Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam abarttım biraz
sabah erkenden kalkıp yürüyüşümü yaptım geldim..
tam 90 dk:lepi:

günaydın kızlar
akrep tebrik ederim seni.

bende klasik kahvaltımı yaptım.çocukla anca akşam çıkarım yürüyüşe.

bende yaptım kahvaltımı
bir dilim ekmek,2 dilimpeynir
karpuz yemeyi düşünüyorum bakalım artık

akşam abarttım biraz
sabah erkenden kalkıp yürüyüşümü yaptım geldim..
tam 90 dk:lepi:

Tabi köfteleri cızbız kıvamında görünce dayanamadın demikaydirigubbakcemile3

Ne yalan diyim bende azcık abarttım sayılır söylediklerime + olarak tahinli çörek eklendi görünce dayanamadım azcık yedim.:çok üzgünüm:

Önce yiyorum sonra pişmen oluyorum yediğim için ne sinir bozucu bir şey ooff oflmaz:

Bugünlük kahvaltı faslını domates, bilimum çeşit peynir, salatalık ve 1 dilim ekmekle geçmiş bulunmaktayım.

Akşam olaa hayrola

hemde ne kötü yiyosun sonra manyakça pişman oluyosun...
üstelik okadar da eminsinki yediklerinin fazla olduğuna sana fazlalık olacağına ama sanki içindeki canavar daha kuvvetli geliyor ve bu da beynimizi zyıflattığımızda kuvvetleniyor...
ufak bi göz kayması azıcık yesem bişi olmaz sözcükleri kuvvetlendiriyor bi okadarda beynimizi zyıflatıyor..
terazi dengelemesi gibi..beynimiz ve iştahımız..

öğle:2 haşlanmış yumurta,domates,salatalık
ikindi:karpuz
akşam:haşlanmış patates,bamya,cacık

yatmadan önce de yani şu an karpuz yiyorum
ve bir kitap bitirdim bugün..baktımki iştahım kuvvetlenmeye çok müsait işi gücü bırakıp kitaba verdim kendimi çok da iyi oldu..

sabah:birdilim ekmek kaşar peyniri,çay
ara:2 lokma karpuz
öğle:2 grissini,2 bardak ayran,1 salatalık

gece uykum kaçtı ve yeme krizim tuttu aklım dondurucudaki pasta ve kurabiyelerde acaip zorlandım az kalsın hepsi mideye gidiyordu
yerine karpuz yedim pc de oyun oynadım..onlerı yemeden yattım şükür

gece uykum kaçtı ve yeme krizim tuttu aklım dondurucudaki pasta ve kurabiyelerde acaip zorlandım az kalsın hepsi mideye gidiyordu
yerine karpuz yedim pc de oyun oynadım..onlerı yemeden yattım şükür

:mymeka: yeseydin ya iki dilimden birsey olmaz bak bbiryerin siser hic karpuzla dolaptakiler birmi sende birdahakine ye bence
bir dostttt:jeyyar:

günaydın herkese.
malesef 2 haftalık umutlarım yok oldu.dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif.hamile değilim.şimdi yeni işleme kadar kilomu toparlamam lazım.sabah tartıldım 79.9 kg çıktı.ilaçlarım daha birmedi3 günlük kaldı.sıkı bir diyet uygulamam lazım yani.yeni denemede kullanılacak ilaçlar daha ağır olucak ve hiç veremiycem.bu dönemde kaçamaklarım olursa beni acımasızca uyarmanızı istiyorum

beci canını sıkma iradeli ol kilo verirsin merak etme (inşallah tez zaman da tedavin sonuçlanır sende bebişini kucaklarsın ) bu sıcakta hepimiz saldık diyeti ama ağustosta toparlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…