Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

artık sabah akşam 1 er saat yürümek istiyorum ama ayaklarım gitmiyo yürüme bandına bi çıksam haftada iki kilo veririm ama çok yorucu oluyo zaten bişeyde yemiyoruz

ben daha bişey bilmiyorum kuralları bana anlatırmısınız tek bildiğim cuma öğleden önce kilo bildirilcek

selam elif hosgeldin takimiza suan yaz dönemi kimiiz tatildeyiz kimimizin isleri cok yogun o yüzden paylasim olmuyor pek sanirim ramazandan sonra toparlaniriz kurallarimizda söyle

hergün kesinitsiz paylasimda bulunulacak ne yedin ne ictin v.s ( suan kurallar askida tatil dönemi oldugu icin)
her ay herkes kilosunun yüzde 1.5 unu vermis olacak
her cuma 12 ye kadar kilo bildirimi yapilacak

bu kurallar ihlal oldumu uyari aliyosun ve 3 uyari aldinmi takimdan ayriliyosun canim böyle iste unuttugum varsa sebnem takim kaptanimiz o yazar sana gelince

bu arada hepinize günaydin öglen oldu ama idare edin oglum krese basladi onu biraktim sabah sonra yagmurluk almaya gittim ona geldim ufakligi yedirdim yatirdim saonra ymemek koydum ocafa simdide size yaziyom 1 saat sonra oglumu almaya gitcezz gecen hafta absladi daha alisamadi birakirken bacaklarima yapisiyo anne gitme diye,icim cok aciyo ya bia önce alissa mafoldumben

bana ge,lince dünden beri elma diyeti yapiyoru simdilik iyi gidiyor bakalim belki cuma günü kilo bildirimi yaparim

güzel fikir şebom

hasretim akrebi ve seni takip edicem bakalım kolay gelsin

elif hoşgeldin canım aramıza

cuma günü tartıldığımda 76.6 kiloydum bu kiloyla yarışmaya katılıyorum çünkü öbür kiloları cumadan önce vermiştim şimdiden 1.4 kilo vermişim bakalım cumaya kadar iki kilo olcakmı

canım süpersin.........opuyorumnanaktan

yürüyüşlrini yürüyüş grubuna da yazarsan sevinirim.........

akşam yememen de süper bişey..kolaylaştıranda o zaten kilo vermeni şeker

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tatlişkom alkış sana maaşallahın var........

cumaya daha büyük alkışı hakedeceksin inan bana..zaten bu kadar koşturmaya kilomu kalırki...alkisalkisalkis

selam kızlar.
2 gündür çok yoğunum.işler birikmiş.kafamı kaldıramıyorum.birde nette sorun var.kesiliyo
elif hoşgeldin aramıza.kilo verişin gayet güzel.bu hızla çavuk verirsin gibi görünüyo.
kızlar ben yine progestan kullanmaya başladım.4.günü bügün.şişlik yapmaya başladı.bu sabah 80.5kg çıktım.ramazan'daki sistem benin içinde iyi olur.oruç tutamam ama,tedavi yüzünden iniş çıkışlar oluyor,bende bu arada düzeni bozmamış olurum.dün tekrar yürüyüşe balşadım
dün sabah 45 dakika+akşam 60 dakika yürüdüm
bu sabah yürüyüş yapamadım,kahvaltı olarak 1 grissini yedim
öğlen:1 küçük közlenmiş patlıcandan karnıyarık+2 kaşık yoğurtlu makarna yedim
şimdide sade soda içiyorum.

bugün yediklerim
saat 10 da=3 tane sigara böreği
saat 13 te=3 tane sigara böreği
saat 16 da=1 kase çorba içtim
saat 18 da=bi dilim haşhaşlı tatlı yedim
tabiki 3 litre su ve 4.5 km yürüdüm akşam yatmadan 5.5 km daha yüricem
bakalım sabah kaç kilo vermiş uyancam aslında böreklerle tatlıyı yememem lazımda biliyorsunuz dün misafirim vardı kalanları dökmek istemiyorum

Son düzenleme:
kızlar bayrama 5 hafta var moralim bozuldu bayrama kadar 68 kilo yu hedefliyordum nasıl vercem bu kiloyu

kıs ne buuu
börek tatlı
nasıl diyet bu kiii
dağıt anacım komşularına dağıt...........

günaydın herkese.
bugün nedense içimde bir sevinç var.çok neşeliyim.nedenini bilmesemde,bu güzel duyguyu hissetmiyeli bayağı olmuştu.sorunsuz bir gün geçiririm umarım.
dün akşam patatesli karışık salata+4 misket köfte
şimdide gevrek+peynirli kahvaltı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…