• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim menümde şöyle.
Sabah 1 dilim kepek ekmek 2 dilim peynir 1 sürüm tereyağı 1 tk tahin pekmez domates salatalık

Öğlen 1 kepçe çorba 6 lahana sarması yoğurt

Ara kefir

Akşam 1 kepçe çorba 3 kaşık kavurma turpotu salatası 2 lahana sarması 1 biber 1 havuç turşusu

Arâ çayın yaninda 2 kare sütlü cikolata tutamadim kendimi

Gece yatmadan önce 1 bardak taylolhot ictim grip oluyomus gibi burnum falan tikaniyodu o da sekerli :(

Su 3 lt
Spor 20 dk yavaş 30 dk tempolu yürüyüş

Tartı yanlış tartmamis yine aynı çıktım tursuya cikolataya rağmen 68.3 :KK45::KK6:

Selam hanimlar
Aslinda erken uyandim ama misafir var evde kahvalti banyo derken anca yola cikacaz.
Gordugum kadariyla masumm hanim kararli adimlarini cukulatayla sekteye ugratmis.
Birde bazi Arkadaslar karatay cagatay diyetleri yapiyor yorumsuz kalyorum cünkü icerigini bilmedigim birseyi yorum yapmak hos gelmiyor

Kizlar bnde menumu paylasym

Sabah domates cacik maydanoz ihlamur cayi peynir zaytin 2 haslanmis yumrta ve 1 parca ekmek doyana kadr yedim .

Ara 1 bardak ayran

Aksam kapuska yemegi izgara kofte 4 adet yannda izgara biber ve domates yogurt 1 lahana dolmasi doyana kadr yedim.
Yesilcay
2.5 lt su 200 ip atlama
Seninki tam karatay olmuş selinim ben ekmeği kesme derim esmer ekmek ye b vitamini için. Birde öğlen yiyince akşam daha az yeniyo.
Selam hanimlar
Aslinda erken uyandim ama misafir var evde kahvalti banyo derken anca yola cikacaz.
Gordugum kadariyla masumm hanim kararli adimlarini cukulatayla sekteye ugratmis.
Birde bazi Arkadaslar karatay cagatay diyetleri yapiyor yorumsuz kalyorum cünkü icerigini bilmedigim birseyi yorum yapmak hos gelmiyor
Ben aeben in bahsettiği diyeti okudum biraz uymaya çalışıyorum ara öğün yememeyi deniyorum iyide gidiyor.

Anladım canım iyi o zaman bakalım sonuçları nasıl olacak :)
Bende merak ediyorm canm bakalim :))
Selam hanimlar
Ya niye ama yanlsmi yapiyorm onumu demek istedin canm sende bi incele bak bana mantkli geldi ve bu sekilde zayflayan bir cok insan var canm bakalm.ben bir denemek istyorm

Seninki tam karatay olmuş selinim ben ekmeği kesme derim esmer ekmek ye b vitamini için. Birde öğlen yiyince akşam daha az yeniyo.

Ben aeben in bahsettiği diyeti okudum biraz uymaya çalışıyorum ara öğün yememeyi deniyorum iyide gidiyor.
Canm kahvaltmi guzel yapiyirm ya zten oglene hic ac olmuyorm leptin hormonu icnde 5 saat flan bisy yememen gerek ben oyle anladm aksamada guzel bi menuyle gnu kapatiyorm ekmek konusnda haklisn ama canm azda olsa ycem sanrm :)

kizlar gobegimde kocaman catlaklar olmus aglicaktim nerdeyse napcam ben :KK43:
canm zayflayncami oldu badem.susam yagi filan sur benm gebelik catlaklarma iyi gelnisti ama insallah fayda eder

kizlar gobegimde kocaman catlaklar olmus aglicaktim nerdeyse napcam ben :KK43:
Bildiğim kadarıyla çatlaklar duzelmiyor canım olmadan önce önlem alabiliyosun. Ben hamileyken bi jel kullanmıştım karnımda yok çatlak ama eski bekarken kilo alip vermekten bacaklarimda var jel surmeme rağmen gecirmedi.

Kizlar kizlar bugn yine durgun sanrm m sayfamiz ben yemek yapmya gidiyorm firsat bulnca gelirm yine :)

Bende deryanin dunyasi izleyip örgü örüyorum akşam yemeğe arkadaşıma gidicez akşamüstü pazara gitcem.

Merhaba kızlar. Bu aralar fırsat bulamıyorum işler yoğunlaştı. Diyetisyene uğradım bugün vücut analizi için. Vücut yağ oranım bayağı düşmüş şükür. Toplamda yaklaşık 5 ayda 2,5 kg da kas kaybım olmuş kalan yağ ve su kaybı. Kaybettiğim kasımı geri istiyorum. Spora başlayacağım yoğun olarak. Karatay diyetini de diyetisyenimle konuştum ve ekmeği kesmeyi tavsiye etmedi. Ekmeğe tekrar geri dönebilirim. Aşırı proteinle beslenmenin zararlarından bahsetti. Ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum. Annemde böbrek taşı var, bende de kum çıkmıştı, eşimdeki böbrek taşı için de doktoru protein yönlü beslenmeyle alakalı demişti. Kafam allak bullak oldu:110:.
oh masallah masallah cok dolu dolu olmus :)
ben sosyoloji bitirdim ustune aile danismanligi okudum.simdi aciktan da sosyal bilimler okuyorum haziranda da o bitcek.
kpss icin dersaneye gidiyorum.yarış atı yapti egitim sistemi bizi.ama sonuc sifir.
Gerçekten öyle nasıl bir sistemdir bu. Oğlum da TEOG'a girecek. Fitili ben ateşledim şimdi de gece gece test çözüyor. Korkayım mı sevineyim mi bilmiyorum.

Günaydın. Hemen menümü yazayım.
Sabah
4 kaşık müsli+yarım bardak süt
Ara yok
Öğle
3 ızgara köfte+4 kaşık pilav+salata+ayran
Ara
Çeyrek muz+8 badem+2 minik petito çikolata+sütlü kahve
Akşam
1 tabak zeytinyağlı semizotu yemeği(bulgurlu)+salata+ ayran
Su 3 litre
Spor 25 dk eliptik bisiklet+200 ip atlama
Göze batan bir şey yok canım. Menün güzel olmuş. Yalnız glikoz şuruplu hazır yiyecekleri almamaya çalış. Bazen ben de kaçırıyorum.

Sabah domates cacik maydanoz ihlamur cayi peynir zaytin 2 haslanmis yumrta ve 1 parca ekmek doyana kadr yedim .

Ara 1 bardak ayran

Aksam kapuska yemegi izgara kofte 4 adet yannda izgara biber ve domates yogurt 1 lahana dolmasi doyana kadr yedim.
Yesilcay
2.5 lt su 200 ip atlama
Lahana dolması doyana kadar pek olmamış sanırım. İçinde bulgur mu pirinç mi vardı?

Hmm anladm canm pardon ben ayrca yedin sandm canm o zaman o guzel menulerin hatrina cok olmams diyelim:)

Canm karatayda benm anladgm sindirdigm yedign zaman hercekten doyana kadr ama saglikli besi lerle tabi arada en az 5 saat bisy yemek yokki sndirm olsn leptn salgilanip vuct yaglari yaksin sonra yine doyana kadar yiyorsun meyveyi aksam badem cevz flan bunlatida kahvaltida yiyorsun ben onu yazmayi unuttm bir kucuk kasede kaysi ceviz badem yemistm ve hic acikmadm gundz aksamda oyle :)
Meyveyi kesinlikle saat 15'den sonra yememek gerekiyor. Özellikle kahvaltıda yenmesi tavsiye ediliyor. Ben günde 1 elmanın dışında limonun suyunu ve kendini tüketiyorum.

Evet ara öğün yemek aslında angarya gibi geliyor. Birde leptin hormonunun salgılanması ve yağ depolarının kullanılması için 5 saat açlık gerekli.

Merhaba kızlar. Bu aralar fırsat bulamıyorum işler yoğunlaştı. Diyetisyene uğradım bugün vücut analizi için. Vücut yağ oranım bayağı düşmüş şükür. Toplamda yaklaşık 5 ayda 2,5 kg da kas kaybım olmuş kalan yağ ve su kaybı. Kaybettiğim kasımı geri istiyorum. Spora başlayacağım yoğun olarak. Karatay diyetini de diyetisyenimle konuştum ve ekmeği kesmeyi tavsiye etmedi. Ekmeğe tekrar geri dönebilirim. Aşırı proteinle beslenmenin zararlarından bahsetti. Ben bazen ipin ucunu kaçırıyorum. Annemde böbrek taşı var, bende de kum çıkmıştı, eşimdeki böbrek taşı için de doktoru protein yönlü beslenmeyle alakalı demişti. Kafam allak bullak oldu:110:.

Gerçekten öyle nasıl bir sistemdir bu. Oğlum da TEOG'a girecek. Fitili ben ateşledim şimdi de gece gece test çözüyor. Korkayım mı sevineyim mi bilmiyorum.

Göze batan bir şey yok canım. Menün güzel olmuş. Yalnız glikoz şuruplu hazır yiyecekleri almamaya çalış. Bazen ben de kaçırıyorum.

Lahana dolması doyana kadar pek olmamış sanırım. İçinde bulgur mu pirinç mi vardı?

Meyveyi kesinlikle saat 15'den sonra yememek gerekiyor. Özellikle kahvaltıda yenmesi tavsiye ediliyor. Ben günde 1 elmanın dışında limonun suyunu ve kendini tüketiyorum.

Evet ara öğün yemek aslında angarya gibi geliyor. Birde leptin hormonunun salgılanması ve yağ depolarının kullanılması için 5 saat açlık gerekli.
Canm doyana kadar dolma yemeediiim 1 tane yedimizgara koftem kapuskam vardi ya genel olrak yedim demek istedm zaten kapuska cok doyurucydu :) dolma bulgurluydu canm ama 1 tane yedim ben :)

İyi akşamlar 4, mıntıka :KK68::KK68:

Ara 1 bardak ayran

Yesilcay
2.5 lt su 200 ip atlama

Bir kontrole geldim Selincim menün gayet güzel o bir parça ekmek den alacağın b vitamini için endişeleniyorsan hiç yeme derim yumurta süt kırmızı et baklagiller tereyağı balık çiğ kuruyemişler ve yeşil sebzeler den fazlasıyla b vitamini ihtiyacını karşılayabilirsin kuzum :KK19: sabah ekmek yerine çiğ 1 çay bardağı kuruyemiş yemelisin kahvaltına yeşillik çiğ havuç eklersen süper olur domaytesi mevsiminde yiyoruz tatlım:KK66:

Kötü kötü. Yani çok kötü sayılmaz da. Sabah işyerine toplantı stresiyle gittim zaten. Merkezden sene sonu projeleri yetiştirin ödeyelim baskısıyla geldiler yine. Hafta sonu mesaileri başlıyor. Öğleden sonra da hesaplar, raporlar. İşyerinden çıktım tam aklıma dolapta unuttuğum malzeme geldi, geri dönüp aldım, otobüsü kaçırdım. Eve geldim yorgun argın, çocuklar kavga etmemişler en azından :KK60: dedim, sucu suyu getirmedi (bir önceki gün geç oldu diye getirmedi, bugünde yolda kalmış). Musluktaki suyu içmeyle içmeme arasında kaldım. Gözümden uyku akarken komşunun getirdiği aşureden aşırdım biraz, dünden kalan tavuğa pilav yaptım, çorbayı ısıttım, salata vs derken bulaşıkları yıkamadan uyumuşum 1 saat. Uyandım. Çocuklar ödevlerini yapmışlar, sucu suyu getirmiş, ben dinlenmişim :KK36:, çocuklar yine kavga etmemiş :KK60:. Önce oğluma söz verdiğim satrançta yenildim. Sonra ödev kontrolü, bulaşıklar, sabah için hazırlık, çamaşır katlama derken odamdayım artık. Bir dokun bin ah işit oldu sanki.
Sen ne yaptın canım. Senin okul hangisiydi.

İyi geceler canım. Bilgiler için sağol. Bugün ben de 5-10 dakika baktım da. Takviyeleri hangi firmadan alacağız diye tereddüt ettim. Ben balık alırken mutlaka kıyıya yakın yaşamayan, yüzey balıklarından tercih ediyorum. Kültür balığı almam kesinlikle, köy tavuğu yumurtası almaya çalışırım. Maalesef kefirim öldü yeni de alamadım. Sütümüz kendi çiftliğimizden geliyor ama maalesef ineklerimiz yayılmıyor, hazır süt yemiyle besleniyor. Bu merada gezdirme işi zor. Kültür ırkı ineklerin süt verimi yüksek ama gezmeye dayanamıyorlar.
Acıkma zaman zaman değişiyor. Bazen araziye çıkıp yorulduğum ve üşüdüğüm halde fazla acıkmıyorum bazen de kurt gibi acıkıyorum, masa başında oturduğumda kesinlikle acıkıyorum. Sanırım stres tetikliyor.

Arkadaşına geçmiş olsun caanım. Tanışma gününüzü ben de merak ettim. Sen de kendine iyi bak.

Cuma bence de iyi. Cumaları da seviyorum zaten.

Rica ederim cnmm takviyeleri eczaonline veya botanik ecza dan alıyorum cnmm sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip edersen zaman zaman yapılan indirimlerden faydalanabilirsin :KK66: kutu süt içmektense açık süt içmek daha mantıklı bulabildiğimiz kadar doğalı artık yapacak birşey yok:KK51:

Berilcim arkadaşına geçmiş olsun kuzumm yokluğun belli olmuş:KK15:

İyi akşamlar 4, mıntıka :KK68::KK68:

Bir kontrole geldim Selincim menün gayet güzel o bir parça ekmek den alacağın b vitamini için endişeleniyorsan hiç yeme derim yumurta süt kırmızı et baklagiller tereyağı balık çiğ kuruyemişler ve yeşil sebzeler den fazlasıyla b vitamini ihtiyacını karşılayabilirsin kuzum :KK19: sabah ekmek yerine çiğ 1 çay bardağı kuruyemiş yemelisin kahvaltına yeşillik çiğ havuç eklersen süper olur domaytesi mevsiminde yiyoruz tatlım:KK66:

Rica ederim cnmm takviyeleri eczaonline veya botanik ecza dan alıyorum cnmm sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip edersen zaman zaman yapılan indirimlerden faydalanabilirsin :KK66: kutu süt içmektense açık süt içmek daha mantıklı bulabildiğimiz kadar doğalı artık yapacak birşey yok:KK51:

Berilcim arkadaşına geçmiş olsun kuzumm yokluğun belli olmuş:KK15:
Hosgeldin canm mutlu oldum :) ekmek konusnda haklisn canm bugn kaysi kurm incr badem fistk tan olusan kasemi hazrladm kvrck ve maydnozda hazrladm yarn icin daha dikkat liym canm :)

selam hanimlar
öncelikle selincim beni yanlis anlamissin canim ben yanlis demedim sadece icerigini bilmedigim bir diyet hakkinda yorum yapamamki dedim.karatay yapmadimki hic.
zaten farkettiyseniz menu yarumu yapmiyorum pek cunku listeli arkadaslar var yada senin gibi özel diyeti olanlar var bende laf olsun diye emin olmadigim bir konuda yazmak istemedim kuzucugum.

oluyoroyle bazenim catlalar pembemsi haldeyken yani yeni olustugunda yine bir ihtimal derinligi azaltabiliyorsun masaj terapileriyle ama bu reddede imkansiz.ama bir zengin dogurduysa bir anne senin icin gerdirirsinnnnn
uzulme kilolarini verde catlasin göbek.

sweet canim benim hos gelmissin.

kizlar bu sayfanin hali ne hani nerde bizim sayfalar dolusu coskulu paylasimlarimiz.
menuleri duzeltsek paylasimi bozuyoz, paylasimin dolu dolu oldugu gunlerdede menuler gidiyor.
iki guzelligi bir arada neden yapamiyoruz

selam hanimlar
öncelikle selincim beni yanlis anlamissin canim ben yanlis demedim sadece icerigini bilmedigim bir diyet hakkinda yorum yapamamki dedim.karatay yapmadimki hic.
zaten farkettiyseniz menu yarumu yapmiyorum pek cunku listeli arkadaslar var yada senin gibi özel diyeti olanlar var bende laf olsun diye emin olmadigim bir konuda yazmak istemedim kuzucugum.

oluyoroyle bazenim catlalar pembemsi haldeyken yani yeni olustugunda yine bir ihtimal derinligi azaltabiliyorsun masaj terapileriyle ama bu reddede imkansiz.ama bir zengin dogurduysa bir anne senin icin gerdirirsinnnnn
uzulme kilolarini verde catlasin göbek.

sweet canim benim hos gelmissin.
Olsn kuzum sen yine yap bana yorm ozlerm yoksaa :D
kizlar bu sayfanin hali ne hani nerde bizim sayfalar dolusu coskulu paylasimlarimiz.
menuleri duzeltsek paylasimi bozuyoz, paylasimin dolu dolu oldugu gunlerdede menuler gidiyor.
iki guzelligi bir arada neden yapamiyoruz
hic sorma canm ya yine sustuk kac kisyz biz yeni uye filanmi alsak napsak grubu canlandrsak biraaaz :)) ben su an zumba yapiyorm biraz tae boo yaptm ter su icndeyim :Dsen napiyorsun kuzm

bu suskunluk hic hosuma gitmiyor inanki.ne oldu bize ya uyede alabiliriz ama gelen sessiz diye mitive olamassa ne olacak.bende bazen okuyorum kimse yok gele´me istegim kayboluyor.

Geldim pazardan şöyle bir bakayım dedim ama bakacak sayfa yok küstüm işte :KK12:
Ben yemeğe kankimde olcam arada bakarım yine inşallah en az 10 sayfa okumak zorunda kalırım gelince

Geldim pazardan şöyle bir bakayım dedim ama bakacak sayfa yok küstüm işte :KK12:
Ben yemeğe kankimde olcam arada bakarım yine inşallah en az 10 sayfa okumak zorunda kalırım gelince
Keske canmm kizlaar nerdesiniiiz goncacm afiyet olsun arkadasna selamlar :)

Back
X