• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canm bende birakma derm ne guzel baslamissn ama diyetini senn hayatina gore duzenlemesi lazm diye dusunuyirm uygulayacak olan sensin sonucta :)

a degisikmis canm paylasy bizimlede :)

ever ben isterm asure filan yapnadm zaten dusunmuyormda eve geldi onuda esim ve cocuklara yedirdim bitto cok sukur :))

79 olsam inan basks bisy istemem cunku 7 li rakamlari oyle ozledmki :KK43:(
benm yogun gecti canm eltmlerdeydk orda kahvalti yaptk ordan koye piknige ciktk filan guzel bir gundu :))

piknik falan ne güzel olmuş ohh.valla bende artık 7 lileri özledim

canm ayni seyden bahsediyorsak benm kaynvalidem onu kabugyla berber sekerli filan pisiryor kasikla yiyorsun sonra normal kabaktan daha guzel bence ama ben yedimmiii yemedimm ben cok aramam zaten kabak :)

allah ben mi dikkat etmiyorum acaba ,hiç görmedim bizim pazarlarda öle

Yemem sterbest yiyecekler var
Ona Göre
Yapabilecegi sanmiyom ama deneyecem mesela kahve cay kola vs yok
Süt urunleri yok
Tavuk eti yok vs

yok yok yok muş beyaaa

Günaydın kızlar. ben de masumcuk'un dileğine katılıyorum :KK52:.
Dünkü menüm:
11.00: Yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 yk. çilek reçeli, 5 zeytin, 1 dilim peynir, reçeli sürmek için bir parça pide ekmeği, çay
15.00: 1 elma
16.30: 1 cocostar (büyüğünden-190 kalori)
18.00: 1 tabak kızarmış yoğurtlu karnabahar, 3 yk. salçalı makarna, yarım kase salata, 1 yk. kavurma
20.30: 1 çay, yarım su bardağı tarçınlı süt
1150 kalori, 2 litre kadar su, yoğun ev işi olduğundan spor yok :KK16:.

bu menü nasıl 1150 kalori ya bence olmaz.kızartma dolu bide cocostar bu ne

Vor yanlislik var bu Menü 1150 olamaz
Patates kizartmasi, kizartma karnibahar, makarna, cocostar vs....kalorili.baska bir sitede daha kontrol etsen.hatta tartip tam gramiyla girsen

kesinlikle katılıyorum

bende yazayım kızlar
Sabah:yarım susamlı simit,1 tatlı kaşığı krem peynir,domates,3 zeytin,çay
öğle:yarım tabak patlıcan tavası,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt
Ara:sütlü neskafe
Ara:yarım nar
Akşam:annemlere gidince diyet patlıyo bende patlıyorum 3 lahmacun ,yeşillik,ayran
Ara:4 kremalı büsküvi,çay.böyle olmaz biliyorum liste yazıp dolaba asacağım ve dışına çıkmayacağım inşallah.2,5 litrede su içmişimdir heralde sporda yok

3 lahmacun ve bisüvi:KK11:
herkes bişey demiş zaten sen anladın daha bişey demiyorum bende

Kizlar basima ne geldi ben bugn buyuk bir hevesle tartldim dedm belki az bisy daha gitmistir diyerekten birde ciktimki ne gorebilirm 84 kilo diyor yeni aldigm tarti naspicm ben simdi eski tarrtmi bozuktu bumu disardada hic tartilmadm ben bilmiyorm o yuzden ama kafayu yiyeblirm su napicm bu hafta o kdar kilo alms gibimi gozukucem butun motvasyonm gitti resmen en bastan basliycam simdi dunku menumude yazy.

Sabah 1 haslanns yumrta 5 zeytin bir parca peynir salatalik ceyrek simit

Ara 2 mandalina

Oglen tuzsuz fasulye tursusu karalahana yemegi 2 kepce
Ara 2 mekke hurmasi
Aksam izgata tavuk ve salata
Spor yuruyus suresini bilmiyorm 2 lt su

geçen hafta bana da öle oldu ya çok moral bozluyor öle gerçekten.

menün güzel selincim az yemişsin.tartı mevzusu bendede oldu pili bitince değiştirmiştim bi baktım 2 kilo falan daha fazlayım mecburen o kiloyu kabul edip devam ettim.başkasının tartısındada hiç tartılmıyorum farklı gösterip moral bozuyor çünkü.sana tavsiyem kilon kaç çıkarsa çıksın sonunda kiloların hepsnin gideceğini düşünmen ve 1 eksik 2 fazla çokkafana takmaman.çünkü biliyosunki bu kilo senin değil bu kilolar emanet ve emaneti evrene geri vereceğiz:KK54:

ayy süpersin ne güzel ağzın bal yesin valla.evrene geri vermek heee:KK36::KK36::KK36:

işler çok kızlar arada okuyup yazabildim çabuk çabuk giremessem bi daha akşam teldenyazarım
öpüyorum herkesi

hee bu arada dünkü menümü yazmayacağım çünkü

sabah dışarda kahvaltı yaparken biraz kaçırdım(ekmek olarak yani)
ve tüm gün birdaha bişey yemedim
elma suyu içtim bir tek
kötü yaptım biliyorum ama böle oldu
bugün telafi günü

yok yok yok muş beyaaa

kesinlikle katılıyorum

ayy süpersin ne güzel ağzın bal yesin valla.evrene geri vermek heee:KK36::KK36::KK36:
Canm ins inecegiz ve birdaha yukarilara cikmak yok biz kendimize
inanalimyeterki :))

Canm benm kaynvalidem yetistiriyor bende evlennce gordm yoksa bende hic gormemistm ama cok guzel :)

Goncacm 80 diyorm 81.6 dum ben fark 2.5 benm kafa gitmis canm kusuruma bakma :)
Canım paylaşıma 2.6 yazmışsın tam doğru olanı hangisi
ayyy bana biseyler oluyor eski mesaji kopyaladim sonra gecmisi tam okuyamadim sayfalar acilmadi.ordan reklam sayfasi heldi.zaten artik ileti yazinca reklam sayfasi aciliyor.insani sinir ediyor.su playstore uygulamasi nekadar guzeldi ya
Evet yaa uygulama çok iyi oluyodu iyice garip oldu topik.
işler çok kızlar arada okuyup yazabildim çabuk çabuk giremessem bi daha akşam teldenyazarım
öpüyorum herkesi
Kolay gelsin sana canım

elma suyu içtim bir tek
bugün telafi günü
Olmamış evet bütün gün aç kalmak yanlış.

bende yazayım kızlar
Sabah:yarım susamlı simit,1 tatlı kaşığı krem peynir,domates,3 zeytin,çay
öğle:yarım tabak patlıcan tavası,2 dilim ekmek,1 kase yoğurt
Ara:sütlü neskafe
Ara:yarım nar
Akşam:annemlere gidince diyet patlıyo bende patlıyorum 3 lahmacun ,yeşillik,ayran
Ara:4 kremalı büsküvi,çay.böyle olmaz biliyorum liste yazıp dolaba asacağım ve dışına çıkmayacağım inşallah.2,5 litrede su içmişimdir heralde sporda yok
cok hos bir menu olmus canim
ne deyimki daha

canm bi sure sonra alisirsin belki deme oyle :))

Biri 3 une giricek ocakta digeri 1.5 canmcm :)
gunaydin canmcm :)

dur kiz daha birnci gun asil mutsuz berbat olan benm resmn coktum yani herseyi biraksm var :KK43:

Hosgeldin canm benm ne guzel yaptn sanada akil danisacagm birazdan zaten :)

Ne varmis benm menulernde artk oyle degl canmcmm :)
o ne demek kiz :)
gercekten mutsuzum sabah esimle basladik o halinden memnun ben ondan gizli 3 tane de kahve ictim yasak oldugu halde.ama gercekten bana gore degil die beynimi yanlis kotladim
1 lahmacun tamam 2 yide anlarım 3 lahmacun ney yahu üstüne 4 kremalı bisküvi nutkum tutuldu beril senide rezil etmeden paylaşım da toparlaman lazım kuzum.
yok be canim ben o kadarmi cadalozum.
diyetteyim gogooooooommmmmmmmmm
Kizlar basima ne geldi ben bugn buyuk bir hevesle tartldim dedm belki az bisy daha gitmistir diyerekten birde ciktimki ne gorebilirm 84 kilo diyor yeni aldigm tarti naspicm ben simdi eski tarrtmi bozuktu bumu disardada hic tartilmadm ben bilmiyorm o yuzden ama kafayu yiyeblirm su napicm bu hafta o kdar kilo alms gibimi gozukucem butun motvasyonm gitti resmen en bastan basliycam simdi dunku menumude yazy.

Sabah 1 haslanns yumrta 5 zeytin bir parca peynir salatalik ceyrek simit

Ara 2 mandalina

Oglen tuzsuz fasulye tursusu karalahana yemegi 2 kepce
Ara 2 mekke hurmasi
Aksam izgata tavuk ve salata
Spor yuruyus suresini bilmiyorm 2 lt su
aman ilahi uzuldugun seye bak.banada olmustu o hem her diyettekinin basina gelebilir.üzülme bebem hem hacimce kücülme daha etkili
Haklisin canm ama nebiliym ben asagi inmeyi beklerken boyle olmasi morlmi bozdu napalm bursmdan devam artk :KK43:
Tamm canm
3.4 fark oldu canm oof oof 80.6 dum oysa
tamm canm oraya yazaym ben hemen o zaman tamm canm bugn oyle yaptm zaten :) tesekkur edeerm bana yazip destek verdgibiz icn cok uuzulmustm inanki :KK43:
ay selin onemli olan aradaki fark kactan kaca dustugun degil suan.
tamm canm bende o kdar kilo aldm gibi gozukucek sanp hemde takimi dusurucem diye cok korkmustmsevindim su an :))

hix sorma canm banada oluyor surekli o telefonu firlatasim geliyor inanki
ben firlatiyomki ama yataga felan

yok yok yok muş beyaaa

kesinlikle katılıyorum

kizlar sanirim bir motivasyon eksikligindeyiz.

elma suyu içtim bir tek
bugün telafi günü
seninde menun cok guzel olmus
Canm ins inecegiz ve birdaha yukarilara cikmak yok biz kendimize
inanalimyeterki :))

Canm benm kaynvalidem yetistiriyor bende evlennce gordm yoksa bende hic gormemistm ama cok guzel :)
keske bu menulerle asagiya ineceginize bende inanabilsem kuzum

Vor yanlislik var bu Menü 1150 olamaz
Patates kizartmasi, kizartma karnibahar, makarna, cocostar vs....kalorili.baska bir sitede daha kontrol etsen.hatta tartip tam gramiyla girsen
Ama öğlen yok. Bir de karnabahar kızartmasına diyetkolikte baktım 200 gr 105 kalori. Fatte kızartma yoktu 2 kase yemeğini yazdım-125 kalori. Patates mcdonald'ın yazdım 105 kalori-diyetkolikte 1 avuç kızartma (15 gr) 80 kalori. EEE kaç etti hesaplayalım.
1 yumurta+yarım patates kızartması (195 kalori)
1 dilim beyaz peynir+ 5 zeytin (100)
1 yk reçel+ parça ekmek (80)
Akşam:
salata+yoğurt (80)
Karnabahar kızartması (125)
3 kaşık makarna (100 kalori)
1 yk kavurma-30 gr kadar (100 kalori). Paketi 100 gr idi. Ben 1/3'ünden daha az yedim.
Aralar:
1 orta boy elma (75)
cocostar (190)
yarım bardak süt+1 çk. tarçın (65)
110 kalori ben 1150 yazmıştım
:63:

günaydın canım kızartmalar fazla gibi geldi.akşamda canın tatlı istedi galiba ama tarçınlı sütle bastırmışsın güzel olmuş.kalori banada biraz az hesaplanmış gibi geldi habibecim
Tekrar hesapladım canım sanırım doğru. Öğlen yemeğini yemediğim için normal.

Gogocum 2 senedir uyguluyorum canim . Gercekten etkili .. Tarihleri takip etmenizi siddetle tavsiye ederim :)

Berilim kiz bu halinle bile cok bir kilon yok canim :)

Gunaydin 4. Takimin guzelleri pat diye daldim ..
Merhaba, hoş geldin.:KK52:

lütfen bu yazacaklarima kimse alinmasin ben genel dusuncelerimi paylasmak istiyorum.iki haftadir burdayim hatta bir cok takimda yazisiyorum.cogu takimi takip ediyorum.sanirim bizde bir motivasyon eksikligi var.sizler zayiflama askiyla buraya geldiyseniz gogo ve ben size bu motivasyonu veremedik sanirim.yada sizler diyete beynen hazir olmadan diyete kendinizi hazirlamadan zayiflamaya kalktiniz.inaninki once karar verin gidecek bu orami burami saran fazlaliklar diye..
yaptiniz menulerde gördügüm kadariyla buranin bir takim oldugunu hem takim ici hem takimlar arasi bir yarista oldugumuzun farkinda degiliz sanirim.ben hep derimki bizim savasimiz kendimizle bir haftaki onceki tartidaki rakami asagi cekmekten yana.ama malasefki takim ruhumuzda yok.mesela gecen haftaki ortalamamiz kotu degildi ama olmadi.hadi arkadasimizin cok gecerli bir mazareti vardi.diyecegim suki takim ruhu tasiyormusunuz.eger cevabiniz evetse bu menuler ne.yani yeni yda bilgisiz degilsiniz hepimizin az cok bir diyet bilgisi yada kulak asinaligi var.aslinda burda isim ve yediklerinizi soylemek istedim ama gercekten kirmak istemem kimseyi.bazen öyle menuler görüyorumki acaba disardan biri diyeti provoke etmek icinmi yazdi diye dusunuyorum.burdaki herkezin gercekten isi gucu kariyeri colugu cocugu var.ve biz gercekten birbirimize ve kendimize yardim icin burdayiz.burda en degerli seylerden biri olan zamanimizi veriyoruz.bazen cocuk agliyor es geciyoruz dur bir geliyom diye.bazen esle gececek zamanda burda iki mesaj daha yazalim diye es geciyoz.bazen yatacagimiz yere uykudan veragat edip burdayiz.yani zamani birbirimiz icin sele verirkende birseyler görelim ya.herkez kendine zayifliyor selin zayiflarsa bana para odemeyecek, gogo zayiflarsa benim bir karim olmayacak ama sevinclerine ortak olmak cogu seye degmezmi.biz sanal insanlariz ama inaninki bir cogunuzu gercek arkadaslara degismem.
kizlar bu menulerle bu yolculuk bitip hedefe ulasamayacagiz.arti duzeltelim diyede bir caba harcamiyoruz en cokta bunu anlamiyorum.bir arkadasin menusune ust uste su olmamis diyoruz bir bakiyomki menu yine oyle.bu konuda en cok masumu begenirim oyle degistiki yeme duzeni.ilk menuleri gördügümde ekrandan uzanip saclarini cekesim gelirdi.
fazla uzatmadan kizlar kendinize ceki duzen verin lütfen.gercekten zayiflamak istiyorsaniz nefsinize sahip cikin.bugune kadar yedikte ne oldu.
lütfen dediklerimi kisisel anlamayin.ayrica selin, gogo, masum isminizi kullandigim icin özur dilerim samimiyetimize guvendim.

Ama öğlen yok. Bir de karnabahar kızartmasına diyetkolikte baktım 200 gr 105 kalori. Fatte kızartma yoktu 2 kase yemeğini yazdım-125 kalori. Patates mcdonald'ın yazdım 105 kalori-diyetkolikte 1 avuç kızartma (15 gr) 80 kalori. EEE kaç etti hesaplayalım.
Akşam:
salata+yoğurt (80)
1 yk kavurma-30 gr kadar (100 kalori). Paketi 100 gr idi. Ben 1/3'ünden daha az yedim.
Aralar:
1 orta boy elma (75)
cocostar (190)

sen oyle diyorsan dogrudur.ilk bakista cok gibi geliyor göze

Selam uzmancin . Menu cok istah kabartici . Pek diyet menusude olmamis malesef .
evet canım ya Karataya başladım geçen hafta. Cuma ve pazar kırılma yaşadım. İnşallah bugün topladım. Vitamin-mineral eksikliğim yoktur umarım.

Dünkü menümü yazayım çok iç açıcı olmadı ama ne zamandır dikkat etmeye cabaliyorum bi gün kaçtı aradan.
Sabah 1 krep 1 dilim çavdar ekmeği peynir domates salatalık 1 tk reçel çay

Öğlen 2 pohaca tereyağında 1 yumurta domates peynir yola çıkmadan önce annemin israriyla yedim aslında planım meyveyle geçiştirmekti :KK23:

Akşam 1 susurluk ayrani kaşarlı tost

Su 2.5 lt
spor yok sabah pazar gezmesi yol hazırlığı sonra yolculuk.
Öğlenki poğaça olmayaydı iyiydi.

4 tane dondurulmus yumurtammmmm varrrrrr
Giderse....
Ne ederim?....
Kız 3. doğumu mu düşünüyorsun yoksa. Ben kaçırdım 3.'yü. eşim çok ısrar etti de şükür 40'ı geçtim.

evet canım ya Karataya başladım geçen hafta. Cuma ve pazar kırılma yaşadım. İnşallah bugün topladım. Vitamin-mineral eksikliğim yoktur umarım.

Kız 3. doğumu mu düşünüyorsun yoksa. Ben kaçırdım 3.'yü. eşim çok ısrar etti de şükür 40'ı geçtim.
ben hep istedim hatta gecen sene hamilelik oldu 10 haftalarda dusuk yaptim.3.dogum ama 4. cocuk olur olursa.benim ikizlerim var bilmem biliyormuydun.

ne deyimki daha

gercekten mutsuzum sabah esimle basladik o halinden memnun ben ondan gizli 3 tane de kahve ictim yasak oldugu halde.ama gercekten bana gore degil die beynimi yanlis kotladim

aman ilahi uzuldugun seye bak.banada olmustu o hem her diyettekinin basina gelebilir.üzülme bebem hem hacimce kücülme daha etkili

Canım yaa biraz adapte olmaya çalış en azından dene biraz.
Akşam:
salata+yoğurt (80)
Aralar:
1 orta boy elma (75)
cocostar (190)

Tamam kızma yaa öyle kızartma kızartma yazınca az gibi geldiydi.
lütfen bu yazacaklarima kimse alinmasin ben genel dusuncelerimi paylasmak istiyorum.iki haftadir burdayim hatta bir cok takimda yazisiyorum.cogu takimi takip ediyorum.sanirim bizde bir motivasyon eksikligi var.sizler zayiflama askiyla buraya geldiyseniz gogo ve ben size bu motivasyonu veremedik sanirim.yada sizler diyete beynen hazir olmadan diyete kendinizi hazirlamadan zayiflamaya kalktiniz.inaninki once karar verin gidecek bu orami burami saran fazlaliklar diye..
yaptiniz menulerde gördügüm kadariyla buranin bir takim oldugunu hem takim ici hem takimlar arasi bir yarista oldugumuzun farkinda degiliz sanirim.ben hep derimki bizim savasimiz kendimizle bir haftaki onceki tartidaki rakami asagi cekmekten yana.ama malasefki takim ruhumuzda yok.mesela gecen haftaki ortalamamiz kotu degildi ama olmadi.hadi arkadasimizin cok gecerli bir mazareti vardi.diyecegim suki takim ruhu tasiyormusunuz.eger cevabiniz evetse bu menuler ne.yani yeni yda bilgisiz degilsiniz hepimizin az cok bir diyet bilgisi yada kulak asinaligi var.aslinda burda isim ve yediklerinizi soylemek istedim ama gercekten kirmak istemem kimseyi.bazen öyle menuler görüyorumki acaba disardan biri diyeti provoke etmek icinmi yazdi diye dusunuyorum.burdaki herkezin gercekten isi gucu kariyeri colugu cocugu var.ve biz gercekten birbirimize ve kendimize yardim icin burdayiz.burda en degerli seylerden biri olan zamanimizi veriyoruz.bazen cocuk agliyor es geciyoruz dur bir geliyom diye.bazen esle gececek zamanda burda iki mesaj daha yazalim diye es geciyoz.bazen yatacagimiz yere uykudan veragat edip burdayiz.yani zamani birbirimiz icin sele verirkende birseyler görelim ya.herkez kendine zayifliyor selin zayiflarsa bana para odemeyecek, gogo zayiflarsa benim bir karim olmayacak ama sevinclerine ortak olmak cogu seye degmezmi.biz sanal insanlariz ama inaninki bir cogunuzu gercek arkadaslara degismem.
kizlar bu menulerle bu yolculuk bitip hedefe ulasamayacagiz.arti duzeltelim diyede bir caba harcamiyoruz en cokta bunu anlamiyorum.bir arkadasin menusune ust uste su olmamis diyoruz bir bakiyomki menu yine oyle.bu konuda en cok masumu begenirim oyle degistiki yeme duzeni.ilk menuleri gördügümde ekrandan uzanip saclarini cekesim gelirdi.
fazla uzatmadan kizlar kendinize ceki duzen verin lütfen.gercekten zayiflamak istiyorsaniz nefsinize sahip cikin.bugune kadar yedikte ne oldu.
lütfen dediklerimi kisisel anlamayin.ayrica selin, gogo, masum isminizi kullandigim icin özur dilerim samimiyetimize guvendim.
Ismimi kullanmana kizmadim diğer söylediklerini üstüme alındım takimda demirbaş olma yolunda hızla ilerliyorum ama bütün yaz hiçbişey yapmadım bu konuda. Internet le ilk tanistigimda esim hep uyarirdi kimseye guvenme nette öyle forumlara falan gerçek bilgilerini verme tanimadiklarinla yazışma vs vs o zaman aklımın ucundan gecmezdi hem zayıflayip hem hiç görmediğim insanlarla arkadaş olacağım yanliz forumda degil face de yada instagramda görüşüp izliycem aynı amaçla birlikte hareket edicem. 2013 nisanda gelmişim bu topiğe subattan nisana kadar 5 kilo vermiştim burda nisandan eylule 4 kilo verdim ve bir senedir 1 ileri 2 geri derken hala burdayım. Vermem gereken en az 5 kilo daha var inşallah verelim hep birlikte.

Evet doğru pişman oldum ama annemide kiramadim napiim

Canım yaa biraz adapte olmaya çalış en azından dene biraz.

Tamam kızma yaa öyle kızartma kızartma yazınca az gibi geldiydi.

Ismimi kullanmana kizmadim diğer söylediklerini üstüme alındım takimda demirbaş olma yolunda hızla ilerliyorum ama bütün yaz hiçbişey yapmadım bu konuda. Internet le ilk tanistigimda esim hep uyarirdi kimseye guvenme nette öyle forumlara falan gerçek bilgilerini verme tanimadiklarinla yazışma vs vs o zaman aklımın ucundan gecmezdi hem zayıflayip hem hiç görmediğim insanlarla arkadaş olacağım yanliz forumda degil face de yada instagramda görüşüp izliycem aynı amaçla birlikte hareket edicem. 2013 nisanda gelmişim bu topiğe subattan nisana kadar 5 kilo vermiştim burda nisandan eylule 4 kilo verdim ve bir senedir 1 ileri 2 geri derken hala burdayım. Vermem gereken en az 5 kilo daha var inşallah verelim hep birlikte.

Evet doğru pişman oldum ama annemide kiramadim napiim
Gogo alinmana uzuldum bir kac senedir beni tanidigini dusunmustum.sanirim haddimi astim.

ne deyimki daha

canm nebiliym sabah o rakami gorunce benm kafa gitti yani

Ben o zaman soyle diyorm benim menulerimde ne yanlissa acik acikk yazin ki benmde bir defterim var ben oraha hergun not aliym su olmus bu olmamis diye ok ben cunku eger soylenmezse kendmi kandirimm tamm canlarim

fazla uzatmadan kizlar kendinize ceki duzen
verin lütfen.gercekten zayiflamak istiyorsaniz
nefsinize sahip cikin.bugune kadar yedikte ne
oldu.
lütfen dediklerimi kisisel anlamayin.ayrica selin, gogo, masum isminizi kullandigim icin
özur dilerim samimiyetimize guvendim.
haklisin canm hepimiz elimizden geleni yapmaliyiz menulerle ilgili ben kendi adima dedigm gibi bana soylenenleri not alicam artik

ben hep istedim hatta gecen sene hamilelik oldu 10 haftalarda dusuk yaptim.3.dogum ama 4. cocuk olur olursa.benim ikizlerim var bilmem biliyormuydun.
bende 4 cocuk istyorm ama su an degil tabi genis aileyi cok seviyorm biz 2 kiz kardesiz o huzden hep buyuk aileye hevesim var benim :))

Canm bugunku menuleerimizi yarin veriyoruz biz ama ben su ana kadar olani yaziyim sana istersen

Sabah 1 buyuk dilim tb ekmegi peynirli yumurta salatalik maydanoz ve zeytin
Ara 5 badem
Oglen tavuk suyu corba
Ara 2 kuru kayisi 5 fistik
Aksam 5 izgara kofte kivircik salata ve yogurt

Yesilcay icip spor yapmakta bundan sonraki hedefim canm nasil bilmem ama

Canm bugunku menuleerimizi yarin veriyoruz biz ama ben su ana kadar olani yaziyim sana istersen

Sabah 1 buyuk dilim tb ekmegi peynirli yumurta salatalik maydanoz ve zeytin
Ara 5 badem
Oglen tavuk suyu corba
Ara 2 kuru kayisi 5 fistik

Aksam 5 izgara kofte kivircik salata ve yogurt

Yesilcay icip spor yapmakta bundan sonraki hedefim canm nasil bilmem ama

Cok guzel Menu afiyet olsun :)

Back
X