyesini istiyorum

Canm pek katilimi yok evet bilmiyormki nolucak :/
yaa cok fenasin nasilda kilolar verdin oyle ben cevap attm ama gelmemiski yne yaziym ama ilk haftam givi olmis ne guzel birnci olmustm o moda girmem lazm yne benimm ama canm baska bisy yemedmmkii (

Benm tek hayalm gireym kollarna gezeyim 2 adammla ama bakalm neler olur o gune kadat beni yanlarnda isterlermii korktm ackcasi tatlm bakalim nolucak biznkler devir gitgite degisiyor simdiden asiler zaten o zaman duusunemiyorm bile
canm gozleme yediim ya iyikide yememstm belki dengeler diye avutuyorm kendmii canm.begum ogrencimiydi oyle hatrlam ama hani oss ye grcekti galba dmii karstirmiyorm insallah
Yaa beriil supersiin inanmadm su an benm.ilk haftamda biyleydi hatta birnci olmustum ah ah :)) neler yaptn anlat dokul bakalimm :))
Canm begum girdi bi yogunum yazdi gi

Bazen gercekten katil ettirecek boyutta oluyorlar
Nedecez dayanacaz
eksik kaldı mı ?
Aaaaa ne guzel olmus cok tsk
Seninkide ne direniyor measallllllllah
Gerci sende inceldim diye simardin gibime geliyor

Üzüm cok sekerli bir svucta baya oluyor kayisi badem cevizimi denesenki yalniz biriniiiii
Begumun mesaji yokken bu nasil oldu anlamadim

Eeeeee korkulur benden
Sen pek tinlamiyon beni sanirim
Bugunku süprizimden Sonra bakacaz

bu ne kız hiçbişey yememişsin bugün acısını çıkarmada
Yok canm guzel gidiyorm bugn ama bisy sorcaaamm

İspanagii soganla kavurup yesem olurmuuu haslayip tabii ..zarar verirmi diyete yemegini ben pek yiyemiyorm da ama kzarsaniz yapp yicem tabi

Menum

Ara 1 elma
Oglen yok
Ara 3 kuck mandalina

Berill kız tartıyı da mı korkuttun ne? Eksik mi tarttı yoksa. Ben noter onaylı istiyorum.
Lahmacun ve kuru fasulye aynı günde fazla oldu. Lahmacunu iki tane yememin sebebi de çok açtım bir önceki günün eksiği olsun diyelim olmaz mı?

Güzel olmuş menün de emzirdiğin için proteini biraz daha alabilirsin.

İspanagii soganla kavurup yesem olurmuuu haslayip tabii ..zarar verirmi diyete yemegini ben pek yiyemiyorm da ama kzarsaniz yapp yicem tabi
Ispanagi temizle
Sogani dogra uzerine az tut mincikla
Soganin yumusayinca ispanagi ekle yagsiz tavada pisir
Eger tavsanimmmm tutacak gibi olursa yudum yudum su ekle pisince uzerine yumurta kir
Karabiber pek yakisir hüppppp mideye
Kiz eskiler bilir ben genelde fotolardim bu kez aklima gelmedi.
Senin bu bahaneler ne zaman bitecek sekerim

ama 1 avuç yemedimki 1 tutam yedim canım avucun çeyreği kadar

Menum

Ara 1 elma
Oglen yok
Ara 3 kuck mandalina

Çok az yemişsin gözleme dikkat çekmiyor.
kizlar begüm nerde yada ben hic görmedim siz geldini gordunuzmu
Dün gelmişti galiba onun dışında hiç görmedim.
Teşekkürler canım, hatırladın mı kurabiyeleri, dürümleri :)
Evdeki hesap çarşıya uymamış uyuyamamışsın. Akşam kafeinli şeyler içme süt iç sadece belki rahat uyuyabilirsin.
ergenlik dönemi herkese herşeye isyan edilen bir dönem biliyorsunuz. Küçük çocuklarınız artık birer yetişkin adayı kendi kararlarını vermek istiyorlar karışılmasından hoşlanmıyorlar evet birazda kavgacı oluyorlar. en iyisi onlarla çok karşı karşıya gelmemek, ılımlı yaklaşmak evet biliyorum çok zor sabrın sınırlarını zorluyorlar. Ama siz ne kadar çok çatışırsanız onlarda o kadar hırçın olacaktır.
Lahmacunları yazmışsın canım ben gözden kaçırmışım.
Akşam kendimi tuttum ama bu öğlen yine sarma yedim ve bu sefer biraz fazla oldu
canım az olmuş sanki sen emziriyorsun...

Eeeeee korkulur benden
Sen pek tinlamiyon beni sanirim
Bugunku süprizimden Sonra bakacaz
Beril sen ne yaptın ya yanlış mı gördüm 3 kilomuydu o... seni seni bizi kandırıyon bi de halimden memnun değilim falan diye..

yağına dikkat edersen bir sorun olmaz şekerim üstüne de yoğurt gayet güzel olur.

biraz az oldu canım ama dikkat etmem gerekiyor zaten kızımdan dolayı onlrı bile aceleyle yiyorum

ayy bu tarf daha hosma gitti yumrtayla berbaer firina aticm bide uzerine peynir oh mis aksm yemegm hazir :))

Arkadaşlar bundan sonra bahane yok tamam. Asılalım şu işe.
Bir de soracağım soruya fikri olan varsa cevap verebilir mi? Bir komşum Almanya'da diyetisyene gitmiş ve o da kilo verememesinin sebebinin önce spor yaptığı için yağların kasların arasında hapsolması olduğunu söylemiş. Yıllarca uğraştığı halde komşum kilo veremiyormuş. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.

Canm sorma yok bide diyo takimi etkilersem giderm filan bak bak ne fenasin :))
biraz az oldu canım ama dikkat etmem gerekiyor zaten kızımdan dolayı onlrı bile aceleyle yiyorum
ay cnm ya bende oyleym onlari yediriyorm ki ben de rahat yiyimama yok olurmu ikiside tepemde yemek yiyorm yarisi sofraya yarisi bana :)

Bayağı kalabalık ta olmuşuz, tam sohbet zamanı ama arkadaş bekliyor beni arazideki ölçümlerimizi hesaplayıp raporlayacağız. Öptüm.

nasil yani sabah spor yaptigi icn filanmi ama bi sekilde spor yapp kalori harciyor nasil bisymiski o anlatmak istedigi aksm yeme isi bitince spor yapin demekmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…