Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy kahvaltida bide kayisi ceviz bademli kasem var kucuk unuttm
Güzel olmuş canım sabah bende hazırladım badem fındık. Cevizde kırıp ekliycem kızımda yesin diye iyi oldu.

Kızıma ordugum okul suveteri. Bedenini bulamayınca ben oreyim dedim.

Eklentiler

• 1415273412787.webp
    780,7 KB · Görüntüleme: 73
Salonumda sevdiğim iki köşe ve örgü sepetimde var tabii

Eklentiler

• 1415274232510.webp
    136,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 1415274829950.webp
    121 KB · Görüntüleme: 99
Kasım ayı sonuna kadar hedef kilo

Beril 74
Gogo 67
Selin 79
Masum 76
Uzman 62
Oluröyle 72
Begüm 80
canm ben hedefiimi 82 ye aliym cnku tartidan sebep bi ayda 4 kilo vermem imkansz :)

Güzel olmuş canım sabah bende hazırladım badem fındık. Cevizde kırıp ekliycem kızımda yesin diye iyi oldu.
Evet canm benm cocuklarda cok sevdi yiyirlar hepsinden ve doyurucu oluyor gercekten bu sabahta kivircik arasi peynir yedim kahvaltidacok guzeldi :).
Kızıma ordugum okul suveteri. Bedenini bulamayınca ben oreyim dedim.
aa aynisi olmus ama ellernee saglik hem el emegi goz nuruu :)) banada ogretiiiin :))

Salonumda sevdiğim iki köşe ve örgü sepetimde var tabii
canm evinidde cok sevdim cok guzel tam sicak bir aile yuvasi :) ben oturma odami koycm aksama su an herbiryer oyuncak o yuzden cekemiyirm :)

Bende cicekleri cok severm bitanecik yilbasm var onuda salonda sakloyorm cocuklar bisy yapmasn diye yilbasnda acicakmis bakalim :))

Kasım ayı sonuna kadar hedef kilo

Beril 74
Gogo 67
Selin 82
Masum 76
Uzman 62
Oluröyle 72
Begüm 80

Tamam düzelttim canım tartı farkını.
Ben ogreteyim sana örgü resimlerle falan ne kadar biliyosun örmeyi.
Bende cicekleri cok severm bitanecik yilbasm var onuda salonda sakloyorm cocuklar bisy yapmasn diye yilbasnda acicakmis bakalim :))
Ben çok seviyorum çiçekleri daha balkondada var dahada cogalticam menekşe sayısını. Bikactanesi öldü tadilat ve taşınma esnasında.

ben cocuklardan sebep bakamiyorm malesef kopartiyirlar

Bazal metabolik olaylar için gerekli olan 1400-1500 civarı, bunun üstüne ayakta durduğumu, ev işi yaptığımı, yürüdüğümü, çalıştığımı eklersem o kadar daha enerjiye ihtiyacım var. Hareket oranıma göre bu 1800-1900 kalori civarı. Bunlardan ne kadar kesebilirsem kilo vereceğim. Araziye gittiğim günler spor yapmayarak dengeliyorum zaten yapacak halim kalmıyor. Fatsecret'a göre kilom sabit kalması için 2000 kalori almam gerekiyor. Ama ben sürekli düşük kalorili beslenerek bunu aşağı çektim ve 1900'ü geçmemem lazım. Yani bugün 1400 kalori aldıysam ve araziye de gittiysem yaklaşık 500 kalori açığı oluşturdum demek oluyor.

sutlu tarcin bizim istahimizi da kapatir miii
Kesinlikle canım. Ama süt biraz ılık olsun yoksa tarçın erimiyor.

uzman vet alinti yapamadim ama kesinlikle eve bi hayvan al ruhsal gelisimi daha guzel olur
Bahar ayından itibaren yaz sonuna kadar hafta sonları Kırşehir'e gidip geliyorum. O yüzden sürekli hayvancağızı yanımda sürükleyemem. Ancak Kırşehir'e taşınırsam olur. O da zor gibi.

raporum

sabah
1puaca

oglen
5 kofte
1 kasik pilav
3 kasik salata
yeşillik

ara sade turk kahvesi
1 elma

aksam

1 kase cacık
4 nugget
Menün kahvaltı dışında güzel. Poğaçada margarin vardır ve kahvaltıda alman gerekenleri almamışsın. Dengeli beslenmeyi atlamamalısın.

Kizlar bugun
Tursudan
Pilavdan
Tuzdan
Baharattan
Tatlidan
Uzak duruyoruz.vucut su tutup tarti sizi yarin uzmesin
Ben geç okudum tabi. Öğlen arazi dönüşü 1 porsiyon yaprak sarmayı yedim. Lokantada bana uygun bir şey bulamadım. Geç döndüğüm için de işyerine uğramadan lokantaya gittim. Yoksa pırasa yemeğim vardı ama beni doyurmazdı.

Canım hayırlısı. Sürpriz olmuş. Kiloları da almamaya dikkat edersin artık.

Söyledğin herşeyi yapmaya çalışıyorum canım sağol verdiğin bilgiler için. Benim bir karşıt bir de açıklayıcı bilgim olacak.
Öncelikle fikrime göre süt ürünlerinden yağı kesmemek yani yarım yağlı, yağsız yememek lazım. Her besinin kendisine göre vitamin-mineral dengesi var. Sütü tam yağlı aldığınızda yağda eriyen vitaminleri(ADE) de alıyorsunuz.
2. olarak balıktaki omega-3'ten faydalanmak istiyorsanız balığından serbest gezenini almalısınız, yani yemlenen kültür balığı olmamalı.

hem sut hemde ekmek konusu benmde cok kafami kurcaliyor canm

Kizlar eltm bir tencere asure verdi bir tatli kasigi tadina baktm biraktm cok mutluym hic canm istemyor zatrn o ilk sicaklignda yemediysem daha yemem :) bende bir buyuk tepsi peynrli maydanzlu borek yaptm esim cocuklat yedi kalaninida eltine verdim sicak sicak kendme birakmadim:) ben bu isi yapacagm sanrm :) ve ben ve ben kac gundur cikolata yemedm inan kendme inanamiyorm :)

Gayet güzel olmuş canım eline sağlık işin özünü biliyosun. Aciklayarak anlatan bloglar var ,facede yada instagram da takip ettiğim sayfalar var. Benimde blogum var bu arada. www.birelifbirgonca.blogspot.com
Benimde tgd 2000 fatsecrette ama ne zamndir girmiyorum ona bilgilerimi.
Serbest dolaşan balık bulmakta zor Çipura hep çiftlik balığı burdâ ben istavrit almayı tercih ediyorum burda denizden en çok o çıkıyo. Mezgitide çok severim ama dip balığı diye almiyorum gecenlerde cinekop aldık hic lezzeti yoktu.
Kayinvalidenin eline sağlık çok güzel olmuş. Sende yaparsın ama su anda senin dezavantajin çocukların küçük olması. Elimden geleni yaparım ben yardim istediğinde.
Tebrikler canım. Bizim apartmanda daha aşure getiren olmadı bu sene yapmadım bende elim varmadi nedense.

a blogu inceliyecegm facede hangsni takip ediyorsn
esiminkinden bakarm canm ondan yapmyirm zaten canm ama aksamlari yne bisyle oyalansam guzel olur benm icin erken uyuyorlar cunku :) teskerr edrz canm bende yapmadm ama kaynvalidemde yapar smdi bide ben yapsam oo:) kendmi cok zorlamym diyorm cunku cok severm asureyi :)

goncaacm ne guzel seyler ormussun bayldm hepsne daha gezicem ama blognda frsat buldukca ama cok zor gbi gozukuyorlar nasil ogrenicem hic bilmiyormmki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…