Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldim herkesle gitmiş maalesef.........

hasretim diyetlerle fazla kasma kendini eğer yapamıyosan şeker...

bak ben cumadan sonra sabah kahvaltı ve öğle yemeğimi yicem ama akşam yemeği yemicem..aralarda da meyve ve bol su..

tabi bıraktığım spora da büyük bir hızla tekrar dönücem
yürüyüşümde tabiii

en azından geri almam verdiklerimi...

benim üst komşum bu dediğim gibi yapmış ve 2 ayda 12 kilo vermiş...
tabi 100 küsür kiloda..

bende heveslendim..hem tek çeşit gıdayla kısıtlanmıyor hemde diyetlerle kamıyor kendini..

canim müslimi haziraldim bile :)) zaten dikkat ediyorum sütümün azaldigini hissedince birakiyorum hemen bundada öyle olursa sorun degil bende müslimi ara ögün olarak yerim ama önce bi deniycem yapma yaparim 2 gün yaptigim elma diyeti nefsimi köreltmeme yardim etti kendime güvenim geri geldi ama ist sütüme ne olur yasayip görücez :))

Günaydınlar.

Kızlar bu hafta asla alım istemiyorum(esrayı biliyoruz onun dışında), Elif, akrep ve yaseminin durumu çok iyi alımımız olmazsa 1. ci olabiliriz. Hadi 2 gün asılalım hep birlikte.

Bne maalesef bu ramazan oruç tutamayacağım. Dün dr.daydım tutarsam azarmış midemin durumu.

Elifcim burda takım içinde birbirimizle yarışmıyoruz, Cumadan Cumaya sonuçları belli olan diğer takımlarla yarışıyoruz. Sende takıma girdin, katılımın, motivasyonun çok yüksek, hep böyle devam et.

canim benim durumum okadarda iyi degil dün yazdim 1,5 kilo verdim diye ama ben 71,5 olmustum dün elma diyetini birakmistim cok fazla abartmama ragmen bu sabah 71 dim gene malesef ama elma diyeti kendime güvenimi geri getirdi bana getirsi bu oldu sadece buda bana yeter :)) ins yarina 70.5 olsam yetcek bana

onu biliyomda benim istediğim takım ruhu birbirimize destek verip hepberaber kilo vermek neler yaptık paylaşmak ne yapıp ne kadar kilo verdik mesela şimdi ben elma diyetini öğrendim arkadaştan onu yapcam 2 günde 1.5 kilo vermiş inşallah bende veririm

günaydın kızlar
bugün az biraz kahvaltı yaptım.ekmek yemedim.
sizin söylediğiniz detoksu yapacağım bugün.malzemeleri hazırlıyorum.umarım başarılı olurum.

merhabalar.
ancak girebildim bu hafta çok yoğunum
sün akşam 1 tabak taze fasulye+1 kibrit kutusu kadar patlıcanlı börek+cacık
bu sabah:3 kibrit kutusu kadar patlıcanlı börek+peynir
öğlen:1/2 lavaştan et dürüm+ayran.

elma diyeti nasıl bişey .bilgi verirmisiniz.geçmişi okumaya vaktim yok da.iş yetiştirmeye çalışıyorum.arada bakarım.

4.TAKIM 117. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,2
fguler (83,0
kuzuzuzubambino ( 69,00
akrep33 ( 64
hasretim34 ( 71
deryaboran ( 62
uaydın ( 75,5
Beci (79,7
semiha ( 56.9
Mylo ( 56,7
elif23 (76.6 (yeni üye)

4 TAKIM TOPLAM

hayal gözlü aldı yürüdü siz eriyin he eferim :)))),
nörüyonuz hatunlar seksü çıtır çıtır bayanlar ne var ne yok görüşmeyeli nasılsınız...

iyi günler kızlar kaç gündür yazamadım misafirlerim var ( :) memleketten geldiler akrabam )
anca fırsat buldum.şebnem bu hafta için izin istesem mümkün mü yarın bildirimi çok geç yaparım belkide yapamayabilirim diye şimden izin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…