Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler tatlm hosgeldin :) evet canm bugn 2. Fnum simdlik guzel gidiyor bakalim :)İyi geceler hatunlar :)
Bugun disardaydim sizede gelemedim ..
Selin afiyet olsun canim menun guzel .. Karatayami basladin ??
Berilim menu olussun yazarim canim ..
ama ben burdaymm amaa :)Kimseler Yok
Neyse belki gelirsiniz diye bir iz birakmis olayim
yok cnm yazip internnette geziyorm mail gelince yine giryorm ondan tatlm :)Seni goremeyince asagida
Vardir yokluk icinde benlik .Inanin bos sayfa bekliyemiyecegim bugun damlagildede kimse Yok
Sweet Yok abenim Yok
Bende yokum
Eee gıttinizmi aşağıda kimsenin adı yok.
Canlar ben gizlide degilim :) ama bulask flan yikadm ondan canm geldm simdk herkes firari bu aksm desenize :)Topluca gorunur olun kizlar bu gizli mod hos olmadi
Selam gorunmez arkadaslar ahaha ..
Selincim ben ne yapiyorum himm diyet yok canim izinliyim . Sohbetim vardi bugun ona gitmistim . Birde halilari yikama vermistim onlar geldi firsat buldukca odalari temizleyip yerlestiriyorum .. Simdide utuyapiyorum[/
QUOTE]hic bitmyen ev isleri ben hergn yapiyorm ynede bitiremyorm canm utuerimi dun hallettm yarnda mutfak dolaplarmi bi elden geciricem :)
canm ya :) bende azck oturdm usudm cok isinmaya calisiyirm :)Ben dönüyorum evime. Bak adım adım hesap veriyorum birde