- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
bende sizi tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum kızlarKızlar takım olarak 3 . yüz beril bireyselde 1. Oldu. Tebrikler berilim hepimize maşallah. Bu istikrarı bozmayalim inşallah.
ay hep boyle gidelim birnci olalm insallah bende bi assm kendmi daha iyi olucazda hadi bakalim berilim tekrar tebrik ederrimKızlar takım olarak 3 . yüz beril bireyselde 1. Oldu. Tebrikler berilim hepimize maşallah. Bu istikrarı bozmayalim inşallah.
Caniim boyle olmasaydi keskee kendine dikkat et saglign herseyden onemli.. Opuldun :)herkesden Özür diliyorum arkadaşlar.yazdıklarınızı okudum haklisiniz.hiç giremedigim günlerde oluyo.takiminizi disardan takip etsem daha iyi olucak galiba.kimseyi uzmeye gerek yok.bir kac gundur doktorlardaydim.insilun direnci cikti b3nde arkadaslar.diyetisyenin ona göre bu diyet verdi artik bu hastaligi tedavi edicek sekilde beslenicem.
tekrar herkesten Özür diliyorum ve takimdan ayriliyorum.sanirim herkes icin en hayırlısı
iyi geceler
Konu hadtaliksa is degisir.zaman ayirabilirsen en azindan gunluk 5 mesaj Kadar idare ederiz.ayrilirsan 6 ay takimlara giremezsin.istersen haftaya kilosu sabit yazip izinli diyelimherkesden Özür diliyorum arkadaşlar.yazdıklarınızı okudum haklisiniz.hiç giremedigim günlerde oluyo.takiminizi disardan takip etsem daha iyi olucak galiba.kimseyi uzmeye gerek yok.bir kac gundur doktorlardaydim.insilun direnci cikti b3nde arkadaslar.diyetisyenin ona göre bu diyet verdi artik bu hastaligi tedavi edicek sekilde beslenicem.
tekrar herkesten Özür diliyorum ve takimdan ayriliyorum.sanirim herkes icin en hayırlısı
iyi geceler
Bir rezillik dahami istiyon simdidenHediye bana hediyeymis allahm cok utanyorm su ann kimblir kac kisi okucak dicekler bu pastaci borekci seliinn annm ben napacagm tartmda bozulduu zateen poof beriiiiiiiilllll
AferimmmmmmmYa nie naptm simdi inan bisy yemedm ispanagmi yedim tamam tartmdaciidn bozuldu pilimi bitti dedm ama yok ama esim yarn soz verdi yenisini alicaaak :))
EvetttttttCok kotusuuun uf uf
Bugun epey aferim aldinAlemsin beril guldurdun beni korktum hemidee kaçamak yok aslaaa
ortalama nye etkilenicek tatlmSelin senin derdinden takimi ve kendimi kutlayamadim.
Neyse kizlar süpersiniz.
Gogo sana demistim begum isini
Bak haftaya ortalama yine etkilenecek
Gogo uygun bir zamanda seninle konusmamiz lazimmmmmm özelllllAlemsin beril guldurdun beni korktum hemidee kaçamak yok aslaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?