• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü de yazıp yatayım ben. Sabah vaktim olmayabilir.
07.30: tereyağında 1 yumurta, 2 ceviz, 1 dilim peynir, yeşillik, 5 zeytin, çay
10.30: yarım bardak ayran
12.00: yarım kase ıspanak, 1 küçük haşlanmış derisiz tavuk butu, yeşillik
15.00: 1 küçük elma, 200 ml ayran
18.30: 4 kaşık aşure, haşlanmış çeyrek tavuk göğsü,2 yk bulgur pilavı, 1 kepçe mercimek çorbası, yeşillik
1250 kalori, 2 litre su, öğlen 30 dakika 2,5 km yürüyüş

Çok yorulmussun okudum yazdıklarını. Yorucu sizin işiniz de bi taraftan çocuklar Allah kolaylık versin.
Benim kaderim bu. Özel sektör, kendi işim, kamu hep böyle denk geldi. Yalnız yazın iyi dinlendim. Benim projeler geç başladı, arada birkaç küçük proje oldu, çocuklar Kırşehir'deydi hafta sonları canım çıkıyordu ama. O yüzden diyete kolay odaklandım o zaman.

18.30: 4 kaşık aşure, haşlanmış çeyrek tavuk göğsü,2 yk bulgur pilavı, 1 kepçe mercimek çorbası, yeşillik
Güzel olmuş menün canım.
Benim kaderim bu. Özel sektör, kendi işim, kamu hep böyle denk geldi. Yalnız yazın iyi dinlendim. Benim projeler geç başladı, arada birkaç küçük proje oldu, çocuklar Kırşehir'deydi hafta sonları canım çıkıyordu ama. O yüzden diyete kolay odaklandım o zaman.
Kışın dışarda çalışmakta kolay değil ama usumekte kalori harcatiyomus.
Senin işin de öyle ama. Hem de acilde.
Acilde değilim neyseki yipratici orası.ameliyathanedeyim yorucu ama hasta yakınları falan yok tesellisi o en azından.
İyi geceler hatunlar. Leptinimizi salgılayalım artık, 1 saati kaçırdık ama.
Iyi geceler ah ah keşke 11 de yatabilsek ne iyi olurdu.

Kötü kötü. Yani çok kötü sayılmaz da. Sabah işyerine toplantı stresiyle gittim zaten. Merkezden sene sonu projeleri yetiştirin ödeyelim baskısıyla geldiler yine. Hafta sonu mesaileri başlıyor. Öğleden sonra da hesaplar, raporlar. İşyerinden çıktım tam aklıma dolapta unuttuğum malzeme geldi, geri dönüp aldım, otobüsü kaçırdım. Eve geldim yorgun argın, çocuklar kavga etmemişler en azından :KK60: dedim, sucu suyu getirmedi (bir önceki gün geç oldu diye getirmedi, bugünde yolda kalmış). Musluktaki suyu içmeyle içmeme arasında kaldım. Gözümden uyku akarken komşunun getirdiği aşureden aşırdım biraz, dünden kalan tavuğa pilav yaptım, çorbayı ısıttım, salata vs derken bulaşıkları yıkamadan uyumuşum 1 saat. Uyandım. Çocuklar ödevlerini yapmışlar, sucu suyu getirmiş, ben dinlenmişim :KK36:, çocuklar yine kavga etmemiş :KK60:. Önce oğluma söz verdiğim satrançta yenildim. Sonra ödev kontrolü, bulaşıklar, sabah için hazırlık, çamaşır katlama derken odamdayım artık. Bir dokun bin ah işit oldu sanki.
Sen ne yaptın canım. Senin okul hangisiydi.

İyi geceler canım. Bilgiler için sağol. Bugün ben de 5-10 dakika baktım da. Takviyeleri hangi firmadan alacağız diye tereddüt ettim. Ben balık alırken mutlaka kıyıya yakın yaşamayan, yüzey balıklarından tercih ediyorum. Kültür balığı almam kesinlikle, köy tavuğu yumurtası almaya çalışırım. Maalesef kefirim öldü yeni de alamadım. Sütümüz kendi çiftliğimizden geliyor ama maalesef ineklerimiz yayılmıyor, hazır süt yemiyle besleniyor. Bu merada gezdirme işi zor. Kültür ırkı ineklerin süt verimi yüksek ama gezmeye dayanamıyorlar.
Acıkma zaman zaman değişiyor. Bazen araziye çıkıp yorulduğum ve üşüdüğüm halde fazla acıkmıyorum bazen de kurt gibi acıkıyorum, masa başında oturduğumda kesinlikle acıkıyorum. Sanırım stres tetikliyor.

Arkadaşına geçmiş olsun caanım. Tanışma gününüzü ben de merak ettim. Sen de kendine iyi bak.

Cuma bence de iyi. Cumaları da seviyorum zaten.

oh masallah masallah cok dolu dolu olmus :)
ben sosyoloji bitirdim ustune aile danismanligi okudum.simdi aciktan da sosyal bilimler okuyorum haziranda da o bitcek.
kpss icin dersaneye gidiyorum.yarış atı yapti egitim sistemi bizi.ama sonuc sifir.

Yok canım yermiyim sabah tartiyi gördüm mutlu oldum inşallah yanlış tartmamistir diye dua ediyom.

Tamam canım.

Sen süper muhteşem pamuk kalpli bir arkadassin arkadasinda seninle karsilasip tanıştığı icin çok şanslı. Canimsin..
Niye yanlış tartsın doğrudur doğru böyle devam demekki :)
Akşam yaptığım salatam kızlar turpotu salatası. Hafif haşlayıp zeytinyağı limon sarımsak karabiberle sos yaptım üstüne ekşi nar ve 3 ceviz nasıl ama :kk77:
Afiyet olmuştur artık :) güzel görünüyor.
Menumude yazayim unutmadan :KK66:)
Sabah;1 dilim ekmek.yumurta.az peynir.sekersi4z cay
Ara.2 mandalina
Oglen.5 kasik pirasa.2 dilim ekmek
Ara.1 kucuk yagsiz tost
Ara.1 bardak ayran
Ara.1 elma
Aksam.2 kepçe corba.5 kasik z.y ispanak

2 litre su
Listeye göre yiyorsun sen galiba değil mi. Ama protein az olmuş ve su.
yok canm yanls degldir direncini kirdn artk devami gelicek canm :)

Bende kapuska gbi yaptm canm cok guzel oldu :) yap sende :)bruksel lahanasnida cok severimm :)
ben istermm utumde bittii oh ip atliycm smdi onnla berbaer iceym :)
Maşallah enerji dolusun :)
Üç defa aramı yaptin :KK57: fazla olmamış mı sanki

Yok hardal değil canım. Normal turpun üstünde ot kısmı olurya o sanırım. Izmirden aldım haftasonu buralarda yok.

Berilim sen geldin ya bildirimleri cumayami alsak tekrar benim listeyi yetistiremedigim zamanlar olmuştu o yüzden perşembe yapiyoduk bildirimleri.
Inşallah düzenli beslenmemin karşılığını alırım.
Bende kahve iccem canim çekti izinde olmanın iyi yani gece rahatça kahve içmek :KK49:
Turpotu yaz goggle a gorsellerde çıkıyo.
Cuma çok iyi olur hepimiz için :)

Kötü kötü. Yani çok kötü sayılmaz da. Sabah işyerine toplantı stresiyle gittim zaten. Merkezden sene sonu projeleri yetiştirin ödeyelim baskısıyla geldiler yine. Hafta sonu mesaileri başlıyor. Öğleden sonra da hesaplar, raporlar. İşyerinden çıktım tam aklıma dolapta unuttuğum malzeme geldi, geri dönüp aldım, otobüsü kaçırdım. Eve geldim yorgun argın, çocuklar kavga etmemişler en azından :KK60: dedim, sucu suyu getirmedi (bir önceki gün geç oldu diye getirmedi, bugünde yolda kalmış). Musluktaki suyu içmeyle içmeme arasında kaldım. Gözümden uyku akarken komşunun getirdiği aşureden aşırdım biraz, dünden kalan tavuğa pilav yaptım, çorbayı ısıttım, salata vs derken bulaşıkları yıkamadan uyumuşum 1 saat. Uyandım. Çocuklar ödevlerini yapmışlar, sucu suyu getirmiş, ben dinlenmişim :KK36:, çocuklar yine kavga etmemiş :KK60:. Önce oğluma söz verdiğim satrançta yenildim. Sonra ödev kontrolü, bulaşıklar, sabah için hazırlık, çamaşır katlama derken odamdayım artık. Bir dokun bin ah işit oldu sanki.

İyi geceler canım. Bilgiler için sağol. Bugün ben de 5-10 dakika baktım da. Takviyeleri hangi firmadan alacağız diye tereddüt ettim. Ben balık alırken mutlaka kıyıya yakın yaşamayan, yüzey balıklarından tercih ediyorum. Kültür balığı almam kesinlikle, köy tavuğu yumurtası almaya çalışırım. Maalesef kefirim öldü yeni de alamadım. Sütümüz kendi çiftliğimizden geliyor ama maalesef ineklerimiz yayılmıyor, hazır süt yemiyle besleniyor. Bu merada gezdirme işi zor. Kültür ırkı ineklerin süt verimi yüksek ama gezmeye dayanamıyorlar.
Acıkma zaman zaman değişiyor. Bazen araziye çıkıp yorulduğum ve üşüdüğüm halde fazla acıkmıyorum bazen de kurt gibi acıkıyorum, masa başında oturduğumda kesinlikle acıkıyorum. Sanırım stres tetikliyor.

Arkadaşına geçmiş olsun caanım. Tanışma gününüzü ben de merak ettim. Sen de kendine iyi bak.

Bayağı yoğun bir gün geçirmişsin Allah yardımcın olsun.
Güzel olmuş.

Günaydın. Hemen menümü yazayım.
Sabah
4 kaşık müsli+yarım bardak süt
Ara yok
Öğle
3 ızgara köfte+4 kaşık pilav+salata+ayran
Ara
Çeyrek muz+8 badem+2 minik petito çikolata+sütlü kahve
Akşam
1 tabak zeytinyağlı semizotu yemeği(bulgurlu)+salata+ ayran
Su 3 litre
Spor 25 dk eliptik bisiklet+200 ip atlama

Sabah
Ara yok
Öğle
Ara
Akşam
Su 3 litre
Öğleden sonra tatlı krizi geldi yazmayı unutmuşum :( Çoktandır canım tatlı istemiyordu dün ne oldu anlamadım. Beril nazara geldim gördün mü :)

Canm ne kdar yogunsun gercekten hayranlkla bakiyorm yetisebiliyorsn bu kadar seye :)

iyi geceler cniskolar yarin dersim var :*
allah zihin acikligi versin canm
Niye yanlış tartsın doğrudur doğru böyle devam demekki :)

Afiyet olmuştur artık :) güzel görünüyor.

Listeye göre yiyorsun sen galiba değil mi. Ama protein az olmuş ve su.

Maşallah enerji dolusun :)

Cuma çok iyi olur hepimiz için :)
cocuklar olduktan sonra byle oldu canm :)
Sabah
Ara yok
Öğle
Ara
Akşam
Su 3 litre
canm menu gzel ama petito ve tatli olmamis tabiki...

Öğleden sonra tatlı
krizi geldi yazmayı unutmuşum :KK43:
Çoktandır canım tatlı istemiyordu dün
ne oldu anlamadım. Beril nazara
geldim gördün mü :)
canm bugn cok dikkat olirmu bildirme azkaldi

.

Kizlar bnde menumu paylasym

Sabah domates cacik maydanoz ihlamur cayi peynir zaytin 2 haslanmis yumrta ve 1 parca ekmek doyana kadr yedim .

Ara 1 bardak ayran

Aksam kapuska yemegi izgara kofte 4 adet yannda izgara biber ve domates yogurt 1 lahana dolmasi doyana kadr yedim.
Yesilcay
2.5 lt su 200 ip atlama

Canm ne kdar yogunsun gercekten hayranlkla bakiyorm yetisebiliyorsn bu kadar seye :)

allah zihin acikligi versin canm

cocuklar olduktan sonra byle oldu canm :)
canm menu gzel ama petito ve tatli olmamis tabiki...

canm bugn cok dikkat olirmu bildirme azkaldi

.
Ekstradan tatlı yemedim ki sadece çikolata. Yanlış anlaşıldım herhalde aram tatlı krizi nedeniyle fazla oldu onu demek istedim :)

Sabah domates cacik maydanoz ihlamur cayi peynir zaytin 2 haslanmis yumrta ve 1 parca ekmek doyana kadr yedim .

Ara 1 bardak ayran

Aksam kapuska yemegi izgara kofte 4 adet yannda izgara biber ve domates yogurt 1 lahana dolmasi doyana kadr yedim.
Yesilcay
2.5 lt su 200 ip atlama
Valla nasıl yorum yapacağımı bilemedim 2 öğün olunca Karatay diyetinin ayrıntılarını da bilmiyorum.

Ekstradan tatlı yemedim ki sadece çikolata. Yanlış anlaşıldım herhalde aram tatlı krizi nedeniyle fazla oldu onu demek istedim :)

Valla nasıl yorum yapacağımı bilemedim 2 öğün olunca Karatay diyetinin ayrıntılarını da bilmiyorum.
Hmm anladm canm pardon ben ayrca yedin sandm canm o zaman o guzel menulerin hatrina cok olmams diyelim:)

Canm karatayda benm anladgm sindirdigm yedign zaman hercekten doyana kadr ama saglikli besi lerle tabi arada en az 5 saat bisy yemek yokki sndirm olsn leptn salgilanip vuct yaglari yaksin sonra yine doyana kadar yiyorsun meyveyi aksam badem cevz flan bunlatida kahvaltida yiyorsun ben onu yazmayi unuttm bir kucuk kasede kaysi ceviz badem yemistm ve hic acikmadm gundz aksamda oyle :)

Hmm anladm canm pardon ben ayrca yedin sandm canm o zaman o guzel menulerin hatrina cok olmams diyelim:)

Canm karatayda benm anladgm sindirdigm yedign zaman hercekten doyana kadr ama saglikli besi lerle tabi arada en az 5 saat bisy yemek yokki sndirm olsn leptn salgilanip vuct yaglari yaksin sonra yine doyana kadar yiyorsun meyveyi aksam badem cevz flan bunlatida kahvaltida yiyorsun ben onu yazmayi unuttm bir kucuk kasede kaysi ceviz badem yemistm ve hic acikmadm gundz aksamda oyle :)
Anladım canım iyi o zaman bakalım sonuçları nasıl olacak :)

Sabah
Ara yok
Öğle
Ara
Akşam
Su 3 litre
Dun ne yaşadık biz acaba akşam bende yedim çikolata. Onun dışında güzel olmuş canım.
Sabah oldu neredesiniz uykucular. Bu sabah danışanım yok gelinde sohbet edelim azcık :)
ben bugün geç kalkmayi tercih ettim kendime kahvaltı kuzucuguma öğlen yemeği hazırlıyorum.

Ara 1 bardak ayran

Yesilcay
2.5 lt su 200 ip atlama

Back
X