- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
canm bende birakma derm ne guzel baslamissn ama diyetini senn hayatina gore duzenlemesi lazm diye dusunuyirm uygulayacak olan sensin sonucta :)
a degisikmis canm paylasy bizimlede :)
ever ben isterm asure filan yapnadm zaten dusunmuyormda eve geldi onuda esim ve cocuklara yedirdim bitto cok sukur :))
79 olsam inan basks bisy istemem cunku 7 li rakamlari oyle ozledmki(
benm yogun gecti canm eltmlerdeydk orda kahvalti yaptk ordan koye piknige ciktk filan guzel bir gundu :))
piknik falan ne güzel olmuş ohh.valla bende artık 7 lileri özledim
canm ayni seyden bahsediyorsak benm kaynvalidem onu kabugyla berber sekerli filan pisiryor kasikla yiyorsun sonra normal kabaktan daha guzel bence ama ben yedimmiii yemedimm ben cok aramam zaten kabak :)
allah ben mi dikkat etmiyorum acaba ,hiç görmedim bizim pazarlarda öle
Yemem sterbest yiyecekler var
Ona Göre
Yapabilecegi sanmiyom ama deneyecem mesela kahve cay kola vs yok
Süt urunleri yok
Tavuk eti yok vs
yok yok yok muş beyaaa
Günaydın kızlar. ben de masumcuk'un dileğine katılıyorum.
Dünkü menüm:
11.00: Yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 yk. çilek reçeli, 5 zeytin, 1 dilim peynir, reçeli sürmek için bir parça pide ekmeği, çay
15.00: 1 elma
16.30: 1 cocostar (büyüğünden-190 kalori)
18.00: 1 tabak kızarmış yoğurtlu karnabahar, 3 yk. salçalı makarna, yarım kase salata, 1 yk. kavurma
20.30: 1 çay, yarım su bardağı tarçınlı süt
1150 kalori, 2 litre kadar su, yoğun ev işi olduğundan spor yok.
bu menü nasıl 1150 kalori ya bence olmaz.kızartma dolu bide cocostar bu ne
Vor yanlislik var bu Menü 1150 olamaz
Patates kizartmasi, kizartma karnibahar, makarna, cocostar vs....kalorili.baska bir sitede daha kontrol etsen.hatta tartip tam gramiyla girsen
kesinlikle katılıyorum
bende yazayım kızlar
Sabah:yarım susamlı simit,1 tatlı kaşığı krem peynir,domates,3 zeytin,çay
öğle:yarım tabak patlıcan tavası,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt
Ara:sütlü neskafe
Ara:yarım nar
Akşam:annemlere gidince diyet patlıyo bende patlıyorum 3 lahmacun ,yeşillik,ayran
Ara:4 kremalı büsküvi,çay.böyle olmaz biliyorum liste yazıp dolaba asacağım ve dışına çıkmayacağım inşallah.2,5 litrede su içmişimdir heralde sporda yok
3 lahmacun ve bisüvi
herkes bişey demiş zaten sen anladın daha bişey demiyorum bende
Kizlar basima ne geldi ben bugn buyuk bir hevesle tartldim dedm belki az bisy daha gitmistir diyerekten birde ciktimki ne gorebilirm 84 kilo diyor yeni aldigm tarti naspicm ben simdi eski tarrtmi bozuktu bumu disardada hic tartilmadm ben bilmiyorm o yuzden ama kafayu yiyeblirm su napicm bu hafta o kdar kilo alms gibimi gozukucem butun motvasyonm gitti resmen en bastan basliycam simdi dunku menumude yazy.
Sabah 1 haslanns yumrta 5 zeytin bir parca peynir salatalik ceyrek simit
Ara 2 mandalina
Oglen tuzsuz fasulye tursusu karalahana yemegi 2 kepce
Ara 2 mekke hurmasi
Aksam izgata tavuk ve salata
Spor yuruyus suresini bilmiyorm 2 lt su
geçen hafta bana da öle oldu ya çok moral bozluyor öle gerçekten.
menün güzel selincim az yemişsin.tartı mevzusu bendede oldu pili bitince değiştirmiştim bi baktım 2 kilo falan daha fazlayım mecburen o kiloyu kabul edip devam ettim.başkasının tartısındada hiç tartılmıyorum farklı gösterip moral bozuyor çünkü.sana tavsiyem kilon kaç çıkarsa çıksın sonunda kiloların hepsnin gideceğini düşünmen ve 1 eksik 2 fazla çokkafana takmaman.çünkü biliyosunki bu kilo senin değil bu kilolar emanet ve emaneti evrene geri vereceğiz![]()
ayy süpersin ne güzel ağzın bal yesin valla.evrene geri vermek heee