Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

deryacım regl şişkinliğidir...benim 14 günüm geçtiii zaten kiloda aldım biliyosunuz onun üstün eşişmeye devam ediyorum 80leri görmeyen ben emin adımlarla 80lere doru gidiyorum noluyo ban ayaaaa..

kuzum nedir bizim çektiğimiz her dert bizde oh erkekler suyu yağdan pilav hiç böyle sorunları yok valla
acaba bir doktora mı gitsen ne bileyim belki hormonal bir sorun falan olmasın birde şebnemin dediğni dene olmazsa

slm arkadaşlar bende bir gruba katılmaya kararverdim 4 benim uğurlu sayım o yüzden sizi tercih ettim benide kabul ederseniz çok sevinirim. 86 87 kilodan 80 e düştüm spr yapamadım , bir ara fx 15 de kullandım ama şimdi daha çok azimliyim ben normalde ramazanda kilo alırım ama bu sene 4 5 kilo vererek kapatmayı düşünüyorum sizinde desteklerınizle hergün iftardan sonra koşu bandında yürüycem az kalorili şeyler yiyip bu işnde üstesinden gelicem normalde hergün girerim nete ama okur çıkarım grubunuza katılırsam daha aktif olucam takım kaptanınız kim bana kim cevap vericek en kısa sürede cevaplarınızı bekliyorum hpniz a e olun ...

banucan hoşgeldin takımda yer varmı bilmiyorum ama takım kaptanımız şebnem yazını görünce sana cevap verecektir.

selam herkese.
geçmişi okuyup geleyim dedim.
dün akşam ızgara levrek+roka salatası yedim.40dakika yürüyüş+20 dak.alet kullandım.2 litre su içtim
dünkü balığı telafi için bugün hafif yiyorum.
sabah 8.00:süt+mısır gev.
öğlen 1 dilim ekmek+peynir üzüm
+20 dak.yürüyüş

Merhaba Banu takımda yerimiz var, ama bir deneme süremiz var, bizimle takımdaymış gibi yazışman gerekiyor.

Cumaları takıma almalar oluyor. Katılımnı yeterli olursa haftaya takıma girmiş olursun.

Çiğdem nerelerde acaba?

ben bugün sabah domates yumurta azıcık peynir yedim bol bol su içtim öğlen bol salata yedim akşamda taze fasülye ve pilav yicem birazda salata 5 km de yürüyüş 200de mekik halim kalırsa

Kızlar ben 2. günüde başarıyla götürüyorum ama öyle idrarda farklılık yağ çıkması falan görmedim.

ınşallah yarın tartıda hüsrana uğramam..

Beci kızlara katılıyorum ben haftada 2 gün balık salata yersem çok güzel kg. veriyorum o hafta.

Elif sende gündüz epey az yiyorsun akşama daha kalorili yiyorsun, öğle ile akşam yer değiştirse daha iyi olur bence.

arkadaşalr bişi sorucam içinizde si...ra kullanan varmııı:kedi: ben kullanıyorum ve çok acıktığım zamanlar daha çok içesim geliyo unutuyorum sanki açlığımı
(akşamları balkonda içerim asla kızımın yanında içmem ve elimi yüzümü yıkarım onla ilgilenmeden önce ve nolur bırakın demeyin uzun zamandır içiyorum bunu bitek hamileyken ve emzirirken bile günde 2 içmiştim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…