Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar nerelerdesiniz
şimdi bir elma yedim
bugün biraz erken çıkarım işten memleketten misafir geldi onları gezdireceğim biraz
hepinizi öpüyorum

kaç haftadır gram oynamıyorum ben yaaa:fisfisfis:

vücut direnç gösteriyor olabilir şeker..
yada egzersiz yapmıyorsan vermen zorlaşır..mesela ben egzersiz yapamıyorum o yüzden vermem de durdu..
önceki gibi yürüyebilsem yarın sabah bakalım artık..
günde 1 saat yürüyebilsek gerçekten metobolizmamız hızlanıyor ve yağ yakıyor

en büyük sorunum o zaten spor yapamıyorum işten çok geç evde oluyorum 7,5 düşün kızı al eve git sofrayı hazırla kaldır kızla oyna kocayla ilgilen kızın maması uykusu ortalığı toparla falan saat 11 oluyo zaten

Banucum senı Çok ıŞı anlıyorum canım
ben de hıÇ dınlenemeden yenı gÜne baŞlıyorum
regl olucam bugÜn sanırım

sızler nasılsınız?

bide ben şu aralar acıkınca başım dönmeye midem bulanmaya başlıyo elelrim titriyo
1-(hamile değilim -tatlicadiarzu-)
2-anlattıklarımdan kendimi korku filmindeki canavarlar gibi hissettim

Dün yediklerimi bildireyim

Sabah : domates, salatalık, salam, peynir, peynir, peynirkafamçokkarıştı+1 dilim ekmek ve çay ile kahvaltı..

Öğlen : öğlende sabah ile aynı.

Akşam 1 tabak çorba, sonrasında az biraz kuruyemiş yedim.

Bugün
Sabah : 1 adet poğaça yedim.

selam kizlqar herkes diyet havasindan cikmis bende öyleyim böyle olunca yazmak gelmiyor icimden zaten bu aralar sinirlerimde tepemde konumu okursniz anlarsiniz

selam kızlar.
ben dün akşam regl oldum zaten şiştim daha da bi şiştim.
dr ile konuştum.45 gün rahatım şimdi diyete aralıksız devam edebilirim yani.15 gün sonra 10 günlük hormon takviyem olucak ama idare edicem artık.bu 45 günde 4 kilo verme hedefindeyim.inşallah başarırım.
yediklerimi yazayım hemen
dün akşam 1 tabak patlıcan musakka+3kaşık makarna+3 kaşık yoğurt
gece karpuz

bugün sabah:2 dilim ekmekle standart kahvaltı

öğlen:2 kaşık keşkek+4 kaşık musakka

slm arkadaşlar
internetimizdeki sorun halloldu sayılır.
ama olan bana oldu sizden uzak olunca diyet havasındanda uzak oldum.yarından itibaren yine kendimi sıkma gayretinde bulunacağım.

bence sen makarnayı keşkeki ekmeği hayatından çıkar 4 kilo çok değil ama senin özel bi durumun var bunları yeme tatlım bence onun yerine sebze meyva falan ye bide patlıcan çok yağ tutuyo yemekte onuda yeme
bana kızdınmı ben senin çok kilo vermeni istiyorum nedenide belli

sağol canım benim.çok haklısın ekmeği kesemiyorum bir türlü.onu beceremiyorum.
yemeklere gelince ben közleyip yaptığım için gril tavada.çok yağsız oluyo.ayrıca sebzeler hormonsuz kendi bahçemizden yağ çekmiyo.reflüden dolayı hayatımda yağ pek yok.1 kilo sebzeye max.2 kaşık yağ gelecek şekilde yapıyorum.tek sorun ekmek.onu nasıl çözerim bilmiyorum.ara verdimya daha tam adapte olamadım da.ama bahaneler yer yok.başarıcam.sonunda var :

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…