Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

begum yanlis anlamazsan bir sey soylemek istiyorum.bugun cok sinirlendim hatta takimdan gitmeni bile dusundum taki mazaretine denk.ama ortada görünmeyip sonrada kilo alip gelince sinirlendim.
istersen destek olurum takim icin bizim icinnnnnnnnnnn

bende karisikkkkkkkkk bir durumdayim bu konuda ben cok siki spor yaparim yillardir halada onun ekmegini yiyorum.spor sart bence.

Mit yapamadim nasil görünmez oluyon.burda yazarken asagida adin cikmiyor senin nasil oluyor
Benim adım var asgida görünüyo yarın bakayım ben.
Biliyom
Cnm ya Birsey oldugunda karar alip alamayavsgimi soracaktim.illa sana danisayimmi yoksa verecegim kararda vardir bir bildigi diye guvenirmisin
Takimdaki herkesi taniyosun canım tabiki karar alırsın ben zaten senin kadar aktif değilim biliyosun. Ama haberleselim yinede aramızda.
sizi zor durumda birakmak istemiyorum ama takim da onemli benim için.daha oncede 5.takimdan mezun olmustum ben.kurallaei ve paylasimin ne kadar onemli oldugunu biliyorum.
o yuzden karar benim degil sizin olsun arkadaslar ?

ok o zaman burdayim ins daha sik
Paylaşım sorununu cozduysek tabiki bizimlasinnn

Sana yazarim ama eger cevap in gecikirse bildimi yaparim.

Selinn ben sana dedim Beril dediğini yapar dedim dikkat et dedim dinlemedin. Gördün mü şimdi :) kötü kadın Müzeyyen o...
Dogru dedn canm bunn farkina fazlasyla vardmm :)
sizi zor durumda birakmak istemiyorum ama takim da onemli benim için.daha oncede 5.takimdan mezun olmustum ben.kurallaei ve paylasimin ne kadar onemli oldugunu biliyorum.
o yuzden karar benim degil sizin olsun arkadaslar ?
Arkadaslarmin dedgi gbi daha cok bizimle olursan bizimle kal canm seni kaybetmek istemoyoruuz :)
ok o zaman burdayim ins daha sik
Supersin canm :)

hafta sonu yine azitmayin bak simdiden söylüyommmmm
Yok canm ben su spor isini halletmem lazm ne tavsiye edersn bana tatlimm

Kizlar. Nirdesiniz acebaaaaa
ben burdaym canm bi yandan esimle ilgleniyorm.bi yandan buraya bakiyirm :) surekli bisy yiyir masallah bizmkide :)

Tempolu yürüyüs simdilik yarim saatle basla kademeli arttir
Hetifine git yavru

Haso nöbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…