beci hadi bakalım inşallah pozitif çıkar
mylo eşşek kalfı ne demek canım ilk defa duyuyorum
deryacım niye sen mangaldan korkuyosun ki
pilav ya da ekmek yemezsen ızgara ile salatanın bir zararı yok hatta kilo vermene yardımcı olur protein
esracım allah gönlüne göre bir tatil nasip etsin canım
ama kilo almadan gel emi...
canım benim korkum geç saate yemiştim 21,30 sıralarında ama ekmek 1dili kadar yedim onuda salatanın sosuna bandım
herkeze günaydınnn
kuzucum valla kaçak gibi görünüyorum biliyorum ama kendi işimin dışında ekstradan 2 kişinin işini yapıyorum
orticim nasılsın ben kimseyi takip edememeye başladım yaaa offf
yaseminnn hadi bakalımmm sen şimdi havaalrdasındır gurubun en iyisiyim falannn:umursamaz:
a.s.
ne güzelll 3 hafta alabiliyosunuz bizde en fazla 1 er hafta şeklinde veriyorlar
kuzum arada uğra olmazmı yokluğunu hissettirme biz sadece hafta sonları bir yerlere gidecez bu sene 2 günlük kaçamak tatiller o bile yetiyor insana
banucum kuzucum kim bilir kaç yıldır orda çalışıyor
canım yaaa :çok üzgünüm:içeride 34 gün izin alacağım var ama kullanamıyorum malesef bide kızımın doğumgününde ve taşınırken falan alıcam 3-4 günlük izinler bizim şirkette böle işte 20 yıllık eleman olsan alamazsın izin bin bir surat çekersin amannn neyse
doğru özel sektör böyle hakkını bile gramla alıyorsun
beci hadi bakalım inşallah pozitif çıkar
mylo eşşek kalfı ne demek canım ilk defa duyuyorum
deryacım niye sen mangaldan korkuyosun ki
pilav ya da ekmek yemezsen ızgara ile salatanın bir zararı yok hatta kilo vermene yardımcı olur protein
esracım allah gönlüne göre bir tatil nasip etsin canım
ama kilo almadan gel emi...
slm kızlar
esracım hedefim 55 canım
kızlar sizdede böyle mi.bu sıralar diyet yapma hevesi hiç yok.tamma çok yemiyorum ama azimlide değilim rejime karşı.spor deseniz 1 hafta sonunda dün ilk defa yürüyüş ve egzersizlerimi tam yaptım.umarım geçicidir.
dün kahvalımı klasik yaptım.öğlen arkadaşa oturmaya gittim.orda biraz tuzlu biraz tatlı kaırdım eve gelince akşam yemeği sadece çorba içtim.birtanede şeftali yedim.
bu sabah yine klasik kahvaltımı yaptım.
az sonra bir şeftali yerim yine.
canım yemek istemiyor sonra akşama doğru acıkıyorum ya abur cubura yöneliyorum yada normal yemeği çok kaçırıyorum.
hasret canım sen buraya yaz listeyi toplu halde eklicez...
bir daha ki ay sınıfta kalman için verdiğin kiloların hepsini geri alman gerekiyor bu da pek mümkün değil dimi.....
herkese iyi akşamlar
yarın oğluşumun doğum günü belki yazışamam öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?