Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bozma sakın tatlım, o kadar aç kalmışsın, ya gerçi hiç bilmiorum ben bu elma diyetini ama:uhm: Çok mu acıktın ay kıyamamda,

canım sana kendi derdimden bi hoşgeldin diyemedim
elma diyetiyle yapanlar 1 haftada en az 5 en çok 8,5 kg veren oldu bunlardan biride bizim akrep
bende gaza geldim diyet yöntemlerinde baya açıklamalı varda yarın yaparmıyım bilmiyorum

Aslında süpermiş canım,
Binevi şok diyetlerden birisi sanırım, aman sağlığına dikkat etde canım..

Aslında süpermiş canım,
Binevi şok diyetlerden birisi sanırım, aman sağlığına dikkat etde canım..

aslına bakarsan sabah kahvaltını yapıyosun ondan sonrada 2 saatte bie elmayla besleniyosun en geç 20 de yeme olayın bitiyo su ve yeşilçay

çiğdem valla bıktım bu kilolardan tatilde de bi kaç kg aldım ...15 kg var daha verecek ve biraz hareket lazım rutine girdim çıkamıyorum,
müsthaktır bana

çiğdem hoş geldin aramıza.hedefine ulaşabilirsin inşallah.
fguler geçmiş olsun canım.aynı acıyı daha önce yaşamıştım.acil şifalar
ben çorbamı içmeye devam.ama öğlen kaçamak yapıp 1 kuru incir yedim.öğlen şekerim düştü bayılacak gibiydim.nohut ve mercimeğin gazından başka pek sıkıntı yok.ama yarından sonra herhalde 1 hafta yoğurt yemem gibi geliyo.içim yıkandı.yeşil çay sadece 1 kere içebildim.hava çok sıcak içilmiyo.şimdiye kadar 1,6 litre su içebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…