ben geldim kızlar 4 takımdan davet aldım hayırlısıyla haftada 1 kilo vermek istiyorum ama bu hafta baya misafirlerim var biraz kaçamak yapabilirim ama yürüme bandında telafi ederim inşallah ama diğer haftalar kesinlikle kaçamak yok 1 kilo haftada olmazsa diğer hafta iki kilo vercem azimliyim
şimdi tartıldım yarım kilo vermişim 75.5 oldu inşalla bu hafta 2 kilo veririm
bide bişey sorcam yeşil çayın faydası varmı nasıl kullanılıyo kaç kaşık ne kadar suya tarif ederseniz bide işe yarıyorsa bende denicem
Günaydın.
Elif hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın, özellikle kiloları nasıl aldığını ve vermek için neler yaptığını.
Ramazanda midemde sorun çıkmazsa bwende tutacağım inşallah, bu yıla kadar hep tuttum. Bu hafta kontrole gideceğim. Ama içim rahat etmez tutarım yine ben.
Ramazanda ben tatlı yemezsem kg. veriyorum. Bayramda alıyorum maalesef.
Benim önerim Ramazanın başlangıcındaki kg.lar baz alınarak, ramazanı almadan kapatmak, eğer alınmışsa fazlasıyla 2 haftada vermek, verilmemişse 2 uyarı birden alacak.
Ne diyorsunuz?
Günaydın.
Elif hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın, özellikle kiloları nasıl aldığını ve vermek için neler yaptığını.
Ramazanda midemde sorun çıkmazsa bwende tutacağım inşallah, bu yıla kadar hep tuttum. Bu hafta kontrole gideceğim. Ama içim rahat etmez tutarım yine ben.
Ramazanda ben tatlı yemezsem kg. veriyorum. Bayramda alıyorum maalesef.
Benim önerim Ramazanın başlangıcındaki kg.lar baz alınarak, ramazanı almadan kapatmak, eğer alınmışsa fazlasıyla 2 haftada vermek, verilmemişse 2 uyarı birden alacak.
Ne diyorsunuz?
sağol canım bende baya bekledim ama baktım kimse uğramıyo çıktım artıkhoşgeldin şeker...
ben de akşam naslsa kimse takıma uğramıyor diye hiç bakmamıştım...
oysa ne güzel sohbet edermişiz..
neyse başka akşamlara artık.........
Günaydın.
Elif hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın, özellikle kiloları nasıl aldığını ve vermek için neler yaptığını [/B]
cuma günü tartıldığımda 76.6 kiloydum bu kiloyla yarışmaya katılıyorum çünkü öbür kiloları cumadan önce vermiştim şimdiden 1.4 kilo vermişim bakalım cumaya kadar iki kilo olcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?