Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünki kilom aynı 74.8 yarın inşallah 74.6 olur elma diyeti işe yarar inşallah ölü gibiyim elim ayağım kalkmıyo valla hiç bi iş yapmadım bugün bitsin bidaha yapmam heralde

sabahtan beri elma diyetini okuyorum hasretimle akrep bu diyeti yapıyor ancak 70 küsürlü sayfalara gelebildim bıraktım okumayı

yaseminnn ya sölesene ne kadar kilo verdiriyo bu diyet bunu anlaamdım

beci
sabah 2 kepekli tost ekmeği peynir az zeytin domatesle kahvaltı yapıyorlar
sonra akşam 8 e kadar 2 saatte bir en az 2 elma yeşil ekşi
gün içinde 3-4 bardak yeşilçay
3 lt su
2 haftada 18 kg vermiş anladığım kadarıyla biri

elma diyetine bugün başladım ama ben yanlış yapmışım o zaman ben iki saatte bir elma yedim ama en az iki imiş yarın görcez kaç kilo verdim ben cumadan beri 1.8 kg verdim ama yürüme bandına çıkıyom yediklerimede dikkat ediyom

yaseminnnnnnn
nerdesin canımmm

canim ya kisiye göre degisiyo ama ben 2 gün yapabildim emzirdigim icin dayanamiyom böyle agir diyetlere 1.5 kilo vermistim ama 1 kilosu bugün geri geldi dün normal yedim cünkü ama belkide sisdir tamda amin degilim akrep uctu zaten belkide cumaya hedefine ulasmis olur :))

yoo canim dogru yapiyosun 2 saatte bir 1 ve ya 2 elma yencek elamin büyüklügüne göre hatta kücükse elmalar 3 de olablir

akrep geçen hafta 3 kg. vermişti, bu haftada iyi yaptı hedefine iyice yaklaştı maşallah.

Hayallll kıssss.
Bir görünüyon cee diyonnn kaçıyon.

Kaç kilosun merak içindeyim :=))

yoo canim dogru yapiyosun 2 saatte bir 1 ve ya 2 elma yencek elamin büyüklügüne göre hatta kücükse elmalar 3 de olablir

en az 2 elma diyolar tatlım küçükse 3 diyolar

sen yapma zaten böle ağır diyet bebeğin herşeyden kıymetli o süt varya pırlanta verse çoğu insan bulamıyo değerini bil bak benim kız 1 yalına girecek bi kaç gündür gece uyurken emzireyim diyorum kafasını çeviriveriyo emme olayı bitti çok özlicem o günleri

banucum benimki de 14 aylık gece boyunca meme ağzımda dursun diye ortalığı ayağa kaldırıyor bunun orta yolu yokmu yaaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…