• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seyfocum listeye uyarim dersen yada yasaklara montigna'ci oneririm saglik acisindanda cok iyi karatayin ekmeklisi doyebilirim Kisaca , doyet deneyimi sayfalarinda var bakmak istersen .
Ben baktım okudum biraz mantıklı geldi bana şeker çok tehlikeli bir gıda ve diyet düşük glisemik indekse dayalı gerçekten karatay a benziyor.

bende yazayım kızlar
Sabah:yarım susamlı simit,1 tatlı kaşığı krem peynir,domates,3 zeytin,çay
öğle:yarım tabak patlıcan tavası,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt
Ara:sütlü neskafe
Ara:yarım nar
Akşam:annemlere gidince diyet patlıyo bende patlıyorum 3 lahmacun ,yeşillik,ayran
Ara:4 kremalı büsküvi,çay.böyle olmaz biliyorum liste yazıp dolaba asacağım ve dışına çıkmayacağım inşallah.2,5 litrede su içmişimdir heralde sporda yok

Sikiciiiii Tek kelime
Ben kahvesiz ölürüm
canm bi sure sonra alisirsin belki deme oyle :))

aaaa dogruuuuu canim hatirladim simdi kardesinin durumundaaan

senin cocuklar kac yasindaydii
Biri 3 une giricek ocakta digeri 1.5 canmcm :)
Günaydinnnn hanimlar
gunaydin canmcm :)

Diyetteyim ve mutsuzum modundayim bugun.
dur kiz daha birnci gun asil mutsuz berbat olan benm resmn coktum yani herseyi biraksm var :KK43:

Gogocum 2 senedir uyguluyorum canim . Gercekten etkili .. Tarihleri takip etmenizi siddetle tavsiye ederim :)

Berilim kiz bu halinle bile cok bir kilon yok canim :)

Gunaydin 4. Takimin guzelleri pat diye daldim ..
Hosgeldin canm benm ne guzel yaptn sanada akil danisacagm birazdan zaten :)
Abenimmmm Biz citirizya menüler oyle
Sen selinin menulerini gorseydinnnn
Ne varmis benm menulernde artk oyle degl canmcmm :)
4 tane dondurulmus yumurtammmmm varrrrrr
Giderse....
Ne ederim?....
o ne demek kiz :)

Ben çamaşır asicam sonra yemek yapıcam görüşürüz yine.
Kolay gelsin goncacm :)
bende yazayım kızlar
Akşam:annemlere gidince diyet patlıyo bende patlıyorum 3 lahmacun ,yeşillik,ayran
Ara:4 kremalı büsküvi,çay.böyle olmaz biliyorum liste yazıp dolaba asacağım ve dışına çıkmayacağım inşallah.2,5 litrede su içmişimdir heralde sporda yok
canm aksamdan sonrasi kotu olmus bugn daha dikkatli :)

bende yazayım kızlar
1 lahmacun tamam 2 yide anlarım 3 lahmacun ney yahu üstüne 4 kremalı bisküvi nutkum tutuldu beril senide rezil etmeden paylaşım da toparlaman lazım kuzum.

Kizlar basima ne geldi ben bugn buyuk bir hevesle tartldim dedm belki az bisy daha gitmistir diyerekten birde ciktimki ne gorebilirm 84 kilo diyor yeni aldigm tarti naspicm ben simdi eski tarrtmi bozuktu bumu disardada hic tartilmadm ben bilmiyorm o yuzden ama kafayu yiyeblirm su napicm bu hafta o kdar kilo alms gibimi gozukucem butun motvasyonm gitti resmen en bastan basliycam simdi dunku menumude yazy.

Sabah 1 haslanns yumrta 5 zeytin bir parca peynir salatalik ceyrek simit

Ara 2 mandalina

Oglen tuzsuz fasulye tursusu karalahana yemegi 2 kepce
Ara 2 mekke hurmasi
Aksam izgata tavuk ve salata
Spor yuruyus suresini bilmiyorm 2 lt su

1 lahmacun tamam 2 yide anlarım 3 lahmacun ney yahu üstüne 4 kremalı bisküvi nutkum tutuldu beril senide rezil etmeden paylaşım da toparlaman lazım kuzum.
evet haklısın lahmacunlar küçüktü ama yaa büsküvide olmadı biliyorum ama tutamadım kendimi çok iradesiz davrandım ama toparlandım kasım sonu hedef kiloma ulaşıp tartının resmini çekip paylaşacağım inşallah

Kizlar basima ne geldi ben bugn buyuk bir hevesle tartldim dedm belki az bisy daha gitmistir diyerekten birde ciktimki ne gorebilirm 84 kilo diyor yeni aldigm tarti naspicm ben simdi eski tarrtmi bozuktu bumu disardada hic tartilmadm ben bilmiyorm o yuzden ama kafayu yiyeblirm su napicm bu hafta o kdar kilo alms gibimi gozukucem butun motvasyonm gitti resmen en bastan basliycam simdi dunku menumude yazy.

Ara 2 mandalina

Ara 2 mekke hurmasi
menün güzel selincim az yemişsin.tartı mevzusu bendede oldu pili bitince değiştirmiştim bi baktım 2 kilo falan daha fazlayım mecburen o kiloyu kabul edip devam ettim.başkasının tartısındada hiç tartılmıyorum farklı gösterip moral bozuyor çünkü.sana tavsiyem kilon kaç çıkarsa çıksın sonunda kiloların hepsnin gideceğini düşünmen ve 1 eksik 2 fazla çokkafana takmaman.çünkü biliyosunki bu kilo senin değil bu kilolar emanet ve emaneti evrene geri vereceğiz:KK54:

Ara 2 mandalina

Ara 2 mekke hurmasi
Paniğe gerek yok canım eski tartinla bunun arasındaki fark ne kadar bana onu söyle.
Menün güzel düzenli olmuş.

Kizlar basima ne geldi ben bugn buyuk bir hevesle tartldim dedm belki az bisy daha gitmistir diyerekten birde ciktimki ne gorebilirm 84 kilo diyor yeni aldigm tarti naspicm ben simdi eski tarrtmi bozuktu bumu disardada hic tartilmadm ben bilmiyorm o yuzden ama kafayu yiyeblirm su napicm bu hafta o kdar kilo alms gibimi
gozukucem butun motvasyonm
gitti resmen en bastan basliycam
simdi dunku menumude yazy.

Ara 2 mandalina

Ara 2 mekke hurmasi
Srlinim tarti isini , eger eski tartiyla arsindaki farki kesin biliyorsan paylasim alaninda yazarsan puskutumnonu ayarliyor :)
Olsun bugunki kilonu biliyorsunya cumaya verip vermedigini biliriz :)

Menun guzel canim afiyet olsun ama sabah simit yerine tambugday tercih et :)

menün güzel selincim az yemişsin.tartı mevzusu bendede oldu pili bitince değiştirmiştim bi baktım 2 kilo falan daha fazlayım mecburen o kiloyu kabul edip devam ettim.başkasının tartısındada hiç tartılmıyorum farklı gösterip moral bozuyor çünkü.sana tavsiyem kilon kaç çıkarsa çıksın sonunda kiloların hepsnin gideceğini düşünmen ve 1 eksik 2 fazla çokkafana takmaman.çünkü biliyosunki bu kilo senin değil bu kilolar emanet ve emaneti evrene geri vereceğiz:KK54:
Haklisin canm ama nebiliym ben asagi inmeyi beklerken boyle olmasi morlmi bozdu napalm bursmdan devam artk :(
Paniğe gerek yok canım eski tartinla bunun arasındaki fark ne kadar bana onu söyle.
Menün güzel düzenli olmuş.
Tamm canm
3.4 fark oldu canm oof oof 80.6 dum oysa
Srlinim tarti isini , eger eski tartiyla arsindaki farki kesin biliyorsan paylasim alaninda yazarsan puskutumnonu ayarliyor :)
Olsun bugunki kilonu biliyorsunya cumaya verip vermedigini biliriz :)

Menun guzel canim afiyet olsun ama sabah simit yerine tambugday tercih et :)
tamm canm oraya yazaym ben hemen o zaman tamm canm bugn oyle yaptm zaten :) tesekkur edeerm bana yazip destek verdgibiz icn cok uuzulmustm inanki :(

Tamam bakarım şimdi. Izmir'e gidiyoruz diye yazdiydim cuma günü ama kısıtlı bi zaman olunca çok zor görüşmek daha uzun kaldigimda inşallah görüşürüz. Ancak kardeşimin isteklerini yaptım geçmiş olsuna gelenler oldu annemle başbaşa bile bi yarım saat kalabildik.
aaaa dogruuuuu canim hatirladim simdi kardesinin durumundaaan
Cocuklari yikadm hemen buraya geldim sizide cok ozledm :)

senin cocuklar kac yasindaydii

ayyy bana biseyler oluyor eski mesaji kopyaladim sonra gecmisi tam okuyamadim sayfalar acilmadi.ordan reklam sayfasi heldi.zaten artik ileti yazinca reklam sayfasi aciliyor.insani sinir ediyor.su playstore uygulamasi nekadar guzeldi ya

Tamam canım listede belirtip 2.5 ekliycez sorun kalmiycak.
tamm canm bende o kdar kilo aldm gibi gozukucek sanp hemde takimi dusurucem diye cok korkmustmsevindim su an :))

ayyy bana biseyler oluyor eski mesaji kopyaladim sonra gecmisi tam okuyamadim sayfalar acilmadi.ordan reklam sayfasi heldi.zaten artik ileti yazinca reklam
sayfasi aciliyor.insani sinir ediyor.su playstore
uygulamasi nekadar guzeldi ya
hix sorma canm banada oluyor surekli o telefonu firlatasim geliyor inanki

Back
X