- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Nasıl yani ama ben adımı görüyorum altta sen seyfo aeben masumcuk görünüyor birdeeeMasum seyfocum niye yazmiyonuz asagida goruyom sizi
Gogo görznmezlikten cik bakiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani ama ben adımı görüyorum altta sen seyfo aeben masumcuk görünüyor birdeeeMasum seyfocum niye yazmiyonuz asagida goruyom sizi
canım valla açık bırakıp gitmek zorunda kalıyorum kızım kucağımda şimdide izin verdiği sürece yazmaya çalışıyorumMasum seyfocum niye yazmiyonuz asagida goruyom sizi
başka yere gidince arada böyle oluyor canım yolda çok acıkırdın zaten yemeseydin.çok fazla değil benceDünkü menümü yazayım çok iç açıcı olmadı ama ne zamandır dikkat etmeye cabaliyorum bi gün kaçtı aradan.
Sabah 1 krep 1 dilim çavdar ekmeği peynir domates salatalık 1 tk reçel çay
Öğlen 2 pohaca tereyağında 1 yumurta domates peynir yola çıkmadan önce annemin israriyla yedim aslında planım meyveyle geçiştirmekti
Akşam 1 susurluk ayrani kaşarlı tost
Su 2.5 lt
spor yok sabah pazar gezmesi yol hazırlığı sonra yolculuk.
Beni aldattilarda ondan hahayyyyy ..Abenim sen takimlara girmiyordun nasil olduda geldin inan hem sasirdim Hem sevindim.püsküütte gelirmiki bir gun
Bende demirbas yolunda saglam adimlarla ilerliyomBeni aldattilarda ondan hahayyyyy ..
Berilim benim eski tanislar var kalis sultan falan eski 5. Takimdan . Tapuskuutum zamanindan . Onlar hep birlikte toplandilar hepsi eski dost benide cagirdilar . Bende totoyu sıkp girdim takima .. 1-2 ay
surdu kizlar havlu atti ben kaldim bide bijo.. Bende benim eski takimdan kizlari cagirdim sonrada damlam geldi paylasim alanina onuda kaptan olarak transfer etiik 7. Takim ayakta kaldi bugunki halinda iste ... Bende artik girmisken cikamadim damlaninda yardima ihtiyaci okuyor :) .. Zaten montignac linkindede yardimci oluyorum monti yapmak isteyenlere .. Anliycam ben diyet guruplarinin demirbasiyim puskuut gibi
Şimdi gorunuyomu gizlilik ayarını değiştirdim oldumu acabaGogo ismini sen görürsün Biz göremeyiz
Seyfocum listeye uyarim dersen yada yasaklara montigna'ci oneririm saglik acisindanda cok iyi karatayin ekmeklisi doyebilirim Kisaca , doyet deneyimi sayfalarinda var bakmak istersen .kızlar bende bugün listeli bir diyete başlamak istiyorum liste olmayınca abartıp yiyorum.ayça kayayı takip ediyordum onun önerdiği bir diyete başlayacağım araştırıyorum![]()
Profilden çevrimiçi durumu göster diye isaretledim altta ismimin görünmesi lazım şimdiNasil oluyor gorunmezlik
O benim yol arkadasimBeril kucuk kizin sana cok benziyor massllah cok tatli ...
bakayım aebencim teşekkür ederimSeyfocum listeye uyarim dersen yada yasaklara montigna'ci oneririm saglik acisindanda cok iyi karatayin ekmeklisi doyebilirim Kisaca , doyet deneyimi sayfalarinda var bakmak istersen .
Ah berilim ah oda gidecek malesefO benim yol arkadasim
Digerleri gidince Biz kalacaz
4 tane dondurulmus yumurtammmmm varrrrrrAh berilim ah oda gidecek malesef. Sen gene adama sahip ol ..