Günaydın.
Elif hoşgeldin, bize kendini tanıtır mısın, özellikle kiloları nasıl aldığını ve vermek için neler yaptığını.
Ramazanda midemde sorun çıkmazsa bwende tutacağım inşallah, bu yıla kadar hep tuttum. Bu hafta kontrole gideceğim. Ama içim rahat etmez tutarım yine ben.
Ramazanda ben tatlı yemezsem kg. veriyorum. Bayramda alıyorum maalesef.
Benim önerim Ramazanın başlangıcındaki kg.lar baz alınarak, ramazanı almadan kapatmak, eğer alınmışsa fazlasıyla 2 haftada vermek, verilmemişse 2 uyarı birden alacak.
Ne diyorsunuz?
cuma günü tartıldığımda 76.6 kiloydum bu kiloyla yarışmaya katılıyorum çünkü öbür kiloları cumadan önce vermiştim şimdiden 1.4 kilo vermişim bakalım cumaya kadar iki kilo olcakmı
bu arada hepinize günaydin öglen oldu ama idare edin oglum krese basladi onu biraktim sabah sonra yagmurluk almaya gittim ona geldim ufakligi yedirdim yatirdim saonra ymemek koydum ocafa simdide size yaziyom 1 saat sonra oglumu almaya gitcezz gecen hafta absladi daha alisamadi birakirken bacaklarima yapisiyo anne gitme diye,icim cok aciyo ya bia önce alissa mafoldumben
bana ge,lince dünden beri elma diyeti yapiyoru simdilik iyi gidiyor bakalim belki cuma günü kilo bildirimi yaparim
güzel fikir şebom
hasretim akrebi ve seni takip edicem bakalım kolay gelsin
elif hoşgeldin canım aramıza
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tatlişkom alkış sana maaşallahın var........
cumaya daha büyük alkışı hakedeceksin inan bana..zaten bu kadar koşturmaya kilomu kalırki...alkisalkisalkis
bugün yediklerim
saat 10 da=3 tane sigara böreği
saat 13 te=3 tane sigara böreği
saat 16 da=1 kase çorba içtim
saat 18 da=bi dilim haşhaşlı tatlı yedim
tabiki 3 litre su ve 4.5 km yürüdüm akşam yatmadan 5.5 km daha yüricem
bakalım sabah kaç kilo vermiş uyancam aslında böreklerle tatlıyı yememem lazımda biliyorsunuz dün misafirim vardı kalanları dökmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?