• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menümü yazayım çok iç açıcı olmadı ama ne zamandır dikkat etmeye cabaliyorum bi gün kaçtı aradan.
Sabah 1 krep 1 dilim çavdar ekmeği peynir domates salatalık 1 tk reçel çay

Öğlen 2 pohaca tereyağında 1 yumurta domates peynir yola çıkmadan önce annemin israriyla yedim aslında planım meyveyle geçiştirmekti :KK23:

Akşam 1 susurluk ayrani kaşarlı tost

Su 2.5 lt
spor yok sabah pazar gezmesi yol hazırlığı sonra yolculuk.
başka yere gidince arada böyle oluyor canım yolda çok acıkırdın zaten yemeseydin.çok fazla değil bence

Abenim sen takimlara girmiyordun nasil olduda geldin inan hem sasirdim Hem sevindim.püsküütte gelirmiki bir gun
Beni aldattilarda ondan hahayyyyy ..
Berilim benim eski tanislar var kalis sultan falan eski 5. Takimdan . Tapuskuutum zamanindan . Onlar hep birlikte toplandilar hepsi eski dost benide cagirdilar . Bende totoyu sıkp girdim takima .. 1-2 ay
surdu kizlar havlu atti ben kaldim bide bijo.. Bende benim eski takimdan kizlari cagirdim sonrada damlam geldi paylasim alanina onuda kaptan olarak transfer etiik 7. Takim ayakta kaldi bugunki halinda iste ... Bende artik girmisken cikamadim damlaninda yardima ihtiyaci okuyor :) .. Zaten montignac linkindede yardimci oluyorum monti yapmak isteyenlere .. Anliycam ben diyet guruplarinin demirbasiyim puskuut gibi

Beni aldattilarda ondan hahayyyyy ..
Berilim benim eski tanislar var kalis sultan falan eski 5. Takimdan . Tapuskuutum zamanindan . Onlar hep birlikte toplandilar hepsi eski dost benide cagirdilar . Bende totoyu sıkp girdim takima .. 1-2 ay
surdu kizlar havlu atti ben kaldim bide bijo.. Bende benim eski takimdan kizlari cagirdim sonrada damlam geldi paylasim alanina onuda kaptan olarak transfer etiik 7. Takim ayakta kaldi bugunki halinda iste ... Bende artik girmisken cikamadim damlaninda yardima ihtiyaci okuyor :) .. Zaten montignac linkindede yardimci oluyorum monti yapmak isteyenlere .. Anliycam ben diyet guruplarinin demirbasiyim puskuut gibi
Bende demirbas yolunda saglam adimlarla ilerliyom
2 kez mezun oldum ben ikisindede 60 li sayilari gordum geri geldim
Eeeee diyette olmak icin önce sismanlamak lazim

kızlar bende bugün listeli bir diyete başlamak istiyorum liste olmayınca abartıp yiyorum.ayça kayayı takip ediyordum onun önerdiği bir diyete başlayacağım araştırıyorum:KK55:

Dokuzlu çayım limonlu suyum. Kör kelebek gibi oldum evde olunca napsam napsam deyip bi işten bi işe atıyorum kendimi :KK71:
:KK6::rolleyes:

Eklentiler

• 1415000381612.webp
    1415000381612.webp
    165,1 KB · Görüntüleme: 53
kızlar bende bugün listeli bir diyete başlamak istiyorum liste olmayınca abartıp yiyorum.ayça kayayı takip ediyordum onun önerdiği bir diyete başlayacağım araştırıyorum:KK55:
Seyfocum listeye uyarim dersen yada yasaklara montigna'ci oneririm saglik acisindanda cok iyi karatayin ekmeklisi doyebilirim Kisaca , doyet deneyimi sayfalarinda var bakmak istersen .

Back
X