Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım devam ediyorum..ama çok fazla yüklenme elmaya..bol su iç..ben akşamları yeşil çay içiyorum iştahımı kapatıyor..
önemli olan beyninde bitirmen..yoksa zorlanırsın çünkü gerçekten epey zor bir diyet..
ama inan hem idrarından hemde afedersin büyüğünden resmen yağ çıktığını göreceksin ben inanamadım..

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar...

şebnemcim ben ramazanda kesinlikle orucum..allah nasip ederse inşallah..

ve kurallar da aynen devam etsin diyorum çünküüüü bence ramazan ayı en tehlikeli ay..son derce dikkat edilmesi gerekiyor...

ben geldim kızlar 4 takımdan davet aldım hayırlısıyla haftada 1 kilo vermek istiyorum ama bu hafta baya misafirlerim var biraz kaçamak yapabilirim ama yürüme bandında telafi ederim inşallah ama diğer haftalar kesinlikle kaçamak yok 1 kilo haftada olmazsa diğer hafta iki kilo vercem azimliyim

bide bişey sorcam yeşil çayın faydası varmı nasıl kullanılıyo kaç kaşık ne kadar suya tarif ederseniz bide işe yarıyorsa bende denicem

günaydın herkese,

şebocum ben de tutacağım nasipse dayanabildiğim kadar, (ilk günlerinde regl olucam) ben de esra gibi düşünüyorum diyet yapamayabilirim ama dikkat edebilirim sadece bilmiyorum kuralları herkes ne derse o olsun ama bayrama kadar askıya alsak da iyi olur

hoşgeldin şeker...

ben de akşam naslsa kimse takıma uğramıyor diye hiç bakmamıştım...
oysa ne güzel sohbet edermişiz..
neyse başka akşamlara artık.........

Günaydın.

Elif hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın, özellikle kiloları nasıl aldığını ve vermek için neler yaptığını.

Ramazanda midemde sorun çıkmazsa bwende tutacağım inşallah, bu yıla kadar hep tuttum. Bu hafta kontrole gideceğim. Ama içim rahat etmez tutarım yine ben.

Ramazanda ben tatlı yemezsem kg. veriyorum. Bayramda alıyorum maalesef.

Benim önerim Ramazanın başlangıcındaki kg.lar baz alınarak, ramazanı almadan kapatmak, eğer alınmışsa fazlasıyla 2 haftada vermek, verilmemişse 2 uyarı birden alacak.

Ne diyorsunuz?

süpppeeer diyorummmopuyorumnanaktan

Ben onaylıyorum gayet güzel fikir... vereliniortak

hoşgeldin şeker...

ben de akşam naslsa kimse takıma uğramıyor diye hiç bakmamıştım...
oysa ne güzel sohbet edermişiz..
neyse başka akşamlara artık.........
sağol canım bende baya bekledim ama baktım kimse uğramıyo çıktım artık
Günaydın.

Elif hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın, özellikle kiloları nasıl aldığını ve vermek için neler yaptığını [/B]

ben tüp bebek tedavisi sırasında kilo aldım normalde 60 kiloydum 78.80 e çıktım ama bu 12 günde 75.2 olmuşum inşallah böyle devam eder kilo vermem ben yılbaşına kadar 55 kilo olmayı hedefliyorum haftada 1 kilo vermek istiyorum tabi daha fazla verebilirsem ne ala bayramdada güzel görünürüm :hooray:

cuma günü tartıldığımda 76.6 kiloydum bu kiloyla yarışmaya katılıyorum çünkü öbür kiloları cumadan önce vermiştim şimdiden 1.4 kilo vermişim bakalım cumaya kadar iki kilo olcakmı

canım ben yeni başladım diye bu kadar fazla veriyorum sonra azalcak kilo vermem bide yediklerime dikkat ediyorum 1 saat yürüyorum 3 litre su içiyorum kesinlikle şeker yok tuz çok az kahvaltıda 2 dilim ekmek biraz peynir domates bazende 1 yumurta sonra 3 saatte bir çorba içimiştim önceki gün dunde misafirim vardı sabah kahvaltı yapmadım ama su içtim iki zeytin yedim sonrada yaptıklarımdan çok az yedim akşam bişey yemedim 1 saatte yürüdüm böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…